60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de nerdeyse 4 sene onceki kiloma dondum.
Senin yas kac canim? Onceki halim derken ?

Him. Anladim canım sen de hosgeldin aramiza o zaman:) eliptik bisiklet cok ise yariyormus haberin olsun:) kahvalti cok onemli uyandiktan sonra 1 saaat icinde yapmak lazim. Biraz duzene soksan hayatini cok daha ii olur.
Gunde 2-3 litre su iciyoruz:)

Merhaba kizlar, nasilsiniz? Kahvalti: 2 dililm kepekli ekmek 2kk kasar peyniri biraz labne peyniri, 1 domates, 1 salatalik, 2 brdk tek sekerli cay

Angel naber kis?
Naptin sen canım? Doner de nerden cikti aksam aksam. Ama neyse yememen gerektigini anlamissin. Bi daha olmasin bak! Bol bol yuru canım aferin benim yerime de yuru. Ben biraz tembelim

slm hanımlar bugün mutluyum

çünkü dün reglim bitti bugün yine tartıldım ve 63,7 gördüm tartıda
ya bir regl 800 gr farkettirir mi bilmiyorum ama uzun zamandır 63 lü bir kilo görmemiştim :)

bu arada bugünkü yediklerimi yazayım
sabah: 2 dilim ekmek, domates, salatalık, 5 yeşil zeytin ve 1 kupa şekersiz çay
öğlen: bir küçük tabak yaprak sarması, 1 kase çok az tuzlu mercimek çorbası
akşam için beşamel soslu fırında karnabahar yapcam yanına salata

ara öğün daha yapmadım ama şimdi bi tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum

Tebrikler canım! 63 ne ki daha neleri goreceksin kismetse
Karnabahar cok severim belki bende aksama yaparim:)
Bir de canim su tarcinli sutu nasil yapiyorsunuz? Maxima da baya ovmustu.ozellikle birseye faydasi var mi yoksa sevdiginizden mi iciyorsunuz?

selam kızlar
önce yediklerimi yazayım hemen
sabah seminer vardı kahvaltıyı dışarda yapmak durumunda kaldım 1 tane ıspanaklı gözleme yedim (yağ sürdürmedim ama) ve şekersiz çay
2 saat kadar önce de 1 kase yayla çorbası, 1tabak yeşil fasulye ve azcık pilav yedim akşam bişey yemem zaten belki 1 tane elma yerim

bir de tarçınlı süt ne işe yarıyor ki??

Angel naber kis?
Naptin sen canım? Doner de nerden cikti aksam aksam. Ama neyse yememen gerektigini anlamissin. Bi daha olmasin bak! Bol bol yuru canım aferin benim yerime de yuru. Ben biraz tembelim

valla bombayım ...hastalanamadım ama tatlı krizi geliyor...hani şeytana uydum uyacam zor tutuyorum kendimi...yine koşu bandına çıkıcam...sauna şortuda giyicem...işe yararmı dersiniz kızlar yaw...sauna şort bilmemney...

Nasil memnun musun eliptik bisikletten?
Evdeysen yuruyus de yapablirsin disarda

Ben gunluk ortalama 2.5 litre su iciyorum. Haftasonlari saymiyorum.

ben mekanik yani elektrikli olmayanlarından almıştım. Memnunum valla; tabi yaparsam :) Diğer bisikletler gibi değil her yerini çalıştırıyor kalçayı vs. Tabi ayakta yaparsan. Yalnız o bisiklete binmeden önce vücudu ısıtmak lazım temel hareketlerle. Kaş yaparken göz çıkarmayalım :)

tüm gün dışardaydım yazamadım kızlar.
sabah: bir dilim ekmek, peynir, domates
öğlen:haşlama ıspanak 2 köfte ve yoğurt
ara: dondurma( annem ısrar etti
akşam: spor dönüşü barbunya, iki kaşık pilav ve salata

bende yazayım bu gün yediklerimi. Sabah 9.30 sıcak su bir bardak 11.30(malum tatil)az melemen bir dilim ekmek çok az salam b.peynir yeşil biber 15.00 civarı iki kuru kayısı(içine ceviz koydum) 17.30 bir tabak kuru fasulye 4-5 kaşık pilav bir dilim ekmek... ve kapanış:) suya devam..... herkese kolay gele....

perş günü kısır yemiştim kesin aldığım kiloları geri alıcam dedim olmadı sonra ekşili köfte yedim cuma günü akşam dün de yemeği dışarıda yedim kahve de içmeye başladım şeker hala az veya hiç 66-67 arasıyım inş dayanabilirim ve kilo verebilirim hedefim 65 dı artık 60 istiyorum kıyafette bile fark ediliyor buraya takılınca birşey yazasım gelmiyor ve hala yemek yemedk ..

