60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyet menüleri falan mı var cnm nelerden bahsediyo kitap

Günaydın kızlar;
Herkes inşallah güzel bir gün geçirir.
Bu sabahki kilomu görünce biraz keyfim yerine geldi. Bugün nihayet dünkü ödemi atıp pazar günkü kiloma döndüm. Ödem atıcı çaylar ve akşamki yoğurt işe yaradı
Bugün yine (inşallah) dikkat edip yarın tartıda az gelmek istiyorum.
Bu sabahki menüm:
1/4 simit + çay
bu kadarcık...
Canım hiç peynir ekmek yemek istemiyor bugünlerde. Zorlamıyorum ben de kendimi...
Simiti de fazla yemeyeyim çünkü akşama kadar onun kalorisini dengelemek için canım çıkıyor

Menünü çok beğendim,protein,kalsiyum,vitamin herşey var ve dengeli.Kutlarım seni...

Ne bileyim bir zamanlar boy uzatan birşeylerinde reklamları olurdu nette... O aklıma geldi birden...

Aminnnnnnnnn.....

Evet boyumu az söylüyorlar ki orda yağ oranımı hesaplama var boyuma ve kiloma göre; ona göre biraz kilonuz var dediler. Boyu kısa tut ki; boyuma göre kilom fazla göstersin değil miiiii, yemezler tabi.
Neyse ben yağ oranını ölçüyoruz deyince başka birşey sanmıştım, ondan tartıya çıkmıştım. Onu dedem de hesaplar boyuma ve kiloma göre yağ oranını
Çocuk kandırıyolar sanki

Direnen derviş muradına ermiş....

Yoğurt başta doyurucu oluyor da sonrası acıkıyor insan. Akşam gözümün önünde muzlar, hurmalar, bisküviler geldi geçti (çocuğa yedirmeye çalıştık ) 1 tane bile ağzıma atmadım. Biliyorum ki atsam ağzıma arkası gelecek ve ertesi günü tartıda da az çıkmak istiyorum, ödemden dolayı sabah fazla çıktığım için moralim bozulmuştu. Ama pes etmedim, direndim ve muradıma erdim.

Yok yok azmet, erir o göbek. Ben de kilo veriyorum veriyorum gitmiyor gibi geliyordu göbek. (hala öyle geliyor o ayrı konu) Ama önceki göbeğimi düşünürsek evet inceldi göbeğim.
Bir de göbeği eritici özellikle alt karın egzersizleri diye arattır internette o videolara göre egzersizleri yap. Üst göbek için mekik iyi oluyor da alt göbeği fırlatıyor :)

Kizlar slm..
Bende bugun kantinden tost yedim yarim lahmacun yedim ve en kotusu yas pasta yedim(((

Gelmiş geçmiş olsun, bir sonraki maçalara bakalım biz

Boşver canım, takma insanları ve dertlerini. Telefonda da dahi olsa yakın bulduğun bir arkadaşına anlat dertlerini içini dök rahatla. Hiç olmadı bir defter bul yaz.
Sigarayı da bırak ya da azalt lütfen !
Özellikle bayanlara çok kötü sigara...

Bence protein ağırlıklı beslenmek iyi. Zaten karbonhidratı bir şekilde alıyoruz. Güzel bir kahvaltı

Ne mutlu sana, birgün o şimdiki aldığın kıyafetlerin de sana bol geldiğini hayal et
Bana eski kıyafetlerim bile bol geliyor artık. Acayip motive oldum.

Evlenir evlenmez ben de aldım 8 kilo 10 ay içinde. O hep oluyor evlenir evlenmez.
Canım burger menü içinde hamburger mi var ? patates kızartması mı ? Bunların hepsi sakıncalı. Ben oralara hiç uğramıyorum prensib olarak. Çocuğum da alışmasın diye özellikle uğramıyorum , hem de kendim için... Hamburger ekmeği felan direk hamur. Bir de hamburger etinin içinde iştah açıcı çin tuzu varmış. O yüzden koca bir hamburgeri yesek bile tekrar acıkıyormuşuz. Ve ağzımızda tekrar tükrük salgısı salınıyormuş. Bunlar az çok bildiğmiz şeyler ama yine de hatırlatayım dedim.

