60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay canim aynennn. Soyle versek kilolari da gogsumuzu gere gere alisveris yapsak! Gerci biraz kilo versem alisverise gerek kalmayacak ama ben yine de bi vereyim bi suru alisveris yapcam.

52 ye dusersem ama cidddi guzel bir alisveris yapmam gerekir. Hicbir kiyafetim gozumde yok seve seve atarim hepsini:) Dusuncesi bile muthis:) herseyin s bedenini ve 34-36 bedenini almak super olacak! Her giydigim yakisacak. Otururken gobek saklamaya daha zayif gorunmek icin siyah giymeye gerek kalmayacak! Herkes yanimizda tartilirken yok ben tartilmayayim moralim bozulur demeyecegiz! Ooo daha neler neler...

Yok kiz dogum yapmadim ben :)) doktor yuzume bakti dogru duzgun kasim bile yok bana erkeklik hormonundan bahsetti delimi ne :) bende cocuk konusunda endiseliyim acikcasi...:18:

ya kızlar sizce bu ay sonunda 62leri görür müyüm?
benim gibi sürekli kaçıran biri olarak soruyorum, körü körüne diyet uygulayan biri olarak değil de...
Canim acik sozlu olmak gerekirse biraz zor
Saka yaptim kiz tabisi de gorursun ama bu saatten sonra dikkat etmek sartiyla moral bozup koyvermemek sartiyla! 70 oldum dedin agladin sizlandin. ne oldu? 65.8 sin:) daha ne olsun seker. Sen ki o kadar tatile gitmene kayninise gitmene ragmen tam gaz devam ediyon! Sen yapmayacaksin da kim yapacak?

Ben ben... Ben de yapacagim. bu ay sonuna kadar 56 ya dusmem lazim. 55 yazdim sildim:) gozum yemedi:)

günaydın kızlar..bugün niyeyse bende bi miskinlik var. sabah 7de kalktım, tartıldım 59,8 çıktım. sonra 1 saat yürüyüm dedim ama yarım saat olduktan sonra uyku bastırdı birden. 9da gittim uyudum yeni kalktım..o da zar zor oldu..

sabah kalkınca 1 bardak süt içtim tarçınlı.
şimdi de bir arjantin elması yedim.
öğleni nesfitle geçircem, eşim gelmiyor bugün eve.zaten yarın da nöbetçi.

kilolarınızı ekledim.
ecus seni eklememişim tabloya.bilgilerini yazdın mı bilmiyorum da, istiyosan tabloda görünmek, bi daha yazıver canım zahmet olmazsa..
yaş,boy,başlangıç kilo,hedef kilo,şimdiki kilo.

ben de bunu her tekrarladığımda kendimi bozuk plak gibi hissediyorum.

aslında listeye eklenmeyi isteyenler bana özel mesajla bilgilerini yazsa çok daha kalıcı olur.

63.7

dün akşam giremedim hatunlar.rahatsızdım acile gittik.3 gündür karnımda sol tarafta sancı vardı.doktor demesin mi gaz gaz sıkışması varmış.bende diyorum bu şişkinlik niye.neyse eve geldik.kocama nazlandım azcık.bebekleri ovarlar ya gazı çıksın diye.bende ovdurdum varlla karnımı sırtımı bigüzel neyseki bugün biraz daha iyiyim .

sabah kahvaltım

kk peynir
2 dilim ekmek
1 domates
2 zeytin
1 çatal nutella

Yok kiz dogum yapmadim ben :)) doktor yuzume bakti dogru duzgun kasim bile yok bana erkeklik hormonundan bahsetti delimi ne :) bende cocuk konusunda endiseliyim acikcasi...:18:

ay sen değil miydin doğum yapan karıştırdım mı yahu :s

yaaaaaaa korkuttun bi an okurken çok korktum Allah iyiliğini versin e mi?
70 olmamışımdır ya o kadının tartısı kendisi gibi bozuk bence
eve gel tartıl diyen sen miydin, tartıldım 67 çıkmıştım işte, şimdi de 65.8 çok şükür.
gözün yemedi he çok güldürdün beni. ben de 62 çok uçtum sanırım 63 diyim bari

Allah seni bildiği gibi yapsın yaaaaaaaaaaaaaaaa, gaz sancısına doktora gittin he
benim de sürekliş gaz var, sancı yapıyor, eşim artık hiiiç tınlamıyor beni. diyorum bak apandist olmasın, yok gazdır.
mübarek gaz uzmanı

kızlar yemekte bugün çorba ve arnavut ciğeri ve tatlı var o nedenle çok yemiyim diye şimdi 1 br. su ve 3 badem attım ağzıma ama çok acıktım, bugünkü aram çok zayıf oldu.
5 br. mı 6 br. mı oldu ufffff sayısını hep yazıyorum önümdeki kağıda ve buraya ama gene de nasıl karıştırdıysam.
bu arada burdaki bey dedi ki: iş yerinde daha önce bi arkadaşı varmış, çok su içiyormuş, doktora gitmiş şeker çıkmış.
ben de dedim: ben zorla içiyorum.