Geç yemek yemek de epey kötü sanırım hasta olacağım karnım şişti çok fena ah ah çok açım

kahvaltı ve 3 dilim beyaz çikolata ve bir nescafe ile duruyorum ama açım

Teşekkür ederim hepinizin yavrusunu inşallah :) evet az gibi duruyor BMI değeri ama benim kemiklerim çok da ince değil yani o kiloda çok zayıf durmam,aslında şu anki kilom çok iyi ama ben kilo almaya müsait biriyim artık inebildiğim kadar inip sonrasında birkaç kilo alsam da sabitlemek istiyorum,uzun bir süre diyetle uğraşmak istemiyorum ondan bu çabam bir de sütümü ya da sağlık durumumu etkileyecek birşey olursa bırakırım zaten ama dediğim gibi canım çektikçe bazı şeyleri yiyerek zayıfladım,maximaculpa siz de rafine şeker ve undan bahsetmişsiniz zaten ben onları normalde de çok tüketen biri değildim hamurişi canım hiç çekmez akdeniz yemeklerine bayılırım benim problemim çikolata yememdi,fast food zaten sevmiyorum tek zaafım çikolata onu da arada çok canım çekince bitter birkaç parça yiyerek halletmeye çalışıyorum,bazı insanlar şekeri unu ekmeği kesince zayıflar ama ben zaten onları yemediğim için ekstra bir program uygulamam gerekiyor spora gelince evde olduğum günler lesslie sansone ile 4 mil yapıyorum,dışarıdada oğlumu pusetle 1,5-2 saat falan gezdiriyorum ama oturmadan ve hızlı bir şekilde ona rağmen ancak gidiyor kilolar yapı ve bünye meselesi :)

Merhaba kizlar, nasilsiniz? Kahvalti: 2 dililm kepekli ekmek 2kk kasar peyniri biraz labne peyniri, 1 domates, 1 salatalik, 2 brdk tek sekerli cay
Ara: 6-7tane kuru kayisi, parmak cikolata(kucuk), bi fincan sutlu kahve(sekersiz)
Ara: 1 fincan turk kahvesi(tek sekerli)
Ara: 2kk kasar peyniri,1 buyuk elma
Aksam: 8tane kucuk boy kofte, yagsiz salata, bi bardk cocacola zero
Kizlar gec kalktigim icin ogle yapmayinca aralar cok oldu
Sizce nasil??

Benim de boyle menulere ihtiyacim var bisey olmaz canım dondurmadan:)

Balık ızgaraydı umarım..Kazandibini kafana takma.Hem yarım porsiyon hem de sütlü tatlı..Geçti gitti,boşverrrr...
Firin balikti canım ama uskumruydu ve gayet yagli bi baliktir kendileri
Neyse zaten gecti gitti. Kazandibinin de kalan yarim porsiyonu hala dolapta

merhaba kızlar
ben 27 yaşındayım 62.5 kiloyum .boyum 1.58.evdeyken ne güzel dikkat ediyorum ama gittiğim yerdeherşey mahvoluyor.başkalarına ayıp olacak bahanesiyle cok fena yiyorum.61 e düşmüştüm 1 haftada 1.5 kilo aldım yine ev dışında olduum için.bi ayda 2 kilo ver sonra 1 haftada 1.5 geri al.olacak şey değil.küçüklüümden beri hep tombiş bi cocuktum.en son 69u da buldum reim yaptım 57e düştüm 1 senede.bu kiloda kendimi oldukça ii hissediyordumama geri alıyorum yavaş yavaş.yani bi al bi ver işte.ama pes etmek yok.57 olana kadar diyet başlamıştır artık .bıktım fazlalıklarımı düşünmekten.bir de bebek düşünüyoruz artık.hiç olmazsa zayıf hamile kalayım da.daha kolay olr inşallah.
şimdi diyetimi yazayım.mmmm 57 kiloya nasıl düşmüştüm....kahvaltıda yumurta haşlama domates falan,öğleyin cok az sebze yemeği yada yağsız azıcık makarna yedim,akşama da haftada 3 4 günaz sebze yemeği 3 4 gün patates haşladım yağ yok patateste ama biraz tuz vardı.ara öğünleri atlamadım.ikindi vakti yeşil çay içtim .akşamları 10 gibi cok midem kazınırsa da bi kase yoğurta 3 4 cubuk ya da form bisküvi kırıp yiyordum.akşamları da egzersiz yapıodum 20 25 dk kadar.yine aynı diyeti yapıcam.bakalım bu cumaya kadar ne olacak.herkese kolay gelsiiiiiiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…