60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin memleket iyimis ya.. Canim yuzer dengelersin artik. Yuzmek cok guzel kilo verdiriyor tabi ayni zamanda fena da istah aciyor( ama reglini erteleme derim sonra duzeni cok bozuluyormus. Ben her sene ayni seyi dusunuyorum. Arastiriyorum. sonra da vazgeciyorum:)

Kızlar selam, ben yeni burun estetiği oldum ve sigarayı bırakmak zorundayım bu yüzden. Sigarayı bıraktım ama sürekli yemek yiyorum. Cok severim zaten yemek yemeyi. Bak bunu yazarken bile aciktim bende sizinle zayıflamak istiyorum ama yemeyi kesemiyorum. Napcam bilmiyorum ama inşallah zayıflarım. Hafta ici çikolatayı keseceğim, şekeri de ve fazla ekmek tüketmeyeceğim. Kilom 63 boyum 165, yasım 32. Hadi hayırlısı

4 mayıs haftasına ait kilo çizelgesi

Uploaded with ImageShack.us

Günaydın kızlar..
bu haftanın azimlilerini açıklıyorum

1. december 1,3 farkla

2. superi ve jade 1 farkla

3. ummueslem, sadeceyalan ve esenrüzgar 0,8 farkla

december durdun durdun turnayı gözünden vurdun hadi iyisin

Son düzenleme:

çok gıcık oldum kendime çokk.insan gramda mı veremez yaa

Günaydın herkese.. Hepinize afiyet olsunnn.
Bugün kimse burda olmaz sanırım :/ boş kalır buralar
Neyse ben dün akşam ne yediğimi yazıyım.

1 tabak ıspanak yemeği (yağsız sadece soğan ve tuz koydum içine)
2 yk közlenmiş patlıcan
1 kase light yoğurt

Sabahta,
1 kivi
1 dilim light b. peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kupa kayısılı form çayı...

boyum 1.65 kilom 68 yaş 26 .. 1 sene önce 54 kiloydum

maxima eline sağlık tablo yine çok güzel

bu arada gelmişken sabahı yazayım:
2 bardak su
1 domates, 1 salatalık
1 yemek kaşığı kadar yeşil zeytin ( yemek kaşığıyla koydum çünkü zeytinler çok küçük küçüktü)
1/2 kk kaşar peyniri
1 kupa şekersiz çay

sağol şekerim, rica ederim.

hahahhah ayy çok sevındım bi işe yaradımsa ne mutlu :)))))bide benım kini uyaran olsa keşke:)

Son düzenleme:
yaaa gene kimse yok kizlar haftasonu diye uyumayın karpuz kavunda yata yata buyumuş kalkınnnnnnnnnnn erken kalkmak metabolizmayi acayıp hızlandırıyomuş zaman yatma zamanı deyıl totişlri küçütme zamanı:)))

8 de kalktım bir tane light süt içtim. Sonra çıktım epilasyon için ümraniye gittim. Ama şok oldum randevum dünmüş meğer:/ Neyse ki hallettik yarın 15.30 a aldım randevu. Aman sanki iki dakkada yapsalar ölücekler. O kadar yol gittim yani.
Öğlen: 3 tane köfte, bir tane domates ve bir dilim tam buğday ekmek yedim çünkü köftenin baharatı fazla kaçmış boğazımı yaktı. Çok az da peynir yedim sabah yemedim bir şey diye annem zorla yedirtti.

Birazdan ayran içerim :)

4 gibi de bir meyve yerim
Akşama da bol yoğurtlu ıspanak ve salatamm var:)

Kilo vermeye devam. Yarın özel ders vericem, epilasyona gidicem sonra da spor salonuna. Tüm gün dışardayım yani. :)

susadım kolaya içmez olaydım yanında döner ekmek yemez olaydım yolum düstu çıfkoftecıye gıtmez olaydım yemez olaydım ahhh o kiloları almaz olaydımmmm

akşam eşim beni kötü emellerine alet etti((yogg yanlış anlamayın:)))))en sevdıgım seylerden almiş zorla yedırdı yemessen küserim dedi bende yedım ama çokk pismanım ya sabaha kadar uyuyamadım sonuçta irade benım elımde onu bi şekılde kandıra bılırdım zayıf anıma geldı

ben dün yoğunluktan bildirim yapamamıştım
beni de ekler misiniz tekrar
bu hafta ne kilo almışım ne de kilo verebilmişim kilom hala 64.8

kızlaar napıyosunuz..

ben bgün 8de kalktım, kahvaltı yaptık eşimle.

kahvaltımda;
1 rafadan yumurta,
domates,
salatalık,
kırmızı biber ve peynir vardı.
bir fincan da yeşilçay.

11 gibi süt içtim.
ben ballı bir karışım yapmıştım. tarçın,zencefil ve zerdeçalla. 1 tatlı kaığı ondan kattım sütümün içine.miss gibi oldu valla.deneyin sizde.

sonra evi toparladım yavaş yavaş..

12.15te yürüyüş yaptım 1.30a kadar. hızlı ve normal tempo olmak üzere..

az önce de dünden kalan patlıcanlı kıymalı patatesli yemeğim vardı 1 tabak onu yedim sadece..

1-2 saat sonra yine sütümü içicem bayıldım tadına çünkü

bu arada dün kayısı hoşafı yaptım, ara ara içerim diye. içine şeker katmadım ama biraz ekşimsi ama bi dikişte biiyo zaten, bağırsaklarm için yaptım. bağırsaklarımda yana sorun yok çok şükür de, sorun olmadan tedbirli olmak adına..

akşama da kendime güzel bi salata yaparım..

yarın komşumla geçireceğimiz son gün kızlar..memleketine gidiyor..kahvaltıya davet ettim onları..

kahvaltıya kayseri yağlaması yapıcam, komşumun canı istiyodu ne zamandır..be de azcık yerim. sonra eşimle yürüyüşe çıkar eritirim onu

pazartesi günü daha az ve sağlıklı besinlerle başlayacağım bundan sonraki günlerimee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…