Valla yer misin bilmiorum cnm ama yazıyım tabi. Annem dün görünce acıyan gözlerle baktı bana bunu nasıl yicen diye :)
Mantarı dilimleyip kızgın tavaya attım yağ olmadan, biraz domates, kabak haşlamıştım (ama uzun süre haşlamadım diriydi.) onu da attım tavaya öyle işte. Yani ben karıştırarak yiyebiliorum ama bazıları yiyemio o yuzden sorun olabilir. İçine ufak tavuk parçaları da atınca güzel oluyo :/
bende etsiz kapuska yaptım...lahana kürü niyetine bol acılı....tek çeşit yemek ...valla bu diyet işi insanı dertten kurtarıyormuş yaw
muhattab olma bence hiç birşey olmuyor ..taktik yapacan bunlara..onu istiyorlar çünkü kardeşinin yanında iyi olucan...çok iyi davranıcaksın...ama o olmayınca...allalalalala....diye geçireceksin...bunları nerden mi biliyorum 4 yıllık evliliğin tecrübelerinden....bizimkiler öyledir eşimin yanında melaike....o olmayınca ver coşkuyu ver coşkuyu...şimdi ben onlara ver,yorum coşkuyu
Meydan bana kalmış anlaşılan......
Yazayım o zaman:
Reglime sayılı günler kala,ben bildik krizlerde..
Karşımda bir adey böğürtlenli MAGNUM...
o bana bakıyor,ben onaaaa...
Bu işin sonu iyi biter iyişallah...
sabah güncelleyemeyeceğim için güncelliyorum hafta başı 69 şimdi 66.5 :) yemeye dikkat edersem evet şeker i bırakırsam olabiliyomuş
Günaydın kk'nün karınları aç gönülleri tok güzel insanları,
Günaydın canlar hayırlı cumalar
Girişten anlayacağınız üzere pek bir mutluyum bu haftaki kilo bildirimimmmmmm 63,8 kg.
Tarih ------ Gerçekleşen ------ Kayıp
06.02.2012 ------ 71,20 ------ 0,00
10.02.2012 ------ 69,20 ------ -2,00
17.02.2012 ------ 68,10 ------ -1,10
24.02.2012 ------ 67,80 ------ -0,30
02.03.2012 ------ 67,00 ------ -0,80
09.03.2012 ------ 66,70 ------ -0,30
16.03.2012 ------ 66,10 ------ -0,60
23.03.2012 ------ 65,20 ------ -0,90
30.03.2012 ------ 66,00 ------ 0,80
06.04.2012 ------ 64,60 ------ -1,40
13.04.2012 ------ 64,70 ------ 0,10
20.04.2012 ------ 64,50 ------ -0,20
27.04.2012 ------ 64,30 ------ -0,20
04.05.2012 ------ 63,80 ------ -0,50
kilo artışıyla geri dönmüş bulunuyorum.sabah nesfitle güne başladım.toparlanmam lazım diyet havasına girmemmm lazııımmmmm
Ve bende sabah tartildim 63 kiloyum ... Daha hastalanamadim ... Umudum yok ama diorum bebis geliomu bu sefer:) sanmiyorum ama neyse...
kızlar kilo bildiriminde bulunuyorum:
Eki Görüntüle 406724
2 haftalık tatilde 67e geri çıkmıştım ama tekrar dikkat edince bu sabah 65.8i gördüm.
dün sabah 66idim.
yarın da arkadaşa davetliyim evine, bir sürü zararlı şey olur ama olsun sabah yenilenlerden çok akşam yememek önemli ve şekerden mümkün olduğunca kaçmak.
Ah Allah'ım hayal meyal bi aralar 64leri de görmüştüm ne güzeldi.Tekrar görebilmek umuduyla...
Bu sabah:
aç karnına 1 br.su,
1 kase light sütle doğa müsli ve kellogs karışımı.
ara:
1 br.su,
1 br. yaseminli y.çay,
1 dilim portakal, (sonra kivi de yiyebilirim)
dün akşam işten çıkarken 4 adet parmak galete yedim, akşam evde de 1 parça dana eti, 2 dilim patates fırında, yoğurtlu semizotu slatası ve enginar yapmıştım onları yedim.
