60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim:

Sabah:

Bir bardak sirkeli ılık su

Kahvaltı:
2 dilim kızarmış ekmek
3 tane yeşil,1 tane siyah zeytin
Biraz çeçil peynir
1 yumurta
1 çay kaşığı kadar reçel

Ara:
Az tarafından çilek,çok tarafından yeşil erik

Öğlen:
1 kase light sütlü form müsli

Ara:
6 tane fındık

Akşam:
3 tane etli biber dolma(dolmalar minikti)
1 ufak kase yoğurt
1 dilim light ekmek

Su içemiyorum hala 1,5 lt.sonra başım ağrıyor..

pul biberin metabolizmayı hızlandırdığını duymuştum bu yüzden de diyete başladığımdan beri yoğurdu hep pul biberli yedim hatta ayran içerken ayranın içine bile koyuyorum peynire yumurtaya zeytine herşeye koyuyorum. zaten süt ürünlerini eksik etmemek lazım diyette

sabah ılık su
yeşilçay
yürüyüş
kahvaltı domates salatalık 3 adet zeytin 1 adet pınar beyazın küçük peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay

ara
pul biberli yoğurt 7 otlu çay

öğle
işyerinde 3 adt izmir köfte
pulbiberli yoğurt
4-5 kaşık tarhana çorbası(çok tuzluydu yiyemedim)
yarım dilim t b. ekmeği
oğlumu yemeğini yemedi çok az onun haşlama tavuğundan yedim

ara 1 adet yulaflı form bisküvi şekersiz çay
akşam
yumurtalı ıspanak
söğüş
pulbiberli naneli yopğurt 3 kaşık yayla çorbası 1 dilim t b. ekmeği
ara
yeşilçy gün boyu 10 bardak su

kızlar ben tatlı krizlerinde tatlandırıcılı sakız çiğniyorum ne dersiniz iyi yapıyormuyum iyi geceler

kızlar kimi zaman çok moralim bozuluyor ara da yok yok bu göbek erimez diyorum yavaş kilo veriyorum bunun sonu gelmez diyorum kimi zaman da bu iş olacak diyorum ama sanki kilo versem bile göbek kalacakmış gibi geliyor .. yani şeytan vesvese veriyor diyeteyi bırakayım diye gerçi ben bırakmam ama canım sıkılıyor 6 kilo verdim ama göbek aynı duruyor yani kilo gitti ama incelme yok

Günaydın kızlar,
Bugün hiç keyfim yok.Canım sıkkın herşeyi kafama takıyorum düşün düşün başım ağrıyor.İnsanlara olan güvensizliğim hat safhada ve bu nedenle kimseylede dertleşemiyorum ....

Birde öksürük başladı offff içim çıkacak vallahi sanırım sigara işini bayağı abarttım bu aralar

wishim ne oldu sana böyle?
ben de hiç kimseye güvenemiyorum artık. güvendiğim insan tek tük. dert etme ama, bence biraz uzaklaş. uzaklaşabiliyorsan tabi... ya da mesela uzaktan birileriyle dertleş ne bileyim ay üzüldüm vallahi dertleşecek kimsenin olmayışına.
ballı süt veya yoğurt ye sigaradan sonra da...

Herkeslere günaydınn ve afiyet olsun. Bugün güne çok enerjik başladım güzel geçsin hepimizin günü inşallah!

Dün akşam yağsız mantar domates biberi soteledim bi tabak onu yedim light yoğurtla.

Yatmadan bi bardak sirkeli su içtim.

Sabah yine bi bardak sirkeli su içtim.

