60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın arkadaşım, ben araştırdım bu diyeti, diyetisyenler onay vermiş ama çok düşük kalorili olduğu için 1 haftadan fazla yapılmıyormuş.. ben deneyeceğim çünkü canım inanılmaz sıkkın.. en azından 1 hafta yapıp 5 kilo verirsem inş biraz moralim düzelir ve sağlıklı bir şekilde az kalorili beslenmeye devam ederim, ama şu an gerçekten kilo vermem gerek, bıktım çünkü, aynaya bakamıyorum, o kadar uğraşıyorum yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum ama gram gram kilo verebiliyorum.. sonra bir an geliyor dondurmalar hamburgerler yiyorum da yiyorum.. gidiyor o kadar emek o verdiğim gramlar ( bıktım artık gerçekten bıktım. o 5 kiloyu vermeye çok ihtiyacım var

Sadeceyalan naber kis...
Senin bi yazin vardi kocam bana tosun pasam diyor eskiden ceylanim derdi diye. Hatirladin mi? Ben o yaziyi sevgilime gosterdim o zaman. cunku o da bana tosunum tosun pasam falan diyordu hep. Ne dediysem vazgecirememistim oyle demekten. Baya sasirdi herhalde o lafi kendi icadi falan saniyordu:)))Ve o gunden beri bana tosunum demiyor ve arada ceylanim demeye basladi:))) valla canim sagol ya pisikom bozuluyordu oyle deyince. Megersem zavallim farkinda bile degilmis alindigimin. Hosuma gidiyor saniyormus:)) ayni seninki gibi iltifat ettigini saniyormus:)) neyse tatlim isin ozu: sayende kurtuldum:)))

eğer sen sağlıklı olduğunu düşünüyosan inşallah işe yarar hemen istediğin kiloya kavuşursun o zaman.

ya bu arada maxima nerde ki acaba, o çok güzel tablo hazırlamıştı bugün buralarda yok galiba o olmayınca tablo da eksik kaldı

Canim o diyet bence de sakincali.
Biz seneler once annemle Haftada 4 kilo verdiren diyet yaptik. Verdik de ben 3.5 annem 4 kilo verdi gercekten de. Ama aldik sonra verdiklerimizi
Bi de senin diyet tek tip beslenmeden de ote tek patatesle beslenme olmus sen bilirsin ama bence dengeli ve duzenli beslenmen daha ii olur. 5 kiloyu sadece su ve kastan verirsin. Yag gitmez.

Bide kac kilosun? Boy ve yas kac canım?

Kizlar ya rocco sakiz cigniyom deminden beri 1 paketi bitirdim. Megersem sakiz sekerliymis Cok kalorili midir ya? Bide atiyom agzima sakizi tadi bitince cikartiyom yenisini atiyom ay sakizi bi uzaklastirisim vardi gozumun onunden inanamazsiniz. Sevmem de sakiz cignemeyi sadece tadini seviyom. Bosu bosuna aldim kalorileri emi..

çok doğru sana katılıyorum tek yönlü diyetler vücudun insülin dengesini de mahvediyor şeker hastalığına zemin hazırlıyor

cnm bu arada sakız çiğnemek acıktırır haberin olsun , çünkü çiğnemek mideye yemek geleceğinin habercisi oluyor mide de sindirmek için salgı salgılamaya başlıyor tabi öyle olunca midede ne var ne yok sindirilip boşalıyor.

kızlar ben bugün kilo bildirimi yaptım ama 9. takımda yaptım kilo bildirimleri orda mı yapılıyor bilemedim buraya da yapacakmıyız anlamadım
kilo çizelgem
23 mart 68,5
25 nisan 63.30 pijamayla
4 mayıs 62.800 iç çam.
boy,150

