60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çalışanlar için daha zor(tabi az yemeye çalişmanız lazım hem insan az yeyınce kendını hafıf hıssedıyo havaya giriyo

:)maalesef bende aynı şekildeyim ama arkadaşım şuan diyetisyene gidiyor ve doktoru ona saat 8'e kadar ne yiğecekse yemesini söylemiş 8 den sonra çay ve sudan başka hiçbirşey yemesi yasak bir lokma bile yemesi diyeti bozuyormuş.

yok öyle yemegı yeki akşama çok acıkma bence birde sabahları haşlanmıs yumurta baya tok tutuyo ben 1 buçuk aydır yumurta yemekten yumurtluycam artık.))

Sadeceylan dikkat et haftada en fazla 3 gün yumurta yiğebilirsin diğer türlü kolestrol açısından zararlı diye biliyorum araştır istersen

hımmm o halde gelince ızgara filan bişeyler yiyim akşam da salata sabahları yumurta mutlaka yemek lazım doğru spordaki hocam da dediki acıkırsan yumurta beyazı ye ara öğünlerde spor yaptığın için çok faydasını görürsün dedi ama valla öyle zırt pırt yumurta yiyemem anca sabahları yerim :) neyse ben o zaman spora doğru çufçuflanıyım görüşürüz kızlarr :):)

evet akşam belli bi saatten sonra elma bile yesen vucut onu depoluyomuş çunkı en uzun aç kalma saatı akşam yemegınden sabaha kadar vucut o yuzden kendını korumaya alıyomuş

:))dogrudur valla tok tutuyo dıye yedım sadece hafta sonları eşım evde o yumurta sevmez o varken yemedım

Bende senin gibi yapmıştım işe giderken çabuk oluyor diye sonra bir yazıda okudum bıraktım,şuan yine bi diyetisyen tavsiyesi ile bir dilim kepek ekmek biraz yağsız beyaz peynir dilediğin kadar salatık ve domates yiğorum gerçekten 2,3 gün zorlanıyorsun sonra alışıyorsun ilk günler 1,2 tane zeyinde yiğebilirsin.

sen şuan kaç kgsın nekadar vermek ıstıyosun:))ben salatalık domates mevsusunada gırdım kendımı bıtkısel hayatta gıbı hıssedıyorum:))

görüşürüz kolay gelsin :)

kızlar hafta sonu aylık alışverişe çıktık herzaman 300cıvarı tutan miktar 235tl tuttu:))ama hıç abur cubur almadım sakız bıle kalanıylada kendıme muhtesem bı ayakkabı aldım hakettım ama:)

kızlar bende nesfit aldım 14gun denıycem 4 kg verdırıyomus 14 gunde olabılıtesı varmı denedınız mı?

benim her sabah 1 öğünüm nesfit ama 2 öğün yapamadım hiç, güçten düşüyorum öyle... bence balık, tavuk v.s yenmeli ama verdirir eğer uygularsan.

gel canım hoşgeldın aldık gıttı aramıza benim ilk tavsıyem akşam yemegını hayatından çıkar çok su ıç:)kolay gelsın

akşam yemeğini mi çıkaralım. e ne yapalım peki onun yerine?

