Bu aksam radikal olayim dedim, bir de ara ogunde hurma ve leblebi yiyince tikandim ve aksam yemeginde sadece sutas light yogurdu pul biberli yedim.
Karnim gurulduyor simdi ama direncem :26:
Yoğurdun üzerine acı pul biber serpip öyle yiyorlarmış kilo vermek için. Metabolizmayı hızlandırıyormuş.
Biz evde mayalıyoruz yoğurdu. Çocuk için alıştık kendimize de yapar olduk. Ben hazır yoğurdu pek sevmiyorum artık.
İşyerine de bir ara , ara öğün olsun diye getiriyordum. Yine yapmaya başlasam iyi olacak. Acı pul biber serpip yerim artık :)
Ya da içine keten tohumu tozu da konulabilir ama o çabuk bozuluyor diye kullanamıyorum pek.
Günaydın kızlar,
Bugün hiç keyfim yok.Canım sıkkın herşeyi kafama takıyorum düşün düşün başım ağrıyor.İnsanlara olan güvensizliğim hat safhada ve bu nedenle kimseylede dertleşemiyorum ....
Birde öksürük başladı offff içim çıkacak vallahi sanırım sigara işini bayağı abarttım bu aralar
wishim ne oldu sana böyle?
ben de hiç kimseye güvenemiyorum artık. güvendiğim insan tek tük. dert etme ama, bence biraz uzaklaş. uzaklaşabiliyorsan tabi... ya da mesela uzaktan birileriyle dertleş ne bileyim ay üzüldüm vallahi dertleşecek kimsenin olmayışına.
ballı süt veya yoğurt ye sigaradan sonra da...
Canım vallahi görmemezlikten duymamazlıktan gelmekten insanları Allah'a havale etmekten şiştim.Şöyle içimdekileri bir yüzlerine söyleyiversem rahatlayacağım.Ama nerde ne insanları kırabiliyorum nede arkalarından konuşabiliyorum içime ata ata gerildim inan.Dışarıdan bakınca o kadar dertsiz tasasız görünüyorum ki polyannacılık bu olsa gerek tiyatrocu olacak insanmışım yaaa
günaydın kızlarr...
Dün akşam erkek arkadaşımla dolaşırken kıyafet mağazasına girdik..(ben ne zamandır bişey almıyorum kendime çünkü denedikten sonra yakışmamasına çok üzülüyorum o yüzden zayıfladıktan sonra alıcam diyodum) erkek arkdaşımın ısrarıyla bisürü şey denedim ve sonunda beni katakülliye getirip 3 tane tunik tarzı bişeyler aldıkiçime pek sinmedi ama o çok beğendi çok yakıştılar zayıflıyosunda zaten kafana taktığın kadar değilsin dedi
Sen eminim birçok insana göre daha az kilo alıyorsundur bu yediklerine göre o zaman.
Çünkü bazı insanın metabolizması hızlı oluyor.
Bir de boy faktörü de önemli. Uzun boylu olanlar daha çok yiyor kanımca...
kızlar kimi zaman çok moralim bozuluyor ara da yok yok bu göbek erimez diyorum yavaş kilo veriyorum bunun sonu gelmez diyorum kimi zaman da bu iş olacak diyorum ama sanki kilo versem bile göbek kalacakmış gibi geliyor .. yani şeytan vesvese veriyor diyeteyi bırakayım diye gerçi ben bırakmam ama canım sıkılıyor 6 kilo verdim ama göbek aynı duruyor yani kilo gitti ama incelme yok
Canım vallahi görmemezlikten duymamazlıktan gelmekten insanları Allah'a havale etmekten şiştim.Şöyle içimdekileri bir yüzlerine söyleyiversem rahatlayacağım.Ama nerde ne insanları kırabiliyorum nede arkalarından konuşabiliyorum içime ata ata gerildim inan.Dışarıdan bakınca o kadar dertsiz tasasız görünüyorum ki polyannacılık bu olsa gerek tiyatrocu olacak insanmışım yaaa
ah nerdeee, 52 kilolardan 68lere geldim ve hiç de az değil. evlenir evlenmez 8 kilo aldım 8 ayda... artarak devam edecekti baktım 68,8de artık durmalıyım dedim.
metabolizmam çok yavaş ama akşama saldırmıyım diye genelde öğlenleri kuvvetli yemeye çalışıyorum çünkü akşam yedikten sonra hiç hareket etmiyorum hatta dün akşam öyle yorgun ve halsizdim ki gittim burger menü yedimve direk yatağa girdim uyumuşum sabaha kadar...
güya 1 saat kestirip kalkıp yürüyüş yapacaktım ama yok 7 olmadan saat yattım yatış o yatış
6 kilo vermişsin maşallah olur olur o da olur inş. ben de 3 kilo verdim ama benim karnım da hala devasa şiş, sadece göbek olsa gene iyi... bu ara mayalı şeylerden kaçınıyorum şişkinlik gitsin diye ama yok 7 aylık hamileler gibiyim
inş. zayıflayınca onlar da gidecek. ne yapmak lazım ya şu karın için?
canım benim çok iyi anlıyorum seni... ben de susmayı denemekten, konuşmamaya çalışmaktan, içime atmaktan şişiyorum. aslında içindekileri herkes söylüyor güler yüzle laf söylüyorlar, ben onu da yapamıyorum. öyle olmalı ama offfffff
selam kızlar.
dün komşumuuğurlamya gitim uğrayamdm ..
çay aldım kendime bir sürü..
melisa, adaçayı, erikli tarçınlı çay, nneli rezene falan..
kızlar..aldığım kitaplardan ''şeytan ye diyor''u tavsiy ediyorum size.onu alın okuyun lütfen.
bölüm bölüm yazamıcam, çünkü yazdığı her şey çok güzel.
valla alın okuyun çok şey kazanırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?