arkadaşım tabi sen bilirsin ama bana çok sağlıksız geldi, herşeyden yiyeceksin sadece miktarını daha önce yediğinden daha az yiyeceksin ve hareket edeceksin spor yapacaksın hepsi bu, ben diyetisyen değilim ama böyle diyetlere inanmıyorum hızlı bir şekilde verdiğin kiloyu hızlı bir şekilde alırsın , tekrar söylüyorum sen bilirsin tabiki....
haklısın arkadaşım, ben araştırdım bu diyeti, diyetisyenler onay vermiş ama çok düşük kalorili olduğu için 1 haftadan fazla yapılmıyormuş.. ben deneyeceğim çünkü canım inanılmaz sıkkın.. en azından 1 hafta yapıp 5 kilo verirsem inş biraz moralim düzelir ve sağlıklı bir şekilde az kalorili beslenmeye devam ederim, ama şu an gerçekten kilo vermem gerek, bıktım çünkü, aynaya bakamıyorum, o kadar uğraşıyorum yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum ama gram gram kilo verebiliyorum.. sonra bir an geliyor dondurmalar hamburgerler yiyorum da yiyorum.. gidiyor o kadar emek o verdiğim gramlar( bıktım artık gerçekten bıktım. o 5 kiloyu vermeye çok ihtiyacım var
Kizlar zayiflayinca neler yapacaginizi? En cok ne istediginizi yazmamissiniz?
arkadaşım tabi sen bilirsin ama bana çok sağlıksız geldi, herşeyden yiyeceksin sadece miktarını daha önce yediğinden daha az yiyeceksin ve hareket edeceksin spor yapacaksın hepsi bu, ben diyetisyen değilim ama böyle diyetlere inanmıyorum hızlı bir şekilde verdiğin kiloyu hızlı bir şekilde alırsın , tekrar söylüyorum sen bilirsin tabiki....
Kizlar ya rocco sakiz cigniyom deminden beri 1 paketi bitirdim. Megersem sakiz sekerliymisCok kalorili midir ya? Bide atiyom agzima sakizi tadi bitince cikartiyom yenisini atiyom ay sakizi bi uzaklastirisim vardi gozumun onunden inanamazsiniz. Sevmem de sakiz cignemeyi sadece tadini seviyom. Bosu bosuna aldim kalorileri emi..
Kizlar ya rocco sakiz cigniyom deminden beri 1 paketi bitirdim. Megersem sakiz sekerliymisCok kalorili midir ya? Bide atiyom agzima sakizi tadi bitince cikartiyom yenisini atiyom ay sakizi bi uzaklastirisim vardi gozumun onunden inanamazsiniz. Sevmem de sakiz cignemeyi sadece tadini seviyom. Bosu bosuna aldim kalorileri emi..
herkese slm,, kızlar 5 günde 5 kilo verdiren diyetten yapıyordum, burada kk'da öğrenmiştim bu diyeti, şimdi bi arkadaşımın da tavsiyesiyle aşağıdaki diyete başlayacağım, bu da 5 günde 5 kilo diyetine çok benziyor, kızlar ben yarın başlıyorum bir hafta boyunca eksiksiz yapacağım bu diyeti.. buraya da ne kadar kilo verdiğimi yazacağım ..
İşte 1 haftada 5 kilo verdiren diyetin günlük menüleri:
(şekersiz yeşil çay ya da form çayı günde 2 bardak serbest)
1. Gün
Sabah : 2 orta boy patates – haşlanmış olarak tüketin
Öğle : 2 orta boy patates – haşlanmış olarak tüketin
Akşam : 3 orta boy patates – haşlanmış olarak tüketin
2. Gün
Akşam : 2 orta boy patates – haşlanmış olarak tüketin
3. Gün
Akşam : 3 orta boy patates – haşlanmış olarak tüketin
4. Gün
Sabah : 1 elma, 2 mandalina
Akşam : 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
5. Gün
Öğle : 1 elma 2 mandalina
Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata
6. Gün
Öğle : 1 elma 1 portakal
Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
7. Gün
Öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam : 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata
Bu diyet sayesinde aldığınız günlük kalori mikterı : 600 Kcal
Naptin sen canım? Massallah
Daha ne olsun canım ya... Tebrik ediyorum walla...
------------------------
Bide kilolari veriyolar veriyorlar bi de ustune nazlanmiyorlar mi...
------------------------
Kac kilo verdin sekercim toplamda? Grubumuzun en zayifi sensin! Gurur duyuyoruz:)
------------------------
Kizlar ! 59lari gorenlere sesleniyorum. Devam devam... Gaza geliyodum walla. Tekrar cikmak yok 60li rakamlara.
kizlar el birligiyle bu topigi altmisin altina dusurmemiz lazim:)
Kizlar zayiflayinca neler yapacaginizi? En cok ne istediginizi yazmamissiniz?
haklısın arkadaşım, ben araştırdım bu diyeti, diyetisyenler onay vermiş ama çok düşük kalorili olduğu için 1 haftadan fazla yapılmıyormuş.. ben deneyeceğim çünkü canım inanılmaz sıkkın.. en azından 1 hafta yapıp 5 kilo verirsem inş biraz moralim düzelir ve sağlıklı bir şekilde az kalorili beslenmeye devam ederim, ama şu an gerçekten kilo vermem gerek, bıktım çünkü, aynaya bakamıyorum, o kadar uğraşıyorum yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum ama gram gram kilo verebiliyorum.. sonra bir an geliyor dondurmalar hamburgerler yiyorum da yiyorum.. gidiyor o kadar emek o verdiğim gramlar( bıktım artık gerçekten bıktım. o 5 kiloyu vermeye çok ihtiyacım var
kızlar ben hamileyken 40 kilo aldım doğumdan sonra yaklaşık 24 kilosunu verdim ama hala fazlam var.1 aydır rejimdeyim bi 2 kilo daha verdim hedefim eski kiloma dönmek :) inşallah
Canim ben telefondan girdigim icin goremiyorum cizelgelerinizi. O yuzden sormus bulundum. Cok iyi canim ya aynen boyle devam. Bence de canim kopma zaten burdan. zaten amacimiz 50li kilolara dusmek. Gun gelecek hepimiz 50kusur olacagiz:)))Teşekkür ederim canım. Aslında çizelgemde yazıyor. Toplamda 12-13 arası verdim. Ben de 67 ile başlayanlardan olduğum için bu gruptan kopamıyorum. Bu grubu seviyorum aktif olduğu içinde iyi oluyor böyle hep beraber zayıflıyoruz işte.
Başta birkaç kilo verebilsem diye başladım. Sonra 62'yi görebilsem dedim. Sonra 50'leri görebilsem dedim. Böyle böyle gidiyor işte kilolar. Memlekete gidince alacağım kiloları da hesaba katıp vermeye çalışıyorum
Canim ben telefondan girdigim icin goremiyorum cizelgelerinizi. O yuzden sormus bulundum. Cok iyi canim ya aynen boyle devam. Bence de canim kopma zaten burdan. zaten amacimiz 50li kilolara dusmek. Gun gelecek hepimiz 50kusur olacagiz:)))
Bu arada o kadar veriyon kilo. Alma memelekete gidince:) ok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?