Hepimiz 50'lik çıtırlar olacağız tabi
Ya orda da dikkat etmeye çalışırım inşallah ama kesin kalorili şeyleri yemek zorunda kalırım diye düşünüyorum.
Bir yandan da yüzebilirim aslında dengeleyebilirim ama regly'im tam o tarihlere denk geliyor
Günaydın kızlar..
bu haftanın azimlilerini açıklıyorum
1. december 1,3 farkla
2. superi ve jade 1 farkla
3. ummueslem, sadeceyalan ve esenrüzgar 0,8 farkla
december durdun durdun turnayı gözünden vurdun hadi iyisin
çok gıcık oldum kendime çokk.insan gramda mı veremez yaa
sorma ben de aynıama ben bu hafta çok şey yedim, yine aynı kiloda olduğuma sevindim orası ayrı
çok doğru sana katılıyorum tek yönlü diyetler vücudun insülin dengesini de mahvediyor şeker hastalığına zemin hazırlıyor
Canim o diyet bence de sakincali.
Biz seneler once annemle Haftada 4 kilo verdiren diyet yaptik. Verdik de ben 3.5 annem 4 kilo verdi gercekten de. Ama aldik sonra verdiklerimizi
Bi de senin diyet tek tip beslenmeden de ote tek patatesle beslenme olmussen bilirsin ama bence dengeli ve duzenli beslenmen daha ii olur. 5 kiloyu sadece su ve kastan verirsin. Yag gitmez.
Bide kac kilosun? Boy ve yas kac canım?
maxima eline sağlık tablo yine çok güzel
bu arada gelmişken sabahı yazayım:
2 bardak su
1 domates, 1 salatalık
1 yemek kaşığı kadar yeşil zeytin ( yemek kaşığıyla koydum çünkü zeytinler çok küçük küçüktü)
1/2 kk kaşar peyniri
1 kupa şekersiz çay
Sadeceyalan naber kis...
Senin bi yazin vardi kocam bana tosun pasam diyor eskiden ceylanim derdi diye. Hatirladin mi? Ben o yaziyi sevgilime gosterdim o zaman. cunku o da bana tosunum tosun pasam falan diyordu hep. Ne dediysem vazgecirememistim oyle demekten. Baya sasirdiherhalde o lafi kendi icadi falan saniyordu:)))Ve o gunden beri bana tosunum demiyor ve arada ceylanim demeye basladi:))) valla canim sagol ya pisikom bozuluyordu oyle deyince. Megersem zavallim farkinda bile degilmis alindigimin. Hosuma gidiyor saniyormus:)) ayni seninki gibi iltifat ettigini saniyormus:)) neyse tatlim isin ozu: sayende kurtuldum:)))
Kizlar zayiflayinca neler yapacaginizi? En cok ne istediginizi yazmamissiniz?
Günaydın kızlar..
bu haftanın azimlilerini açıklıyorum
1. december 1,3 farkla
2. superi ve jade 1 farkla
3. ummueslem, sadeceyalan ve esenrüzgar 0,8 farkla
december durdun durdun turnayı gözünden vurdun hadi iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?