60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bayılıyorum onlara:)sen elmanla devam et canım:)maşallah bende su içemiyorum bu aralar..bense hiç kenarından bir gitmiyor o kadar yani:)

esenruzgar seni tebrik edrm nasıl zayfladın neler yaptın pek takıp edemedım yeni katılıyorum aranıza. başarılarınn dewamı gelir inş.

Kızlar bu hafta çok kaçırdım be ya :26:

Bu sabah; 3 dilim çavdar ekmeği ,domates, peynir ve zeytin.
Öğlen sezar salata
Arayı daha yemedim ne yiyeceğimi bilmiyorum..
Akşamada zeytinyağlı enginar yicem..

Artık sıkı tutmam lazım bu işi hep koyveriyorum kendimi ya

hoşbuldum...bğazımdan kısmayı pek beceremeyen biriyim, bir de çok hızlı değil metabolizmam, kolay kilo veremiyorum. o yüzden motivasyonum çabuk bozuluyor. Ama ömrümde ilk kez bu kiloları gördüm, ailemdekiler,babam bile, laf etmeye başladı. Normalde diyet yapsam kızardı babam. demek ki artık çirkin görüntü oluşturacak kadar kilo almışım diyorum. Akşam eşim halısaha maçına gidecek. ben de onunla gidip yürüyeyim bari... 1 saat yürürüm, süper olur

hoşbuldum, desteğin için teşekkür ederim
bugün tavuk ızgara yedim, azıcık tarhana çorba ve iki kaşık kadar bulgur pilavı. yanında da iki kaşık semizotu salatası. Şimdi düşünüyorum da sanırım çorba ya da pilavdan birini yesem daha iyi olacak. bizim yemekhanenin porsiyonları oldukça küçük ama yine de birini seçiyim ben bundan sonraki günlerde. Bir de yemekhane dediğime bakmayın, sosyal tesis aslında ve günlük 9 lira yemek memurlara yemek yardımı yapılmalı yaaa

cnm ben annem tarçın çok faydalı diyip bana bir kutu kabuk tarçın getirmişti bende süt ısıtırken içine kabuk tarçını atıyorum onunla biraz kalıyor sonra tarçını çıkartıp içiyorum ama neye faydası var onu sorarsan bilmiyorum dur ben de bir araştırayım :)

Tarçın benim bildiğim tatlı ihtiyacını kesio o konuda faydalı yani tok da tutuo olabilir ama tatlı ihtiyacını kestiğine birebir şahidim ben de çok işe yarıo

esenruzgar seni tebrik edrm nasıl zayfladın neler yaptın pek takıp edemedım yeni katılıyorum aranıza. başarılarınn dewamı gelir inş.

Teşekkür ederim. Sen de hoşgeldin. İnşallah sen de güzel kilolar verirsin.
Daha önceki yazdıklarıma ekleme yaparak yazayım sana da...
Başta çok kalori sayımı yapmadım. Öncelikle çikolatayı bıraktım. Akşam yemelerini bıraktım. (pasta, tatlı tarzı şeyler yiyordum)
Ama aniden bıçak kesiği gibi oldu. Çünkü başka türlü bırakamazdım. Zaten ilk hafta 3 kilom gitti. Sonra uzun bir süre duraklama oldu , 3 hafta felan çok az verdim. O sıralarda da şu ender saraçın tarif ettiği 8-10 damla limon suyu + 1 tk. bal 1 bardak ılık suyu sabahları aç karnına içtim. İlk haftalarda bir de sürekli tam mekik çekiyordum karnım epey düzleşti ama göbeğim fırladı diye bıraktım. Leslie ile yürüyüşe başladım. Metabolizmam hızlansın diye limonlu suyu bıraktım. Sirkeli ballı suyu içmeye başladım sabah akşam.
Derken tekrar kilo vermeye başladım. Öyle öyle verdim işte.
Zayıflama çayları içtim.
Egzersiz + yediklerime dikkat ile verdim.

