60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım öncelikle.biz burda elimizden geldiğince motive ediyoruz birbirimizi,yediklerimizi yazıyoruz ama kesinlikle aç kalmıyoruz ara öğünler yapmaya çalışıyoruz,şekeri hayatımızdan çıkarıyoruz ve tabiki spor çok önemli..benim şimdilik aklıma gelenler bunlar

Bugün herkes pzt sendromu yaşıo galiba :/
Hiç kimsecikler yok, kimse bişe yazmıo.

ben burdayımm nasılsınnnn?

Kizlar zayiflayinca neler yapacaginizi? En cok ne istediginizi yazmamissiniz?

yazdık canım yaaa ama kim bilir hangi sayfada...
ben kemerli elbiseler giymek ve kemer takmak istiyorum en büyük hayalim bu kocaman kemerler belime direk ya da incecik kemer takıp dümdüz karınla dolaşmak.

ne güzel benimki de bana diyordu, hoşlanmadığımı da söyledim ama nafile

maximacım,
27.04.2012 tarihinde 67 gözüktüm tartıda... eklersen sevinirim.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr, hafta sonu yoktum, geldim ama yazılanları oku oku bitiremedim haliyle ancak yazıyorum...

bu sabah 65.6 çıktım o kadar mutlu oldum ki çünkü tüm hafta sonum berbat şeyler yiyerek geçti, pastalar tatlılar...

ZAYIFLAMAK ZAYIFLAMAK VE ZAYIFLAMAK İSTİYORUM.
0 beden olmak, 50-52 kiloya geri dönmek istiyorum.
bi arkadaşım vardı ortaokul ve lisede 66 kiloydu hep ben 48 kiloyken şimdi o 8 yıldır 50-52 kilo arasıymış bense 68 oldum ühüüüü
ve zayıflık her insana çok yakışıyor, harika olmuş.
ben besili dana gibiyim. bu göbeği saklayamıyorum artık.
bugün üstüne normalde olmayan ama 200 gram verdiğimi görünce giyeyim dediğim bi elbisemi giydim ve oturacakken cart etti

sabah:
1 kase kellegos, müsli, keten tohum karışımı ve süt,
1 lt su,

ara:

1 şekerli sütlü menengiç kahvesi

öğlen:

1 kase sebze çorbası (hazırlara benziyordu),
1 kase göbek salata,
1 tabak etli patates yemeği,
3 çatal da pilavvvvvvvvvvvvvvvvvv (nasıl özlemişim gerçi dün de yedim ahhhhhhhh)

Hoşgeldin burası aktif bir forum. Motive olursun burada inşallah. Bizler birbirimize destek veriyoruz burda. Yediklerimizi yazıyoruz vs.

Bugün herkes pzt sendromu yaşıo galiba :/
Hiç kimsecikler yok, kimse bişe yazmıo.

Ben yaşıyorum ptesi sendromu ama yazıyorum biryandan da buraya...

Kızlar boyumu ölçtürdüm öğle arası aktarda 3 santim az geldim ya. Kısalmış mıyım nedir :44:
Senelerce kendimi 160 sanırdım. Sonra 158 olduğumu öğrendim şimdi de 155. Bu ne ya ?
İnsan yaşlanınca kısalır dediler orda ben yaşlı mıyım ya

Ama bir yaşıma daha girdim.
Bir de bana 4-5 kilo fazlalığın varmış dediler. Teşekkür ederim biliyorum zaten dedim içimden.

Tadını hiç sevmiyorum yeşil çayın
Hep birşeylerin içine karıştırıp öyle içiyorum.
Dün işte rezene+avakado yaprağı+mısır püskülü+yeşil çay karıştırıp öyle içtim. Belki o çayı içmeseydim daha fazla ödem yapacaktım.[/QUOTE]

Yok geçen sene değil,3 sene evveldi..Ve bu kışın başına kadar korudum kilomu,
bu kış biraz depresyondaydım ve çokkkk uyudum,bütün kışım yatakta geçti.
Şükür şimdi iyiyim ve 53 olsam yeter diyorum..

Yeşil poşet çayın tadı bana bazen nikotin bazen de balık yağı gibi tadıyor,ben de hiççç sevmiyorum..

Demleme olanı var bergamot aromalı diye,ufak tomurcuk çayı kutularında satılıyor,o fena değil,
daha içimlik sanki,bilmem onu denedin mi?

Bitter çikolatada niye sorun yok ?

