Hoşbulduk :) Yaşım 29, 11 aylık bir oğlum var emziriyorum ama çok katı bir diyet yapmıyorum mevsimlerden roma adlı blogu takip ediyorum ordaki listelere uyuyorum tabi arada kaçamaklarım oluyor emzirdiğim için tatlı ihtiyacım oluyor o kadar da hakkım herhalde :) şu an evlendiğim kilodan daha azım ama hayatımda bir kere 50 ye inmek istiyorum sonrasında da birkaç kilo alsam üzülmem :)
seninle gurur duyuyorum filerun şaka bir yana birbirimize böyle böyle destek olup motive edeceğiz iyi akşamlar
Canim yine ii atlatmissin. Daha fazla yeme ama:)Bu arada akşam da tozuttum ben...
Regl olduğumdan sanırım hey heylerim üstümde..Hiçbir şeyi gözüm görmüyor..
Akşam:
1 tabak mercimek çorbası
3 yemek kaşığı makarna
1 dilim light ekmek
3 tane mini çokoprens
1 kupa şekersiz çay
ellerinize sağlık. adımı orda görmek çok hoşuma gitti daha bi motive oldum, keşke akşam yemeğinden önce görseymişim
Günaydın kızlar..
bu haftanın azimlilerini açıklıyorum
1. december 1,3 farkla
2. superi ve jade 1 farkla
3. ummueslem, sadeceyalan ve esenrüzgar 0,8 farkla
december durdun durdun turnayı gözünden vurdun hadi iyisin
Merhaba. Aç karınla 64,5; tok karınla 65,5-66 kiloyum. Boyum 1.57 ve 57 kilo olmak istiyorum ama gaza gelmem lazım. Beni de aranıza alır mısınız kızlar :)
Temel olarak ne yapmalıyım; azcık ipucu bekliyorum :)
Hosgeldin canım:) oncelikle ekmegi ve sekeri sinirlamalisin. Aburcuburlardan kizartma gibi yaglilardan uzak durmalisin. Belli bi saatten sonra biseyler yemegi birakmalisin. . Ve mumkunse spor yapmali olmuyorsa en azindan yuruyus yapmalisin. Ilk etapta aklima gelenler bunlar.
Bu arada kilon ac karnina olan kilodur.
Biraz kendinden bahset? Nasil kilo aldin? Yada hep boyle miydin? Beslenme bicimin? Spor yapar misin? Yas kac? Falan filan
Hoşbulduk :) 26 yaşındayım. Tam anımsamıyorum ama 20 yaşıma kadar filan fit sayılırdım. 57 kilo civarındaydım. Bu kilo bende gayet iyi duruyor. Kemiklerim iri derler ya işte ondan :) Sonra 24-25 e kadar 62 kiloydum. Şuan işsizim. Evde yatarken bir 3 kilo daha aldım :) Ucunu kaçırmadan çözelim şu meseleyi diyorum. Başlamışken de bence ideal kilom olan 57ye dönmeliyim.
Beslenme biçimim fena. Sabah kahvaltısı yok. Geç uyanıyorum ve ilk yemek yemek saat 2 yi 3 ü buluyor. Hım sporda yok ama spor aletim var. Epliktik bisiklet dediklerinden :) yani düzensiz biriyim; biraz gaza gelmem şart ötesi şart...
Ne kadar su içiyorsunuz kızlar günde??
Senin memleket iyimis ya.. Canim yuzer dengelersin artik. Yuzmek cok guzel kilo verdiriyor tabi ayni zamanda fena da istah aciyor( ama reglini erteleme derim sonra duzeni cok bozuluyormus. Ben her sene ayni seyi dusunuyorum. Arastiriyorum. sonra da vazgeciyorum:)
Günaydın kızlar..
