60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hedeflediğin kiloya eriştiğin zaman BMI değerin 17'leri falan görüyor ayca...Bence oldukça sağlıksız bir durum..

Arzunu anlayabiliyorum fakat sağlık herşeyden önemli,hele hele bir de anne isen...:))))

Yavrunu da Allah bağışlasın canım...

Bu arada akşam da tozuttum ben...

Regl olduğumdan sanırım hey heylerim üstümde..Hiçbir şeyi gözüm görmüyor..

Akşam:

1 tabak mercimek çorbası
3 yemek kaşığı makarna:26:
1 dilim light ekmek

3 tane mini çokoprens
1 kupa şekersiz çay

Canim yine ii atlatmissin. Daha fazla yeme ama:)

Kizlar bende yarim porsiyon kazandibi yedim(( canim cok tatli cekiyordu elma yedim kesmedi. regl zamanimda deil bahanem de yok(( simdi de sutlu sekersiz kahve iciyorum. Artik baska bisey yemem icmem. Bide yeseydim
Aksam yemeginde de balik ve salata yedim.

Merhaba. Aç karınla 64,5; tok karınla 65,5-66 kiloyum. Boyum 1.57 ve 57 kilo olmak istiyorum ama gaza gelmem lazım. Beni de aranıza alır mısınız kızlar :)

Temel olarak ne yapmalıyım; azcık ipucu bekliyorum :)

ellerinize sağlık. adımı orda görmek çok hoşuma gitti daha bi motive oldum, keşke akşam yemeğinden önce görseymişim kaçtı biraz akşam,neyse yarınlar bizim . bu hafta daha da iyi geçer inşallah, herkes için tabi...

Merhaba. Aç karınla 64,5; tok karınla 65,5-66 kiloyum. Boyum 1.57 ve 57 kilo olmak istiyorum ama gaza gelmem lazım. Beni de aranıza alır mısınız kızlar :)

Temel olarak ne yapmalıyım; azcık ipucu bekliyorum :)

Hosgeldin canım:) oncelikle ekmegi ve sekeri sinirlamalisin. Aburcuburlardan kizartma gibi yaglilardan uzak durmalisin. Belli bi saatten sonra biseyler yemegi birakmalisin. . Ve mumkunse spor yapmali olmuyorsa en azindan yuruyus yapmalisin. Ilk etapta aklima gelenler bunlar.
Bu arada kilon ac karnina olan kilodur.
Biraz kendinden bahset? Nasil kilo aldin? Yada hep boyle miydin? Beslenme bicimin? Spor yapar misin? Yas kac? Falan filan

Hoşbulduk :) 26 yaşındayım. Tam anımsamıyorum ama 20 yaşıma kadar filan fit sayılırdım. 57 kilo civarındaydım. Bu kilo bende gayet iyi duruyor. Kemiklerim iri derler ya işte ondan :) Sonra 24-25 e kadar 62 kiloydum. Şuan işsizim. Evde yatarken bir 3 kilo daha aldım :) Ucunu kaçırmadan çözelim şu meseleyi diyorum. Başlamışken de bence ideal kilom olan 57ye dönmeliyim.

Beslenme biçimim fena. Sabah kahvaltısı yok. Geç uyanıyorum ve ilk yemek yemek saat 2 yi 3 ü buluyor. Hım sporda yok ama spor aletim var. Epliktik bisiklet dediklerinden :) yani düzensiz biriyim; biraz gaza gelmem şart ötesi şart...

Ne kadar su içiyorsunuz kızlar günde??

hoş geldiin aramıza.hemen sadede geliyorum .bence kilo vermede metobolizma önemli bence sen önce normal bir uyku düzenine başla çünkü metobolizma bazı saatlerde çalışıyor kahvaltı çok önemli diyet konusuna gelince herkesin diyeti kişye özeldir.bence diyetisyen kontrolünde kendine özel bir diyete başla mesela bende kolestrol ve kansızlık vardı diyetim ona göre düzenlendi (ben diyetisyene gidiyorum)günde 10-12 bardak su içmeye çalış 2 fincan yeşilçay içebilirsin şekeri unut30 dakika yürüyüş yapabilirsin ayrıca biz burda menüleri paylaşıyoruz bu da bizi kaçamaklardan kurtarıyor zaten fazla kilon yok ben senin gibi olsam kilom var demem iyi haberlerini bekliyorum iyi geceler

Kızlar bir sürü şeyler yazmışsınız. Dışardaydım. Takip edemedim. Takip edebildiklerime cevap yazıyorum :)

4 gözle bekliyordum tatili , denize girecem diye hususi tarihleri ayarladım da şu regly'e denk gelme olayını düşünememişim
Bana da ters geliyor, hem şişlik olacak hem iştah açacak. Sonra düzeni bozulacak .. ooff offf...

