60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen:
1 tabak içine yarım bulgur pilavı ve 1 tavuk but büyük yani 2 adet gibi,
1 kase salata

ıspanaklı gül böreği ve mercimek çorbası da vardı almadım, arayı geç yapıp galete yiyince çok da acıkmadım çok şükür.

şimdi de şekersiz çayımı içeceğim.
akşama da sırf salata yesem ne güzel olur.

Çorba öğle yemeğim ama gayet besleyici.Az yiyorum o yüzden.
Bitki çayı içsem fena olmayacak papatya denedim dün fena değildi.

salma canımmm sporu bende düzenli yapamıyorum ki bu haftada öyle olacak mesaiye kalcaz ..bilmiyorumm nasıl olacak ya.suyu bend eiçemiyorummm

aynıyım bende ya dikkat edemiyorum öyle çokta yemiyorum ama zayıflamaya yardımcı olcak bişey de yapamıyorum son günlerde en azından suyu içsek çok iyi olcak

Çorba öğle yemeğim ama gayet besleyici.Az yiyorum o yüzden.
Bitki çayı içsem fena olmayacak papatya denedim dün fena değildi.

ikinizi de tebrik ederim kızlar ne güzel kontrollüsünüz

kızlar bi ara her yediğim kötü şeyden felaket derecede pişmanlık duyardım hatta buraya da yazmıştım hatırlarsanız, kurtulmak istiyordum o duygudan...
iyi hoş artık kurtuldum, kaçırsam ertesi günü dikkat etmeye çalışıyorum ama gene kaçırıyorum bu sefer de
ne olacak bu iş?

2,5 aydır diyetteyim.diyetisyen kontrolünde 6,5 kilo verdim.1 yaşında kızım var.Emzirince diyet yapamazsın denir ya hepsi yalanmış.sütüm azalmadan devam ediyorum ve 10 kilo daha vermeye niyetliyim.sizin yazdıklarınızı okuyarak herkes benim gibi diyorum herkese selamlar...

Canım bazı insanlar derler ya çok zayıfım ama göbeğim var..Göbeğin varlığı maalesef pek kiloyla alakalı değil.
12 Kilo verip 51'leri gördüğüm zaman bile benim göbeğim vardı.Mutlaka kilolu dönemimden daha azdı ama vardı gene de.Göbek ancak ve ancak o bölgeyi çalıştırmakla şekle giriyor,düzleşiyor.
Yani ne kadar iyi kilo verirsen ver orası için ayrı bir çalışma gerekiyor maalesef...

Kizlar slm..
Bende bugun kantinden tost yedim yarim lahmacun yedim ve en kotusu yas pasta yedim(((

Oy oy oy...Cezalısın 2 gün hiçbirşey yemiyorsun..:)))

İçine atıyorsun atıyorsun sonra bomba gibi bir patlıyorsun ki,kendin bile kendine inanamıyorsun..
Vallahi iyi niyet,güleryüz,sabır bir yere kadar cancağızım.Zamanında usulüyle gerekene,gereken ders verilmeli kanımca...

sabah sporumu yaptım birazdan kahvaltımı yapacam 64 ü görmek beni hem çok mutlu hemde motive etti yalnız yüzüm çok zayıfladı suratıma bakan 50 kilo sanır ne yapabilirim acaba

Yukarıda göbek için yazdıklarım gibi yüzünde sanıyorum çaresi yok..Keşke kendi suratımdan sana verebilsem azıcık..
Yaa 12-13 kilo verdim zamanında gene de suratım ayın dolunay haliydi,ben de biraz küçülsün istiyorum...

Tebrikler canım..Eee diyetisyeninin bazı tüyoları vardır,bizimle paylaşırsan sevinirim...

Böyle planlaman güzel. Ben de öyle yapıyorum. Hatta yeme ihtimalim olan şeylerin kalori hesabını yapıp öyle yiyorum. Çok fazla kalorili olan şeylerden çok az yiyebiliyorum. Mesela geçen işyerinde fırın makarna çıkmıştı. Kalorisini hesaplayıp öyle çıktım. Çeyrek porsiyon yedim çok sevdiğim halde ve tadı güzel olduğu halde.
Çok faydası oluyor planlamanın.

akşam 6 dan sonra yemek yemek kg yapıyomus akşam 5 beş buçuk gıbı ben bi çorba içiyorum tamamdır

Evet yapıyor ama ben işyerinden ancak 19:00 gibi varıyorum, yemeği yeme de 19:30 bazen 20:00'yi buluyor. Bazen de milleti beklemeyip işten gelir gelmez bir iki lokma yiyip sonrası ağzıma bişey almıyorum sırf erken yemiş olmak için. Ama ben akşam yemeğinden sonra meyve bile yemiyorum.

kayınvaldem çoçukluk arkadaşımın annesı çocukluk arkadaşım eşim :))küçüklügumu bılıyo ondan sevıyoruz bırbırımızı:))

Valla sana özendim doğrusu. Demekki anlaşmışsınız da aynı zamanda. Hep öyle olmayı isterdim ama nasib...

