tesekkur ederim canim sagolasin
kaydirigubbakcemile3anlamassin tabi Flyyyim ben eksik yazmisim:kedi:ayagimi kestirdim olcekti orasi kaydirigubbakcemile3
su anda bir sorun yok tatlim bakalim gidip geliyoruz doktora bir yildir bebis denemeleri yaptik fakat hala ortada bebisimiz yok onun icin oyle yazdim cok istiyorumdamafoldumben
inşallah canlarım çooook teşekkür ederim
çok geçmiş olsun canım
tebrikler yoncacım kilo almak kolay hemen alırsın sonra sen tatilin tadını çıkar canım
Aaaa çok teşekkür ederim author beni onure ettin yawww..opuyorumnanaktan
Bu arada ben 36 yaşındayım(amma hep yazarım,vallahi de billahi de ruhum 18'liklere taş çıkartırhihoyyyt),1 tane de oğlum var.
Güzel hissiyatın için tekrar teşekkür ederim canım,sizin gibi güzel ve olumlu insanların bir yansıması aslında benim buradaki halim,emin ol..opuyorumnanaktan
Evlibarklı güzel bir işe benziyor bence de.Tabii ki maaş konusu mutlaka önemli ama ,şartları değerlendirirken maaşı,yolu,sigortanı vs...değerlendireceğin gibi,çalıştığın ortam ve muhatap olacağın iş arkadaşlarını vs.. de değerlendirmeni tavsiye ederim canım...
Hayırlı ise olsun tatlım..kaydirigubbakcemile3
Çok geçmiş olsun.Şimdi iyi olmana gerçekten sevindim...a.s.
Hoşgeldin...Ne kadar kalacaksın??...
Aaaa çok teşekkür ederim author beni onure ettin yawww..opuyorumnanaktan
Evlibarklı güzel bir işe benziyor bence de.Tabii ki maaş konusu mutlaka önemli ama ,şartları değerlendirirken maaşı,yolu,sigortanı vs...değerlendireceğin gibi,çalıştığın ortam ve muhatap olacağın iş arkadaşlarını vs.. de değerlendirmeni tavsiye ederim canım...
Hayırlı ise olsun tatlım..kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin...Ne kadar kalacaksın??...
Anladım canım geçmiş olsun.. a.s.
Mervecim bak evet sigorta çok önemli.. Sakın sigorta vermeyiz falan derlerse karşı çık mutlaka..
cicişler yol veriyormu daha onu bilmiyorum 2 ay deneme sürem var o zaman içinde sigortam tabiki ödenmiycek ama 2 ay sonunda başlıycak.sanırım yol paramda o zaman başlayabilir.yemek zaten orda var.yarın tüm detayları konuşup bildiricem size.cafenin yeri müşterileri kendisi çok nezih.biraz fazla tuzlu biyer cicişler.bencede hayırlısıysa olsun
benim bildiğim işe başladığın gün sigortanı başlatmak zorundalar bence sigortasız bir işi kabul etme....
birde senin ilk işindi sanırım bir tavsiye ilk iş deneyimi çok önemlidir canım iyice ölç biç sana iyi referans olabilecek bir yerse kabul et
benim bildiğim işe başladığın gün sigortanı başlatmak zorundalar bence sigortasız bir işi kabul etme....
birde senin ilk işindi sanırım bir tavsiye ilk iş deneyimi çok önemlidir canım iyice ölç biç sana iyi referans olabilecek bir yerse kabul et
ayyy iş yerimdeki mahallenin gülü şeklinde dolaşmak bazen işe yarıyo kaydirigubbakcemile3 bütün esnaf beni çok seviyo :asigim: şimdi yan taraftaki restorana patates salatası siparişi veridm benim için özel olarak yapcamlar hatta içine koymalarını istediğim şeyleri bile söyledim komikmiyim ne :roflol:
En önemlisi canım kendi kendine oku üfle öyle evden çık canım..
Canım patates sanki kilo aldırırmış gibi geliyo bana. Pirinç daha mantıklı geldi çünkü pirincin hani ödem söktürücü etkisi olduğunu daha önce duymuştum ama bildiğim kadarıyla patatesin öyle bi etkisi yok..:uhm:
kızlar slmmmm
nasılsınız sekerler ben türkıyedeyım en nıhayet
burası cok güzel cok mutluyum zemuszemus
ben bıraz abartıp türkıyeye 56 kılo geldım herkez hastamısın vah vah neoldu sana dıye soruyo sanırım bıras kılo almam gerekecek aldımda galıba, dönüste 65 lerı bulmam ınsallah
cızelgelerınız süper gözüküyor
hepınızı cok öpüyorum
allah gönlüne göre versin inşallah canımmm umarım en yakın zamanda bi bebişin olurr:Saruboceq:
zemuszemus
flycığım karar verdim yarın başlıyorum lapaya salı çarşamba lapa . . .
