Olabilir canım. Umarim oyledirbazen böyle şeylerde gerekıyo canım vucudun şok geçırıyo yakıyo yagları kanımca:))) bende dün bıraz fazla yedım mantılar tatlılar ama 400 gr yok gıtmıs:))
Olabilir canım. Umarim oyledir
Bu arada sende az degilsin ha? Yemisin mantilari tatlilari hic soylemiyon zorla ogrendik:)
ben de zayıflamak istiyorummmmboyum 1.68 kilom 67.2 şuan için 60ı hedefledim, ama 55e filan düşmem lazım.. spor salonuna da yazıldım 1 ay oldu hatta ama boğazımı tutamıyorum bi türlü yaaa :26: kızlar napıcam ben bi el atın aranıza alın beni de
kızlar bende nesfit aldım 14gun denıycem 4 kg verdırıyomus 14 gunde olabılıtesı varmı denedınız mı?
gel canım hoşgeldın aldık gıttı aramıza benim ilk tavsıyem akşam yemegını hayatından çıkar çok su ıç:)kolay gelsın
hoşbuldumyaa akşam yemeği sorun değil yemeyebilirm de ben abur cubur olayına giriyorum kendime engel olamıyorum birazcık:26: peki şimdi siz napıyosunuz hergün yediklerimizi mi yazıyoruz öğünlerimizi filan
ben de zayıflamak istiyorummmmboyum 1.68 kilom 67.2 şuan için 60ı hedefledim, ama 55e filan düşmem lazım.. spor salonuna da yazıldım 1 ay oldu hatta ama boğazımı tutamıyorum bi türlü yaaa :26: kızlar napıcam ben bi el atın aranıza alın beni de
hoşbuldumyaa akşam yemeği sorun değil yemeyebilirm de ben abur cubur olayına giriyorum kendime engel olamıyorum birazcık:26: peki şimdi siz napıyosunuz hergün yediklerimizi mi yazıyoruz öğünlerimizi filan
Aynen oyle canım. Sinir bi durum. Ben de soyle bi 7 kilo falan versem benim de yuzum zayiflar herhalde. En azindan biraz daha zayiflar. Simdi yuzun hala vucuduna gore sisman mi duruyor peki?
kızlar bu arada ben kayınvalidemdeyım kızım artık ıyıce bellı oluyo zayıfladıgın bırak artık dedı:))o çok zayıf tombulları sevıyo bana somon ekmegım der pofudk pofudugum ya
kızlar bende nesfit aldım 14gun denıycem 4 kg verdırıyomus 14 gunde olabılıtesı varmı denedınız mı?
Yaramadi gercekten de galiba:) dun sabahkinden daha az geldim tartida. Ben anlamadim bu isi benim tarti cok kacirdigim gunun ertesi gunu sanki beni daha zayif gosteriyor.
bazen böyle şeylerde gerekıyo canım vucudun şok geçırıyo yakıyo yagları kanımca:))) bende dün bıraz fazla yedım mantılar tatlılar ama 400 gr yok gıtmıs:))
benim her sabah 1 öğünüm nesfit ama 2 öğün yapamadım hiç, güçten düşüyorum öyle... bence balık, tavuk v.s yenmeli ama verdirir eğer uygularsan.
akşam yemeğini mi çıkaralım. e ne yapalım peki onun yerine?
bu arada
ara:
1 br. yeşil çay,
4.5 parmak galete
akşam 6 dan sonra yemek yemek kg yapıyomus akşam 5 beş buçuk gıbı ben bi çorba içiyorum tamamdır
kayınvaldem çoçukluk arkadaşımın annesı çocukluk arkadaşım eşim :))küçüklügumu bılıyo ondan sevıyoruz bırbırımızı:))Valla 12-13 kilo verince öyle bir gitti ki yüzüm bile...
Ama çökmedi tabi. Normal hale döndü :)
Bir 4 kilo daha verirsem nasıl olur bilmiyorum. Ama yüzden de verdim yani. Parmaklarımdan bile verdim. Ayaklarımdan bile..
Önceki giyemedğim topuklu ayakkabılarımı giyiyorum.
Ne mutlu sana! Bir kayınvalidenin böyle seni sevmesi çok güzel bir olay... Ben o kısmına takıldım :)
Ben pek sıcak bakmıyorum bu nesfitlere felan...
Doğal beslen daha iyi.
Bana sorarsan tabi :)
Belki akşam yemeğini hafif yemişsindir veya çok egzersiz yapmışsındır. Ondan kilo vermişsindir.
ama ben işten 6da çıkıyorum zaten, eve varmam 7...:44::44::44:
işyerinde çıkmadan da yiyemem ki...
ben mecburen evde yiyeceğim
Allahım inşallahhhh o eski günlerime dönerim :)
bu arada sabah iki dilim kızarmış ekmek ve beyaz peynir yedim çok az. yaklaşık bir saat önce. şimdi de spora gitmek üzere evden çıkıcam, 2 saat filan salonda tepinicem :) saat 2 buçuk gibi evde olurum. o saatte ara öğün gibi mi yesem ne yapsam acaba ?? akşam yemeğini de 6 gibi filan yiycem çünkü
Allahım inşallahhhh o eski günlerime dönerim :)
bu arada sabah iki dilim kızarmış ekmek ve beyaz peynir yedim çok az. yaklaşık bir saat önce. şimdi de spora gitmek üzere evden çıkıcam, 2 saat filan salonda tepinicem :) saat 2 buçuk gibi evde olurum. o saatte ara öğün gibi mi yesem ne yapsam acaba ?? akşam yemeğini de 6 gibi filan yiycem çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?