Alışveriş yapasım bile yok şöyle verseydik 3-5 kilo içimize sine sine alıp giyseydik.
İki sene önce baya bir erimiştim pantolonlar düşüyordu.
Hepsini yenilemiştim şimdi yine aynı olsa da hepsinden vazgeçsem hiç gözümde yok:)
aman boşver, her 2 kadından 1i polikstik. ben ortaokuldan beri öyleyim yaş 27 düşün artık... yıllarca hormon ilaçları verdiler, aptal gibi kullandım. değişen bişey yok boşuna kilo ve tüy olarak geri döndü. inşallah çocuk falan için engel bi durum olmaz. bence pozitif düşün, hele sen doğum yapmışsın. hiç dert etme :
Canim acik sozlu olmak gerekirse biraz zorya kızlar sizce bu ay sonunda 62leri görür müyüm?
benim gibi sürekli kaçıran biri olarak soruyorum, körü körüne diyet uygulayan biri olarak değil de...
günaydın kızlar..bugün niyeyse bende bi miskinlik var. sabah 7de kalktım, tartıldım 59,8 çıktım. sonra 1 saat yürüyüm dedim ama yarım saat olduktan sonra uyku bastırdı birden. 9da gittim uyudum yeni kalktım..o da zar zor oldu..
sabah kalkınca 1 bardak süt içtim tarçınlı.
şimdi de bir arjantin elması yedim.
öğleni nesfitle geçircem, eşim gelmiyor bugün eve.zaten yarın da nöbetçi.
kilolarınızı ekledim.
ecus seni eklememişim tabloya.bilgilerini yazdın mı bilmiyorum da, istiyosan tabloda görünmek, bi daha yazıver canım zahmet olmazsa..
yaş,boy,başlangıç kilo,hedef kilo,şimdiki kilo.
ben de bunu her tekrarladığımda kendimi bozuk plak gibi hissediyorum.
aslında listeye eklenmeyi isteyenler bana özel mesajla bilgilerini yazsa çok daha kalıcı olur.
Yok kiz dogum yapmadim ben :)) doktor yuzume bakti dogru duzgun kasim bile yok bana erkeklik hormonundan bahsetti delimi ne :) bende cocuk konusunda endiseliyim acikcasi...:18:
Canim acik sozlu olmak gerekirse biraz zor
Saka yaptim kiz tabisi de gorursun ama bu saatten sonra dikkat etmek sartiyla moral bozup koyvermemek sartiyla! 70 oldum dedin agladin sizlandin. ne oldu? 65.8 sin:) daha ne olsun seker. Sen ki o kadar tatile gitmene kayninise gitmene ragmen tam gaz devam ediyon! Sen yapmayacaksin da kim yapacak?
Ben ben... Ben de yapacagim. bu ay sonuna kadar 56 ya dusmem lazim. 55 yazdim sildim:) gozum yemedi:)
dün akşam giremedim hatunlar.rahatsızdım acile gittik.3 gündür karnımda sol tarafta sancı vardı.doktor demesin mi gazgaz sıkışması varmış.bende diyorum bu şişkinlik niye.neyse eve geldik.kocama nazlandım azcık.bebekleri ovarlar ya gazı çıksın diye.bende ovdurdum varlla karnımı sırtımı bigüzel neyseki bugün biraz daha iyiyim .
sabah kahvaltım
kk peynir
2 dilim ekmek
1 domates
2 zeytin
1 çatal nutella
yaş:23günaydın kızlar..bugün niyeyse bende bi miskinlik var. sabah 7de kalktım, tartıldım 59,8 çıktım. sonra 1 saat yürüyüm dedim ama yarım saat olduktan sonra uyku bastırdı birden. 9da gittim uyudum yeni kalktım..o da zar zor oldu..
sabah kalkınca 1 bardak süt içtim tarçınlı.
şimdi de bir arjantin elması yedim.