üstüne de 1 şekerli nescafe içtim sadece,1 ısırık muzlagece yatmadan önce de 1 kayısı 1 br. su
bunca şeyi yiyip gene de doymamıştım ama yapacak bişey yok. bünye alışana kadar bekliycez bakalım.
hafta sonları bünyem şaştığı için alışamadı garibim bi türlü
haftasonu herkesinöylekuzummmm alışmıyor bünye veya alışıyor derken haftasonu kurbanı oluveriyorr başa sarıyorrr
başlangıç : 68
geçen hafta : 66.50
bu hafta : 66,50
homili gırtlak yersem olcağı bu gram verememişim be grammm
O zaman şöyle yap bu ay sonuna kadar kaçamak yapma 62 leri gör. Sonra azıcık azıcık başlarsın kaçamaklara...öyle yaaa
inşallah kaçamaksız veya kaçamaklar olsa da kilo verimli h.sonlarımız olsun inşallah
ya kızlar sizce bu ay sonunda 62leri görür müyüm?
benim gibi sürekli kaçıran biri olarak soruyorum, körü körüne diyet uygulayan biri olarak değil de...:18:
almadığına da şükür şekerim, valla ben tak diye alıyorum
öyle yaaa
inşallah kaçamaksız veya kaçamaklar olsa da kilo verimli h.sonlarımız olsun inşallah
ya kızlar sizce bu ay sonunda 62leri görür müyüm?
benim gibi sürekli kaçıran biri olarak soruyorum, körü körüne diyet uygulayan biri olarak değil de...:18:
orası öyle ama böyle gram gram olmazki yaa 1 ay geneline bakınca ayda anca 1.5 kilo falan vermiş olurum,hafta 1 kilo vermek lazım ki ayda 4 kilo etsin.yaz geldi ince giyinmeye başladık artık gram değil kilo vermek istiyorum artık
O zaman şöyle yap bu ay sonuna kadar kaçamak yapma 62 leri gör. Sonra azıcık azıcık başlarsın kaçamaklara...
Bende de şuan inanılmaz bir kg verme isteği var bırak kaçamağı yağ bile koymuyorum hiç bi yemeğime herşeyim yağsız,tuzsuz,
şekersiz ama yine de kg veremiorum. Ben napıyım?
orası öyle ama böyle gram gram olmazki yaa 1 ay geneline bakınca ayda anca 1.5 kilo falan vermiş olurum,hafta 1 kilo vermek lazım ki ayda 4 kilo etsin.yaz geldi ince giyinmeye başladık artık gram değil kilo vermek istiyorum artık
wish senin ellerini öpüyorum vallahi maşallah nasıl sabırdır bu
gıdım gıdım vermişsin hep sabretmişsin şekercim vallahi tebrikler.
bi de düzenli yazdığın için ayrıca tebrik ediyorum, ben güya excelde tablo yaptım am onu bile doldurmak istemiyor canım.:18:
verirsin canım bşrazda kafanda bitirrirsen işi tamamdır,inşallah veririz kaçamaksız geçiririz..
canım ama öyle kg verirsen verdiğin gibide alırsınn yani.gr gr verdiğinde yağdan verrirsin..
yaaaaaa, yağsız şekersiz tuzsuz mu? ben yemeklere 1 tatlı kaşığı tuzumu hep koyuyorum mesela. şekeri kestim ama yağı da azalttım mesela salatamda yok ama yemeklerde var, sadece buharlı suda haşladıklarımda yok.
bence metabolizma hızlandırıcı ya şok diyet yapacaksın ya da bazen beyaz ekmek bile yemek şaşırtıyor bünyeyi. hareket ediyo musun? bünye alışmıştır belki senin, biraz yediklerini değiştir, tam tahıllı yiyorsan buğday ye çavdar ye, hatta bazen beyaz bile yiyince çalışıyo metabolizma.
Madamimtusotum galiba bende polikisitigim... Doktor bir suru sey dedi korkuttu beni
Sağol canım vallahi ben bile şaşkınım bu sabıra.2005 yılından beri ilk kez 63 'lü rakamları görüyorum
2005 yılında 2.çocuğuma hamile kaldığımda 63 kiloydum.
Kilo verdikçe , etrafdakinler kilo vermişsin dedikçe ,giydiklerim daha güzel durmaya başladıkça moralim düzeliyor ve daha fazla gaza geliyorum.Bir de spor yapabilsem tutmayın beni
Tuz az da olsa kullanıyorum da yağ hiç yok. Her aldığımda ekmeği farklı alıorum zaten bünyeyi şaşırtmak adına bakalım ne olacak. Kendimdeki potansiyeli bildiğim için bana garip gelio şuan kg verememe çabuk veriyorum normalde çünkü. Hareket çok etmiorum çok. Bugünden itibaren leslie ve kalça egzersizi yapmaya başlıcam. Benim tek sorunum basen üst kısımda hiç bi problemim yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?