GÜNAYDIN kızlar.nasılsınız,keyifler nasıl?kilo verenleri tebrik ediyorum.alanlarda üzülmesin kolay alınan kilo çabuk verilir. cumartesi kaynana adayımla kayınbaba adayım geldiler.nasıl heyecanlıydım.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kapıyı açtığımla suratlarına kapamam bir oldulaelaelaelaelae heyecandan ne yaptığımı bilemedimki.annem niye kapattın suratlarına dedi.koşa koşa geldi kapıyı açıp içeir aldı misafirleribuyrunnnnnnnnn
ne büyük bir heyecanmış.daha isteme değildi tanışmaydı ama.vee topikle alakalı bir gelişmede oldu.sevgilim dediki sen gerçekten kilo vermişsin dedi.:lepi::lepi:tabi evlerine gidince msjlan dedi.bakalım istemede,sözde bayılırım heyecandan galiba:kedi:
geçen gün msn de bahsettiğin işmi canımcım?? senin istediğin maaşı vereceklermiymiş?? ayy canım benim inşallah senin şartlarını kabul ederler herşey gönlünce olur inşallah bitanemm :Saruboceq:
benım de bu tarz bır dıyete ıhtıyacım var ,çünkü author gıbı benım de pirinç lapası dıyetım hüsranla sonuçlandı :kedi: yıyemedım onu....aslnda ben karpuz ıle patates arasında kalmıs durumdayımm...ve flyy gıbı banada sankı patates kılo aldırrımıs gıbı gelıo nedense mafoldumben bu gercktn ıse yarıyck dedırten bır programa başlamak ıstıyorum ama neee bılemiorum
bunlar çok güzel heycanlar ciciş.Allah tamamına erdirsin
cicişim bu iş çok güzel bi kafe var mado tarzı.orda müşterileri karşılayıp oturtturucam , garsonları falan yönlendiricem.ben sipariş hesap falan almıycam.sadece bi sorun çıkarsa müşteriyle ilgili ben görüşücem müşteriyle.ilk olarak 800 maaş veriyorlar.yolu konuşmadık yol tek vesait ama baya uzak yürüme yoluda epey var.yolda istiycem bakalım belki vericeklerdir zaten detaylı konuşamadık adamla.yarın öğlen belli olucak ciciş
maşallah maşallahzemuszemus zemuszemus sütyenimin heryerine nazarlık sıkıştırcam çantama at nalı üzerlik tohumu falanmı koysam diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 uğurun ailesinin yanına her gidişimde biyerlerimde bişeyler patlıyo bu sefer kesin başka bişey olur :roflol:
diyet konusundada haklısın tatlım bu ara çok yormamaya çalışıyorum bünyemi.yemeğimi yiyorum güzelce ama meşhur karışık bitki çayımı içiyorum sürekli ve sporumu hiç ihmal etmiyorum.şu 50 li kiloları bi göriim zaten kilo korumaya çalışcam artık opuyorumnanaktan
resimlerini heyecanla bekliyorum. ya siz negüzel regl oluyosunuz ya.ağlamak istiyorum.benim üzerime 2. hepinizin heralde.off 2,5 ay oldu benim.mafoldumbenönümüzdeki haftaya bekleyin resimleri tatlımmm sizinle paylaşmadan olurmu hiiiç opuyorumnanaktan
2 günde 1,5 kilo almamışsındır zaten canım biraz dinlen kendine gelir bünyen
ama bendede kötü bişey olcak c.tesi günü büyük bi ihtimalle regl olcam şişmeye başladım bile bugünden kafamçokkarıştı
kızlar bu arada bi işe alındım yarın detayları görüşmeye gidicem umarım detaylarda boğulmayız kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 :roflol: ay ne güldüm ama komik kız ne olcak kaydirigubbakcemile3 kaynanan 50 yıl geçse unutmaz heralde o sahneyi :roflol:
allah tamamını erdirsin inşallah canım ama istemeye geldiklerinde mümkünse kapıyı sen açma kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı ama sen sen ol bi daha kaynananın yüzüne kapıyı kapatmadelikafadulden
Çok komikmiş hakkaten canım.. alemsin.. Çok tatlı heyecanlar bunlar tatlım. Allah tamımını erdirsin canım..