Kahvaltıda;
1 dilim light peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 kupa kayısılı form çayı
4 cherry domates
1 haşlanmış yumurta yicem
Şimdi hazırladım Herkese afiyet olsun güzel güzel kilolarımızı verelim İNŞALLAH!

günaydın kızlarr...
Dün akşam erkek arkadaşımla dolaşırken kıyafet mağazasına girdik..(ben ne zamandır bişey almıyorum kendime çünkü denedikten sonra yakışmamasına çok üzülüyorum o yüzden zayıfladıktan sonra alıcam diyodum) erkek arkdaşımın ısrarıyla bisürü şey denedim ve sonunda beni katakülliye getirip 3 tane tunik tarzı bişeyler aldık içime pek sinmedi ama o çok beğendi çok yakıştılar zayıflıyosunda zaten kafana taktığın kadar değilsin dedi

Canım vallahi görmemezlikten duymamazlıktan gelmekten insanları Allah'a havale etmekten şiştim.Şöyle içimdekileri bir yüzlerine söyleyiversem rahatlayacağım.Ama nerde ne insanları kırabiliyorum nede arkalarından konuşabiliyorum içime ata ata gerildim inan.Dışarıdan bakınca o kadar dertsiz tasasız görünüyorum ki polyannacılık bu olsa gerek tiyatrocu olacak insanmışım yaaa

günaydın herkese
sabah, 2 haşlanmış yumurta (kabuklarını düzgün soyamadım, 1 buçuk bile denebilir ) ve 1-2 tane kadar ceviz yedim. Öğlen yemeğine kadar acıkırsam süt içeyim diyorum. biraz protein ağırlıklı diyetlere kayıyorum gibi. Daha tok tutuyorlar. özellikle sabahları. Henüz yemekhanede ne varmış bakmadım, ona göre öğlen programımı yapacağım

içine atarak kendine dert edersin kimseye bişey olmaz canım ,insanlar seni kırıyorsa sende onları kır.konuş sen bu şekilde yapamadığın için senin sinirlerini daha fazla zorluyorlardır...ama emin ol bir gün patlarsın ve kendin bile şaşırırsın bu duruma ...

hasta felan olursun canım içine atma ..dışarıdan herkes öyle be canım ama insan içindekilerini biliyor..herkrsin bir derdi var ,kimse dertsiz değil...

günaydın canım

maşallah canım ne güzel gidip alışveriş yapmışsınız..erkek arkadaşın seni çok güzel motive etmiş..

ah nerdeee, 52 kilolardan 68lere geldim ve hiç de az değil. evlenir evlenmez 8 kilo aldım 8 ayda... artarak devam edecekti baktım 68,8de artık durmalıyım dedim.
metabolizmam çok yavaş ama akşama saldırmıyım diye genelde öğlenleri kuvvetli yemeye çalışıyorum çünkü akşam yedikten sonra hiç hareket etmiyorum hatta dün akşam öyle yorgun ve halsizdim ki gittim burger menü yedim ve direk yatağa girdim uyumuşum sabaha kadar...
güya 1 saat kestirip kalkıp yürüyüş yapacaktım ama yok 7 olmadan saat yattım yatış o yatış

6 kilo vermişsin maşallah olur olur o da olur inş. ben de 3 kilo verdim ama benim karnım da hala devasa şiş, sadece göbek olsa gene iyi... bu ara mayalı şeylerden kaçınıyorum şişkinlik gitsin diye ama yok 7 aylık hamileler gibiyim
inş. zayıflayınca onlar da gidecek. ne yapmak lazım ya şu karın için?

canım benim çok iyi anlıyorum seni... ben de susmayı denemekten, konuşmamaya çalışmaktan, içime atmaktan şişiyorum. aslında içindekileri herkes söylüyor güler yüzle laf söylüyorlar, ben onu da yapamıyorum. öyle olmalı ama offfffff

sende öyle olmalısın canım,insanlara bak cevap veremedi bile dedirtmiceksin .şkayla karışık sende söylüceksin...

selam kızlar.
dün komşumuuğurlamya gitim uğrayamdm ..
çay aldım kendime bir sürü..
melisa, adaçayı, erikli tarçınlı çay, nneli rezene falan..

kızlar..aldığım kitaplardan ''şeytan ye diyor''u tavsiy ediyorum size.onu alın okuyun lütfen.
bölüm bölüm yazamıcam, çünkü yazdığı her şey çok güzel.
valla alın okuyun çok şey kazanırsınız..

selam canım,internetten bakaym bi ben ,çok merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…