salma canımmm sporu bende düzenli yapamıyorum ki bu haftada öyle olacak mesaiye kalcaz ..bilmiyorumm nasıl olacak ya.suyu bend eiçemiyorummm
öğlen:
1 tabak içine yarım bulgur pilavı ve 1 tavuk but büyük yani 2 adet gibi,
1 kase salata
ıspanaklı gül böreği ve mercimek çorbası da vardı almadım,arayı geç yapıp galete yiyince çok da acıkmadım çok şükür.
şimdi de şekersiz çayımı içeceğim.
akşama da sırf salata yesem ne güzel olur.
Çorba öğle yemeğim ama gayet besleyici.Az yiyorum o yüzden.
Bitki çayı içsem fena olmayacak papatya denedim dün fena değildi.
öğlen:
1 tabak içine yarım bulgur pilavı ve 1 tavuk but büyük yani 2 adet gibi,
1 kase salata
ıspanaklı gül böreği ve mercimek çorbası da vardı almadım,arayı geç yapıp galete yiyince çok da acıkmadım çok şükür.
şimdi de şekersiz çayımı içeceğim.
akşama da sırf salata yesem ne güzel olur.
kızlar kimi zaman çok moralim bozuluyor ara da yok yok bu göbek erimez diyorum yavaş kilo veriyorum bunun sonu gelmez diyorum kimi zaman da bu iş olacak diyorum ama sanki kilo versem bile göbek kalacakmış gibi geliyor .. yani şeytan vesvese veriyor diyeteyi bırakayım diye gerçi ben bırakmam ama canım sıkılıyor 6 kilo verdim ama göbek aynı duruyor yani kilo gitti ama incelme yok
Kizlar slm..
Bende bugun kantinden tost yedim yarim lahmacun yedim ve en kotusu yas pasta yedim(((
Canım vallahi görmemezlikten duymamazlıktan gelmekten insanları Allah'a havale etmekten şiştim.Şöyle içimdekileri bir yüzlerine söyleyiversem rahatlayacağım.Ama nerde ne insanları kırabiliyorum nede arkalarından konuşabiliyorum içime ata ata gerildim inan.Dışarıdan bakınca o kadar dertsiz tasasız görünüyorum ki polyannacılık bu olsa gerek tiyatrocu olacak insanmışım yaaa
sabah sporumu yaptım birazdan kahvaltımı yapacam 64 ü görmek beni hem çok mutlu hemde motive etti yalnız yüzüm çok zayıfladı suratıma bakan 50 kilo sanır ne yapabilirim acaba
2,5 aydır diyetteyim.diyetisyen kontrolünde 6,5 kilo verdim.1 yaşında kızım var.Emzirince diyet yapamazsın denir ya hepsi yalanmış.sütüm azalmadan devam ediyorum ve 10 kilo daha vermeye niyetliyim.sizin yazdıklarınızı okuyarak herkes benim gibi diyorum herkese selamlar...
ben de dün katıldım arkadaşlara...bütün gün kendime "zayıflamalısın" giyip duruyorum. boğazımızı tutmadan olmuyor bu iş ne yazık ki...iki gündür dikkat ediyorum yediklerime. sabah haşlanmış yumurta ve ceviz yemiştim. arada 1 kuru incir yedim. yarım saat sonra falan da öğlen yemeğine çıkarım. öğlen,
mercimek çorba
çiftlik köfte
salata
yemeği planlıyorum. tatlı varsa yemem, meyve varsa da alıp ikindide yerim diye düşünüyorum. bir de sütüm var yanımda. belki meyveyle içerim. Akşam yemeğini 7-7buçuk arası yiyebiliyorum. Ancak eve gidiyorum çünkü. öğlen de yarımda yiyince arada 7 saat oluyorikindide birşey yemezsem akşam yemeğine saldırırım. O yüzden araya hafif birşeyler koymam lazım.