..
ayyy çok sevindim canım.. İnanamazsın.. İşşalh hayırlı olur adına canım.. Gönlünce olur işallah tatlım..
Oluyo arada öyle canım.. Verirsin yine..
valla canım ben bugün itibariyle başlıyorum diyete bi çok siteyi inceledim patates diyetiyle ilgili olumsuz yorum yapan az insan var umarım zayıflamak yerine kilo almam ama böyle bişeye ihtiyacı var vücudumun.hem midemi yormaz hem tok kalırım diye düşünüyorum bid zaten cok severim patatesi 1 saat sonra gelcek yemeğim ve başlayacağım.sonuçları bildiririm size ama iyi olacağına inanıyorum.bide tek tip beslenmeyeceğim için daha iyi olacak gibi geliyo bana.çünkü patatesin yanında normal kahvaltımı yapcam salata tarzıda olcak yanında yoğurdumu zaten hiç eksis etmem iyi olcak iyiii kaydirigubbakcemile2
inşallah çok iyi olur canım benim inşallahhhh :Saruboceq:
maşallah maşallahokuy üfle öyle git.dua oku sürekli nazar gerçekten var.
canım çook tebrikler.inş işin hayırlı olur.çok sevindim iş için.
yüzlerine kapıyı kapattım ama kayganacığımm pek bi beğenmiş beni.ikidebir elimi tutup durdu.kapıyı suratlarına kapatmak işe yaradımı ne:roflol: giderken hiç abartısız 8-10 defa sarılıp sarılıp öptü.sevgilimede ne kadar tatlı ,sıcak kanlı bir kız demiş.:kedi:sanki 40 yıldır tanıyo gibiydim demiş.nasıl sevindim öyle dediğine.opuyorumnanaktan
bunlar çok güzel heycanlar ciciş.Allah tamamına erdirsin
cicişim bu iş çok güzel bi kafe var mado tarzı.orda müşterileri karşılayıp oturtturucam , garsonları falan yönlendiricem.ben sipariş hesap falan almıycam.sadece bi sorun çıkarsa müşteriyle ilgili ben görüşücem müşteriyle.ilk olarak 800 maaş veriyorlar.yolu konuşmadık yol tek vesait ama baya uzak yürüme yoluda epey var.yolda istiycem bakalım belki vericeklerdir zaten detaylı konuşamadık adamla.yarın öğlen belli olucak ciciş
resimlerini heyecanla bekliyorum. ya siz negüzel regl oluyosunuz ya.ağlamak istiyorum.benim üzerime 2. hepinizin heralde.off 2,5 ay oldu benim.mafoldumben
yüzlerine kapıyı kapattım ama kayganacığımm pek bi beğenmiş beni.ikidebir elimi tutup durdu.kapıyı suratlarına kapatmak işe yaradımı ne:roflol: giderken hiç abartısız 8-10 defa sarılıp sarılıp öptü.sevgilimede ne kadar tatlı ,sıcak kanlı bir kız demiş.:kedi:sanki 40 yıldır tanıyo gibiydim demiş.nasıl sevindim öyle dediğine.opuyorumnanaktan
resimlerini heyecanla bekliyorum. ya siz negüzel regl oluyosunuz ya.ağlamak istiyorum.benim üzerime 2. hepinizin heralde.off 2,5 ay oldu benim.mafoldumben
gunaydin kizlar nasilsiniz ben bayadir yoktum buralarda 1 hafta once yagimi kestirdim bisiklet sururken simdi iyilestim tekrar buradayim ve sporuma diyetime devam edebilicem cok sukur siz neler yaptiniz bakalim insallah bol bol kilo vermissinizdir.