Kolay gelsin öğle yemeğinde muhakkak ızgara yanında salata yada yağsız sebze yemeği ile yoğurt yememiz gerekiyormuş hayatım akşamda sadece salata

Bunu doktor mu söyledi ?
Özel bir diyet mi uyguluyorsun?
Akşam sadece salata yemek her zaman doyurmaz ki ?

Yumurta sarısını 3 öğün yerim de yumurta beyazı için bişey diyemiycem :)
Ama kolestrole zararlı o yüzden ben sadece haftasonları yiyorum.

evet akşam belli bi saatten sonra elma bile yesen vucut onu depoluyomuş çunkı en uzun aç kalma saatı akşam yemegınden sabaha kadar vucut o yuzden kendını korumaya alıyomuş

Ya benim gece (23:00-24:00 gibi) yatarkenki ile sabah arasında en az 500 gram fark oluyor. Zayıfladığım günlerde daha çok olabiliyor. Gece uyurken zayıflıyorum ben

Ben burada öğle yemeği ve akşam yemeği göremedim ? Her zaman böyle mi yiyorsun?
Yeşil çayın yağ yakıcı etkisi olduğunu söylüyorlar. Ben başka çaylara karıştırıp içebiliyorum ancak. Öyle sade mümkün değil

Hoşgeldin. Tebrik ederim, gayet güzel besleniyorsun. Ama geç saatte çok meyve yemesen iyi olur. Tabi bünye meselesi..

ben iyice saldım kendimi yaa spor bile yapmıyorum suyuma dikkat edemiyorum nolcak bu halim saldım iyice

Hiçbişey yapamazsan yerinde yürür gibi yap , tepin dans et :)

salma canımmm sporu bende düzenli yapamıyorum ki bu haftada öyle olacak mesaiye kalcaz ..bilmiyorumm nasıl olacak ya.suyu bend eiçemiyorummm

Ben öğle aralarında yürüyorum kızlar mesaiye kaldığımız zamanlarda. Ya da merdiven iniyorum sürekli. Çıkmayı yapmıyorum çünkü bacaklarım ağrıyor.
Bir de iş çıkışı belli bir yerden yürüyorum, yani kendime bahaneler oluşturmaya çalışıyorum.

ben sabahtan akşama kadar oturmuyorum ürekli ayakta oluyorum ,yürüyorum yani.ben arabayla gidiyorum canım o yüzden yürüme gibi bir durum söz konusu değil benim ..

kızlar ya ben 2 gündür stresten yiyorum...yürüyüşte yapmıyorum...2.de adet olmam lazımdı hala olmadım...test yaptım 1 saat sonra silik çizik oldu..şimdi evham yaptım...

Bugün yediklerim:
Sabah aç karna 1 bardak ballı sirkeli su
işe geldikten sonra ¼ simit + çay
öğlen: ½ porsiyon tavuk + 1 kase domates çorbası + biraz salata + 2 yk. Zeytinyağlı kabak yemeği

Şimdilik toplam 440 kal.

Birazdan bitki çayımı içerim.
Akşama Allah kerim :)

Sabah:
Kalkınca bir bardak sirkeli ılık su

Kahvaltı:
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk kadar beyaz peynir
2 yeşil,2 siyah zeytin
1 tane domates
2 kupa şekersiz çay (yeşil çaya geçemiyorum bir türlü)

Ara:
Light sütlü tatlandırıcılı nescafe

Sabah tartıldım 58'den gram oynamamışım.Moralim berbattttt..

Bugün canımın sıkıntısından ne yediğimi yazmadım :

Sabah : 1 küçük poğaça + 1 brd.çay
Ara : 7 otlu çay
Öğlen : yoğurt + elma (İştahımda kapandı sıkıntıdan tek işe yarar yanı sanırım)
Akşam : Patatesli tavuk yemeği + salata

ben sabahtan akşama kadar oturmuyorum ürekli ayakta oluyorum ,yürüyorum yani.ben arabayla gidiyorum canım o yüzden yürüme gibi bir durum söz konusu değil benim ..

İyi o zaman zaten spor yapıyormuşsun tüm gün :)

Niye canın sıkkın wish'cim? hayırdır ?

sabah kalkınca 1 bardak ballı limonlu su
1 dilim kepek ekmeği
az beyazpeynir
kayısılı form çay
ara leblebi
öğlen: 4 köfte salata marul 1 çay kaşığı yağ ile 100 gr yoğurt (evde kendim yapıyorum)

İyi o zaman zaten spor yapıyormuşsun tüm gün :)

Niye canın sıkkın wish'cim? hayırdır ?

Aman canım ya millet bir güzel göstere göstere hakkımı yiyiyor birde benim olanla bana hava atıyor ben ise içime atıyorum bağır dimi şöyle de kardeşim o yediğin paralarda pullarda benim ve çocuklarımında hakkı var diye yok ama diyemem çünkü ben o terbiyeyle yetişmedim.Hep hanımlığını bozma büyüklerine saygısızlık etme duymamazlıktan gel kimsenin kalbini kırma ahını alma diye diye işte böyle ensene vurup ağzından lokmanı alırlar.Ama ben çocuklarıma diyorum eğer haklı iseniz sonuna kadar savunun susmayın , hayır demeyi bilin , eğer yanlış yapılıyorsa size söyleyin sonucundan korkmayın diye .....Ahhh ahhh çok dertliyim canımcım çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…