60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bazen böyle şeylerde gerekıyo canım vucudun şok geçırıyo yakıyo yagları kanımca:))) bende dün bıraz fazla yedım mantılar tatlılar ama 400 gr yok gıtmıs:))
Olabilir canım. Umarim oyledir
Bu arada sende az degilsin ha? Yemisin mantilari tatlilari hic soylemiyon zorla ogrendik:)

ben de zayıflamak istiyorummmm boyum 1.68 kilom 67.2 şuan için 60ı hedefledim, ama 55e filan düşmem lazım.. spor salonuna da yazıldım 1 ay oldu hatta ama boğazımı tutamıyorum bi türlü yaaa :26: kızlar napıcam ben bi el atın aranıza alın beni de

gel canım hoşgeldın aldık gıttı aramıza benim ilk tavsıyem akşam yemegını hayatından çıkar çok su ıç:)kolay gelsın

hoşbuldum yaa akşam yemeği sorun değil yemeyebilirm de ben abur cubur olayına giriyorum kendime engel olamıyorum birazcık:26: peki şimdi siz napıyosunuz hergün yediklerimizi mi yazıyoruz öğünlerimizi filan

bütün kızlar toplandık toplandık sorduk neden kilo aldik kilo aldık biz yemekten hoşlandık hoşlandık verırken niye zorlandık zorlandık 1 okadar güzeldıkı yemeklerı 2 kilo vermek bebek işi yemeden yemeden yemedennn

kızlar bende nesfit aldım 14gun denıycem 4 kg verdırıyomus 14 gunde olabılıtesı varmı denedınız mı?

benim her sabah 1 öğünüm nesfit ama 2 öğün yapamadım hiç, güçten düşüyorum öyle... bence balık, tavuk v.s yenmeli ama verdirir eğer uygularsan.

gel canım hoşgeldın aldık gıttı aramıza benim ilk tavsıyem akşam yemegını hayatından çıkar çok su ıç:)kolay gelsın

akşam yemeğini mi çıkaralım. e ne yapalım peki onun yerine?

bu arada

ara:
1 br. yeşil çay,
4.5 parmak galete

evet canım bak bende günde2.500kolayı tek başına içiyodum cıpsler çıkolatalar ohhh allah ne verdıyse aynada kendımı begenmez hale gelınce durmanın zamanı geldı dedım ve artık yemıyorum bak bi aynaya eskı merve yi istiyorum de ve başla:)))

ben de dün katıldım arkadaşlara...bütün gün kendime "zayıflamalısın" giyip duruyorum. boğazımızı tutmadan olmuyor bu iş ne yazık ki...iki gündür dikkat ediyorum yediklerime. sabah haşlanmış yumurta ve ceviz yemiştim. arada 1 kuru incir yedim. yarım saat sonra falan da öğlen yemeğine çıkarım. öğlen,

mercimek çorba
çiftlik köfte
salata

yemeği planlıyorum. tatlı varsa yemem, meyve varsa da alıp ikindide yerim diye düşünüyorum. bir de sütüm var yanımda. belki meyveyle içerim. Akşam yemeğini 7-7buçuk arası yiyebiliyorum. Ancak eve gidiyorum çünkü. öğlen de yarımda yiyince arada 7 saat oluyor ikindide birşey yemezsem akşam yemeğine saldırırım. O yüzden araya hafif birşeyler koymam lazım.
Gerçi ben dün akşam yemek yapmadım ki, evde yemek yok bu akşam
Ton balıklı salata yapıyım ben en iyisi akşama

evet canım bak bende günde2.500kolayı tek başına içiyodum cıpsler çıkolatalar ohhh allah ne verdıyse aynada kendımı begenmez hale gelınce durmanın zamanı geldı dedım ve artık yemıyorum bak bi aynaya eskı merve yi istiyorum de ve başla:)))

Aynen oyle canım. Sinir bi durum. Ben de soyle bi 7 kilo falan versem benim de yuzum zayiflar herhalde. En azindan biraz daha zayiflar. Simdi yuzun hala vucuduna gore sisman mi duruyor peki?

Valla 12-13 kilo verince öyle bir gitti ki yüzüm bile...
Ama çökmedi tabi. Normal hale döndü :)
Bir 4 kilo daha verirsem nasıl olur bilmiyorum. Ama yüzden de verdim yani. Parmaklarımdan bile verdim. Ayaklarımdan bile..
Önceki giyemedğim topuklu ayakkabılarımı giyiyorum.

kızlar bu arada ben kayınvalidemdeyım kızım artık ıyıce bellı oluyo zayıfladıgın bırak artık dedı:))o çok zayıf tombulları sevıyo bana somon ekmegım der pofudk pofudugum ya

Ne mutlu sana! Bir kayınvalidenin böyle seni sevmesi çok güzel bir olay... Ben o kısmına takıldım :)

kızlar bende nesfit aldım 14gun denıycem 4 kg verdırıyomus 14 gunde olabılıtesı varmı denedınız mı?

Ben pek sıcak bakmıyorum bu nesfitlere felan...
Doğal beslen daha iyi.
Bana sorarsan tabi :)

Hoşgeldin aramıza. Buraya takıl yeter :) yediklerini yaz yorum yapalım vs.

Yaramadi gercekten de galiba:) dun sabahkinden daha az geldim tartida. Ben anlamadim bu isi benim tarti cok kacirdigim gunun ertesi gunu sanki beni daha zayif gosteriyor.

O tartıdan ben de istiyorum

bazen böyle şeylerde gerekıyo canım vucudun şok geçırıyo yakıyo yagları kanımca:))) bende dün bıraz fazla yedım mantılar tatlılar ama 400 gr yok gıtmıs:))

Belki akşam yemeğini hafif yemişsindir veya çok egzersiz yapmışsındır. Ondan kilo vermişsindir.

Merhaba Kızlar,
Bütün doktor tavsiyesi tecrübelerim ile aranıza bende katılıyorummm,hedefim 52 çok zor da olsa busafer kararlıyım :)

akşam 6 dan sonra yemek yemek kg yapıyomus akşam 5 beş buçuk gıbı ben bi çorba içiyorum tamamdır

kayınvaldem çoçukluk arkadaşımın annesı çocukluk arkadaşım eşim :))küçüklügumu bılıyo ondan sevıyoruz bırbırımızı:))

Allahım inşallahhhh o eski günlerime dönerim :)

bu arada sabah iki dilim kızarmış ekmek ve beyaz peynir yedim çok az. yaklaşık bir saat önce. şimdi de spora gitmek üzere evden çıkıcam, 2 saat filan salonda tepinicem :) saat 2 buçuk gibi evde olurum. o saatte ara öğün gibi mi yesem ne yapsam acaba ?? akşam yemeğini de 6 gibi filan yiycem çünkü

Kolay gelsin öğle yemeğinde muhakkak ızgara yanında salata yada yağsız sebze yemeği ile yoğurt yememiz gerekiyormuş hayatım akşamda sadece salata

yok öyle yemegı yeki akşama çok acıkma bence birde sabahları haşlanmıs yumurta baya tok tutuyo ben 1 buçuk aydır yumurta yemekten yumurtluycam artık.))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…