Bence de ya çikolata çikolatadır..Haa kendini tutamıyorsun bitter kötünün iyisi işte diye düşünüyorum..

Kız aktarda boy-kilo ölçtürülür mü,git bir kez de bir aczanede falan ölçtür..Onlar kesin sana daha fazla ot mot satmak için öyle demişlerdir....

Bugün yediklerim

Sabah: 2 yumurta,1 kupa kiraz saplı şekersiz çay

Ara: 1 yeşil elma,1 kupa light sütlü nescafe

Öğlen: 2 kaşık light yoğurtlu yağsız ıspanak yemeği

Ara: 1 kupa yeşil çay,3 tane eti form tahıllı bisküvi

Akşam: Izgara balık+ salata düşünüyorum

Tabi ki 2,5 litre suyum içilecek gün içerisinde,bugün kendimi halsiz hissediyorum biraz leslie yapıcaktım ama bilemiyorum belki yapamam

Yok geçen sene değil,3 sene evveldi..Ve bu kışın başına kadar korudum kilomu,
bu kış biraz depresyondaydım ve çokkkk uyudum,bütün kışım yatakta geçti.
Şükür şimdi iyiyim ve 53 olsam yeter diyorum..

Yeşil poşet çayın tadı bana bazen nikotin bazen de balık yağı gibi tadıyor,ben de hiççç sevmiyorum..

Demleme olanı var bergamot aromalı diye,ufak tomurcuk çayı kutularında satılıyor,o fena değil,
daha içimlik sanki,bilmem onu denedin mi?

Yaseminlisini önerdi aktardaki kız ama bilmiyorum... Ben de çok uyuduğum için (doğum iznindeydim) kilo almıştım. Meyve sularını da kendim hazırlayıp içmiştim onlar da acayip kilo aldırıyor. Ben ona bağlıyorum.

Bence de ya çikolata çikolatadır..Haa kendini tutamıyorsun bitter kötünün iyisi işte diye düşünüyorum..[/QUOTE]

Bitter'i de pek sevmem ben. Eğer tatlı istiyorsa canım, en sevdiğim dondurmayı tercih ederim daha iyi
Ama ben işyerinde çıkan tatlılara bazen hayır diyemiyorum
Zaten tartıda çok çıkınca motivem de bozuldu.
Ödem mödem diye avunuyorum işte.

Ama hemen gidip ödem atıcı çay aldım. Bakalım işe yarayacak mı.

Akşam da çok hafif bişeyler yemeyi düşünüyorum.

Kız aktarda boy-kilo ölçtürülür mü,git bir kez de bir aczanede falan ölçtür..Onlar kesin sana daha fazla ot mot satmak için öyle demişlerdir....

Zaten kilomu ben biliyorum canım. Onların demesiyle mi inancam sanki :) Ama doğru diyorlar, 4-5 kilo fazlalığım var.
Ama boyumu kısa söyleyip de uzatacak halleri yok dimi

merhaba kızlar valla çok boşladım bu diyet işini sıcaklardan uyuşukluktan.
bu hafta 59 olmam lazım.off ya nerden aldım bu kiloları.

Kızlar bu arada ctesi sabahı 54.5'u gördüm
Dünden beri 300 gram zayıflamışım :)

canım sen nasıl yapıyosun ya? yeni doğum falan mı yapmıştın sen? 2ayda nasıl 13 kilo verilir yahu? aklım almıyor

zumbaya bayılırdım eskiden yaaprdım ama artık yapamıyorum bi de eve eşimle aynı saatte geliyoruz, o tv izlerken ben yapamıyorum zaten hemen bozuyor. bi kez yoga denedim gitmiş o da o gazla mekik çekmiş falan sonra geldi benimkini bozdu

merhabaaa ben de geldim. :)
hadi verelim şu kilolaları.
çevremdekilerin kilo vermemi söylemesinden bıktım.

hoşgeldinnnnnnnnnn,
bugün p.tesi diyetinin ilk günü nasıldı?

