merhabalar herkese
ben de gizi gizi gibi ilk defa geliyorum bu foruma...
yıllarca çıtı pıtı bir kızdım, minyon değildim ama hiç de kilolu olmamıştım. birtek üniveriste 3 müydüm 4 müydüm 58 kiloyu görmüştüm ama zayıflamıştım tekrar. bana en güzel giden kilo 54-55 civarı. evlenirken, 2 sene önce o kilodaydım. giderek kilo aldım, son 3-4 aydır da bebek planlıyoruz diye dikkat etmedim ve sonuçta 63 kilo oldum
1.68 boyum var... 38 bedeni zorluyorum artık, 40 daha iyi oluyor. Ve ne yazık ki genetik miras olarak, aynı annem gibi, bütün kiloyu bel çevreme alıyorum. Bacaklarıma gitse üzerimdeki kilo o kadar çirkin görünmeyecek belki ama hepsi göbekte ve yanlarda...
Bebek fikrine dalınca kendimi de unuttum, hoş hamile de kalamadım. birtakım sıkıntılarımız var. yeniden kendime gelip kilo veriyim dedim. şimdilik hedefim 5 kilo. İnşallah başarabilirim.
Hayatımdan abur cuburu çıkartıyorum.
Kızartma da yok.
Bol bol su ve yeşil çay var...
Bütün gün işte olunca ve öğlen yemekhaneden yiyince dikkat etmek zor oluyor ama elimden geleni yapmam lazım.
Bu topikte sizlerle ben de motive olurum diye umuyorum.
Haydi bismilllah
Bu haftanın 1.si benmişim yeni gördüm.tebrik edin beni gariii:)
umarım bu haftada hepimiz 1 kil veririz kızlar...
Ben ara yapmadım daha hiç
öğlen salata yedimm..daha acıkmadı henz..
Bu arada öğlen yemeğimi yazmayı unutmuşum. Çok yedim biraz ondan unuttum heralde :44:
1 parça haşlanmış et
4yk yağsız ıspanak yemeği
2 küçük light yoğurt
Bu arada öğlen yemeğimi yazmayı unutmuşum. Çok yedim biraz ondan unuttum heralde :44:
1 parça haşlanmış et
4yk yağsız ıspanak yemeği
2 küçük light yoğurt
Tekrar tebrik ederim canım
Bu hafta neler yaptın bakim de böyle güzel kilo verdin
Benim de motiveye ihtiyacım var
Bence güzel bir menü. Fazla gelmedi bana.
Ben ne yediğimi yazmıycam öğlen , kötü örnek olmasın
kötü örnek olmasın diye kimse yazmazsa kim kime örnek olacak
o zaman hiç birimiz yazmayalım
tekrar tebrik ederim canım
Bu hafta neler yaptın bakim de böyle güzel kilo verdin
Benim de motiveye ihtiyacım var
Bence güzel bir menü. Fazla gelmedi bana.
Ben ne yediğimi yazmıycam öğlen , kötü örnek olmasın
Normalde değilde rejimdeyken çok yemiş halim :)ya bu senin çok yemiş halin mi?
teşekkür ederim canım hafta sonu önüme ne konduysa yedim kendi yaptığım sarma ertesi gün kuru fasulye pilav akşamı gözleme diğer gün kısır ama azar azar yedim ve yemekten çok yanındaki yeşilliğe ağırlık verdim karnımın doyduğunu bile hissetmedim ama hedefimi düşünüp alacağım kıyafetleri hesap edince hemen kalktım hayallerim beni doyurdu yani
çayı da öğlen yemeğinden sonra içince daha iyi oluyor sanki bir bardak suyun içine bir tatlı kaşığı toz zencefil bir çubuk tarçın koyup bir iki dakka kaynatıp ılıkken çok sıcak içme boğazın kötü oluyor bir kaç damla da limon sıkıp iç umarım sende faydasını görürsün
saol canım...
