60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu tavuğun patateslerini yemesen keşke...

esenrüzgarcıgım:)sen anlaşamıyomusun kayın annenle benım kı genç sayılır kafa dengı ben küçükken eşımle hıç anlaşamazdım 15 yasına kadar beraber yedık ıçtık gezdık ama arkadaşca sonra 8yıl hıç görmedım okumaya gıttı baya bıldıgın gıcık oluyodum.:)kayın annem yaptı aramızı yanı bızım kı normal kayınvalıde gelın ılışkısı deyıl:)

esenrüzgarcıgım:)sen anlaşamıyomusun kayın annenle benım kı genç sayılır kafa dengı ben küçükken eşımle hıç anlaşamazdım 15 yasına kadar beraber yedık ıçtık gezdık ama arkadaşca sonra 8yıl hıç görmedım okumaya gıttı baya bıldıgın gıcık oluyodum.:)kayın annem yaptı aramızı yanı bızım kı normal kayınvalıde gelın ılışkısı deyıl:)

Yavvvv tekrar söyleyeceğim burayı seviyorum...
Pc'den sizin yazdıklarınızı okumaktan mutfağa gitmiyorum ve hiç yemek düşünmüyorum..
Amma şimdi su içme zamanı....

Yavvvv tekrar söyleyeceğim burayı seviyorum...
Pc'den sizin yazdıklarınızı okumaktan mutfağa gitmiyorum ve hiç yemek düşünmüyorum..
Amma şimdi su içme zamanı....

ah ah çok doğru, öyle yetişmişiz. ben çocuğumu hem öyle yetiştirmek istemiyorum diyorum hem de sonra ne güzel yetiştirmişler aslında herkes böyle olsa keşke diyorum offf anlıyorum seni, ben de dertliyim...

aaa benim yemeğin yanında da patatesler vardı yedim unuttum bile yediğimin farkına varmamışım sanırım
amannnnnn börek ve çorbayı içmedim, onlara sayıyorum.
normalde hepsini yerdim

Canım işyerinde mi oluyor bunlar?
Öyle yetişmişiz canım. Büyüklere saygı, küçüklere sevgi. Bir de sabrı fazlasıyla öğrenmişiz. Ben de çoğunlukla insanlara çok hoşgörülüyüm.
Bazen gereksiz affedici olduğumu düşünüyorum. Bazen de ama doğrusu bu diyorum. Aynen öyle senin söylediklerin gibi işte..
Aynen de kendi çocuğumun daha gözü açık , daha bariz şekilde rahatsız olduğu şeyleri söylemesini istiyorum.
Bizden de öyle çocuklar olur mu orasını da bilmiyorum artık

Benimki rahmetli oldu , kısa süre bir kayınvalidelik oldu ama gayet resmiydik biz. Kötülüğünü de görmedim ama çok da samimi değildik. Beklentimi sıfırlamıştım daha nişanlıyken bile...
Ama seninki gibi bir ilişki yaşamayı isterdim. Buna da şükür...
Zaten kayınvalide kızı buluyorsa o evlilik daha sağlam oluyor. Ben bunu bilir bunu söylerim :)
Hem eşini bile kayınvalidene şikayet etme şansın var :)

evet öyle durumlarda oluyo benım eşım bana bakarak çok donuk fazla konuşmaz bende agzı kulaklarında neselı konuşkan bı tıpım kayın annem kızar ogluna azcık şu kıza ayk uydur dıye:))

1 br. yaseminli yeşil çay içtim,
meyve yemeliyim bugün kivi yiyeceğim diğer aramda...
kızlar bana bi ateş basıyor, bi üşüyorum valla ne bu yaaa, yeşil çaylardan sanırım

Valla canım, güveniğiniz yerden alın diyor kitapta.Ama kitaptaki yazılanları okuduktan sonra banvitin bile yalan oldugunu anladım..
Tutupta tavuk yetiştirecek halimiz yok, ama araşırıp almakta fayda var.
Eşine mutlaka okut.
Öyle şeyler var ki aklın hayalin durur.
Sen böyle konulara oldukça ilgilisin gördüğüme göre.
Hiç zaman kaybetmeden al oku bu kitabı.
Çiğediğimiz sakızlarda bile ne fesatlar dönüyor bi bilseniz..