öğlen yoğurda nane köri karabiber fln ekledim enfes oldu yani rahatlıkla yapılabilir gibi geldi bana bu lapa diyeti . . .
CNM HOŞGELDİN . . . turkbayragi
tımam kuzum yarın beraber başliyalım o vakit..kaydirigubbakcemile5
papatese gelen yokmuuuuu laelaelaelaelae
iki gün mü yapılacak patates diyeti.kilo veremiyorum almayımda,patetes kilo yapmas dimi.bende yapayım
iki gün mü yapılacak patates diyeti.kilo veremiyorum almayımda,patetes kilo yapmas dimi.bende yapayım
tatlım patatesin kilo yapacağını sanmıyorum sonuçta sadece patates yemiycem bende.sabah düzgün kaffaltı sonra sürekli patates salatası atıştırmayı planlıyorum.atıyorum günlük kapaklı kaplarımla yapıp getircem işe acıktıkça atıştırcam onlardan.
Günaydın kızlar,
penekli aplam dönmüşşş...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aplam bi daha bizi sensiz bırakma çok özledik seni...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bende sapancadan döndüm... Kilo almamışım çok şükür 59 kiloyum yine.. Adet dönemim yaklaşıyor.2 haftam kaldı 2 kilo vermem lazım.. Of of napacooook..
Neyse su anda 5i1 çayımdan içiyorum.
Sonra kepekli ekmekten tost yicem.. Öle işte herkese iyi günlerrr...opuyorumnanaktan
hoşgeldin sapancadan fulyacıııım:)ben de 2 yıl çalışmıştım orda,muhteşem bir yerdir...hatta küçük oğlum sapanca doğumlu:)))
canım 1100 klaorilik bi diyetle diyete uyarsan haftada 1 kilo kadar veriyormuşsun bence sen bu listeye hemen geçmelisin.çünkü bütün arkadaşlarımda söylemiş ama gerçekten çok az yiyorsun bünyen ne kadar daha dayanabilir buna bilmiyorum.lütfen sağlıklı ve kalıcı kilolar vermeye çalışalım.sağlığımız herşeyden önemli dimi ama a.s.
ablammm canım benim aldığın kepek ekmekleri veya yulaf ekmeği her neyse çok farketmiyo ben alıyorum ve bi kısmını mesela 2 gün yetecek kısmını 4-5 dilim buzdolabına koyuyorum.geri kalan kısmını derin dondurucuya atıyorum ve ekmeğim bittiği zaman biraz alıp tekrar aşağı indiriyorum.buzu çözüldüğü zaman yeni alınmılş gibi tazecik oluyo.bi dene istersen ablam opuyorumnanaktan
:lepi: alkisalkisalkis
amin ablacım varmıki öyle insanlar...
biraz zorlamalısın sanki bünyeni yemek için.yoksa gerçekten hasta olacaksın allah korusunnn :Saruboceq:
hoşgeldin canım sağlıklı zayıflamalar... :1hug:
alkisalkisalkis derinim alkisalkisalkis
alkisalkisalkis delikafadulden
sapanca nasıldı tatlımmm ??? Şeniz
eminim çok güzel olacaksın saracım...bazıları da(!) çatlayacak:):)kıslaaar nasılsınız hihoyyyt
ben kilo veremiyoruuummmm hala 63 hatta 63,2 mafoldumben
inceldim gibi geliyo ölçmedim kendimi ama kilo verişim durdu gibi :sinifsinif:
hoş bu ara yediklerime çok dikkat etmedim midemi yormayacak ve tansiyonumu oynatmayacak şeyler yemeye çalışıyorum.sıcak ve diyet birleşince benim bünye salakladı biraz galiba kafamçokkarıştı
bu arada hafta sonu nikah için kıyafetimi aldım sonundaaa zemuszemus
incecik gösteren bir siyah pantolon ama öyle böyle ince göstermedi :lepi: gezmediğim yer kalmadı denemediğim elbise kalmadı en sonunda pantolon aldım ama çok güzel oldu. üzerinede de factodan çok hoş şifon bi bistüyer aldım.içinede straplaz sütyen aldım sırt göbek komple açık kaydirigubbakcemile3 bugünde ayakkabımı alırsam tamam olcekkk :lepi:
opuyorumnanaktantebriklerdarısı başımıza...
seni de tebrik ederim:lepi:
fıstık gibi olacaksın hiç şüphen olmasın....kıskananlar çatlasın...
bozma moralini bak demekki farkediliyor incelmen ....
ya benim yerimde olsan napcan... şu boğazımı tutamıyorum bir türlü 2 hafta önce falan 60 ı görmüştüm şimdi 61 im neyse bu kadar iradesizliğe karşı kilo almadığıma şükrediyorum..
bu arada mavibenek aplamın aramıza dönmesine çok sevindim.