Gerçi ben dün akşam yemek yapmadım ki, evde yemek yok bu akşam
Ton balıklı salata yapıyım ben en iyisi akşama
akşam 6 dan sonra yemek yemek kg yapıyomus akşam 5 beş buçuk gıbı ben bi çorba içiyorum tamamdır
kayınvaldem çoçukluk arkadaşımın annesı çocukluk arkadaşım eşim :))küçüklügumu bılıyo ondan sevıyoruz bırbırımızı:))
Kolay gelsin öğle yemeğinde muhakkak ızgara yanında salata yada yağsız sebze yemeği ile yoğurt yememiz gerekiyormuş hayatım akşamda sadece salata
hımmm o halde gelince ızgara filan bişeyler yiyim akşam da salatasabahları yumurta mutlaka yemek lazım doğru spordaki hocam da dediki acıkırsan yumurta beyazı ye ara öğünlerde spor yaptığın için çok faydasını görürsün dedi ama valla öyle zırt pırt yumurta yiyemem anca sabahları yerim :) neyse ben o zaman spora doğru çufçuflanıyım görüşürüz kızlarr :):)
evet akşam belli bi saatten sonra elma bile yesen vucut onu depoluyomuş çunkı en uzun aç kalma saatı akşam yemegınden sabaha kadar vucut o yuzden kendını korumaya alıyomuş
çok tesekkür ederim esenruzgar tekrar tebrik edrm seni. maşallah gercekten güzel kilo vermişsin benim sorunum basen kalça bölgemde daha cok gecen yıl karpuz diyeti yaparak bütün bölgemden vermiştim sorunlu olan bölgem yani basen kalcadan dahi vermiştim, görenler şaşırıyordu ama spor falanda yapmamıstım ozamn sadce diyet yapmıstım. bundan iki hafta önce tartılmıstım 66 kilo yu gördüm tartıda ve gecen yıl cok beğenerek aldığım bir pantolonum vardı onu giymek istedim ama olmamıstı kapatamıyordum düğmesini hatta bacağıma yapışıyodu gıymekte zorlanıyodum işte öle olunca kafam dank etti dedimki ne olmuş bana böle Allah ım dedim napmam lazım biraz moralim bozuldu cok üzüldüm vermiştim oysaki kilolarımı tekrar almışım diyerek başladım bi diyete 2 hafta oldu başlayalı yediklerimi anlatıyım :
sabah kalkınca 7:30 da 1 bardak ılık su içtim sonra kahvaltım; 3 tane haşlanmıs yumurtanın beyazı yanında 3 kaşık yarım yağlı yourt, yada 2 ince dilim koy peyniri, 2 bardak çay tatlandırcı kullanıyorum caya. 1 domates bir salatalkla kahvaltımı bitiryorum sonraekmek yok zaten ekmeği bir yıldır yemıyorum sewmiyorum.sonra işe geliyorum öğlene kadar normal çay içiyorum. yanımda getrdiğim 1 elma oluyor onu yıyorum. cay içiyorum aralarda sonra 2 tane salatalık soyuyorum onları yıyorum. bunlarla günümü tamamlıyorum saat 6 da ewe gıdıyorum üzerimi değişiyorum spora cıkıyorum ewın arkasında yuruyus alanı var oraya gıdıyorum en az 45 dakka yuruyus yapıyorum haftada iki gunde 1 bucuk saat yuruyorum hızlı tempoda. ewe gıdıyorum cay içiyorum eğer cok aclık hissedrsem bi iki kaşık yourt yada meyve örn. çilek yıyorum saat 9 u gecmemek kaydıyla sonra 11 de yatıyorum. bu şekilde iki haftadr dewm edıyorum bahsettiğim pantolonumu denedim şimdi oluyo rahat bi şekilde giyiniyorum ama kaç kıloyum ne kadar kılo verdım bılmıyorum tartılmadım henüz. hedefim 50 kılo olmak boyum 1 58. kilo rahatsız ediyor nefes almakta zorlanıyorum birde sağlıklı olmak gibisi yok gercekten. bu arada gecen gün aktara gittik arkadsla oradan bi çay aldım. biberiye çayı içinde karşık otlar var onu içmeye başladım bu 3.gunum yeşil çayın etkisi olurmu ya nasıl faydası varmı acaba lavaboya cıkarıyor su mu kaybediyorum acaba ödemmi atıyorum bilmiyorum yağ yakıcı etkisi var dedi aktar bende aldım diyet + yeşil çay işe yarıyormu ? bunu cok merak edyorum. tekrardan hoşbulduk diyorum aranızda olmak güzel. tesekkur edrm yeniden. 50 kilo olmak istyorum :18:
merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.. gecen hafta 69.5tum bu hafta itibariyle 68.7 olmusum çok ama çok sevındımmm... benım hefedım 65e kadar dusmek ,umarım basarabılırım..