Eline sağlık maximaculpa, güzel olmuş tablo.
Aslında daha önceki haftaların da kilolarını verebilirdim. Böyle 5 haftalık bir tablo beklemiyordum. Neyse haftaya tüm geçmişle beraber veririm inşallah.
Haftaya da nasıl olsa birinci olacam
Biraz rekabet ortamı oluşturayım

teşekkürler. şimdilik diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum çünkü biraz yemeği kesip hareket ettiğimde veriyorum kilo. ama dahada şişmanlarsam kesinlikle gideceğim. Birde kişiye özel menü filan hazırlamak hergün bana göre değil ama yediğim yemeği azaltıp; şekerden uzaklaşarak verebileceğimi düşünüyorum. Bakalım uyku düzeni ile kahvaltıyı yapmakla başlayayım olaya. Biraz da yürüyeyim; suyumu içeyim. Şu su içme de bana göre değil ama yapacağım bu sefer inşallah. Yahu bende yazınca farkettim ne kadar düzensiz bir hayatım varmış, hiç faydalı yaptığım bir uygulama yok :) Ben yine iyi kilo almıyorum yahu. Gelişmeleri bildireceğim...

rafine şekeri (yani beyaz şeker) ve beyaz unu hyatından çıkarırsan rahatlıkla verirsin merak etme.
tatlı krizlerin için de hurmayı kullan.
hem hurma anne sütünü artırır.
bol bol su iç.
dilediğin her şeyi ye, emiriyosun.ama azar azar ye.
günde yarım saat yürüşle başlasan 2 haftya toparlanırsın merak etme.
çayında şeker kullanıyosan şeker yerine bal veya pekmez kullan.
ne yap ne et beyaz unu ve rafine şekeri hayatından çıkar.

farketmez verebilirsin.özel mesajla at da unutmayım.
ben de dünden beri 200 gr vermişim. hadi bakalım

gladthat sen de hoşgeldin bu arada.
yukarda aycaya dediklerim senin için de geçerli. aslında herkes için geçerli.
beyaz un ve rafineşekeri hayatınızdan çıkarın kızlar.
tatlı yerine kuru meyveler tüketin.
hurma tüketin mesela.

- - - -

hepinize günaydınlr bu arada.
ben de 8.15te uyadım, bir bardak su içtim.
birazdan süt içicem, 11de gelcek komşumlar, yavaş yavaş hazırlanmaya başlayım..

tam da hayatımdan beyaz unu çıkarma kararı almışken bugün kayseri yağlaması yapıca kızlar..hiç güzel olmadı bu..
şimdi yemesem niye yemedin diye tuttururlar.
hele ki komşum benle dalga geçmeye hazır zaten..
neyse birazcık tadarım artık napıyım.

günaydın hatunlar :) napıosunuz bakıyım ben birazdan yürüyüşümü yapıcam inşallah...akşam 1 saat tempolu yürüyüşten sonra canım bir döner çekti bende gittim yedim ...birde pilav üstü...şimdi mide ağrısıyla uyandım....vucudum geç yemenin cezasını çek diyor resmen...birde sabah kalktım tartıldım 63.9 çıktı hastalanıcam gibide hissediyorum..aaasabiyetim bozuldu

Gunaydin kizlar. Ben de dun aksam eve geldikten sonra 1 saat leslie, zumba, karin hareketleri artik ne varsa yaptm. Tartida bu sabah 100 gramcik az geldim. Ama bagirsak problemi cekiyorum ama ondan. En az 200 gram farkediyor. Dun aksam da hafif yedim. Yarim levrek ve azcik da ilk defa tahin helva yedim. Biraz da salata baska da bisey yemedim.

Canim yine ii atlatmissin. Daha fazla yeme ama:)

Yok canım yemedim dün akşam başka birşey..Elime bir şey alınca bura aklıma geliyor ve bırakıyorum..Sağolun canlar...

Balık ızgaraydı umarım..Kazandibini kafana takma.Hem yarım porsiyon hem de sütlü tatlı..Geçti gitti,boşverrrr...

Hoşgeldin canım..

Kızlar bu arada ctesi sabahı 54.5'u gördüm
Dünden beri 300 gram zayıflamışım :)

Ahhh ahhh eski bennn..Seni kıskanmamak elde değil,maaşallah...

Kızlar ben bu çizelgeyi nasıl ve nerden yapabiliyorum? Teşekkürler. Pazartesi itibaren sıkı rejim başlıyor.

Yapmışsın,uğur getirir iyişallah...

Nasil memnun musun eliptik bisikletten?
Evdeysen yuruyus de yapablirsin disarda

Ben gunluk ortalama 2.5 litre su iciyorum. Haftasonlari saymiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…