boy: 1.65
başlangıç kilo:64
hedef kilo:55
şimdiki kilo:63
bndeki durum budur canım benım.

napayım ilk defa yaşadım böyle bir sorun ne biliyim gaz oldugunu

hehe:)))sen de beni cok guldurdun:)) hadi anlasalim bari 63 de. Fazlasini verirsen de ne mutlu:)) ben 56ya dussem yeter bu ay sonuna kadar! Daha ne olsun) 1.5 ayda 1.5 kiloyu zor verdim. 1 ayda 3 kilo versem yeter bana:) ama ben hic sabretmiyordum bu hafta dayandim sabrettim yemedim ise yaradi:))

Neyse ay sonunda goruscez senlen:))

Dikkat edelim canım ya.. Walla citir olmamiz lazim yaza kadar)

Az önce öğle yemeğimi yedim
Yağsız yapılmış tavuk( göğüs)
2 küçük kutu light yoğurt
Sizlere de afiyet olsunnnn

Kizlar kahvaltim: beyaz peynirli kepekli ekmekle yapilmis sandvic. Ekmek 2-2,5 dilime falan denk gelir. Yaninda bi bardak ayran:)
Bugun yine yollarda oldugum icin pek dikkat edemem ogunlere falan. Cok yemem ama:) o hayalleri kurduktan sonra yiyemem zaten cokk.

Kizlar hadi istedigimiz kiloya kavusunca neler yapacagimizi yazalim:
Hayallarimiz nelermis???? Icimizde kalanlar??? Yapamadiklarimiz??? Ama yapacaklarimiz???

Kizlar kahvaltim: beyaz peynirli kepekli ekmekle yapilmis sandvic. Ekmek 2-2,5 dilime falan denk gelir. Yaninda bi bardak ayran:)
Bugun yine yollarda oldugum icin pek dikkat edemem ogunlere falan. Cok yemem ama:) o hayalleri kurduktan sonra yiyemem zaten cokk.

Kizlar hadi istedigimiz kiloya kavusunca neler yapacagimizi yazalim:
Hayallarimiz nelermis???? Icimizde kalanlar??? Yapamadiklarimiz??? Ama yapacaklarimiz???

arkadaşlar tartıldım.200 gram vermişim geçen hafta 60 tım.59.8 im.regl günüm geldi birde.heryerim şiş nasıl moralim bozuk

yaaaaaa az önce 1 dilim kepek ekmeği yedim:18: çok lezzetliydi. aslında doymuştum ama canım istedi yine de...
ekmeği kesince ve şekeri en çabuk öyle kilo veriliyor.
63 olsun anlaştık :18:
bakalım ay sonunda ne olacak.

napayım ilk defa yaşadım böyle bir sorun ne biliyim gaz oldugunu

ayıptır söylemesi biz de bigün, eşimin kız kuzenleri, kuzenlerinin eşi ve ben aynı arabada gidiyoruz. ben birden aaaaaaahhh diye bağırdım, kalbime bıçak saplanıyor gibi ama nasıl acıttı. ahhh durdur durdur arabayı diyorum, kalbim sıkışıyor, kalp krizi olabilir diye bağırıyorum ama nasıl korkmuşum :18:
gazdır o gaz diye hepsi birden gülmesin mi
bütün kızları boğasım geldi, erkeklerin yanında öyle şey denir mi.
utandırdılar pisler beni

işte ben de böyle öğrendim gaz olduğunu

öğlen:
1 kase çoban salatası,
1 tabak etli taze fasulye,
1 dilim kepek ekmeği yemesem de olurdu yemek etliydi
neyse öğlen kuvvetli, akşam daha hafif olur inş.

bebeğim 2.5 aylık oldu canım
10 kilom var
aslında spor yapsam hemen gidecekte bebekten fırsat yok şimdilik
emzir uyut filan boş zamanlardada yemek ev iş derken akşam oluveriyo
bebeğim az büyüsün bende hemen başlıcam spora

yaaaaaaaoffffffffffffff lılılılılılılıllıılılıllılı aç kalarak zayıflanmıyo beeeeeeeeeeee 800 gr vermısım noluyo ya metabolızmam bozuk benım yabildıgınız tamırcı varmı:))

Kızlar tavuklu salata söyledim hiç beğenmedim,yiyemedim
2,30 - 3 gibi acıkıcam yanımda hiçbişey yok ya.ne yapcam ben

kızlar ben ay olarak hiç hesaplamıyorum yaaa..ah 59 ları görmşken şimdi 60 görmem çok sinir bozucu

hanı verecektın sen bu kiloyu hanı zayıflıktı bu yolun sonu nasıl aldın zalım sen bu kıloyu kader dıyemessın sen kendın yedın(((((((((((((((((((((((((((

Sen zaten zaman bulduğunda eminim ki verirsin. Ağırlıklı spor yapıodun hatrladığım kadaryla
şimdilik bebişinin tadını çıkar valla ne güzel çok sevindim senin adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…