gunaydin kizlar nasilsiniz ben bayadir yoktum buralarda 1 hafta once yagimi kestirdim bisiklet sururken simdi iyilestim tekrar buradayim ve sporuma diyetime devam edebilicem cok sukur siz neler yaptiniz bakalim insallah bol bol kilo vermissinizdir.
kızlar slmmmm
nasılsınız sekerler ben türkıyedeyım en nıhayet
burası cok güzel cok mutluyum zemuszemus
ben bıraz abartıp türkıyeye 56 kılo geldım herkez hastamısın vah vah neoldu sana dıye soruyo sanırım bıras kılo almam gerekecek aldımda galıba, dönüste 65 lerı bulmam ınsallah
cızelgelerınız süper gözüküyor
hepınızı cok öpüyorum
kızlar slmmmm
ben bıraz abartıp türkıyeye 56 kılo geldım herkez hastamısın vah vah neoldu sana dıye soruyo sanırım bıras kılo almam gerekecek aldımda galıba, dönüste 65 lerı bulmam ınsallah
hepınızı cok öpüyorum
Amin benekcimmm...Ne güzel bir hikayeydi...
Yarışma konusunda da ben senden daha az kilolu olsam bile ne haddime yarışmak,sen nerelerden nerelere gelmişsin...Senin mücadelen beni her zaman geçer benekcimm...:hooray:
Hoşgeldinnnn...a.s.
Kutlarım derincimmmm...Ne güzellll...:hooray:
Oh oh oh negüzel haberler geliyor..Seni de kutlarım emosum...:hooray:
Newlife ben de yediklerini çok sağlıklı bulmuyorum.Bir anne olarak ,lütfen yanlış anlama ama annelerin yavrularına karşı sorumlu olduğunu ve böyle sağlıklarıyla birebir ilgili şeyler de daha dikkatli olmaları gerektiğini düşünüyorum.Ben de her zaman şok diyetlerin arkasından (ömür boyu böyle beslenemeyeceğine göre) normal beslenme düzenine geçildiğinde verilen kiloların daha hızlı ve katlı bir şekilde geri alınacağına inanıyorum hatta bir tanıdığımda çok yakınen buna şahit de oldum..
Tabii ki gene de sen bilirsin ama umarım ileri de üzülmezsin ve hasta olup yavrunu da üzmezsin...lmaz:
Prenses geçmiş olsun canım..
kızlar ben şu isveç diyetinin öğlen menüsünü değiştirdim bugün..zemuszemusNormalde 5. günün öğle yemeği 200 gr haşlanmış balık kafamçokkarıştıama benim haşlanmış balık yemem mümkün değil..
1 katı yumurta,2 dilim salam,1 kızarmış ekmek ve şekersiz çay yaptım..cokacimcoookNasıl olmuşlaelaelaelaelae
Geçmiş olsun canım ama tam olarak ne olduğunu sana anlamadım..:uhm:
tatlım kişisel iletinde "rabbim ol de anne olayım " yazmışsın ?? bi sorunmu var ??
PRENSES geçmiş olsun
YONCA54 hoşgeldin vatanına iyi eğlenceler...
gayet güzel müşteri ilişkileri halkla ilişkiler gibi bişey.. Hayırlıysa olur işallah ..
sevcek tabi. maşallah canım..
kızlar slmmmm
hepınızı cok öpüyorum
tesekkur ederim canim sagolasin
kaydirigubbakcemile3anlamassin tabi Flyyyim ben eksik yazmisim:kedi:ayagimi kestirdim olcekti orasi kaydirigubbakcemile3
su anda bir sorun yok tatlim bakalim gidip geliyoruz doktora bir yildir bebis denemeleri yaptik fakat hala ortada bebisimiz yok onun icin oyle yazdim cok istiyorumdamafoldumben
lunacım ben senin yaşını çok merak ediyorum bir de kaç çocuğun vardı
ya ilginç bir şekilde seni çok sempatik buluyorum ve de seni topikte görmekten acayip mutlu oluyorum
kızlar slmmmm
hepınızı cok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?