Selamlar. kizlar benide bu gruba alirmisiniz? Bende kilo vermek istiyorum ama bir türlü motive olamiyorum pazar veya pazartesi sIkI Yönetim ilan ediyorum kendime. desteginizi eksik etmeyin ne olur Allah rizasi icin önümde iki buçuk ay var ve vermem gereken on kilo var. bilgilerimi yazayim

boy 162
Kilo 69
Hedef 59

sabah
ılık su yeşilçay 30 dak yürüyüş

kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
doğranmı dom.salatal.baharatlı
peynir baharatlı
şekersiz çay

ara 2-3 kaşık baharatlı yoğurt yeşilçay

öğle zeytinyağlı yoğurtlu bakla 1 dilim tam buğ.ekmeği

ara şekersiz çay 2 adet yulaflı form bisküvi

30 dak yürüyüş

7 otlu çay
akşam pirinçli ıspanak yemrği yoğurt

ara
elma yeşilçay

gün boyu 2 litre su

ne dersiniz çıtır olurmuyum ki

roccoyu bimiyorum am ben firstlerden çiğniyorum ara sıra tatlandırıcılı mesela bugün şekerim düştü çiğnedim iyi geldi çok fazla kalorisi yoktur diye düşünüyorum çikolata yemekten iyidir ama fazla kaçırma bence

Bu diyet tamamen su verdiriyormuş ve bu türlü diyetler de sağlıksızmış diye duymuştum ben...
Tabi yine sen bilirsin...

Teşekkür ederim canım. Aslında çizelgemde yazıyor. Toplamda 12-13 arası verdim. Ben de 67 ile başlayanlardan olduğum için bu gruptan kopamıyorum. Bu grubu seviyorum aktif olduğu içinde iyi oluyor böyle hep beraber zayıflıyoruz işte.
Başta birkaç kilo verebilsem diye başladım. Sonra 62'yi görebilsem dedim. Sonra 50'leri görebilsem dedim. Böyle böyle gidiyor işte kilolar. Memlekete gidince alacağım kiloları da hesaba katıp vermeye çalışıyorum :26:

Kizlar zayiflayinca neler yapacaginizi? En cok ne istediginizi yazmamissiniz?

Valla ben en çok eski kıyafetlerimi giymeyi hayal ediyorum. Bir de memlekete gidince milletin beni gördüğündeki tepkileri merak ediyorum. Şöyle dar kıyafetler giyip ortada genç kız gibi dolanmayı hayal ediyorum Çok da yaşlı sayılmam ama

Daha önceki yaptığın 5 günde 5 kilo diyetinde verdin mi o 5 kiloyu ?

Sabah:

Sirkeli ılık su

Kahvaltı:
2 dilim kızarmış ekmek
4 tane yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
domates-salatalık-sivri biber
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 bardak light süt
yarım avuç çiğ badem

Akşam:
3 DİLİM PİZZAAAAAA
2 kupa şekersiz çay

kızlar ben hamileyken 40 kilo aldım doğumdan sonra yaklaşık 24 kilosunu verdim ama hala fazlam var. 1 aydır rejimdeyim bi 2 kilo daha verdim hedefim eski kiloma dönmek :) inşallah

kızlar ben hamileyken 40 kilo aldım doğumdan sonra yaklaşık 24 kilosunu verdim ama hala fazlam var. 1 aydır rejimdeyim bi 2 kilo daha verdim hedefim eski kiloma dönmek :) inşallah

Nasıl o kadar kiloyu alabildin ? Çok mu zayıftın hamile kaldığında ? Ama sonrasında 24 kiloyu da çok iyi vermişsin.

Canim ben telefondan girdigim icin goremiyorum cizelgelerinizi. O yuzden sormus bulundum. Cok iyi canim ya aynen boyle devam. Bence de canim kopma zaten burdan. zaten amacimiz 50li kilolara dusmek. Gun gelecek hepimiz 50kusur olacagiz:)))
Bu arada o kadar veriyon kilo. Alma memelekete gidince:) ok:)

Hepimiz 50'lik çıtırlar olacağız tabi
Ya orda da dikkat etmeye çalışırım inşallah ama kesin kalorili şeyleri yemek zorunda kalırım diye düşünüyorum.
Bir yandan da yüzebilirim aslında dengeleyebilirim ama regly'im tam o tarihlere denk geliyor
Belki de ertelemek için ilaç kullanıp yüzmeden mahrum kalmam...
Yüzmeye güveniyordum ben de orda yediklerimi eritebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…