Yok canım yemedim dün akşam başka birşey..Elime bir şey alınca bura aklıma geliyor ve bırakıyorum..Sağolun canlar...
Balık ızgaraydı umarım..Kazandibini kafana takma.Hem yarım porsiyon hem de sütlü tatlı..Geçti gitti,boşverrrr...
B
Hoşgeldin canım..
Ahhh ahhh eski bennn..Seni kıskanmamak elde değil,maaşallah...
Yapmışsın,uğur getirir iyişallah...
Him. Anladim canım sen de hosgeldin aramiza o zaman:) eliptik bisiklet cok ise yariyormus haberin olsun:) kahvalti cok onemli uyandiktan sonra 1 saaat icinde yapmak lazim. Biraz duzene soksan hayatini cok daha ii olur.Hosgeldin canım:) oncelikle ekmegi ve sekeri sinirlamalisin. Aburcuburlardan kizartma gibi yaglilardan uzak durmalisin. Belli bi saatten sonra biseyler yemegi birakmalisin. . Ve mumkunse spor yapmali olmuyorsa en azindan yuruyus yapmalisin. Ilk etapta aklima gelenler bunlar.
Bu arada kilon ac karnina olan kilodur.
Biraz kendinden bahset? Nasil kilo aldin? Yada hep boyle miydin? Beslenme bicimin? Spor yapar misin? Yas kac? Falan filan
Hoşbulduk :) 26 yaşındayım. Tam anımsamıyorum ama 20 yaşıma kadar filan fit sayılırdım. 57 kilo civarındaydım. Bu kilo bende gayet iyi duruyor. Kemiklerim iri derler ya işte ondan :) Sonra 24-25 e kadar 62 kiloydum. Şuan işsizim. Evde yatarken bir 3 kilo daha aldım :) Ucunu kaçırmadan çözelim şu meseleyi diyorum. Başlamışken de bence ideal kilom olan 57ye dönmeliyim.
Beslenme biçimim fena. Sabah kahvaltısı yok. Geç uyanıyorum ve ilk yemek yemek saat 2 yi 3 ü buluyor. Hım sporda yok ama spor aletim var. Epliktik bisiklet dediklerinden :) yani düzensiz biriyim; biraz gaza gelmem şart ötesi şart...
Ne kadar su içiyorsunuz kızlar günde??
Angel naber kis?günaydın hatunlar :) napıosunuz bakıyım ben birazdan yürüyüşümü yapıcam inşallah...akşam 1 saat tempolu yürüyüşten sonra canım bir döner çekti bende gittim yedim ...birde pilav üstü...şimdi mide ağrısıyla uyandım....vucudum geç yemenin cezasını çek diyor resmen...birde sabah kalktım tartıldım 63.9 çıktı hastalanıcam gibide hissediyorum..aaasabiyetim bozuldu
Hosgeldin canım iyi ki de geldin. O kilo vermemizi soyleyenlere inat zayiflayacagiz! Senin boy yas kilo kac?merhabaaa ben de geldim. :)
hadi verelim şu kilolaları.
çevremdekilerin kilo vermemi söylemesinden bıktım.
Tebrikler canım! 63 ne ki daha neleri goreceksin kismetseslm hanımlar bugün mutluyum
çünkü dün reglim bitti bugün yine tartıldım ve 63,7 gördüm tartıda
ya bir regl 800 gr farkettirir mi bilmiyorum ama uzun zamandır 63 lü bir kilo görmemiştim :)
bu arada bugünkü yediklerimi yazayım
sabah: 2 dilim ekmek, domates, salatalık, 5 yeşil zeytin ve 1 kupa şekersiz çay
öğlen: bir küçük tabak yaprak sarması, 1 kase çok az tuzlu mercimek çorbası
akşam için beşamel soslu fırında karnabahar yapcam yanına salata
ara öğün daha yapmadım ama şimdi bi tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum
Angel naber kis?
Naptin sen canım? Doner de nerden cikti aksam aksam. Ama neyse yememen gerektigini anlamissin. Bi daha olmasin bak! Bol bol yuru canım aferin benim yerime de yuru. Ben biraz tembelim
Nasil memnun musun eliptik bisikletten?
Evdeysen yuruyus de yapablirsin disarda
Ben gunluk ortalama 2.5 litre su iciyorum. Haftasonlari saymiyorum.
Hedeflediğin kiloya eriştiğin zaman BMI değerin 17'leri falan görüyor ayca...Bence oldukça sağlıksız bir durum..
Arzunu anlayabiliyorum fakat sağlık herşeyden önemli,hele hele bir de anne isen...:))))
Yavrunu da Allah bağışlasın canım...
Ara: 6-7tane kuru kayisi, parmak cikolata(kucuk), bi fincan sutlu kahve(sekersiz)Merhaba kizlar, nasilsiniz? Kahvalti: 2 dililm kepekli ekmek 2kk kasar peyniri biraz labne peyniri, 1 domates, 1 salatalik, 2 brdk tek sekerli cay
Benim de boyle menulere ihtiyacim vartüm gün dışardaydım yazamadım kızlar.
sabah: bir dilim ekmek, peynir, domates
öğlen:haşlama ıspanak 2 köfte ve yoğurt
ara: dondurma( annem ısrar etti
akşam: spor dönüşü barbunya, iki kaşık pilav ve salata
Firin balikti canım ama uskumruydu ve gayet yagli bi baliktir kendileriBalık ızgaraydı umarım..Kazandibini kafana takma.Hem yarım porsiyon hem de sütlü tatlı..Geçti gitti,boşverrrr...
Hosgeldin canım iyi ki de geldin. O kilo vermemizi soyleyenlere inat zayiflayacagiz! Senin boy yas kilo kac?
Kac kilo olmak istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?