günaydın canım
maşallah canım ne güzel gidip alışveriş yapmışsınız..erkek arkadaşın seni çok güzel motive etmiş..
selam kızlar.
dün komşumuuğurlamya gitim uğrayamdm ..
çay aldım kendime bir sürü..
melisa, adaçayı, erikli tarçınlı çay, nneli rezene falan..
kızlar..aldığım kitaplardan ''şeytan ye diyor''u tavsiy ediyorum size.onu alın okuyun lütfen.
bölüm bölüm yazamıcam, çünkü yazdığı her şey çok güzel.
valla alın okuyun çok şey kazanırsınız..
Menünü çok beğendim,protein,kalsiyum,vitamin herşey var ve dengeli.Kutlarım seni...
Ne bileyim bir zamanlar boy uzatan birşeylerinde reklamları olurdu nette... O aklıma geldi birden...
Aminnnnnnnnn.....
Direnen derviş muradına ermiş....
kızlar kimi zaman çok moralim bozuluyor ara da yok yok bu göbek erimez diyorum yavaş kilo veriyorum bunun sonu gelmez diyorum kimi zaman da bu iş olacak diyorum ama sanki kilo versem bile göbek kalacakmış gibi geliyor .. yani şeytan vesvese veriyor diyeteyi bırakayım diye gerçi ben bırakmam ama canım sıkılıyor 6 kilo verdim ama göbek aynı duruyor yani kilo gitti ama incelme yok
Kizlar slm..
Bende bugun kantinden tost yedim yarim lahmacun yedim ve en kotusu yas pasta yedim(((
Günaydın kızlar,
Bugün hiç keyfim yok.Canım sıkkın herşeyi kafama takıyorum düşün düşün başım ağrıyor.İnsanlara olan güvensizliğim hat safhada ve bu nedenle kimseylede dertleşemiyorum ....
Birde öksürük başladı offff içim çıkacak vallahi sanırım sigara işini bayağı abarttım bu aralar
günaydın herkese
sabah, 2 haşlanmış yumurta (kabuklarını düzgün soyamadım, 1 buçuk bile denebilir) ve 1-2 tane kadar ceviz yedim. Öğlen yemeğine kadar acıkırsam süt içeyim diyorum. biraz protein ağırlıklı diyetlere kayıyorum gibi. Daha tok tutuyorlar. özellikle sabahları. Henüz yemekhanede ne varmış bakmadım, ona göre öğlen programımı yapacağım
günaydın kızlarr...
Dün akşam erkek arkadaşımla dolaşırken kıyafet mağazasına girdik..(ben ne zamandır bişey almıyorum kendime çünkü denedikten sonra yakışmamasına çok üzülüyorum o yüzden zayıfladıktan sonra alıcam diyodum) erkek arkdaşımın ısrarıyla bisürü şey denedim ve sonunda beni katakülliye getirip 3 tane tunik tarzı bişeyler aldıkiçime pek sinmedi ama o çok beğendi çok yakıştılar zayıflıyosunda zaten kafana taktığın kadar değilsin dedi
ah nerdeee, 52 kilolardan 68lere geldim ve hiç de az değil. evlenir evlenmez 8 kilo aldım 8 ayda... artarak devam edecekti baktım 68,8de artık durmalıyım dedim.
metabolizmam çok yavaş ama akşama saldırmıyım diye genelde öğlenleri kuvvetli yemeye çalışıyorum çünkü akşam yedikten sonra hiç hareket etmiyorum hatta dün akşam öyle yorgun ve halsizdim ki gittim burger menü yedimve direk yatağa girdim uyumuşum sabaha kadar...
güya 1 saat kestirip kalkıp yürüyüş yapacaktım ama yok 7 olmadan saat yattım yatış o yatış
6 kilo vermişsin maşallah olur olur o da olur inş. ben de 3 kilo verdim ama benim karnım da hala devasa şiş, sadece göbek olsa gene iyi... bu ara mayalı şeylerden kaçınıyorum şişkinlik gitsin diye ama yok 7 aylık hamileler gibiyim
inş. zayıflayınca onlar da gidecek. ne yapmak lazım ya şu karın için?
canım benim çok iyi anlıyorum seni... ben de susmayı denemekten, konuşmamaya çalışmaktan, içime atmaktan şişiyorum. aslında içindekileri herkes söylüyor güler yüzle laf söylüyorlar, ben onu da yapamıyorum. öyle olmalı ama offfffff
selam kızlar.
dün komşumuuğurlamya gitim uğrayamdm ..
