Bugün canımın sıkıntısından ne yediğimi yazmadım :
Sabah : 1 küçük poğaça + 1 brd.çay
Ara : 7 otlu çay
Öğlen : yoğurt + elma (İştahımda kapandı sıkıntıdan tek işe yarar yanı sanırım)
Akşam : Patatesli tavuk yemeği + salata
Aman canım ya millet bir güzel göstere göstere hakkımı yiyiyor birde benim olanla bana hava atıyor ben ise içime atıyorum bağır dimi şöyle de kardeşim o yediğin paralarda pullarda benim ve çocuklarımında hakkı var diye yok ama diyemem çünkü ben o terbiyeyle yetişmedim.Hep hanımlığını bozma büyüklerine saygısızlık etme duymamazlıktan gel kimsenin kalbini kırma ahını alma diye diye işte böyle ensene vurup ağzından lokmanı alırlar.Ama ben çocuklarıma diyorum eğer haklı iseniz sonuna kadar savunun susmayın , hayır demeyi bilin , eğer yanlış yapılıyorsa size söyleyin sonucundan korkmayın diye .....Ahhh ahhh çok dertliyim canımcım çok.
Şu tavuğun patateslerini yemesen keşke...
Aman canım ya millet bir güzel göstere göstere hakkımı yiyiyor birde benim olanla bana hava atıyor ben ise içime atıyorum bağır dimi şöyle de kardeşim o yediğin paralarda pullarda benim ve çocuklarımında hakkı var diye yok ama diyemem çünkü ben o terbiyeyle yetişmedim.Hep hanımlığını bozma büyüklerine saygısızlık etme duymamazlıktan gel kimsenin kalbini kırma ahını alma diye diye işte böyle ensene vurup ağzından lokmanı alırlar.Ama ben çocuklarıma diyorum eğer haklı iseniz sonuna kadar savunun susmayın , hayır demeyi bilin , eğer yanlış yapılıyorsa size söyleyin sonucundan korkmayın diye .....Ahhh ahhh çok dertliyim canımcım çok.
Şu tavuğun patateslerini yemesen keşke...
esenrüzgarcıgım:)sen anlaşamıyomusun kayın annenle benım kı genç sayılır kafa dengı ben küçükken eşımle hıç anlaşamazdım 15 yasına kadar beraber yedık ıçtık gezdık ama arkadaşca sonra 8yıl hıç görmedım okumaya gıttı baya bıldıgın gıcık oluyodum.:)kayın annem yaptı aramızı yanı bızım kı normal kayınvalıde gelın ılışkısı deyıl:)
Canım işyerinde mi oluyor bunlar?
Öyle yetişmişiz canım. Büyüklere saygı, küçüklere sevgi. Bir de sabrı fazlasıyla öğrenmişiz. Ben de çoğunlukla insanlara çok hoşgörülüyüm.
Bazen gereksiz affedici olduğumu düşünüyorum. Bazen de ama doğrusu bu diyorum. Aynen öyle senin söylediklerin gibi işte..
Aynen de kendi çocuğumun daha gözü açık , daha bariz şekilde rahatsız olduğu şeyleri söylemesini istiyorum.
Bizden de öyle çocuklar olur mu orasını da bilmiyorum artık
Benimki rahmetli oldu , kısa süre bir kayınvalidelik oldu ama gayet resmiydik biz. Kötülüğünü de görmedim ama çok da samimi değildik. Beklentimi sıfırlamıştım daha nişanlıyken bile...
Ama seninki gibi bir ilişki yaşamayı isterdim. Buna da şükür...
Zaten kayınvalide kızı buluyorsa o evlilik daha sağlam oluyor. Ben bunu bilir bunu söylerim :)
Hem eşini bile kayınvalidene şikayet etme şansın var :)
Bu kitabı hemen almalıyım !
Tavuk için felan ne diyor ?
Nerden yiyecez ?
Bizim eve mümkün olduğunca bisküvi, çikolata tarzı şeyleri almıyorum ve aldırmıyordum ama dün doldurmuş eşim bisküvileri çekmeceye.
Çocuğa da vermiş dün bir güzel, neyseki sütle yediler ki süt içti bari dedim.
Asıl onun okuması lazım bu kitabı...
Valla canım, güveniğiniz yerden alın diyor kitapta.Ama kitaptaki yazılanları okuduktan sonra banvitin bile yalan oldugunu anladım..
Tutupta tavuk yetiştirecek halimiz yok, ama araşırıp almakta fayda var.
Eşine mutlaka okut.
Öyle şeyler var ki aklın hayalin durur.
Sen böyle konulara oldukça ilgilisin gördüğüme göre.
Hiç zaman kaybetmeden al oku bu kitabı.
Çiğediğimiz sakızlarda bile ne fesatlar dönüyor bi bilseniz..
Hele çocuğunu şimdiden yetiştirmeye bak..
1 br. yaseminli yeşil çay içtim,
meyve yemeliyim bugün kivi yiyeceğim diğer aramda...
kızlar bana bi ateş basıyor, bi üşüyorum valla ne bu yaaa, yeşil çaylardan sanırım
Valla canım, güveniğiniz yerden alın diyor kitapta.Ama kitaptaki yazılanları okuduktan sonra banvitin bile yalan oldugunu anladım..
Tutupta tavuk yetiştirecek halimiz yok, ama araşırıp almakta fayda var.
Eşine mutlaka okut.
Öyle şeyler var ki aklın hayalin durur.
Sen böyle konulara oldukça ilgilisin gördüğüme göre.
Hiç zaman kaybetmeden al oku bu kitabı.
Çiğediğimiz sakızlarda bile ne fesatlar dönüyor bi bilseniz..
Hele çocuğunu şimdiden yetiştirmeye bak..
esenruzgarcıgım gecen bı dans videosunun adresını vermıştın ya birdaha verırmısn bulamadım formlarda
evet öyle durumlarda oluyo benım eşım bana bakarak çok donuk fazla konuşmaz bende agzı kulaklarında neselı konuşkan bı tıpım kayın annem kızar ogluna azcık şu kıza ayk uydur dıye:))
1 br. yaseminli yeşil çay içtim,
meyve yemeliyim bugün kivi yiyeceğim diğer aramda...
kızlar bana bi ateş basıyor, bi üşüyorum valla ne bu yaaa, yeşil çaylardan sanırım
kızlar öyle yemegınde balık yedım ve okadar çok su içtım kı balıklar içimde yüzüyo sankı
slm hanımlar ya ağlıcam artık
bir sürü kilo verdim istediğim kilo sınırına da az kaldı ama
ben de hiç bir incelme yoookkk
bacaklarım aynı kalınlıkta yine en sevdiğim pantolonlarım
basenlerimden yukarı bile çıkmıyor
çok canım sıkkın
slm hanımlar ya ağlıcam artık
bir sürü kilo verdim istediğim kilo sınırına da az kaldı ama
ben de hiç bir incelme yoookkk
bacaklarım aynı kalınlıkta yine en sevdiğim pantolonlarım
basenlerimden yukarı bile çıkmıyor
çok canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?