sabahları yesıl cay içiyorum ,tatlandırmak içinde 1cay kasıgı bal karıstırıyorum - şekrsiz en fazla 1hafta dayanabıldım- yesıl cay içmediğim zamanlarda ıhlamur cayı tuketıyorum çok sukur siyah cayı hayatımdan cıkarttım sayılır..
aklıma gelmısken bir elmanın kabugunu soyup kaynatıp hafif sıcakken ıcersenız midenizdeki gazı şişkınlıktende kurtulursunuz
gunluk yedıgım tabagın ebatını kuculttum ve az mıktarda yemekle doyabıldıgımı farkettım..tabakta kalmayınca psikolojık olarak doyuyorum yani..
yemek arasından mumkun olmadıgı muddetce içecek veya su içmemeye gayret edıyorum bu midenın genıslemesıne yol acıyormus cunku..
öğle ve aksam salata mutlaka yapıyorum --katı yerine sulu yemekler yapıyorum ki bagırsaklarımda kurumasın... hosaf yada recellerimi sulandırıp içmekte çok fayda edıyor bagırsaklar acısından..
bunların dısında haftada bir kez pazara cıkıyorum biraz uzak ve dık yamaclı oldugundan benım yuruyusum oluyor.. sabahları yataktan kalkmadan 10-15 tane kadar mekik cekıyorumbunlarında dısında spor niyetıyle baska bişey yapmıyorum..ha bide namaz kılıyorum ancak bu spora girermi bilmiyorum:26:
birde düzenli yemek yemeye alıstırdım kendımı yani yemek aralarım benım 6saat..
sabah 8,oğlen 1,aksam 7de yemeklerımı yıyorum.. aksam yemegımden sonra saat 21.30 gibi 1 adet elma veya 5tane erik veya 5tane çilek bunlardan birini tuketıyorum
ben iyice saldım kendimi yaa spor bile yapmıyorum suyuma dikkat edemiyorum nolcak bu halim saldım iyice
salma canımmm sporu bende düzenli yapamıyorum ki bu haftada öyle olacak mesaiye kalcaz ..bilmiyorumm nasıl olacak ya.suyu bend eiçemiyorummm
Böyle planlaman güzel. Ben de öyle yapıyorum. Hatta yeme ihtimalim olan şeylerin kalori hesabını yapıp öyle yiyorum. Çok fazla kalorili olan şeylerden çok az yiyebiliyorum. Mesela geçen işyerinde fırın makarna çıkmıştı. Kalorisini hesaplayıp öyle çıktım. Çeyrek porsiyon yedim çok sevdiğim halde ve tadı güzel olduğu halde.
Çok faydası oluyor planlamanın.
Evet yapıyor ama ben işyerinden ancak 19:00 gibi varıyorum, yemeği yeme de 19:30 bazen 20:00'yi buluyor. Bazen de milleti beklemeyip işten gelir gelmez bir iki lokma yiyip sonrası ağzıma bişey almıyorum sırf erken yemiş olmak için. Ama ben akşam yemeğinden sonra meyve bile yemiyorum.
