60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar sabah kalktım bir tane light süt içtim tıkandım. Sonra tartıldım ve 64 çıktım. Bir kilo vermiş gözüküyorum yani ama pek güvenemedim. Sonra hemen spora gittim. 2 saat spor yaptım. Eve geldim bir güzel duşumu aldım. Sonra kendime 2 kaşık yulaf kepeğinden fırında mücver yaptım. Hiç yağ kullanmadım. Mücverin yanında 25 gram peynir ve salata yedim. Bir de ayran içtim. Tıka basa doydum ama sağlıklı beslendim. Tükettiğim her şey light :) Aslında yine tartılmak istiyorum ama 1.5 litre su içtim, sporda kaslarım şişti falan kesin fazla çıkarım moralim bozulur valla

yaaaaaaaoffffffffffffff lılılılılılılıllıılılıllılı aç kalarak zayıflanmıyo beeeeeeeeeeee 800 gr vermısım noluyo ya metabolızmam bozuk benım yabildıgınız tamırcı varmı:))
Sekercim daha ne olsun ben her hafta 800gr vereydim simdiye dal gibi olmustum:) bu hafta ben de ac dolastim. İsin sirri orda. Ben anca anladim:)))

Sekercim daha ne olsun ben her hafta 800gr vereydim simdiye dal gibi olmustum:) bu hafta ben de ac dolastim. İsin sirri orda. Ben anca anladim:)))

ben ayın 16 sına kadar baya bı zayıflamam lazım o yuzden üzüldüm sööölemesı ayıp evlılık yıldönümümde gelınlıgıme gırecem dıye aşk kusumla ıddaya gırdım de:)))))))

merhabalarrrrr,
ben de aranıza katılarak diyete başlamak istiyorum ama birtürlü hazır hissedemiyorum kendimi
desteğinize ihtiyacım varrrrrrr

başla inşallah bı zaman sonra insan alısıyo bugunden ıhtıbaren aksam 6 dan sonra bısey yemeyerek başlaya bılırsın bıde enaz2 bucuk lt su iç farkı gorunce çokkkk hazır hıssedeceksın :)bu arada hoşgeldın

hoşbuldum çok teşekkürlerrrr
ben çalışıyorum ve eve gittiğimde saat 19-19:30 oluyor, malesef evde her akşam hazır yemeğim olmuyor, bu nedenle hep geç yemek zorunda kalıyorum.
bir de tatlıdan uzak duramıyorum, onun dışında çok sağlıksız beslenmiyorum aslında. spor üyeliğim de var ama gidemiyorum desteğe ihtiyacım var ama çevremdekilerden alamıyorum malesef, inşallah sizlerin yardımıyla başlayacağım

insallah canım o zaman söyle yapalım mumkun oldukca akşam az ye ve yedıgın herseye karsılık olarak bı bardak daha su ıç:)ben ip atlıyorum mesela yemekten sonra sende atlayabılırsen atla

verirsin canım bşrazda kafanda bitirrirsen işi tamamdır,inşallah veririz kaçamaksız geçiririz..

canım ama öyle kg verirsen verdiğin gibide alırsınn yani.gr gr verdiğinde yağdan verrirsin..

haklısın ama birden gitsin istiyorum napıyım birden geldiler birden gitsinler banane banane

ben geçen hafta yapmıştım güzelce sporumu 700 gr vermiştim ama bu hafta doğru düzgün spora zaman ayıramadım ve fazla dikkat edemedim yediklerime :26:

aynen yaa en çok gönül rahatlığıyla alışveriş yapıp kıyafet almayı çok ama çok özledimmm

ilk olarak zayıflayınca güzel bi yazlık elbise almak isterdim sonra rahatla taytımın üstüne tunik seçerdim(şimdi giyince önden göbek arkadan toto çıkıyo),güzelll dar streç bi kot pantolon almak isterdim.en büyük hayalim ise oturduğumda göbeğimin çıkmaması ...benim bütün kilom göbekte sanırım ha bide tabi tartıya çıkınca onun üstünden gülerek inmeyi isterdim

hanı verecektın sen bu kiloyu hanı zayıflıktı bu yolun sonu nasıl aldın zalım sen bu kıloyu kader dıyemessın sen kendın yedın(((((((((((((((((((((((((((

bu beste hakkaten güzel olmuşşş

Off off 23 mayısta erkek arkadaşım askerden gelio. Çok geç kaldım ben başlamak için. O kadar sürede sağlıklı olarak 3 kg versem max. pek farkedilmez
Artık tatili beklemem lazım hazirana filan veririm heralde