bu haftanın azimlilerini açıklıyorum
1. december 1,3 farkla
2. superi ve jade 1 farkla
3. ummueslem, sadeceyalan ve esenrüzgar 0,8 farkla
december durdun durdun turnayı gözünden vurdun hadi iyisin
hoş geldiin aramıza.hemen sadede geliyorum .bence kilo vermede metobolizma önemli bence sen önce normal bir uyku düzenine başla çünkü metobolizma bazı saatlerde çalışıyor kahvaltı çok önemli diyet konusuna gelince herkesin diyeti kişye özeldir.bence diyetisyen kontrolünde kendine özel bir diyete başla mesela bende kolestrol ve kansızlık vardı diyetim ona göre düzenlendi (ben diyetisyene gidiyorum)günde 10-12 bardak su içmeye çalış 2 fincan yeşilçay içebilirsin şekeri unut30 dakika yürüyüş yapabilirsin ayrıca biz burda menüleri paylaşıyoruz bu da bizi kaçamaklardan kurtarıyor zaten fazla kilon yok ben senin gibi olsam kilom var demem iyi haberlerini bekliyorum iyi geceler
Hoşbulduk :) Yaşım 29, 11 aylık bir oğlum var emziriyorum ama çok katı bir diyet yapmıyorum mevsimlerden roma adlı blogu takip ediyorum ordaki listelere uyuyorum tabi arada kaçamaklarım oluyor emzirdiğim için tatlı ihtiyacım oluyor o kadar da hakkım herhalde :) şu an evlendiğim kilodan daha azım ama hayatımda bir kere 50 ye inmek istiyorum sonrasında da birkaç kilo alsam üzülmem :)
Kızlar bir sürü şeyler yazmışsınız. Dışardaydım. Takip edemedim. Takip edebildiklerime cevap yazıyorum :)
4 gözle bekliyordum tatili , denize girecem diye hususi tarihleri ayarladım da şu regly'e denk gelme olayını düşünememişim
Bana da ters geliyor, hem şişlik olacak hem iştah açacak. Sonra düzeni bozulacak .. ooff offf...
Eline sağlık maximaculpa, güzel olmuş tablo.
Aslında daha önceki haftaların da kilolarını verebilirdim. Böyle 5 haftalık bir tablo beklemiyordum. Neyse haftaya tüm geçmişle beraber veririm inşallah.
Haftaya da nasıl olsa birinci olacam
Biraz rekabet ortamı oluşturayım
Canim yine ii atlatmissin. Daha fazla yeme ama:)
Kizlar bende yarim porsiyon kazandibi yedim(( canim cok tatli cekiyordu elma yedim kesmedi. regl zamanimda deil bahanem de yok (( simdi de sutlu sekersiz kahve iciyorum. Artik baska bisey yemem icmem. Bide yeseydim
Aksam yemeginde de balik ve salata yedim.
Merhaba. Aç karınla 64,5; tok karınla 65,5-66 kiloyum. Boyum 1.57 ve 57 kilo olmak istiyorum ama gaza gelmem lazım. Beni de aranıza alır mısınız kızlar :)
Temel olarak ne yapmalıyım; azcık ipucu bekliyorum :)
Kızlar bu arada ctesi sabahı 54.5'u gördüm
Dünden beri 300 gram zayıflamışım :)
Kızlar ben bu çizelgeyi nasıl ve nerden yapabiliyorum? Teşekkürler. Pazartesi itibaren sıkı rejim başlıyor.
Hoşbulduk :) 26 yaşındayım. Tam anımsamıyorum ama 20 yaşıma kadar filan fit sayılırdım. 57 kilo civarındaydım. Bu kilo bende gayet iyi duruyor. Kemiklerim iri derler ya işte ondan :) Sonra 24-25 e kadar 62 kiloydum. Şuan işsizim. Evde yatarken bir 3 kilo daha aldım :) Ucunu kaçırmadan çözelim şu meseleyi diyorum. Başlamışken de bence ideal kilom olan 57ye dönmeliyim.
Beslenme biçimim fena. Sabah kahvaltısı yok. Geç uyanıyorum ve ilk yemek yemek saat 2 yi 3 ü buluyor. Hım sporda yok ama spor aletim var. Epliktik bisiklet dediklerinden :) yani düzensiz biriyim; biraz gaza gelmem şart ötesi şart...
Ne kadar su içiyorsunuz kızlar günde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?