Bahsettiğin bu kitap değil mi ?
Güzel bir kitaba benziyor.. Acaba ne önerilerde bulunuyor merak ettim...

Şeytan Ye Diyor!
İnsan Ne Yemeli Ne Yememeli?

Kemal Özer
HAYY KİTAP

Allah. Bizlere Kur’an-ı Kerim vasıtasıyla seslenerek yiyeceklerin ‘temiz’ olanlarından yememizi öğütler.
Peki ama hangi gıdalar temiz? Temizden kasıt tam olarak ne? Bir gıdanın temiz (ve helal) olup olmadığını nasıl anlarız? Sözgelimi kalsiyum fosfatla beyazlatılmış, kimyasal yapıştırıcılarla şekillendirilmiş bir kesme şeker temiz olabilir mi? Ya işkence altında, hayatı boyunca gün ışığı görmeyen bir tavuğun et ve yumurtası? Ticari glikoz ve fruktoz şurubuna aroma ve boya ilavesi ile arısız üretilen yapay bal sizce temiz mi? GDO’lu mısırla beslenen, antibiyotik delisi olmuş sığırların eti caiz olabilir mi? Çocuklara bolca yedirdiğiniz hidrojenize bitkisel yağlı ve hatta DDT’li çikolatalar, gofretler? İçinde onlarca zararlı katkı maddesi bulunan beyaz ekmek sizce temiz kapsamına girer mi? İftar sofralarından bile eksik edilmeyen kolalı ve aromalı içeceklerde alkol olduğunu biliyor musunuz?

Bu gerçek liste uzar, hayatlar kısalır!

Gıda Güvenliği Hareketi Lideri Kemal Özer, Kur’an-ı Kerim’de zikredilen ‘temiz gıda’nın gerçek anlamını arıyor. Yıllardır gönül rahatlığıyla tükettiğimiz ‘şüpheli’ gıdaların ipliğini tek tek pazara çıkarırken; salığı kaybetmemek için tertemiz öneriler getiriyor. Dayatılan hazcı ve tüketim endeksli yaşam tarzını reddediyor, bizleri geleneksel ve tıbbi olanla yeniden buluşturuyor. “Ne yiyeceğimizi şaşırdık” diyenlere ‘dosdoğru’ yolu gösteriyor.

sabah sporumu yaptım birazdan kahvaltımı yapacam 64 ü görmek beni hem çok mutlu hemde motive etti yalnız yüzüm çok zayıfladı suratıma bakan 50 kilo sanır ne yapabilirim acaba

inşallah hepimiz amacımıza ulaşırız istediğimiz kıyafetlerimizi giyeriz artık

Selam kızlar.Havaların ısınmasının tek olumlu yanı iştahımı da azaltıyor olması
Canım bir şey yemek istemiyor.Su içmeyi bir düzene oturtsam iş çözülecek:)

gülin ne diyet listesi allah aşkına..bırkın şu diyeti..başından beri az yein dyorum ben..diyet yapıyor moduna girerseniz her şeye saldırırsınız.

kitap öneride bulunmuyor canlarım.
kendi kendimizi nasıl zehirlediğimizi anlatıyor.

şekerin insan vücuduna ayrıkır olduğunu, termogenezi(vücudun ısınarak zayıflaması, allahın bize verdiği doğuştan zayıf kalma özelliğimiz) bloke ettiği, yedikçe yiyesimizin geldiğini ve daha bir çok şeyi anlatıyor.

her markete gittiğimde çikolata dahil bisküvi-çerez reyonuna bakıp da almadan alışveriş yapmazdım.dün gittiğimde ise hiç gözüm bile görmedi kızlar.

kendimi zehirliomuşum meğersem.
ve siz de öyle.

alın, okuyun hayatınızda büyük değişiklikler yapacağınıza eminim.

bu arada, bu zaralı şeyleri yememeye başladığınızda kilo verdiğinizi görceksiniz zaten.çünkü olması gereken besinler tüketmiş olacaksınız.

evet, kitap bu.
kemal özer, hayy kitap.

