60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerimi yazmadım

Sabah : 1 küçük poğaça + çay
Ara : 7 otlu çay
Ara : 3 günkurusu kayısı + 3 ceviz
Öğle : 1 kase mercimek çorba + salata + yoğurt
Ara : 3 günkurusu kayısı
Akşam : ????Yemek yok ne yapacağım bilmiyorum

geçen hafta 60 idi bu hafta 59.2 giden 800gr. aslında iki gün önce 59.0 da gördüm ama dün kaçırdım biraz neyse buna da şükür. böylece ben başlayalı bugün tam bir ayoldu ve giden 3.1 gram... şükür...nice 3 kilolara. herkese kolay gelsin.

tebrikler maşallah diyeyim

8. br.suyumla birlikte 1 armut yiyorum şimdi ara öğün.
aslında ben hariç kimse bişey yemiyo aralarda.
ben cok mu yiyorum ki?:44::18:

04.05.2012 tarihi cuma sabahı tartıda nihayet 54.8'i görmüş bulunmaktayım.
Aslında daha az çıkardım da sanırım biraz kabız oldum
Geçen hafta cuma sabahı da 55.6 olduğuma göre bu hafta 800 gram vermişim. Bir önceki hafta 1.8 kg verdiğim için bu hafta az vermişim.

her akşam evde yemeğim olmadığından genelde hazır alıyorum.ya da soslu makarna tarzı şeyler oluyor.eşim sebze yemediğinden köfte,tavuk gibi şeyler yiyoruz ama arkasından mutlaka tatlıııı. ev yemeği olduğunda ekmek, pilav vs. ihtiyacı duymuyorum ama yemek olmayınca mecbur pide falan yiyip oturuyoruz

ben ayın 16 sına kadar baya bı zayıflamam lazım o yuzden üzüldüm sööölemesı ayıp evlılık yıldönümümde gelınlıgıme gırecem dıye aşk kusumla ıddaya gırdım de:)))))))

Ben de evlendiğim günkü kilom hedefim :)
Bu ayın sonuna o kiloda olsam diye düşünüyorum ben de.
2.yıl dönümünüz mü olacak ?

ohooo gayet iyi bence. az değil. ilk hafta en çok verilir. sonra düşüyor ama 800 gram gayet iyi.

valla canım aynı durum bizde de vardı, yavaş yavaş alıştır kendini, ya yemek yap 2 günlük olsun hatta 3 gün bile olabilir mesela benim 3.günüm olacak bu akşam enginar ve yoğurtlu semizotum var. böylece sağlıklı bi yemeğim hep oluyor. gerekirse eşin pide söylesin yesin

kızlar bu aralar tatlı ihtiyacıma gem vuramıyorum, ufak ufak tatlıya dönüyorum offff:18:
1 kupa şekersiz süt tozlu nescafe içtim yanında da 1 adet fındıklı ikram

Kızlar LEQUIM'den mesaj var, paylaşayım dedim...
Lequim'le yarışıyoruz biliyorsunuz ki, bilmeyenler de buradan öğrenebilir.
Maximaculpa'cım kilo bildiriminde bulunuyor lequim burdan alırsan kilo bildirimini sevineceğiz.

"canım ya işlerim çok yoğun, sınav haftamı attlattım okulda, smdi projelerim başladı, bir yandan da babamlar geldiler,bende kalıyorlar falan derken hiç zamanım kalmıyo,kilo olarak da tükenmiş durumdayım, 68.3 kilo çktım bu sabah, benim yerime sen bildirim yaparmısın canım, kızlara da selamlarımı ve özürlerimi ilet lütfen, 1 hafta sonra da şirket toplantımız için 1 hhafta şehir dışında olucam, yani 2 hafta sonra anca toparlanıp gelebilicem.
umarım tüm keyifler yerindedir sende, kusura bkma cnm seni de yüzüstü bırakmış gibi hissediyorum ama gelemiyorum ne yazıkki, 2 hafta sonra burdayım ama :) öpüyorum kocaman, sevgiler.."

lequim bu hafta : 68.3
madamtusot: 65.8

sanırım o da salmış biraz kilo almış.

çok az salata yedim bu saate kadar dayandım şimdi mısır gevreği yiyorum eti formunnn,akşamleyin annem ablam yiğenim markete gtcez ne alsam diye düşünüyorumm

ben artık tatlı ıhtıyacımı kendımı operek gıderecem çok tatlıymısım:)kocam öyle didiiiiii.)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…