60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anladım canım geçmiş olsun.. a.s.

İşşallah allah gönlüne göre en kısa zamanda sana sağlıklı i bebiş nasip eder canım..

inşallah canlarım çooook teşekkür ederim

çok geçmiş olsun canım

tebrikler yoncacım kilo almak kolay hemen alırsın sonra sen tatilin tadını çıkar canım

Mervecim bak evet sigorta çok önemli.. Sakın sigorta vermeyiz falan derlerse karşı çık mutlaka..

Anladım canım geçmiş olsun.. a.s.
Mervecim bak evet sigorta çok önemli.. Sakın sigorta vermeyiz falan derlerse karşı çık mutlaka..

cicişler yol veriyormu daha onu bilmiyorum 2 ay deneme sürem var o zaman içinde sigortam tabiki ödenmiycek ama 2 ay sonunda başlıycak.sanırım yol paramda o zaman başlayabilir.yemek zaten orda var.yarın tüm detayları konuşup bildiricem size.cafenin yeri müşterileri kendisi çok nezih.biraz fazla tuzlu biyer cicişler.bencede hayırlısıysa olsun

benim bildiğim işe başladığın gün sigortanı başlatmak zorundalar bence sigortasız bir işi kabul etme....

birde senin ilk işindi sanırım bir tavsiye ilk iş deneyimi çok önemlidir canım iyice ölç biç sana iyi referans olabilecek bir yerse kabul et

ciciş artık bir çok yer ilk günden sigorta yapmıyor malesef
deneme süresinin sonundada sigorta yapmazlarsa dediği gibi çalışmam zaten
benim 5 yıllık iş tecrübem var, bu ilk işim değil
referans açısından kötü bi yer sayılmaz,bunu daha çok içine girince anlıycam sanırım

canım deneme süresi diye birşey var gerçekten.şuan çalıştığım yerde bana 1 ay veridler deneme süresi diye.bu süre sonunda karşılıkla anlaşırsak sigorta başlatalım demişti.bakalım haftaya sigorta başlamışmı başlamamışmı anlayacam.

zemuszemus

flycığım karar verdim yarın başlıyorum lapaya salı çarşamba lapa . . .
öğlen yoğurda nane köri karabiber fln ekledim enfes oldu yani rahatlıkla yapılabilir gibi geldi bana bu lapa diyeti . . .

CNM HOŞGELDİN . . . turkbayragi

allah gönlüne göre versin inşallah canımmm umarım en yakın zamanda bi bebişin olurr :Saruboceq:

tımam kuzum yarın beraber başliyalım o vakit..kaydirigubbakcemile5

Bugün yediklerim:

Sabah:
1 kk kadar beyaz peynir
1 domates
4 yeşil zeytin
1 dilim light ekmek
1 koca kupa şekersiz çay

Öğlen:
1 küçük kase light yoğurt
3 tane limonlu mavi-yeşil bisküvi

Ara:
1 dilim taze beyaz ekmek mafoldumben (offf apartman görevlisi getirdi,oğlum için aldım,dayanamadım yedim,çok güzeldi yaa,tadını bir özlemişim kikafamçokkarıştı)

Akşama da çoban salata ve 1 tane etli biber dolması yemeği düşünüyorum....cokacimcoook

iki gün mü yapılacak patates diyeti.kilo veremiyorum almayımda,patetes kilo yapmas dimi.bende yapayım

tatlım patatesin kilo yapacağını sanmıyorum sonuçta sadece patates yemiycem bende.sabah düzgün kaffaltı sonra sürekli patates salatası atıştırmayı planlıyorum.atıyorum günlük kapaklı kaplarımla yapıp getircem işe acıktıkça atıştırcam onlardan.

papatese gelen yokmuuuuu laelaelaelaelae

cicişler bende varıııııım yarın mı başlıyoruz

merhaba canlarııııııım:)umarım hepinizin keyfi yerindediropuyorumnanaktan
ben hala 57 kiloyum(((((((ama bakıyorumda başlangıçtan itibaren nerdeyse vücudumu yarıya indirmişim...eee durum böyle olunca benim vücut;nerde benim öbür yarım,diye greve girdi:roflol::roflol:

saol benekli aplam stres yaptım valla bi yarın görüşsemde rahatlasam
olur inşallah bitanecim...bugünlerde böyle bir işe ne kadar çok ihtiyacın olduğunu biliyorum...inan bana ümidi hiç yitirmemek lazım...Allah gümüş kapıyı kaparsa altın kapıyı açıyor çünkü...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…