çay aldım kendime bir sürü..
melisa, adaçayı, erikli tarçınlı çay, nneli rezene falan..
kızlar..aldığım kitaplardan ''şeytan ye diyor''u tavsiy ediyorum size.onu alın okuyun lütfen.
bölüm bölüm yazamıcam, çünkü yazdığı her şey çok güzel.
valla alın okuyun çok şey kazanırsınız..
Ne mutlu sana, birgün o şimdiki aldığın kıyafetlerin de sana bol geldiğini hayal et
Bana eski kıyafetlerim bile bol geliyor artık. Acayip motive oldum.
Evlenir evlenmez ben de aldım 8 kilo 10 ay içinde. O hep oluyor evlenir evlenmez.
Canım burger menü içinde hamburger mi var ? patates kızartması mı ? Bunların hepsi sakıncalı. Ben oralara hiç uğramıyorum prensib olarak. Çocuğum da alışmasın diye özellikle uğramıyorum , hem de kendim için... Hamburger ekmeği felan direk hamur. Bir de hamburger etinin içinde iştah açıcı çin tuzu varmış. O yüzden koca bir hamburgeri yesek bile tekrar acıkıyormuşuz. Ve ağzımızda tekrar tükrük salgısı salınıyormuş. Bunlar az çok bildiğmiz şeyler ama yine de hatırlatayım dedim.
Bahsettiğin bu kitap değil mi ?
Güzel bir kitaba benziyor.. Acaba ne önerilerde bulunuyor merak ettim...
Şeytan Ye Diyor!
İnsan Ne Yemeli Ne Yememeli?
Kemal Özer
HAYY KİTAP
Allah. Bizlere Kuran-ı Kerim vasıtasıyla seslenerek yiyeceklerin temiz olanlarından yememizi öğütler.
Peki ama hangi gıdalar temiz? Temizden kasıt tam olarak ne? Bir gıdanın temiz (ve helal) olup olmadığını nasıl anlarız? Sözgelimi kalsiyum fosfatla beyazlatılmış, kimyasal yapıştırıcılarla şekillendirilmiş bir kesme şeker temiz olabilir mi? Ya işkence altında, hayatı boyunca gün ışığı görmeyen bir tavuğun et ve yumurtası? Ticari glikoz ve fruktoz şurubuna aroma ve boya ilavesi ile arısız üretilen yapay bal sizce temiz mi? GDOlu mısırla beslenen, antibiyotik delisi olmuş sığırların eti caiz olabilir mi? Çocuklara bolca yedirdiğiniz hidrojenize bitkisel yağlı ve hatta DDTli çikolatalar, gofretler? İçinde onlarca zararlı katkı maddesi bulunan beyaz ekmek sizce temiz kapsamına girer mi? İftar sofralarından bile eksik edilmeyen kolalı ve aromalı içeceklerde alkol olduğunu biliyor musunuz?
Bu gerçek liste uzar, hayatlar kısalır!
Gıda Güvenliği Hareketi Lideri Kemal Özer, Kuran-ı Kerimde zikredilen temiz gıdanın gerçek anlamını arıyor. Yıllardır gönül rahatlığıyla tükettiğimiz şüpheli gıdaların ipliğini tek tek pazara çıkarırken; salığı kaybetmemek için tertemiz öneriler getiriyor. Dayatılan hazcı ve tüketim endeksli yaşam tarzını reddediyor, bizleri geleneksel ve tıbbi olanla yeniden buluşturuyor. Ne yiyeceğimizi şaşırdık diyenlere dosdoğru yolu gösteriyor.
gülin ne diyet listesi allah aşkına..bırkın şu diyeti..başından beri az yein dyorum ben..diyet yapıyor moduna girerseniz her şeye saldırırsınız.
kitap öneride bulunmuyor canlarım.
kendi kendimizi nasıl zehirlediğimizi anlatıyor.
şekerin insan vücuduna ayrıkır olduğunu, termogenezi(vücudun ısınarak zayıflaması, allahın bize verdiği doğuştan zayıf kalma özelliğimiz) bloke ettiği, yedikçe yiyesimizin geldiğini ve daha bir çok şeyi anlatıyor.
her markete gittiğimde çikolata dahil bisküvi-çerez reyonuna bakıp da almadan alışveriş yapmazdım.dün gittiğimde ise hiç gözüm bile görmedi kızlar.
kendimi zehirliomuşum meğersem.
ve siz de öyle.
alın, okuyun hayatınızda büyük değişiklikler yapacağınıza eminim.
