merhabalar arkadaslar ben de artıııııkk zayıflamak istiyorumm!!! simitlerim belli olmasın diye t-shirt çekiştirmekten, popomu gizlemeye çalısmaktan, zayıf görüniim diie topuklu ayakkabı giyinip ayaklarımın canını okumuktan bıktıııııııımmmm!!!! ama sürekli bi şekilde de diyet yapamıyorum.şimdiye kadar tüm diyete basladığım pazartesi günlerini toplasam tığ gibiydim ama benim diyetim en gec çarsamba sona erdi ve ammaaaan battı balık yan gider, can boğazdan gelir diyerek gömüldüm yemeğebir de burda denemek istiyorum artık!!!!
boy: 170
kilo: 65,5
nerden başlıyoruz nasıl başlıyoruz???
diyet arkadasları arıyorummmm cevaplarınızı bekliyorumm
Bugün herkes pzt sendromu yaşıo galiba :/
Hiç kimsecikler yok, kimse bişe yazmıo.
Kizlar zayiflayinca neler yapacaginizi? En cok ne istediginizi yazmamissiniz?
Sadeceyalan naber kis...
Senin bi yazin vardi kocam bana tosun pasam diyor eskiden ceylanim derdi diye. Hatirladin mi? Ben o yaziyi sevgilime gosterdim o zaman. cunku o da bana tosunum tosun pasam falan diyordu hep. Ne dediysem vazgecirememistim oyle demekten. Baya sasirdiherhalde o lafi kendi icadi falan saniyordu:)))Ve o gunden beri bana tosunum demiyor ve arada ceylanim demeye basladi:))) valla canim sagol ya pisikom bozuluyordu oyle deyince. Megersem zavallim farkinda bile degilmis alindigimin. Hosuma gidiyor saniyormus:)) ayni seninki gibi iltifat ettigini saniyormus:)) neyse tatlim isin ozu: sayende kurtuldum:)))
Günaydın kızlar..
bu haftanın azimlilerini açıklıyorum
1. december 1,3 farkla
2. superi ve jade 1 farkla
3. ummueslem, sadeceyalan ve esenrüzgar 0,8 farkla
december durdun durdun turnayı gözünden vurdun hadi iyisin
merhabalar arkadaslar ben de artıııııkk zayıflamak istiyorumm!!! simitlerim belli olmasın diye t-shirt çekiştirmekten, popomu gizlemeye çalısmaktan, zayıf görüniim diie topuklu ayakkabı giyinip ayaklarımın canını okumuktan bıktıııııııımmmm!!!! ama sürekli bi şekilde de diyet yapamıyorum.şimdiye kadar tüm diyete basladığım pazartesi günlerini toplasam tığ gibiydim ama benim diyetim en gec çarsamba sona erdi ve ammaaaan battı balık yan gider, can boğazdan gelir diyerek gömüldüm yemeğebir de burda denemek istiyorum artık!!!!
Bugün herkes pzt sendromu yaşıo galiba :/
Hiç kimsecikler yok, kimse bişe yazmıo.
ben burdayımm nasılsınnnn?
Çok güzel vermişsin kiloyu geçen sene. Tekrar niye aldın ki ?
Ben de 2 ay+1 hafta içinde 13 kilo verdim. Şimdi de geri kalan 4 kiloyu vermek istiyorum ama geriye kalanlar daha zor gidecek gibi sanki.
Ben de yeşil çay çok işe yarar...Aklında bulunsun..
Bitter çikolatada niye sorun yok ?
Kızlar boyumu ölçtürdüm öğle arası aktarda 3 santim az geldim ya. Kısalmış mıyım nedir :44:
Senelerce kendimi 160 sanırdım. Sonra 158 olduğumu öğrendim şimdi de 155. Bu ne ya ?
İnsan yaşlanınca kısalır dediler orda ben yaşlı mıyım ya
Ama bir yaşıma daha girdim.
Bir de bana 4-5 kilo fazlalığın varmış dediler. Teşekkür ederim biliyorum zaten dedim içimden.
Tadını hiç sevmiyorum yeşil çayın
Hep birşeylerin içine karıştırıp öyle içiyorum.
Dün işte rezene+avakado yaprağı+mısır püskülü+yeşil çay karıştırıp öyle içtim. Belki o çayı içmeseydim daha fazla ödem yapacaktım.
Sonunda biri varrr dedim, yüzüm güldü resmen :) İyiyim canım sen nasılsın?
Kız aktarda boy-kilo ölçtürülür mü,git bir kez de bir aczanede falan ölçtür..Onlar kesin sana daha fazla ot mot satmak için öyle demişlerdir....