kız sakin ol merak ettim içeriğinde ne olduğunu diyetmi spor hareketimi sağlıklı beslenmemi nedir diye ondan sordum ben nerden bileyim senin diyete karşı olduğunu

sabah sporumu yaptım birazdan kahvaltımı yapacam 64 ü görmek beni hem çok mutlu hemde motive etti yalnız yüzüm çok zayıfladı suratıma bakan 50 kilo sanır ne yapabilirim acaba

Oh mis ne güzel. Ben de yapabilsem keşke haftaiçlerinde de ama ancak işe kalkıp yetişebiliyorum
İnsan zayıflayınca daha da motive oluyor değil mi ? Ben de öyle oldum bugün. En azından ödemimi attım dünkü. Şimdi durmak yok, yola devam
Zayıflamasa benim yüzüm zayıflamazdı ama yüzüm bile yuvarlaktan uzun yüzlüye dönüştü :)
Yapacak bişey yok sanırım.
Gıdılarım mıdılarım vardı gitti, ona seviniyorum. Onu da resimlerde farkediyordum.

Selam kızlar.Havaların ısınmasının tek olumlu yanı iştahımı da azaltıyor olması
Canım bir şey yemek istemiyor.Su içmeyi bir düzene oturtsam iş çözülecek:)

Havalar tam ısınmadığı için bahar havası olduğu için benim iştahımı açıyor daha çok. Tam yaz olsa sıcak olsa benim de iştahımı keser de...
Direniyorum ben de fazla açılmasın diye :)

Bu kitabı hemen almalıyım !
Tavuk için felan ne diyor ?
Nerden yiyecez ?
Bizim eve mümkün olduğunca bisküvi, çikolata tarzı şeyleri almıyorum ve aldırmıyordum ama dün doldurmuş eşim bisküvileri çekmeceye.
Çocuğa da vermiş dün bir güzel, neyseki sütle yediler ki süt içti bari dedim.
Asıl onun okuması lazım bu kitabı...

Canim napilir hic bir fikrim yok.bence takma bazi insanlarin yuzu cok zayif oluyor. Teyzem de ayni dertten muzdarip. Bende de tam tersi benim yuzume bakan da beni dobis zannediyor teyzem bana cok sanslisin diyo. Ama bence degil. benim yuzumun normale donmesi icin benim vucudumun eriyip bitmesi lazim. Ozellikle yuzumun cekildigi fotolarda cok siskoymusum gibi duruyor.
Duz saclilar kivirciga ozenir. Kivirciklar da duze ya onun gibi oldu:)

Aynen öyle. Beni de hep yüzüm kilolu gösterir. Hemen yüzüm kilo alır. Bakıyorum benden çok daha kilolu kişiler yüzleri zayıf ve oturduklarında felan benden çok daha zayıf görünürler. Ben de ona özenirim...
Ama şimdi epey kilo verdiğim için birden yüzüm de gitti. Hızla kilo vermelerde oluyor sanırım böyle.

Yaramadi gercekten de galiba:) dun sabahkinden daha az geldim tartida. Ben anlamadim bu isi benim tarti cok kacirdigim gunun ertesi gunu sanki beni daha zayif gosteriyor.

bazen böyle şeylerde gerekıyo canım vucudun şok geçırıyo yakıyo yagları kanımca:))) bende dün bıraz fazla yedım mantılar tatlılar ama 400 gr yok gıtmıs:))

Aynen oyle canım. Sinir bi durum. Ben de soyle bi 7 kilo falan versem benim de yuzum zayiflar herhalde. En azindan biraz daha zayiflar. Simdi yuzun hala vucuduna gore sisman mi duruyor peki?

kızlar bu arada ben kayınvalidemdeyım kızım artık ıyıce bellı oluyo zayıfladıgın bırak artık dedı:))o çok zayıf tombulları sevıyo bana somon ekmegım der pofudk pofudugum ya

Yaramadi gercekten de galiba:) dun sabahkinden daha az geldim tartida. Ben anlamadim bu isi benim tarti cok kacirdigim gunun ertesi gunu sanki beni daha zayif gosteriyor.

ne güzel bi tartı o ben de aynından istiyorum
ben dün chicken burger yiyince aldım tabi verdiğim kiloyu da

bugün:
1 kase nesfit ve kellogs karışımı yarım yağlı sütle,
1 lt.su,
1 br.şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…