Canım ben pekde dikkat etmedim hatta 59 ları görmüştüm ama regl olduğumdan tekrar 60 çıktım ben regl olduğumda hiçbişey yiyemiyorum canım şunun etkisi olduğuna inanıyrum actıvıa yoğurt yiyorum akşamları canım .
Normalde değilde rejimdeyken çok yemiş halim :)
1 tane yoğurt fazla gibi hemde et ya da ıspanak ıkısınden birini yeseydim keşke diye düşündüm. baya doydum çünkü.
Doyunca kg verilmio gibi pek de :/
Teşekkür ederim canım, bunu deniycem. Ben kök zencefil almıştım da onu kaynatmak lazım sanırım. Olmazsa o şekilde deneyeyim.
Bana toz zencefili sanki kaynatmamak gerekiyor gibime geldi.
Yoğurt zaten etkili zayıflamak için. Aslında yoğurda pul biber ekleyip yemek lazım.
Ne zaman yoğurdu artırsam kilo veriyorum ben.
pul biber mi ilk defa duydum canım bunu..
yoğurt çk sağlıklı kemik erimesinde felan,her akşam 1 kase yemeliyiz..ben hergün akşam yiyordum bir ara bıraktıydım actıvıa yoğurda döndüydüm ama sütaş yoğurdunda yemek 1 kase yyip saat 9.30 actıvıa yesem çok mu fazla olur acaba?
Yoğurdun üzerine acı pul biber serpip öyle yiyorlarmış kilo vermek için. Metabolizmayı hızlandırıyormuş.
Biz evde mayalıyoruz yoğurdu. Çocuk için alıştık kendimize de yapar olduk. Ben hazır yoğurdu pek sevmiyorum artık.
İşyerine de bir ara , ara öğün olsun diye getiriyordum. Yine yapmaya başlasam iyi olacak. Acı pul biber serpip yerim artık :)
Ya da içine keten tohumu tozu da konulabilir ama o çabuk bozuluyor diye kullanamıyorum pek.
aa böyle şeyi ilk defa duydumm ,ama en öyle yiyemem ,pul biber midemi bulandrıyor malesef benim...
madem yarıyor yap canım sende..
Ben yapıyorum zaten. Lezzet de verdği için yemeklere. Hatta yemeklere de serpiyorum.
Acı ve ekşi metabolizmayı hızlandıran şeyler.
Mesela yeşil elma da metabolizma hızlandırıyor.
Diyete ilk başladığım zamanlarda tatlı krizimi yeşil elma yiyerek çözüyordum hem de metabolizmamı hızlandırıyordu.
Yeniden yeşil elmaya başlamam lazım sanırım. Bu aralar tatlı krizleri sağdan soldan gelmeye başladı :26:
Doyunca kilo verilir de sana fazla gelmiş demekki.
Bazen öyle oluyor insan. Ben bazen marul salatasını abarttığım zaman bile tıka basa doymuş hissi oluyor.
Gayet de güzel kilo veriyorsun :)
Et mi büyüktü ?
Ben öyle et ve sebzeyi karışık yiyebiliyorum. Azar azar ikisi de tam 1 porsiyon olmadıktan sonra farketmez gibime geliyor.
Ama en sağlıklı olanı tek çeşitmiş ama bizim kültürde çeşitliliğe alışmışız.
tatlı krizlerinde ben çözümü eti fornum limon lifli veya çikolata kaplı biskuvisi ile yeniyorum..veya actıvıa çilekli yoğurt ile oda akşamları oluyor.:)bende yeşil elmaya bayılıyorum ya:)
ben bu yediklerimi hiç yazmıyım o zaman ya valla kendimi kötü hissettim. :18:
kuş gibi yiyorsunuz,
ben daha az yiyemem ama daha az zararlı şeyler yiyebilirim.
bu bile zoru başarmış halim.
dün ekler, çikolata topları vardı yemedim onun yerine bi top sütlü dondurma yedim.
reçel krizlerim tutuyor, iyi ki çalışıyorum da öyle enfes kahvaltılar hazırlamıyorum.
ya ben yemeği seviyorum, kimi insan sevmiyor.
mide küçülmesi olmadı hala bi türlü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?