Sekercim daha ne olsunyaaaaaaaoffffffffffffff lılılılılılılıllıılılıllılı aç kalarak zayıflanmıyo beeeeeeeeeeee 800 gr vermısım noluyo ya metabolızmam bozuk benım yabildıgınız tamırcı varmı:))
Sekercim daha ne olsunben her hafta 800gr vereydim simdiye dal gibi olmustum:) bu hafta ben de ac dolastim. İsin sirri orda. Ben anca anladim:)))
hiiiiç moralini bozma inan verdiğim 3 kiloyu da geri aldım sanıyordum, ama 1-2 gün tekrar diyet moduna geç anında eski kilona geleceksin garanti ediyorum
merhabalarrrrr,
ben de aranıza katılarak diyete başlamak istiyorum ama birtürlü hazır hissedemiyorum kendimi
desteğinize ihtiyacım varrrrrrr
hoşbuldum çok teşekkürlerrrr
ben çalışıyorum ve eve gittiğimde saat 19-19:30 oluyor, malesef evde her akşam hazır yemeğim olmuyor, bu nedenle hep geç yemek zorunda kalıyorum.
bir de tatlıdan uzak duramıyorum, onun dışında çok sağlıksız beslenmiyorum aslında. spor üyeliğim de var ama gidemiyorumdesteğe ihtiyacım var ama çevremdekilerden alamıyorum malesef, inşallah sizlerin yardımıyla başlayacağım
verirsin canım bşrazda kafanda bitirrirsen işi tamamdır,inşallah veririz kaçamaksız geçiririz..
canım ama öyle kg verirsen verdiğin gibide alırsınn yani.gr gr verdiğinde yağdan verrirsin..
yaaaaaa, yağsız şekersiz tuzsuz mu? ben yemeklere 1 tatlı kaşığı tuzumu hep koyuyorum mesela. şekeri kestim ama yağı da azalttım mesela salatamda yok ama yemeklerde var, sadece buharlı suda haşladıklarımda yok.
bence metabolizma hızlandırıcı ya şok diyet yapacaksın ya da bazen beyaz ekmek bile yemek şaşırtıyor bünyeyi. hareket ediyo musun? bünye alışmıştır belki senin, biraz yediklerini değiştir, tam tahıllı yiyorsan buğday ye çavdar ye, hatta bazen beyaz bile yiyince çalışıyo metabolizma
aynı durum bende de var işte, gram gram veriyorum ben de haftada 1 veremiyorum yani. ayrıca bence gram gram aslında daha sağlıklı yani spor falan yapıyorsan daha çok vermen gerekir tabi ama ben yapmıyorum ne yazık ki.
Alışveriş yapasım bile yok şöyle verseydik 3-5 kilo içimize sine sine alıp giyseydik.
İki sene önce baya bir erimiştim pantolonlar düşüyordu.
Hepsini yenilemiştim şimdi yine aynı olsa da hepsinden vazgeçsem hiç gözümde yok:)
Kizlar kahvaltim: beyaz peynirli kepekli ekmekle yapilmis sandvic. Ekmek 2-2,5 dilime falan denk gelir. Yaninda bi bardak ayran:)
Bugun yine yollarda oldugum icin pek dikkat edemem ogunlere falan. Cok yemem ama:) o hayalleri kurduktan sonra yiyemem zaten cokk.
Kizlar hadi istedigimiz kiloya kavusunca neler yapacagimizi yazalim:
Hayallarimiz nelermis???? Icimizde kalanlar??? Yapamadiklarimiz??? Ama yapacaklarimiz???
hanı verecektın sen bu kiloyu hanı zayıflıktı bu yolun sonu nasıl aldın zalım sen bu kıloyu kader dıyemessın sen kendın yedın(((((((((((((((((((((((((((
yaaaaaaaoffffffffffffff lılılılılılılıllıılılıllılı aç kalarak zayıflanmıyo beeeeeeeeeeee 800 gr vermısım noluyo ya metabolızmam bozuk benım yabildıgınız tamırcı varmı:))
ben ayın 16 sına kadar baya bı zayıflamam lazım o yuzden üzüldüm sööölemesı ayıp evlılık yıldönümümde gelınlıgıme gırecem dıye aşk kusumla ıddaya gırdım de:)))))))
iddayı kazanırsam 1 ay ebuşu babası uyutacak kıkıkıkııkık
merhabalarrrrr,
ben de aranıza katılarak diyete başlamak istiyorum ama birtürlü hazır hissedemiyorum kendimi
desteğinize ihtiyacım varrrrrrr
hoşbuldum çok teşekkürlerrrr
ben çalışıyorum ve eve gittiğimde saat 19-19:30 oluyor, malesef evde her akşam hazır yemeğim olmuyor, bu nedenle hep geç yemek zorunda kalıyorum.
bir de tatlıdan uzak duramıyorum, onun dışında çok sağlıksız beslenmiyorum aslında. spor üyeliğim de var ama gidemiyorumdesteğe ihtiyacım var ama çevremdekilerden alamıyorum malesef, inşallah sizlerin yardımıyla başlayacağım
haklısın ama birden gitsin istiyorum napıyım birden geldiler birden gitsinler banane banane
ben de öyleydim bir kaç hafta öncesine kadar ama şimdi yavaş yavaş gidip bi daha gelmesinler diyorum
ben geçen hafta yapmıştım güzelce sporumu 700 gr vermiştim ama bu hafta doğru düzgün spora zaman ayıramadım ve fazla dikkat edemedim yediklerime :26:
ilk olarak zayıflayınca güzel bi yazlık elbise almak isterdim sonra rahatla taytımın üstüne tunik seçerdim(şimdi giyince önden göbek arkadan toto çıkıyo),güzelll dar streç bi kot pantolon almak isterdim.en büyük hayalim ise oturduğumda göbeğimin çıkmaması ...benim bütün kilom göbekte sanırımha bide tabi tartıya çıkınca onun üstünden gülerek inmeyi isterdim
neeeeee 800 grama metabolizmam bozuk mu diyosun sen hala Allah'tan kork ayıp ayıp
az şükret
bi 800 daha versen 1.6 kg olur ne güzel oh miss
ya ben bile giremem diye düşünüyorum 60la evlendim 66yım ama o gelinliği çıkarmak yerinden bana kilo verdirtir aslında denesem mi
bugün tam 11 ay oldu kızlar ben evleneli
harika bi iddia çok akıllıca, ama yenen taraf olmalısın illa ki
yaa ama ben çok az yıyorum dedım herhalde 2 kg falan vermısımdır ama nerde 57le evlendım ben 4 kg cıvarı versem gırecem bıraz totısımı sıkmam lazım:))))))
benimki 3 yıllık üyelik. zaten bu kadar uzun olduğu için savsakladım.ekonomik olsun diye süreyi uzattık ama gidemedikten sonra anlamı yok.
ben öğlenleri ve akşamları hiç ekmek yemem, kola gibi asitli şeyler de içmem, çayım şekersizdir, kahve-meyve suyu alışkanlığım da yok. beni bitiren geç ymek yemek ve tatlıııııı
bütün gün çok stresle çalışıyorum, evde yemek yemek beni kendime getiriyor, ama bu psikolojiyle yememem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?