Geeelll :) Hoş geldin.
Günaydın kızlar.
Bugün yumurta ekledim kahvaltıya
Çok sevmesemde yemek gerekiyor
Bu ara bitki çaylarını boşladım
Ara öğünlerle içmek lazım
geldim vallahi.
ya ben acaip hasta oldum. hafta sonu misafirim vardı bi de giremedim nete... faranjit oldum. ne halt edicem bilmiyorum geberiyorum valla. hadi onu geçtim.. dukan diyeti yapıyordum ben... diyeti de bıraktım 4 gündür... kimbilir verdiğim kiloların kaçını geri aldım.:S dukandan nefret ediyorum ya.
günaydın kızlarrr...
Regl oldumhafta sonum berbat oldu ağrıdan...hala çok ağrıyo napcam bugün nasıl geçicek yaa
Günaydın azimli şekerler:)
Bol kaçamaklı hafta sonlarına son vermeliiiii
Kendimi eve kilitleyeceğim valla çıkmayacağım dışarıya
özellikle yanımda birileriyle.Biraz şundan biraz bundan derken
kaçıyor ipin ucu.Tek tesellim çok yürümüş olmak.
günaydın canım
geçen hafta bend eöyleydim ağladım hüngür hüngür ağrıdan,majezik al canım o çok ii ,birde şekerli şeyler yemelisin..
günaydın kızlarrr...
Regl oldumhafta sonum berbat oldu ağrıdan...hala çok ağrıyo napcam bugün nasıl geçicek yaa
Ah canım geçmiş olsun.Ben de beklemedeyim bugün yarın gelecek.Şimdiden yaşıyorum gerginliğini.
Başından geçmeyen bilmez zorluğunu.Ağrı kesiciler bile faydasız kalıyor çekiyorsun yine çekini.
çikolata serbest mi yani şimdi
Ah canım geçmiş olsun.Ben de beklemedeyim bugün yarın gelecek.Şimdiden yaşıyorum gerginliğini.
Başından geçmeyen bilmez zorluğunu.Ağrı kesiciler bile faydasız kalıyor çekiyorsun yine çekini.
ben tatı şeyler yiyorumm yani .napim kimi zaman yemekten kesiliyorum ..
ben 1 hafta çektiğim bile oluyor,bir keresinde eve gittim izin alıp yıolda kaldım ,otobüslerde çok kötü bişey ya..
sağol canım.Valla çok kötü bi ağrı yaa insanın elinden hiç bişey de gelmiyo Allahtan benim 2.gününe kadar ağrıyo sonra ağrımıyo bugün de 2.günü yani ağrının doruklarındayım
Ayağını sıcak tut.Karnına baskı yapacak darlıkta şeyler giyme.Muz yemeninde iyi geldiğini söylüyorlar.
Bitki çaylarıda rahatlatıyor biraz.
günaydın kızlarrr
bende haftason pek dikkat etmedim ,cips,çekirdek,kola felan yedim..
sabah tartıldım 60 kg .
haftasınu elie bakmaya gittik aldıkk elbisemi düğün için bir ayakkabı ile çanta eksik onuda aldım mı bitmiştir:))
Günaydın kızlar, hepinize afiyet olsun.
Bu hafta sonu tek kaçamağım oldu o da 10-15 tane çilek yemek ama onu da kaçamaktan saymıyorum açıkçası
içim rahat. Dün bi de akşam yemeğini çok geç yedim 10 gibi o yüzden huzursuzum onun dışında rejim adına güzel bi haftasonuydu
Sabah kahvaltıda;
1 kupa kayısılı form çayı
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim light beyaz peynir
4 cherry domates yedim.
Bi de dün akşam şu metabolizma hızlandıran çaydan yaptım, yanıma da pet şişelere doldurup 1 lt aldım aklıma geldikçe içiorum tadını çok beğendim
İnşallah işe yarar.:116:
benim bugün daha başlamadı tatlı krizim ama haftalardır kendisiyle mücadele ettiğim bi çikolatam var çekmecemde her an saldırabilirim ona
ayy senin ki daha kötüymüş canım yaa benim ki o kadar sürmüyo çok şükür
Onu bilmyorum ama civan perçemi çayının olduğu çaylar olabilir. Ya da direk civan perçemi içebilirsin, tadı kötü olabilir yalnız.sağol canım.hangi bitki çayı rahatlatır hani şu doğadan özel günler için diye bi çayı var onu kullandın mı?
ben tatı şeyler yiyorumm yani .napim kimi zaman yemekten kesiliyorum ..
ben 1 hafta çektiğim bile oluyor,bir keresinde eve gittim izin alıp yıolda kaldım ,otobüslerde çok kötü bişey ya..
sağol canım.hangi bitki çayı rahatlatır hani şu doğadan özel günler için diye bi çayı var onu kullandın mı?
Sabah kahvaltın güzel olmuş. Çilek de kaçamak sayılmaz sonuçta meyve..
Zayıflama çayın hangisi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?