Hele çocuğunu şimdiden yetiştirmeye bak..

sakız mı ağzımdan çıkarıp attım ya öyle yorum yazınca,haftasonu bu kitabı alayım bende..

evet decembercim :) sakızda bile :)
al mutlaka.
hayatım boyunca kimseye bi kitabı bu kadar ısrar etmemşimdir.
ama bunu herkesin okuyup bilinçlenmesi lazım.

Evet çok ilgiliyim. Özellikle çocuğumu bile 2 yaşına kadar çikolatayla,şekerle bile tanıştırmadım. Haberi bile yoktu yavrucağızın. Eltim felan eline topitop verdi bir keresinde, bakıyor öyle top misali :) açmadı bile... Sanki çok yararlıymış gibi bir de almış çocuklara topitop, saralle sürüp kendi çocuklarının açlığını bastırmak için veriyor. Kolay yol, ekmeğe sür ver. Ben bir yoğurt çorbası yaptım tatile gittiğimizde (kendim mayaladığım yoğurtla) çocuklar saldırdı. Ben o çorbayı yapmasam aç kalacaklardı yine şeker, saralle geçiştireceklerdi.
Bir de 3-4 günlük yemekleri veriyorlar çocuklara ! Bazı çorbaları ben ertesi günü bile vermiyorum.

Sürekli kendi çocuğuma yararlı diye kırmızı et, tavuk eti, balık eti dönüşümlü veriyorum ama yine de içim rahat değil. BIM'den aldığımız tavuklara güvenirdim ama onlar da bir garip, fosur fosur kabarık duruyor. Artık hiçkimseye güvenmiyorum. Güvendiğimiz , allah korkusu var görünen bir kasap var etleri de ordan alıyoruz artık Allah'a havale..
Sakız da verdirtmiyordum çocuğa...
Ben ne kadar koruyabilirim ki, o veriyor bu veriyor. Çocuk alışıyor. Dakız dakız diye istemeye başlıyor tadını alınca...
Ben bu sefer kelaynak gibi ondan bundan korumaya çalışan bir tip oluyorum.
amaaan bu kadar da hassas olma diyorlar sinir oluyorum.
Yayılsın bu türlü yayınlar çıksın da görsün millet neden bu kadar hassas olduğumu.
Ben bunların çoğunu önceden duydum.

Şimdi de kutu sütler sağlıksız demeye başladılar. Benim oğlan da bir türlü içmezdi sütü. (zaten hala emziriyorum o da ayrı konu) Buzdolabından çocuklar alıp alıp süt içiyolardı eltimlerin felan övüne övüne anlatıyolar, hepsinin boğazları dolu, binbir türlü hastalıklı...
Şimdi de gelmiş bana kutu sütler zararlıymış.
Eeee bizimki içmiyor zaten dedim. Seninkiler litre litre içiyor sen düşün...
Yine içirmeye çalışıyoruz o sütlerden aman ne bilim ya onu yeme bunu yeme...

Öyle işte, çok uzattım :)

esenruzgarcıgım gecen bı dans videosunun adresını vermıştın ya birdaha verırmısn bulamadım formlarda

O evde var canım. İşyerinde açılmıyor o linkler. Bana yine hatırlat da akşam yazayım linkini.

evet öyle durumlarda oluyo benım eşım bana bakarak çok donuk fazla konuşmaz bende agzı kulaklarında neselı konuşkan bı tıpım kayın annem kızar ogluna azcık şu kıza ayk uydur dıye:))

Şekil 1-A :)
Ömür boyu rahat edersin işte. (inşallah)

1 br. yaseminli yeşil çay içtim,
meyve yemeliyim bugün kivi yiyeceğim diğer aramda...
kızlar bana bi ateş basıyor, bi üşüyorum valla ne bu yaaa, yeşil çaylardan sanırım

Yeşil çay zaten garip bir şey.
Ben de ödem atıcı çayımın içine karıştırıp içtim yeşil çayı...

Son düzenleme:
slm hanımlar ya ağlıcam artık
bir sürü kilo verdim istediğim kilo sınırına da az kaldı ama
ben de hiç bir incelme yoookkk
bacaklarım aynı kalınlıkta yine en sevdiğim pantolonlarım
basenlerimden yukarı bile çıkmıyor
çok canım sıkkın

kızlar öyle yemegınde balık yedım ve okadar çok su içtım kı balıklar içimde yüzüyo sankı

Balığın en güzel yanlarından birisi çok su içtirmesi.

Bölgesel spor yap canım.

egzersiz yapmıyomusun ben ip atlıyorum kollarım bacaklarım kurdan gıbı dıyer yerlerıme bakarak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…