60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geeelll :) Hoş geldin.
Günaydın kızlar.
Bugün yumurta ekledim kahvaltıya
Çok sevmesemde yemek gerekiyor
Bu ara bitki çaylarını boşladım
Ara öğünlerle içmek lazım

geldim vallahi.
ya ben acaip hasta oldum. hafta sonu misafirim vardı bi de giremedim nete... faranjit oldum. ne halt edicem bilmiyorum geberiyorum valla. hadi onu geçtim.. dukan diyeti yapıyordum ben... diyeti de bıraktım 4 gündür... kimbilir verdiğim kiloların kaçını geri aldım.:S dukandan nefret ediyorum ya.

Dukani sevmiyosan yapma. Zaten zor bir diyet.

günaydın kızlarrr

bende haftason pek dikkat etmedim ,cips,çekirdek,kola felan yedim..

sabah tartıldım 60 kg .

haftasınu elie bakmaya gittik aldıkk elbisemi düğün için bir ayakkabı ile çanta eksik onuda aldım mı bitmiştir:))

günaydın kızlarrr...
Regl oldum hafta sonum berbat oldu ağrıdan...hala çok ağrıyo napcam bugün nasıl geçicek yaa

günaydın kızlarrr...
Regl oldum hafta sonum berbat oldu ağrıdan...hala çok ağrıyo napcam bugün nasıl geçicek yaa

günaydın canım

geçen hafta bend eöyleydim ağladım hüngür hüngür ağrıdan,majezik al canım o çok ii ,birde şekerli şeyler yemelisin..

Günaydın azimli şekerler:)
Bol kaçamaklı hafta sonlarına son vermeliiiii
Kendimi eve kilitleyeceğim valla çıkmayacağım dışarıya
özellikle yanımda birileriyle.Biraz şundan biraz bundan derken
kaçıyor ipin ucu.Tek tesellim çok yürümüş olmak.

herkese günaydın

umarım az yağlı,az kalorili, az şekerli bol lifli, bol proteınli, bol hareketli bir hafta bizimle olur

bende hafta sonu ipin ucunu kaçıranlardanım, bu hafta daha fazla dikkat etmeliyim

bend eçok yürüdüm haftasonu varya:)ama pekde gitmemiş kg felan..neyse bu hafta hepimizi iyice ele alalım kızlar ipin ucunu kçırınca devamını geliyorr...

Günaydın kızlar, hepinize afiyet olsun.
Bu hafta sonu tek kaçamağım oldu o da 10-15 tane çilek yemek ama onu da kaçamaktan saymıyorum açıkçası
içim rahat. Dün bi de akşam yemeğini çok geç yedim 10 gibi o yüzden huzursuzum onun dışında rejim adına güzel bi haftasonuydu

Sabah kahvaltıda;
1 kupa kayısılı form çayı
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim light beyaz peynir
4 cherry domates yedim.

Bi de dün akşam şu metabolizma hızlandıran çaydan yaptım, yanıma da pet şişelere doldurup 1 lt aldım aklıma geldikçe içiorum tadını çok beğendim
İnşallah işe yarar.:116:

günaydın kızlarrr...

Ah canım geçmiş olsun.Ben de beklemedeyim bugün yarın gelecek.Şimdiden yaşıyorum gerginliğini.
Başından geçmeyen bilmez zorluğunu.Ağrı kesiciler bile faydasız kalıyor çekiyorsun yine çekini.

Ah canım geçmiş olsun.Ben de beklemedeyim bugün yarın gelecek.Şimdiden yaşıyorum gerginliğini.
Başından geçmeyen bilmez zorluğunu.Ağrı kesiciler bile faydasız kalıyor çekiyorsun yine çekini.

sağol canım.Valla çok kötü bi ağrı yaa insanın elinden hiç bişey de gelmiyo Allahtan benim 2.gününe kadar ağrıyo sonra ağrımıyo bugün de 2.günü yani ağrının doruklarındayım

çikolata serbest mi yani şimdi

ben tatı şeyler yiyorumm yani .napim kimi zaman yemekten kesiliyorum ..

ben 1 hafta çektiğim bile oluyor,bir keresinde eve gittim izin alıp yıolda kaldım ,otobüslerde çok kötü bişey ya..

ben 1 hafta çektiğim bile oluyor,bir keresinde eve gittim izin alıp yıolda kaldım ,otobüslerde çok kötü bişey ya..

benim bugün daha başlamadı tatlı krizim ama haftalardır kendisiyle mücadele ettiğim bi çikolatam var çekmecemde her an saldırabilirim ona
ayy senin ki daha kötüymüş canım yaa benim ki o kadar sürmüyo çok şükür

Son düzenleme:
sağol canım.Valla çok kötü bi ağrı yaa insanın elinden hiç bişey de gelmiyo Allahtan benim 2.gününe kadar ağrıyo sonra ağrımıyo bugün de 2.günü yani ağrının doruklarındayım

Ayağını sıcak tut.Karnına baskı yapacak darlıkta şeyler giyme.Muz yemeninde iyi geldiğini söylüyorlar.
Bitki çaylarıda rahatlatıyor biraz.

Ayağını sıcak tut.Karnına baskı yapacak darlıkta şeyler giyme.Muz yemeninde iyi geldiğini söylüyorlar.
Bitki çaylarıda rahatlatıyor biraz.

sağol canım.hangi bitki çayı rahatlatır hani şu doğadan özel günler için diye bi çayı var onu kullandın mı?

Canım cips , çekirdek , kola alışkanlığını bırakmalısın. Zaten sağlıklı şeyler değil ki...

Sabah kahvaltın güzel olmuş. Çilek de kaçamak sayılmaz sonuçta meyve..
Zayıflama çayın hangisi acaba?

Çekmecende öyle kötü şeyler bulundurma canım, ver birine gitsin
Kalorisi fazla değilse ye diyecem ama... bence meyve ye tatlı krizini geçirmek için.

sağol canım.hangi bitki çayı rahatlatır hani şu doğadan özel günler için diye bi çayı var onu kullandın mı?
Onu bilmyorum ama civan perçemi çayının olduğu çaylar olabilir. Ya da direk civan perçemi içebilirsin, tadı kötü olabilir yalnız.

Senin durumun çok daha kötüymüş canım.Ben birgün zor dayanıyorum.

Aslında önerilen bitkiler civanperçemi ve aslanpençesi.Ara ara kullanıyorum ama düzenli değil.
Tadı biraz buruk olunca Papatya çayıda önerenler var.
Dediğin hazır paketlerde bunlardan vardır eminim yumuşatmakta faydası olabilir.

Sabah kahvaltın güzel olmuş. Çilek de kaçamak sayılmaz sonuçta meyve..
Zayıflama çayın hangisi acaba?

1 yeşil elmayı 4 e böl (kabuklu)
1 limonu 4 e böl (kabuklu)
1 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı top karabiber
5 tane filanda karanfil üzerine 3 lt su koyup kaynatıosun yarıya inene kadar.
Soğuk olarak tüketiosun.
Metabolizma hızlandrıo die duydum ilk defa deniorum bakalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…