Valla sana özendim doğrusu. Demekki anlaşmışsınız da aynı zamanda. Hep öyle olmayı isterdim ama nasib...
Bunu doktor mu söyledi ?
Özel bir diyet mi uyguluyorsun?
Akşam sadece salata yemek her zaman doyurmaz ki ?
Yumurta sarısını 3 öğün yerim de yumurta beyazı için bişey diyemiycem :)
Ama kolestrole zararlı o yüzden ben sadece haftasonları yiyorum.
Ya benim gece (23:00-24:00 gibi) yatarkenki ile sabah arasında en az 500 gram fark oluyor. Zayıfladığım günlerde daha çok olabiliyor. Gece uyurken zayıflıyorum ben
Ben burada öğle yemeği ve akşam yemeği göremedim ? Her zaman böyle mi yiyorsun?
Yeşil çayın yağ yakıcı etkisi olduğunu söylüyorlar. Ben başka çaylara karıştırıp içebiliyorum ancak. Öyle sade mümkün değil
Hoşgeldin. Tebrik ederim, gayet güzel besleniyorsun. Ama geç saatte çok meyve yemesen iyi olur. Tabi bünye meselesi..
Hiçbişey yapamazsan yerinde yürür gibi yap , tepin dans et :)
Ben öğle aralarında yürüyorum kızlar mesaiye kaldığımız zamanlarda. Ya da merdiven iniyorum sürekli. Çıkmayı yapmıyorum çünkü bacaklarım ağrıyor.
Bir de iş çıkışı belli bir yerden yürüyorum, yani kendime bahaneler oluşturmaya çalışıyorum.
Canım bazı insanlar derler ya çok zayıfım ama göbeğim var..Göbeğin varlığı maalesef pek kiloyla alakalı değil.
12 Kilo verip 51'leri gördüğüm zaman bile benim göbeğim vardı.Mutlaka kilolu dönemimden daha azdı ama vardı gene de.Göbek ancak ve ancak o bölgeyi çalıştırmakla şekle giriyor,düzleşiyor.
Yani ne kadar iyi kilo verirsen ver orası için ayrı bir çalışma gerekiyor maalesef...
Katılıyorum bazı göbekler doğuştan:) Tüy siklet bir kız kardeşim var doğduğunda göbekliydi.
Annem kaç kez doktora bile götürmüştü başka bir şey mi diye:)))
Şimdi üflesen uçacak bir genç kız ama ayva göbeği yerinde.
Benim ki sonradan yaşarken oldu ah ah ergenlikte kemikler tutardı pantolonlarımı
göbeğim içime kaçmış gibiydi
kızlar ya ben 2 gündür stresten yiyorum...yürüyüşte yapmıyorum...2.de adet olmam lazımdı hala olmadım...test yaptım 1 saat sonra silik çizik oldu..şimdi evham yaptım...
polikstik over var mıydı canım sende?
ben sabahtan akşama kadar oturmuyorum ürekli ayakta oluyorum ,yürüyorum yani.ben arabayla gidiyorum canım o yüzden yürüme gibi bir durum söz konusu değil benim ..
Bugün canımın sıkıntısından ne yediğimi yazmadım :
Sabah : 1 küçük poğaça + 1 brd.çay
Ara : 7 otlu çay
Öğlen : yoğurt + elma (İştahımda kapandı sıkıntıdan tek işe yarar yanı sanırım)
Akşam : Patatesli tavuk yemeği + salata
İyi o zaman zaten spor yapıyormuşsun tüm gün :)
Niye canın sıkkın wish'cim? hayırdır ?
İyi o zaman zaten spor yapıyormuşsun tüm gün :)
Niye canın sıkkın wish'cim? hayırdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?