60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de senin gibi karıştırarak yerim, herkes yiyemez ama ben sebze sotesine bayılıyorum kırmızı yeşil biber, mantar, tavuk parçaları kabak havuç harika oluyor bir de soya sosu da sağlıklı öyle deneyebilirsin.

bende etsiz kapuska yaptım...lahana kürü niyetine bol acılı....tek çeşit yemek ...valla bu diyet işi insanı dertten kurtarıyormuş yaw

valla ya diyet yapmaya başladığımdan beri eşim kendine yemek yapıor hahahaha daha doğrusu benim yağtığımı beğenmiyor, yemiyor, patates kızartıyor sürekli.
büyük bi yükten kurtuldum valla. yaptığımı yeseymiş beyefendi.

valla öyle hayatı ben daha yeni görüyorum meğer gerçekten işler böyle yürüyormuş.
ben coşkuyu veremiyorum yaaaa, hep sonradan aklıma geliyor offf

ne oldu sonunda?

sabah güncelleyemeyeceğim için güncelliyorum hafta başı 69 şimdi 66.5 :) yemeye dikkat edersem evet şeker i bırakırsam olabiliyomuş

mükemmel, ben marttan beri deniyorum 68.8den ancak 65.8i gördüm daha yeni :18:
şekeri bıraktım halbuki.
tebrik ediyorum seni....

wish senin ellerini öpüyorum vallahi maşallah nasıl sabırdır bu
gıdım gıdım vermişsin hep sabretmişsin şekercim vallahi tebrikler.
bi de düzenli yazdığın için ayrıca tebrik ediyorum, ben güya excelde tablo yaptım am onu bile doldurmak istemiyor canım.:18:

kilo artışıyla geri dönmüş bulunuyorum.sabah nesfitle güne başladım.toparlanmam lazım diyet havasına girmemmm lazııımmmmm

hiiiiç moralini bozma inan verdiğim 3 kiloyu da geri aldım sanıyordum, ama 1-2 gün tekrar diyet moduna geç anında eski kilona geleceksin garanti ediyorum

Ve bende sabah tartildim 63 kiloyum ... Daha hastalanamadim ... Umudum yok ama diorum bebis geliomu bu sefer:) sanmiyorum ama neyse...

daha dur yahu ne bebişi, bi soluklan yeğenim
ben de bu ay hastalanmadım ama bebiş yoktur herhalde sadece polikistik overdir. aman olmasın da şimdilik zaten daha gitmesi gereken 16 kilom vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:18:

Selam şekerler.
Önümüzdeki hafta bu haftadan daha iyi geçsin.
Gitsin kilolar, gelsin mutluluklar:)

kızlar kilo bildiriminde bulunuyorum:

2 haftalık tatilde 67e geri çıkmıştım ama tekrar dikkat edince bu sabah 65.8i gördüm.
dün sabah 66idim.

yarın da arkadaşa davetliyim evine, bir sürü zararlı şey olur ama olsun sabah yenilenlerden çok akşam yememek önemli ve şekerden mümkün olduğunca kaçmak.
Ah Allah'ım hayal meyal bi aralar 64leri de görmüştüm ne güzeldi.Tekrar görebilmek umuduyla...

Bu sabah:
aç karnına 1 br.su,
1 kase light sütle doğa müsli ve kellogs karışımı.

ara:
1 br.su,
1 br. yaseminli y.çay,
1 dilim portakal, (sonra kivi de yiyebilirim)

dün akşam işten çıkarken 4 adet parmak galete yedim, akşam evde de 1 parça dana eti, 2 dilim patates fırında, yoğurtlu semizotu slatası ve enginar yapmıştım onları yedim.
üstüne de 1 şekerli nescafe içtim sadece,1 ısırık muzla gece yatmadan önce de 1 kayısı 1 br. su

bunca şeyi yiyip gene de doymamıştım ama yapacak bişey yok. bünye alışana kadar bekliycez bakalım.
hafta sonları bünyem şaştığı için alışamadı garibim bi türlü

Son düzenleme:

haftasonu herkesinöylekuzummmm alışmıyor bünye veya alışıyor derken haftasonu kurbanı oluveriyorr başa sarıyorrr

başlangıç : 68

geçen hafta : 66.50

bu hafta : 66,50

homili gırtlak yersem olcağı bu gram verememişim be grammm

haftasonu herkesinöylekuzummmm alışmıyor bünye veya alışıyor derken haftasonu kurbanı oluveriyorr başa sarıyorrr

öyle yaaa
inşallah kaçamaksız veya kaçamaklar olsa da kilo verimli h.sonlarımız olsun inşallah
ya kızlar sizce bu ay sonunda 62leri görür müyüm?
benim gibi sürekli kaçıran biri olarak soruyorum, körü körüne diyet uygulayan biri olarak değil de...:18:

O zaman şöyle yap bu ay sonuna kadar kaçamak yapma 62 leri gör. Sonra azıcık azıcık başlarsın kaçamaklara...
Bende de şuan inanılmaz bir kg verme isteği var bırak kaçamağı yağ bile koymuyorum hiç bi yemeğime herşeyim yağsız,tuzsuz,
şekersiz ama yine de kg veremiorum. Ben napıyım?

almadığına da şükür şekerim, valla ben tak diye alıyorum

orası öyle ama böyle gram gram olmazki yaa 1 ay geneline bakınca ayda anca 1.5 kilo falan vermiş olurum,hafta 1 kilo vermek lazım ki ayda 4 kilo etsin.yaz geldi ince giyinmeye başladık artık gram değil kilo vermek istiyorum artık

verirsin canım bşrazda kafanda bitirrirsen işi tamamdır,inşallah veririz kaçamaksız geçiririz..

canım ama öyle kg verirsen verdiğin gibide alırsınn yani.gr gr verdiğinde yağdan verrirsin..

yaaaaaa, yağsız şekersiz tuzsuz mu? ben yemeklere 1 tatlı kaşığı tuzumu hep koyuyorum mesela. şekeri kestim ama yağı da azalttım mesela salatamda yok ama yemeklerde var, sadece buharlı suda haşladıklarımda yok.
bence metabolizma hızlandırıcı ya şok diyet yapacaksın ya da bazen beyaz ekmek bile yemek şaşırtıyor bünyeyi. hareket ediyo musun? bünye alışmıştır belki senin, biraz yediklerini değiştir, tam tahıllı yiyorsan buğday ye çavdar ye, hatta bazen beyaz bile yiyince çalışıyo metabolizma

aynı durum bende de var işte, gram gram veriyorum ben de haftada 1 veremiyorum yani. ayrıca bence gram gram aslında daha sağlıklı yani spor falan yapıyorsan daha çok vermen gerekir tabi ama ben yapmıyorum ne yazık ki.

Sağol canım vallahi ben bile şaşkınım bu sabıra.2005 yılından beri ilk kez 63 'lü rakamları görüyorum

2005 yılında 2.çocuğuma hamile kaldığımda 63 kiloydum.

Kilo verdikçe , etrafdakinler kilo vermişsin dedikçe ,giydiklerim daha güzel durmaya başladıkça moralim düzeliyor ve daha fazla gaza geliyorum.Bir de spor yapabilsem tutmayın beni

Tuz az da olsa kullanıyorum da yağ hiç yok. Her aldığımda ekmeği farklı alıorum zaten bünyeyi şaşırtmak adına bakalım ne olacak. Kendimdeki potansiyeli bildiğim için bana garip gelio şuan kg verememe çabuk veriyorum normalde çünkü. Hareket çok etmiorum çok. Bugünden itibaren leslie ve kalça egzersizi yapmaya başlıcam. Benim tek sorunum basen üst kısımda hiç bi problemim yok :/

Alışveriş yapasım bile yok şöyle verseydik 3-5 kilo içimize sine sine alıp giyseydik.
İki sene önce baya bir erimiştim pantolonlar düşüyordu.
Hepsini yenilemiştim şimdi yine aynı olsa da hepsinden vazgeçsem hiç gözümde yok:)

Merhaba canlarim!
Benim de kilom 59.1:) buna da sukur diyorum:) aksamdan kalma olmama ragmen aksam yedigim patlamis misirlara ve cipslere ragmen bu sabah boyle cikmam iyi:))) cips cok yemedim ama bu hafta biraz daha dikkatliydim. Ise yariyor gercekten de
Sizler ne yaptiniz merak ediyorum:)

Madamimtusotum galiba bende polikisitigim... Doktor bir suru sey dedi korkuttu beni

aman boşver, her 2 kadından 1i polikstik. ben ortaokuldan beri öyleyim yaş 27 düşün artık... yıllarca hormon ilaçları verdiler, aptal gibi kullandım. değişen bişey yok boşuna kilo ve tüy olarak geri döndü. inşallah çocuk falan için engel bi durum olmaz. bence pozitif düşün, hele sen doğum yapmışsın. hiç dert etme

maşallah 2 çocukla bu azim gerçekten tebrik ediyorum
insan moral buluyor gerçekten zayıfladıkça...
ben de 60lardan bi kurtulsam

bi yemek listeni görmem lazım
uzman gibi konuştum

4 br. su anca oldu kızlar bugünlük. hadi bakalım sularımızı içiyoruzzzzzzzzzzz, moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…