bu arada

ara:
1 br. yeşil çay,
4.5 parmak galete

çok tesekkür ederim esenruzgar tekrar tebrik edrm seni. maşallah gercekten güzel kilo vermişsin benim sorunum basen kalça bölgemde daha cok gecen yıl karpuz diyeti yaparak bütün bölgemden vermiştim sorunlu olan bölgem yani basen kalcadan dahi vermiştim, görenler şaşırıyordu ama spor falanda yapmamıstım ozamn sadce diyet yapmıstım. bundan iki hafta önce tartılmıstım 66 kilo yu gördüm tartıda ve gecen yıl cok beğenerek aldığım bir pantolonum vardı onu giymek istedim ama olmamıstı kapatamıyordum düğmesini hatta bacağıma yapışıyodu gıymekte zorlanıyodum işte öle olunca kafam dank etti dedimki ne olmuş bana böle Allah ım dedim napmam lazım biraz moralim bozuldu cok üzüldüm vermiştim oysaki kilolarımı tekrar almışım diyerek başladım bi diyete 2 hafta oldu başlayalı yediklerimi anlatıyım :
sabah kalkınca 7:30 da 1 bardak ılık su içtim sonra kahvaltım; 3 tane haşlanmıs yumurtanın beyazı yanında 3 kaşık yarım yağlı yourt, yada 2 ince dilim koy peyniri, 2 bardak çay tatlandırcı kullanıyorum caya. 1 domates bir salatalkla kahvaltımı bitiryorum sonraekmek yok zaten ekmeği bir yıldır yemıyorum sewmiyorum.sonra işe geliyorum öğlene kadar normal çay içiyorum. yanımda getrdiğim 1 elma oluyor onu yıyorum. cay içiyorum aralarda sonra 2 tane salatalık soyuyorum onları yıyorum. bunlarla günümü tamamlıyorum saat 6 da ewe gıdıyorum üzerimi değişiyorum spora cıkıyorum ewın arkasında yuruyus alanı var oraya gıdıyorum en az 45 dakka yuruyus yapıyorum haftada iki gunde 1 bucuk saat yuruyorum hızlı tempoda. ewe gıdıyorum cay içiyorum eğer cok aclık hissedrsem bi iki kaşık yourt yada meyve örn. çilek yıyorum saat 9 u gecmemek kaydıyla sonra 11 de yatıyorum. bu şekilde iki haftadr dewm edıyorum bahsettiğim pantolonumu denedim şimdi oluyo rahat bi şekilde giyiniyorum ama kaç kıloyum ne kadar kılo verdım bılmıyorum tartılmadım henüz. hedefim 50 kılo olmak boyum 1 58. kilo rahatsız ediyor nefes almakta zorlanıyorum birde sağlıklı olmak gibisi yok gercekten. bu arada gecen gün aktara gittik arkadsla oradan bi çay aldım. biberiye çayı içinde karşık otlar var onu içmeye başladım bu 3.gunum yeşil çayın etkisi olurmu ya nasıl faydası varmı acaba lavaboya cıkarıyor su mu kaybediyorum acaba ödemmi atıyorum bilmiyorum yağ yakıcı etkisi var dedi aktar bende aldım diyet + yeşil çay işe yarıyormu ? bunu cok merak edyorum. tekrardan hoşbulduk diyorum aranızda olmak güzel. tesekkur edrm yeniden. 50 kilo olmak istyorum :18:

selam kızlar. stepper aleti kullanan varmı aranızda? yada kullanmıs olan arkadslarınız varmı bu alet hakkında bilgi almak istiyorum da ? şimdiden cewaplarınız için tesekkur ederım.

bide gecen yıl kilo vermeden 68 dim zayfladığımda 59 58 arası olmustum. yaklaşık bir bucuk ay kadar olan surede 10 kılo kadar vermıstım karpuz diyetyle sporsuz.

merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.. gecen hafta 69.5tum bu hafta itibariyle 68.7 olmusum çok ama çok sevındımmm... benım hefedım 65e kadar dusmek ,umarım basarabılırım..

sabahları yesıl cay içiyorum ,tatlandırmak içinde 1cay kasıgı bal karıstırıyorum - şekrsiz en fazla 1hafta dayanabıldım - yesıl cay içmediğim zamanlarda ıhlamur cayı tuketıyorum çok sukur siyah cayı hayatımdan cıkarttım sayılır..
aklıma gelmısken bir elmanın kabugunu soyup kaynatıp hafif sıcakken ıcersenız midenizdeki gazı şişkınlıktende kurtulursunuz

gunluk yedıgım tabagın ebatını kuculttum ve az mıktarda yemekle doyabıldıgımı farkettım..tabakta kalmayınca psikolojık olarak doyuyorum yani..

yemek arasından mumkun olmadıgı muddetce içecek veya su içmemeye gayret edıyorum bu midenın genıslemesıne yol acıyormus cunku..

öğle ve aksam salata mutlaka yapıyorum --katı yerine sulu yemekler yapıyorum ki bagırsaklarımda kurumasın... hosaf yada recellerimi sulandırıp içmekte çok fayda edıyor bagırsaklar acısından..

bunların dısında haftada bir kez pazara cıkıyorum biraz uzak ve dık yamaclı oldugundan benım yuruyusum oluyor.. sabahları yataktan kalkmadan 10-15 tane kadar mekik cekıyorum bunlarında dısında spor niyetıyle baska bişey yapmıyorum..ha bide namaz kılıyorum ancak bu spora girermi bilmiyorum:26:

birde düzenli yemek yemeye alıstırdım kendımı yani yemek aralarım benım 6saat..
sabah 8,oğlen 1,aksam 7de yemeklerımı yıyorum.. aksam yemegımden sonra saat 21.30 gibi 1 adet elma veya 5tane erik veya 5tane çilek bunlardan birini tuketıyorum

ben iyice saldım kendimi yaa spor bile yapmıyorum suyuma dikkat edemiyorum nolcak bu halim saldım iyice

ben iyice saldım kendimi yaa spor bile yapmıyorum suyuma dikkat edemiyorum nolcak bu halim saldım iyice

salma canımmm sporu bende düzenli yapamıyorum ki bu haftada öyle olacak mesaiye kalcaz ..bilmiyorumm nasıl olacak ya.suyu bend eiçemiyorummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…