Kızlar bu arada ctesi sabahı 54.5'u gördüm
Dünden beri 300 gram zayıflamışım :)
Gunaydin kizlar. Ben de dun aksam eve geldikten sonra 1 saat leslie, zumba, karin hareketleri artik ne varsa yaptm. Tartida bu sabah 100 gramcik az geldim. Ama bagirsak problemi cekiyorum ama ondan. En az 200 gram farkediyor. Dun aksam da hafif yedim. Yarim levrek ve azcik da ilk defa tahin helva yedim. Biraz da salata baska da bisey yemedim.
merhabaaa ben de geldim. :)
hadi verelim şu kilolaları.
çevremdekilerin kilo vermemi söylemesinden bıktım.
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Core Rhythms Full Workout - YouTube
Kızlar az önce leslie ile yürüyüş +bir de ikinci linkteki zumba dansını yaptım. Ama zumba dansını sadece 15 dk. yapabildim , terden öldüm.
Tavsiye ediyorum terleyerek yağlarını eritmek isteyenlere :)
Bugün yediklerim
Sabah: 2 yumurta,1 kupa kiraz saplı şekersiz çay
Ara: 1 yeşil elma,1 kupa light sütlü nescafe
Öğlen: 2 kaşık light yoğurtlu yağsız ıspanak yemeği
Ara: 1 kupa yeşil çay,3 tane eti form tahıllı bisküvi
Akşam: Izgara balık+ salata düşünüyorum
Tabi ki 2,5 litre suyum içilecek gün içerisinde,bugün kendimi halsiz hissediyorum biraz leslie yapıcaktım ama bilemiyorum belki yapamam
merhabalar herkese
ben de gizi gizi gibi ilk defa geliyorum bu foruma...
yıllarca çıtı pıtı bir kızdım, minyon değildim ama hiç de kilolu olmamıştım. birtek üniveriste 3 müydüm 4 müydüm 58 kiloyu görmüştüm ama zayıflamıştım tekrar. bana en güzel giden kilo 54-55 civarı. evlenirken, 2 sene önce o kilodaydım. giderek kilo aldım, son 3-4 aydır da bebek planlıyoruz diye dikkat etmedim ve sonuçta 63 kilo oldum
1.68 boyum var... 38 bedeni zorluyorum artık, 40 daha iyi oluyor. Ve ne yazık ki genetik miras olarak, aynı annem gibi, bütün kiloyu bel çevreme alıyorum. Bacaklarıma gitse üzerimdeki kilo o kadar çirkin görünmeyecek belki ama hepsi göbekte ve yanlarda...
Bebek fikrine dalınca kendimi de unuttum, hoş hamile de kalamadım. birtakım sıkıntılarımız var. yeniden kendime gelip kilo veriyim dedim. şimdilik hedefim 5 kilo. İnşallah başarabilirim.
Hayatımdan abur cuburu çıkartıyorum.
Kızartma da yok.
Bol bol su ve yeşil çay var...
Bütün gün işte olunca ve öğlen yemekhaneden yiyince dikkat etmek zor oluyor ama elimden geleni yapmam lazım.
Bu topikte sizlerle ben de motive olurum diye umuyorum.
Haydi bismilllah
canım sen nasıl yapıyosun ya? yeni doğum falan mı yapmıştın sen? 2ayda nasıl 13 kilo verilir yahu? aklım almıyor
zumbaya bayılırdım eskiden yaaprdım ama artık yapamıyorum bi de eve eşimle aynı saatte geliyoruz, o tv izlerken ben yapamıyorum zaten hemen bozuyor. bi kez yoga denedim gitmiş o da o gazla mekik çekmiş falan sonra geldi benimkini bozdu
hoşgeldinnnnnnnnnn,
bugün p.tesi diyetinin ilk günü nasıldı?
ya bu leslie nedir?:44:
merhaba gizigizi,
aynen ben de topuklu ayakkabıya geri döndüm sırf zayıf görüneyim diye ama ayaklarım acıyooooooooooor
çok güldüm p.tesi toplasam tığ gibi olmuştum diyişineaynen biz de canım...
boylarımız aynı, kilolalarımız da aşağı yukarı aynı sayılır, 65,6 kg çıktım bu sabah.
katıl bize
valla menü süper, ya bu leslie nedir ?
bi de ben çok yiyorum sanırım ya, siz azıcık yiyosunuz.:18:
iyiyim bende su içip duruorum sonra da wc ye koşuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?