60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bunlar çok güzel heycanlar ciciş.Allah tamamına erdirsin

geçen gün msn de bahsettiğin işmi canımcım?? senin istediğin maaşı vereceklermiymiş?? ayy canım benim inşallah senin şartlarını kabul ederler herşey gönlünce olur inşallah bitanemm :Saruboceq:

cicişim bu iş çok güzel bi kafe var mado tarzı.orda müşterileri karşılayıp oturtturucam , garsonları falan yönlendiricem.ben sipariş hesap falan almıycam.sadece bi sorun çıkarsa müşteriyle ilgili ben görüşücem müşteriyle.ilk olarak 800 maaş veriyorlar.yolu konuşmadık yol tek vesait ama baya uzak yürüme yoluda epey var.yolda istiycem bakalım belki vericeklerdir zaten detaylı konuşamadık adamla.yarın öğlen belli olucak ciciş

valla canım ben bugün itibariyle başlıyorum diyete bi çok siteyi inceledim patates diyetiyle ilgili olumsuz yorum yapan az insan var umarım zayıflamak yerine kilo almam ama böyle bişeye ihtiyacı var vücudumun.hem midemi yormaz hem tok kalırım diye düşünüyorum bid zaten cok severim patatesi 1 saat sonra gelcek yemeğim ve başlayacağım.sonuçları bildiririm size ama iyi olacağına inanıyorum.bide tek tip beslenmeyeceğim için daha iyi olacak gibi geliyo bana.çünkü patatesin yanında normal kahvaltımı yapcam salata tarzıda olcak yanında yoğurdumu zaten hiç eksis etmem iyi olcak iyiii kaydirigubbakcemile2

inşallah çok iyi olur canım benim inşallahhhh :Saruboceq:

maşallah maşallah okuy üfle öyle git.dua oku sürekli nazar gerçekten var.

resimlerini heyecanla bekliyorum. ya siz negüzel regl oluyosunuz ya.ağlamak istiyorum.benim üzerime 2. hepinizin heralde.off 2,5 ay oldu benim.mafoldumben

kızlar bu arada bi işe alındım yarın detayları görüşmeye gidicem umarım detaylarda boğulmayız
kafamçokkarıştı

canım çook tebrikler.inş işin hayırlı olur.çok sevindim iş için.

hadi hayırlısı ama sen sen ol bi daha kaynananın yüzüne kapıyı kapatmadelikafadulden

Çok komikmiş hakkaten canım.. alemsin.. Çok tatlı heyecanlar bunlar tatlım. Allah tamımını erdirsin canım..

..

yüzlerine kapıyı kapattım ama kayganacığımm pek bi beğenmiş beni.ikidebir elimi tutup durdu.kapıyı suratlarına kapatmak işe yaradımı ne:roflol: giderken hiç abartısız 8-10 defa sarılıp sarılıp öptü.sevgilimede ne kadar tatlı ,sıcak kanlı bir kız demiş.:kedi:sanki 40 yıldır tanıyo gibiydim demiş.nasıl sevindim öyle dediğine.opuyorumnanaktan

ayyy çok sevindim canım.. İnanamazsın.. İşşalh hayırlı olur adına canım.. Gönlünce olur işallah tatlım..
Oluyo arada öyle canım.. Verirsin yine..

çok saolun cicişler inşallah hayırlısıysa olur

gayet güzel müşteri ilişkileri halkla ilişkiler gibi bişey.. Hayırlıysa olur işallah ..

sevcek tabi. maşallah canım..

gunaydin kizlar nasilsiniz ben bayadir yoktum buralarda 1 hafta once yagimi kestirdim bisiklet sururken simdi iyilestim tekrar buradayim ve sporuma diyetime devam edebilicem cok sukur siz neler yaptiniz bakalim insallah bol bol kilo vermissinizdir.

canımm bu tür batıl kabul edilen şeylerden bi tek çok ciddi anlamda nazara inanırım zatenn
bu regl olmama olayın çok kötü bişey doktora gidiyormusun bunun için ihmale gelmez böyle şeyler canımcım
ve en önemlisi bizi sevmeyen ölsün yawww zemuszemus

gunaydin kizlar nasilsiniz ben bayadir yoktum buralarda 1 hafta once yagimi kestirdim bisiklet sururken simdi iyilestim tekrar buradayim ve sporuma diyetime devam edebilicem cok sukur siz neler yaptiniz bakalim insallah bol bol kilo vermissinizdir.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine a.s.