öğleni nesfitle geçircem, eşim gelmiyor bugün eve.zaten yarın da nöbetçi.
kilolarınızı ekledim.
ecus seni eklememişim tabloya.bilgilerini yazdın mı bilmiyorum da, istiyosan tabloda görünmek, bi daha yazıver canım zahmet olmazsa..
yaş,boy,başlangıç kilo,hedef kilo,şimdiki kilo.
ben de bunu her tekrarladığımda kendimi bozuk plak gibi hissediyorum.
aslında listeye eklenmeyi isteyenler bana özel mesajla bilgilerini yazsa çok daha kalıcı olur.
ay sen değil miydin doğum yapan karıştırdım mı yahu :s
yaaaaaaa korkuttun bi an okurken çok korktumAllah iyiliğini versin e mi?
70 olmamışımdır ya o kadının tartısı kendisi gibi bozuk bence
eve gel tartıl diyen sen miydin, tartıldım 67 çıkmıştım işte, şimdi de 65.8 çok şükür.
gözün yemedi he çok güldürdün beni. ben de 62 çok uçtum sanırım 63 diyim bari
Allah seni bildiği gibi yapsın yaaaaaaaaaaaaaaaa, gaz sancısına doktora gittin he
benim de sürekliş gaz var, sancı yapıyor, eşim artık hiiiç tınlamıyor beni. diyorum bak apandist olmasın, yok gazdır.
mübarek gaz uzmanı
kızlar yemekte bugün çorba ve arnavut ciğeri ve tatlı var o nedenle çok yemiyim diye şimdi 1 br. su ve 3 badem attım ağzıma ama çok acıktım, bugünkü aram çok zayıf oldu.
5 br. mı 6 br. mı oldu ufffff sayısını hep yazıyorum önümdeki kağıda ve buraya ama gene de nasıl karıştırdıysam.
bu arada burdaki bey dedi ki: iş yerinde daha önce bi arkadaşı varmış, çok su içiyormuş, doktora gitmiş şeker çıkmış.
ben de dedim: ben zorla içiyorum.
hehe:)))sen de beni cok guldurdun:)) hadi anlasalim bari 63 de. Fazlasini verirsen de ne mutlu:)) ben 56ya dussem yeter bu ay sonuna kadar! Daha ne olsunyaaaaaaa korkuttun bi an okurken çok korktum Allah iyiliğini versin e mi?
70 olmamışımdır ya o kadının tartısı kendisi gibi bozuk bence
eve gel tartıl diyen sen miydin, tartıldım 67 çıkmıştım işte, şimdi de 65.8 çok şükür.
gözün yemedi he çok güldürdün beni. ben de 62 çok uçtum sanırım 63 diyim bari
hehe:)))sen de beni cok guldurdun:)) hadi anlasalim bari 63 de. Fazlasini verirsen de ne mutlu:)) ben 56ya dussem yeter bu ay sonuna kadar! Daha ne olsun) 1.5 ayda 1.5 kiloyu zor verdim. 1 ayda 3 kilo versem yeter bana:) ama ben hic sabretmiyordum bu hafta dayandim sabrettim yemedim ise yaradi:))
Neyse ay sonunda goruscez senlen:))
Dikkat edelim canım ya.. Walla citir olmamiz lazim yaza kadar)
napayım ilk defa yaşadım böyle bir sorunne biliyim gaz oldugunu
Selam hugocuk nasılsın?
Belki beni hatırlarsın eski gruptan en son bırkatığımda grubu bebiş bekliodun.Sanırım avatarındaki bebiş senin.
Maşallah. Nasılsın iyi misin? Çok kg aldın mı? Verebildin mi?
bebeğim 2.5 aylık oldu canım
10 kilom var
aslında spor yapsam hemen gidecekte bebekten fırsat yok şimdilik
emzir uyut filan boş zamanlardada yemek ev iş derken akşam oluveriyo
bebeğim az büyüsün bende hemen başlıcam spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?