Son düzenleme:

Tarçın benim bildiğim tatlı ihtiyacını kesio o konuda faydalı yani tok da tutuo olabilir ama tatlı ihtiyacını kestiğine birebir şahidim ben de çok işe yarıo

Merhaba arkadaşlar,
İşlerim çok yoğun olduğu için giremedim ve neler kaynattınız okuyamadım.
Ancak haftasonu yediklerimle başlayabilirim.
Cuma akşamı (En kötüsü) 1 porsiyon pide
Cumartesi Sabah 2 dilim ekmek + domates +biber+salatalık+peynir
Öğlen küçük bir parça pizza + biraz patates kızartma
Akşam Balık+salata
Pazar Sabah 2 dilim ekmek+reçel+domates+birber+salatalık
Öğlen Piknik sefası ama sadece 2 köfte+1 tavuk ızgara ile salata yedim
Akşam Nestle müsli
Bugün Sabah 1 simit + 1 dilim peynir
Öğlen 1 tabak türlü + yoğurt
Akşam Taze fasülye

Bu arada regl oldum

Kaçamaklar yapmışsın ama akşamları az ve güzel yiyerek kurtarmışsın olayı

merhaba arkadaşlar
bakıyorum herkes rejimde
ben sabah güzel başladım 1 yumurta haşladım birazcııkkk peynir
öğleyin cokkötü oldu pide hayırı vardı okulda ben de aldım...keşke almasaydım
akşam da papates haşladım yoğurt ve közlenmiş kırmızı biber yedim şu konservelerden.saat 5.30 gibi .akşama egzersiz yapıcam bakalım.ha bi de 1 saat kadar yürüdüm.
kızlar ya cok fena kilo vermem lazım boyum 1.58 zaten kilo da 62.5 cok fenayım coook.yarın bi de misafirlerim var onlar yerken ben daha cok yiyorummm.nasıl tutucam kendimi ben .???

bu arada hoşgeldin gizigizi.ben de burada yeniyim.yazılanları biraz okudum da faydası olacak gibi geliyor bana.hadi bakalımm hepimize kolay gelsin.

herkese iyi akşamlar...
işten gelince;
1 kase mercimek çorbası
1 tabaktan daha az z.yağlı patlıcan yemeği (patatesli)
1 kaseden daha az yoğurt yedim. sizce çok mu kızlar?
regl olacağım için çok halsizdim, salata yapmaya üşendim

selam kızlar bugün yediklerimi yazmayacağım çünkü suyunu çıkarmış olabilirim azcık
pişman mıyım değil miyim daha ona bile karar veremedim
bugün yeni okulumda göreve başladım. dönem sonu hiç de iyi olmadı bu değişiklik evrak hazırla tekrar bir sürü, daha müfettiş de gelmemiş bu okula ben atlatmıştım ne güzel diğer okulumda off oooofffff
bir de çocuklara alışmak problem olacak aynı şekilde onların da bana baya can sıkıntısıyla geçti bugün anlayacağınız ben de hazır bahane bulmuşum yedim bir güzel ama en azından saat 18 den önce yedim ne yediysem bu da bir şeydir herhalde

Kızlar sabah 2 küçük bardak sıcak su ictim ve 2 cappucino ictim, tadlamdiriciyla, yani seker atmadım. Öğlen 3 dilim kepekli ekmekler peynir yedim, sonra elma ve muz yedim, aksama mercimek çorbası icim ve biraz önce malesef cok büyük parça çikolata yedim. Yürüyüş yaptım 1 km ve 3 km bisiklet sürdüm. Hadi hayirlsi

Bence fena degil menu. Sakincasiz bisey yok.

Kacamak yapmissin ama spor da yapmissin dengeler insallah onu, bir de yarin dikkat edersin acisini cikartip kilo verirsin.

Bu aksam radikal olayim dedim, bir de ara ogunde hurma ve leblebi yiyince tikandim ve aksam yemeginde sadece sutas light yogurdu pul biberli yedim.
Karnim gurulduyor simdi ama direncem :26:

Menünü çok beğendim,protein,kalsiyum,vitamin herşey var ve dengeli.Kutlarım seni...

Zaten kilomu ben biliyorum canım. Onların demesiyle mi inancam sanki :) Ama doğru diyorlar, 4-5 kilo fazlalığım var.
Ama boyumu kısa söyleyip de uzatacak halleri yok dimi

Ne bileyim bir zamanlar boy uzatan birşeylerinde reklamları olurdu nette... O aklıma geldi birden...

Bu haftanın 1.si benmişim yeni gördüm.tebrik edin beni gariii:)

umarım bu haftada hepimiz 1 kil veririz kızlar...

Ben ara yapmadım daha hiç

öğlen salata yedimm..daha acıkmadı henz..

Aminnnnnnnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…