:sm_cool:
çok sevindim mervecim,hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah...
haklısın ciciş yedimlerimi fazlasıyla yaktım kilo almış olabileceğime pek ihtimal vermiyorum.
resimlerini en kısa zamanda bekliyoruz
kızlar bu arada bi işe alındım yarın detayları görüşmeye gidicem umarım detaylarda boğulmayız kafamçokkarıştı
canım benim,inan bana, senin diyet disiplinine hayranım...Amin benekcimmm...Ne güzel bir hikayeydi...
Yarışma konusunda da ben senden daha az kilolu olsam bile ne haddime yarışmak,sen nerelerden nerelere gelmişsin...Senin mücadelen beni her zaman geçer benekcimm...:hooray:
Hoşgeldinnnn...a.s.
Kutlarım derincimmmm...Ne güzellll...:hooray:
Oh oh oh negüzel haberler geliyor..Seni de kutlarım emosum...:hooray:
Newlife ben de yediklerini çok sağlıklı bulmuyorum.Bir anne olarak ,lütfen yanlış anlama ama annelerin yavrularına karşı sorumlu olduğunu ve böyle sağlıklarıyla birebir ilgili şeyler de daha dikkatli olmaları gerektiğini düşünüyorum.Ben de her zaman şok diyetlerin arkasından (ömür boyu böyle beslenemeyeceğine göre) normal beslenme düzenine geçildiğinde verilen kiloların daha hızlı ve katlı bir şekilde geri alınacağına inanıyorum hatta bir tanıdığımda çok yakınen buna şahit de oldum..
Tabii ki gene de sen bilirsin ama umarım ileri de üzülmezsin ve hasta olup yavrunu da üzmezsin...lmaz:
Allah tamamına erdirsin bitanem...GÜNAYDIN kızlar.nasılsınız,keyifler nasıl?kilo verenleri tebrik ediyorum.alanlarda üzülmesin kolay alınan kilo çabuk verilir. cumartesi kaynana adayımla kayınbaba adayım geldiler.nasıl heyecanlıydım.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kapıyı açtığımla suratlarına kapamam bir oldulaelaelaelaelae heyecandan ne yaptığımı bilemedimki.annem niye kapattın suratlarına dedi.koşa koşa geldi kapıyı açıp içeir aldı misafirleribuyrunnnnnnnnn
ne büyük bir heyecanmış.daha isteme değildi tanışmaydı ama.vee topikle alakalı bir gelişmede oldu.sevgilim dediki sen gerçekten kilo vermişsin dedi.:lepi::lepi:tabi evlerine gidince msjlan dedi.bakalım istemede,sözde bayılırım heyecandan galiba:kedi:
geçmiş olsuuuungunaydin kizlar nasilsiniz ben bayadir yoktum buralarda 1 hafta once yagimi kestirdim bisiklet sururken simdi iyilestim tekrar buradayim ve sporuma diyetime devam edebilicem cok sukur siz neler yaptiniz bakalim insallah bol bol kilo vermissinizdir.
hoşgeldin yoncaaaa:)ne kadar mutlusundur kimbilir...kızlar slmmmm
nasılsınız sekerler ben türkıyedeyım en nıhayet
burası cok güzel cok mutluyum zemuszemus
ben bıraz abartıp türkıyeye 56 kılo geldım herkez hastamısın vah vah neoldu sana dıye soruyo sanırım bıras kılo almam gerekecek aldımda galıba, dönüste 65 lerı bulmam ınsallah
cızelgelerınız süper gözüküyor
hepınızı cok öpüyorum
Allahım hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin canım...tesekkur ederim canim sagolasin
kaydirigubbakcemile3anlamassin tabi Flyyyim ben eksik yazmisim:kedi:ayagimi kestirdim olcekti orasi kaydirigubbakcemile3
su anda bir sorun yok tatlim bakalim gidip geliyoruz doktora bir yildir bebis denemeleri yaptik fakat hala ortada bebisimiz yok onun icin oyle yazdim cok istiyorumdamafoldumben
patatesçiler ve pirinçciler şeklinde 2 gün yarışalım, bakalım kim daha çok kilo vericek hem test de etmiş oluruz...kaydirigubbakcemile3
he he he...patetesçiler ve pirinççileeer...hadi bakalım kolay gelsin canlarım..ben de tek başıma ''yiyiciler''gurubunu oluşturuyorum son günlerde:roflol::):):))))))))))))))
olur inşallah bitanecim...bugünlerde böyle bir işe ne kadar çok ihtiyacın olduğunu biliyorum...inan bana ümidi hiç yitirmemek lazım...Allah gümüş kapıyı kaparsa altın kapıyı açıyor çünkü...:Saruboceq:saol benekli aplam stres yaptım valla bi yarın görüşsemde rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?