60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın çekmecem de bulunması tam bi işkence öğlen erkek arkdaşıma vereyim bari çok sevinir çikolatayı görünce

teşekkür ederim kızlar bu bitkileri hemen not aldım

canım uuzn zamandır yemiyordum abim almış çekmecede durunca can sıkıntısından yedim ,ama artık yemem.yememem lazm elbise aldım kilo alırsam basenlerden kötü durur o yüzden yemicem:)

bende zor dayanıyorum ama çekiyorum malesef

dediğimi yaptım ve yemedim hatta kayınvalidemin evini bi güzel temizledim spor yapamam diye bol su ve tarçınlı zencefilli çay yaptım kendime iki gün boyunca ve bu sabah 64.8 im bu hafta sonu da gidip alış veriş yapıp kendimi ödüllendirecem darısı diğer 4 kiloya ve bu yolda devam eden tüm arkadaşlarıma

Teşekkür ederim canım. Bunu da deniycem inşallah. Soğuk tüketilmesi iyiymiş. İşyerinde içerim. 1 bütün elma ve 1 bütün limonu atıyosun dimi içine ? Suyu kaynarken yarıya inene kadar mı kaynatıyorsun?
Bir de 1 gün içinde mi tüketiyosun bu 1,5 lt. suyu (yarıya iniyor dedin yanlış anlamadıysam)

Tebrik ederim canım.
Neler yedin haftasonu? Çok güzel zayıflamışsın.
Bir de tarçınlı zencefilli çayı kendin mi hazırlıyosun ? Hazırlanışı oranları nasıl ?

Kızlar dün akşam turşu suyu içtim, şiştim
Ne güzel kilo verdim derken 1 günde 400 gram almışım. Ödem yaptı sanırım, inşallah ödemdir ve bu ödemi atarım...
Önerileriniz var mı ödem atmak için ?

evet kabuklu bir yeşil elma ve limonu 4e bölüp koydum ben tencereye. Yaklaşık yarıya inene kadar kaynattım.
Bazı yerlerde aç karnına bazı yerlerde yemekten sonra yazıyor. Bende iki küçük pet şişeye koyup yanıma aldım.
İşe giderken bi tanesinin yarısını içiorum. Kahvaltı edip diğer yarısını içiyorum. Öğlen yemeği için de aynısını yapıcam. Akşama da aynı şekilde.
2 gün dolapta saklanabiliomuş bu karışım ama ben günlük yapıp taze içmekten yanayım. Yani ben de çok bilmiorum aslında canım internetten okuduklarım böyle. Bu karışımla birlikte en az 1.5 lt su da içsen miss gibi olur valla.

Kiraz sapı ve maydonoz suyunu duyarız hep ama hiç kullanmadım:)

Ben de nerdeyse 4 sene onceki kiloma dondum.
Senin yas kac canim? Onceki halim derken ?

Sanırım ben topiğin ablasıyım.39 yaşındayım..
Yaklaşık 3 sene önce 65'den 51,9'a düştüm 3-4 ay içinde..
Uzun süre 54'lerde kaldım.Bu kış benim için biraz zor geçti ve tekrar 58'e çıktım..
Şimdi onları vermek istiyorum canım...

Hep duyuyorum bu çayı ama hiç deneme fırsatım olmadı..Sen dene bakalım ama sonuçlarını mutlaka bizimle paylaş...
Ben de yeşil çay çok işe yarar...Aklında bulunsun..

Çok güzel vermişsin kiloyu geçen sene. Tekrar niye aldın ki ?
Ben de 2 ay+1 hafta içinde 13 kilo verdim. Şimdi de geri kalan 4 kiloyu vermek istiyorum ama geriye kalanlar daha zor gidecek gibi sanki.

Ben de yeşil çay çok işe yarar...Aklında bulunsun..[/QUOTE]

Tadını hiç sevmiyorum yeşil çayın
Hep birşeylerin içine karıştırıp öyle içiyorum.
Dün işte rezene+avakado yaprağı+mısır püskülü+yeşil çay karıştırıp öyle içtim. Belki o çayı içmeseydim daha fazla ödem yapacaktım.

merhabalar arkadaslar ben de artıııııkk zayıflamak istiyorumm!!! simitlerim belli olmasın diye t-shirt çekiştirmekten, popomu gizlemeye çalısmaktan, zayıf görüniim diie topuklu ayakkabı giyinip ayaklarımın canını okumuktan bıktıııııııımmmm!!!! ama sürekli bi şekilde de diyet yapamıyorum.şimdiye kadar tüm diyete basladığım pazartesi günlerini toplasam tığ gibiydim ama benim diyetim en gec çarsamba sona erdi ve ammaaaan battı balık yan gider, can boğazdan gelir diyerek gömüldüm yemeğe bir de burda denemek istiyorum artık!!!!

boy: 170
kilo: 65,5

nerden başlıyoruz nasıl başlıyoruz???
diyet arkadasları arıyorummmm cevaplarınızı bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…