yaaaaaaaoffffffffffffff lılılılılılılıllıılılıllılı aç kalarak zayıflanmıyo beeeeeeeeeeee 800 gr vermısım noluyo ya metabolızmam bozuk benım yabildıgınız tamırcı varmı:))

neeeeee 800 grama metabolizmam bozuk mu diyosun sen hala Allah'tan kork ayıp ayıp
az şükret
bi 800 daha versen 1.6 kg olur ne güzel oh miss

ben ayın 16 sına kadar baya bı zayıflamam lazım o yuzden üzüldüm sööölemesı ayıp evlılık yıldönümümde gelınlıgıme gırecem dıye aşk kusumla ıddaya gırdım de:)))))))

ya ben bile giremem diye düşünüyorum 60la evlendim 66yım ama o gelinliği çıkarmak yerinden bana kilo verdirtir aslında denesem mi
bugün tam 11 ay oldu kızlar ben evleneli

iddayı kazanırsam 1 ay ebuşu babası uyutacak kıkıkıkııkık

harika bi iddia çok akıllıca, ama yenen taraf olmalısın illa ki

merhabalarrrrr,
ben de aranıza katılarak diyete başlamak istiyorum ama birtürlü hazır hissedemiyorum kendimi
desteğinize ihtiyacım varrrrrrr

hoşgelmişsin hiç vakit kaybetme bence, bir an evvel katıl aramıza

öncelikle boşa para verenlerdensin sen de benim gibi demek ki. üzücü bi durum. yıllıksa kötü? benim aylıktı 3 kez gittim
tatlıdan ben de duramazdım, çayımın şekeri tatlım derdim, durmadan olmuyor malesef.
meyveli yoğurt, kayısı, gibi şeylere geçmek gerekiyor ve hurma güzel kesiyor.
akşamları ben de geç yiyorum ama hafif yemek ve sonrasında tatlı yememek gerekiyor. akşam ekmek de yememek lazım ama bazen yiyorum tatlı yemiyim diye.

bende de göbek çok kötü, kazak dar üstler hiç giyemedim, dolabımda bana olmayan kıyafetlerimin içine girmek istiyorum zayıflayınca .
sonra göbeğim gitsin istiyorum, etek bluz rahat rahat dolanayım.
BENİM HAYALİMSE KEMER TAKABİLMEK. KEMERLİ ELBİSELER GİYMEK
koca karnımdan dolayı hep düşük bel giyiyorum, eteklere giremiyorum, kemerli etek ve pant. giyemiyorum.

az önce 1 kayısı kurusu ve 1 br. daha su içtim, 1 br.da şekersiz çay.
7 br.su oldu

benim de bütün fazla kilolarım mide-göbek-basen kısmında, bu yüzden beğendiğim hiçbir pantalonu alamıyorum
bacakları tam oturan pant. aldığımda üstten yağlar fışkırıyor (((((((((

hoşgelmişsin hiç vakit kaybetme bence, bir an evvel katıl aramıza

öncelikle boşa para verenlerdensin sen de benim gibi demek ki. üzücü bi durum. yıllıksa kötü? benim aylıktı 3 kez gittim
tatlıdan ben de duramazdım, çayımın şekeri tatlım derdim, durmadan olmuyor malesef.
meyveli yoğurt, kayısı, gibi şeylere geçmek gerekiyor ve hurma güzel kesiyor.
akşamları ben de geç yiyorum ama hafif yemek ve sonrasında tatlı yememek gerekiyor. akşam ekmek de yememek lazım ama bazen yiyorum tatlı yemiyim diye.

benimki 3 yıllık üyelik. zaten bu kadar uzun olduğu için savsakladım.ekonomik olsun diye süreyi uzattık ama gidemedikten sonra anlamı yok.
ben öğlenleri ve akşamları hiç ekmek yemem, kola gibi asitli şeyler de içmem, çayım şekersizdir, kahve-meyve suyu alışkanlığım da yok. beni bitiren geç ymek yemek ve tatlıııııı
bütün gün çok stresle çalışıyorum, evde yemek yemek beni kendime getiriyor, ama bu psikolojiyle yememem gerekiyor

bende evimde tatlılar pastalar kurabiyeler yapmak istiyorum çok da mutlu oluyorum ama yemesini de seviyorum, o yüzden yapmıyorum napıyımmmm.
sen çok şeyi baştan kesmişsin zaten maşallah, o zaman akşamları tutacaksın kendini. günlük ne yediklerini yaz da görelim nerde ne yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…