bu arada, bu zaralı şeyleri yememeye başladığınızda kilo verdiğinizi görceksiniz zaten.çünkü olması gereken besinler tüketmiş olacaksınız.
evet, kitap bu.
kemal özer, hayy kitap.
sabah sporumu yaptım birazdan kahvaltımı yapacam 64 ü görmek beni hem çok mutlu hemde motive etti yalnız yüzüm çok zayıfladı suratıma bakan 50 kilo sanır ne yapabilirim acaba
Selam kızlar.Havaların ısınmasının tek olumlu yanı iştahımı da azaltıyor olması
Canım bir şey yemek istemiyor.Su içmeyi bir düzene oturtsam iş çözülecek:)
kız sakin ol merak ettim içeriğinde ne olduğunu diyetmi spor hareketimi sağlıklı beslenmemi nedir diye ondan sordum ben nerden bileyim senin diyete karşı olduğunu
gülin ne diyet listesi allah aşkına..bırkın şu diyeti..başından beri az yein dyorum ben..diyet yapıyor moduna girerseniz her şeye saldırırsınız.
kitap öneride bulunmuyor canlarım.
kendi kendimizi nasıl zehirlediğimizi anlatıyor.
şekerin insan vücuduna ayrıkır olduğunu, termogenezi(vücudun ısınarak zayıflaması, allahın bize verdiği doğuştan zayıf kalma özelliğimiz) bloke ettiği, yedikçe yiyesimizin geldiğini ve daha bir çok şeyi anlatıyor.
her markete gittiğimde çikolata dahil bisküvi-çerez reyonuna bakıp da almadan alışveriş yapmazdım.dün gittiğimde ise hiç gözüm bile görmedi kızlar.
kendimi zehirliomuşum meğersem.
ve siz de öyle.
alın, okuyun hayatınızda büyük değişiklikler yapacağınıza eminim.
bu arada, bu zaralı şeyleri yememeye başladığınızda kilo verdiğinizi görceksiniz zaten.çünkü olması gereken besinler tüketmiş olacaksınız.
evet, kitap bu.
kemal özer, hayy kitap.
Kizlar slm..
Bende bugun kantinden tost yedim yarim lahmacun yedim ve en kotusu yas pasta yedim(((
Canim napilir hic bir fikrim yok.bence takma bazi insanlarin yuzu cok zayif oluyor. Teyzem de ayni dertten muzdarip. Bende de tam tersi benim yuzume bakan da beni dobis zannediyorsabah sporumu yaptım birazdan kahvaltımı yapacam 64 ü görmek beni hem çok mutlu hemde motive etti yalnız yüzüm çok zayıfladı suratıma bakan 50 kilo sanır ne yapabilirim acaba
Yaramadi gercekten de galiba:) dun sabahkinden daha az geldim tartida. Ben anlamadim bu isi benim tarti cok kacirdigim gunun ertesi gunu sanki beni daha zayif gosteriyor.ohh yaramasın ne dıyelım:)))
Canim napilir hic bir fikrim yok.bence takma bazi insanlarin yuzu cok zayif oluyor. Teyzem de ayni dertten muzdarip. Bende de tam tersi benim yuzume bakan da beni dobis zannediyorteyzem bana cok sanslisin diyo. Ama bence degil. benim yuzumun normale donmesi icin benim vucudumun eriyip bitmesi lazim. Ozellikle yuzumun cekildigi fotolarda cok siskoymusum gibi duruyor.
Duz saclilar kivirciga ozenir. Kivirciklar da duze ya onun gibi oldu:)
Yaramadi gercekten de galiba:) dun sabahkinden daha az geldim tartida. Ben anlamadim bu isi benim tarti cok kacirdigim gunun ertesi gunu sanki beni daha zayif gosteriyor.
Aynen oyle canım. Sinir bi durum. Ben de soyle bi 7 kilo falan versem benim de yuzum zayiflar herhalde. En azindan biraz daha zayiflar. Simdi yuzun hala vucuduna gore sisman mi duruyor peki?Aynen öyle. Beni de hep yüzüm kilolu gösterir. Hemen yüzüm kilo alır. Bakıyorum benden çok daha kilolu kişiler yüzleri zayıf ve oturduklarında felan benden çok daha zayıf görünürler. Ben de ona özenirim...
Ama şimdi epey kilo verdiğim için birden yüzüm de gitti. Hızla kilo vermelerde oluyor sanırım böyle.
Yaramadi gercekten de galiba:) dun sabahkinden daha az geldim tartida. Ben anlamadim bu isi benim tarti cok kacirdigim gunun ertesi gunu sanki beni daha zayif gosteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?