Prenses geçmiş olsun canım..

kızlar ben şu isveç diyetinin öğlen menüsünü değiştirdim bugün..zemuszemusNormalde 5. günün öğle yemeği 200 gr haşlanmış balık kafamçokkarıştıama benim haşlanmış balık yemem mümkün değil..
1 katı yumurta,2 dilim salam,1 kızarmış ekmek ve şekersiz çay yaptım..cokacimcoookNasıl olmuşlaelaelaelaelae

Geçmiş olsun canım ama tam olarak ne olduğunu sana anlamadım..:uhm:

tatlım kişisel iletinde "rabbim ol de anne olayım " yazmışsın ?? bi sorunmu var ??

kızlar slmmmm
nasılsınız sekerler ben türkıyedeyım en nıhayet
burası cok güzel cok mutluyum zemuszemus
ben bıraz abartıp türkıyeye 56 kılo geldım herkez hastamısın vah vah neoldu sana dıye soruyo sanırım bıras kılo almam gerekecek aldımda galıba, dönüste 65 lerı bulmam ınsallah
cızelgelerınız süper gözüküyor
hepınızı cok öpüyorum

Hoşgeldin canım Türkiye'ye sefalar getirdim..a.s.

Çok sevindim canım.. aman dikkat et kendine..

Öptüm canım koskocaman..opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımmm
tadını çıkar memleketininnn opuyorumnanaktan

tsk ler hb :)

tesekkur ederim canim sagolasin

Geçmiş olsun canım ama tam olarak ne olduğunu sana anlamadım..:uhm:

kaydirigubbakcemile3anlamassin tabi Flyyyim ben eksik yazmisim:kedi:ayagimi kestirdim olcekti orasi kaydirigubbakcemile3

tatlım kişisel iletinde "rabbim ol de anne olayım " yazmışsın ?? bi sorunmu var ??

su anda bir sorun yok tatlim bakalim gidip geliyoruz doktora bir yildir bebis denemeleri yaptik fakat hala ortada bebisimiz yok onun icin oyle yazdim cok istiyorumdamafoldumben

maşallah maşallah okuy üfle öyle git.dua oku sürekli nazar gerçekten var.

canım çook tebrikler.inş işin hayırlı olur.çok sevindim iş için.

gayet güzel müşteri ilişkileri halkla ilişkiler gibi bişey.. Hayırlıysa olur işallah ..
sevcek tabi. maşallah canım..

inşallah canlarım çooook teşekkür ederim

çok geçmiş olsun canım

tebrikler yoncacım kilo almak kolay hemen alırsın sonra sen tatilin tadını çıkar canım

allah gönlüne göre versin inşallah canımmm umarım en yakın zamanda bi bebişin olurr :Saruboceq:

lunacım ben senin yaşını çok merak ediyorum bir de kaç çocuğun vardı

ya ilginç bir şekilde seni çok sempatik buluyorum ve de seni topikte görmekten acayip mutlu oluyorum

Aaaa çok teşekkür ederim author beni onure ettin yawww..opuyorumnanaktan

Bu arada ben 36 yaşındayım(amma hep yazarım,vallahi de billahi de ruhum 18'liklere taş çıkartırhihoyyyt),1 tane de oğlum var.

Güzel hissiyatın için tekrar teşekkür ederim canım,sizin gibi güzel ve olumlu insanların bir yansıması aslında benim buradaki halim,emin ol..opuyorumnanaktan

Evlibarklı güzel bir işe benziyor bence de.Tabii ki maaş konusu mutlaka önemli ama ,şartları değerlendirirken maaşı,yolu,sigortanı vs...değerlendireceğin gibi,çalıştığın ortam ve muhatap olacağın iş arkadaşlarını vs.. de değerlendirmeni tavsiye ederim canım...

Hayırlı ise olsun tatlım..kaydirigubbakcemile3

Çok geçmiş olsun.Şimdi iyi olmana gerçekten sevindim...a.s.

Hoşgeldin...Ne kadar kalacaksın??...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…