ayyyyyyyyyyyy dıkandım vallaaaaaaa ya kilo çıkıyoya yazıların altında bı turlu sıte kabul etmıyo beee
neeeeee 800 grama metabolizmam bozuk mu diyosun sen hala Allah'tan kork ayıp ayıp
az şükret
bi 800 daha versen 1.6 kg olur ne güzel oh miss
ya ben bile giremem diye düşünüyorum 60la evlendim 66yım ama o gelinliği çıkarmak yerinden bana kilo verdirtir aslında denesem mi
bugün tam 11 ay oldu kızlar ben evleneli
harika bi iddia çok akıllıca, ama yenen taraf olmalısın illa ki
yaa ama ben çok az yıyorum dedım herhalde 2 kg falan vermısımdır ama nerde 57le evlendım ben 4 kg cıvarı versem gırecem bıraz totısımı sıkmam lazım:))))))
girersin girersin 4 kg bişey değil.
geçen hafta 60 idi bu hafta 59.2 giden 800gr. aslında iki gün önce 59.0 da gördüm ama dün kaçırdım biraz neyse buna da şükür. böylece ben başlayalı bugün tam bir ayoldu ve giden 3.1 gram... şükür...nice 3 kilolara. herkese kolay gelsin.
bende evimde tatlılar pastalar kurabiyeler yapmak istiyorum çok da mutlu oluyorum ama yemesini de seviyorum, o yüzden yapmıyorum napıyımmmm.
sen çok şeyi baştan kesmişsin zaten maşallah, o zaman akşamları tutacaksın kendini. günlük ne yediklerini yaz da görelim nerde ne yanlış
ben ayın 16 sına kadar baya bı zayıflamam lazım o yuzden üzüldüm sööölemesı ayıp evlılık yıldönümümde gelınlıgıme gırecem dıye aşk kusumla ıddaya gırdım de:)))))))
04.05.2012 tarihi cuma sabahı tartıda nihayet 54.8'i görmüş bulunmaktayım.
Aslında daha az çıkardım da sanırım biraz kabız oldum
Geçen hafta cuma sabahı da 55.6 olduğuma göre bu hafta 800 gram vermişim. Bir önceki hafta 1.8 kg verdiğim için bu hafta az vermişim.
her akşam evde yemeğim olmadığından genelde hazır alıyorum.ya da soslu makarna tarzı şeyler oluyor.eşim sebze yemediğinden köfte,tavuk gibi şeyler yiyoruz ama arkasından mutlaka tatlıııı. ev yemeği olduğunda ekmek, pilav vs. ihtiyacı duymuyorum ama yemek olmayınca mecbur pide falan yiyip oturuyoruz
Ben de evlendiğim günkü kilom hedefim :)
Bu ayın sonuna o kiloda olsam diye düşünüyorum ben de.
2.yıl dönümünüz mü olacak ?
ohooo gayet iyi bence. az değil. ilk hafta en çok verilir. sonra düşüyor ama 800 gram gayet iyi.
valla canım aynı durum bizde de vardı, yavaş yavaş alıştır kendini, ya yemek yap 2 günlük olsun hatta 3 gün bile olabilir mesela benim 3.günüm olacak bu akşam enginar ve yoğurtlu semizotum var. böylece sağlıklı bi yemeğim hep oluyor. gerekirse eşin pide söylesin yesin
kızlar bu aralar tatlı ihtiyacıma gem vuramıyorum, ufak ufak tatlıya dönüyorum offff:18:
1 kupa şekersiz süt tozlu nescafe içtim yanında da 1 adet fındıklı ikram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?