ya bu leslie nedir? :44:

merhaba gizigizi,
aynen ben de topuklu ayakkabıya geri döndüm sırf zayıf görüneyim diye ama ayaklarım acıyooooooooooor
çok güldüm p.tesi toplasam tığ gibi olmuştum diyişine aynen biz de canım...
boylarımız aynı, kilolalarımız da aşağı yukarı aynı sayılır, 65,6 kg çıktım bu sabah.
katıl bize

valla menü süper, ya bu leslie nedir ?
bi de ben çok yiyorum sanırım ya, siz azıcık yiyosunuz.:18:

merhabalar herkese
ben de gizi gizi gibi ilk defa geliyorum bu foruma...
yıllarca çıtı pıtı bir kızdım, minyon değildim ama hiç de kilolu olmamıştım. birtek üniveriste 3 müydüm 4 müydüm 58 kiloyu görmüştüm ama zayıflamıştım tekrar. bana en güzel giden kilo 54-55 civarı. evlenirken, 2 sene önce o kilodaydım. giderek kilo aldım, son 3-4 aydır da bebek planlıyoruz diye dikkat etmedim ve sonuçta 63 kilo oldum
1.68 boyum var... 38 bedeni zorluyorum artık, 40 daha iyi oluyor. Ve ne yazık ki genetik miras olarak, aynı annem gibi, bütün kiloyu bel çevreme alıyorum. Bacaklarıma gitse üzerimdeki kilo o kadar çirkin görünmeyecek belki ama hepsi göbekte ve yanlarda...
Bebek fikrine dalınca kendimi de unuttum, hoş hamile de kalamadım. birtakım sıkıntılarımız var. yeniden kendime gelip kilo veriyim dedim. şimdilik hedefim 5 kilo. İnşallah başarabilirim.
Hayatımdan abur cuburu çıkartıyorum.
Kızartma da yok.
Bol bol su ve yeşil çay var...
Bütün gün işte olunca ve öğlen yemekhaneden yiyince dikkat etmek zor oluyor ama elimden geleni yapmam lazım.
Bu topikte sizlerle ben de motive olurum diye umuyorum.
Haydi bismilllah

hoşgeldin canım, girişin hoşuma gitti.
ben de haydi bismillah diyerek gelmiştim buraya
benim boy 1.70cm,
kilom:68,8 idi,
42 giyiyorum ve eteklerde kemerli şeylerde 42 bile olmuyor
şimdi bu grupla birlikte 65,6 oldum. evlendim 60la 68 olunca da dur demeliyim dedim.
bir de bebek düşününce aynen senin gibi zayıflamak lazım.
ben de sıkıntılardan bebek düşüncesini erteledim ama en azından zayıflayayım dedim. zaten 15 kilo vermek istiyorum ama ilk hedef 60

Ben doğum yapalı 2,5 sene oldu :) Zaten ben hamileyken ve doğumdan hemen sonrası kilo almadım. Evlendiğim ilk sene ve doğumdan 1 sene sonraki sene aldım. 2 ay içinde işte o aldığım kiloları tekrar verdim ve şimdi de evlendikten sonraki kilolarımı vermeye çalışıyorum.
Bana da çok uzak ve inanılmaz gelmişti o kadar kilo vermek. Zaten başta hedefimi küçük tutmuştum. İlk zamanlar birden hızlı kilo verince hedefimi büyüttüm :)

Uzun süre görmediğim arkadaşlarımı görüp de sen kilo almışsın dediklerinde dank dedi bana. Kendimi yaşlı hissettim onların yanında. Hepsi incecikti. Bir de memlekete gideceğim zamana ayarladım kendimi o yüzden kısa zamanda kilo vermeliyim diyerek egzersiz yaptım. Başlarda tam mekik felan çekiyordum da belime zararlı olunca başka egzersizlerle devam ettim. Sadece boğazdan kısarak verilmez zaten o kadar kilo kısa sürede. Olsa da sağlıksız olur. Şok diyetler vs. ler hiç yapmadım. Karbonhidratı kıstım çoğunluk aslında. Ağzıma çikolata tatlı vs. koymadım baya uzun süre başlarda. Şimdilerde kaçamak yapıyorum artık ona bakma... Onda da egzersizlerle kapatmaya çalışıyorum o açığımı :26:

Leslie Sansone diye bir bayan var. Youtube'da videoları var onları yapabilirsin canım. Yürüyüş /step benzeri bişey.

Bu haftanın 1.si benmişim yeni gördüm.tebrik edin beni gariii:)

umarım bu haftada hepimiz 1 kil veririz kızlar...

Ben ara yapmadım daha hiç

öğlen salata yedimm..daha acıkmadı henz..

Bu arada öğlen yemeğimi yazmayı unutmuşum. Çok yedim biraz ondan unuttum heralde :44:
1 parça haşlanmış et
4yk yağsız ıspanak yemeği
2 küçük light yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…