60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah bir dilim etiform ekmek,kk peynir,şekersiz çay
ara sütlü kahve
öğle bir dilim ekmek,80 gr ton balığı
ara limonlu soda(ama 2 şişe,çok içim yanmıştı napiiim)
akşam bir tabak çorba,bir dilim etiform ekmek
iki saat sonra da karpuz yicemcokacimcoook

sabah bir dilim etiform ekmek,kk peynir,şekersiz çay
ara sütlü kahve
öğle bir dilim ekmek,80 gr ton balığı
ara limonlu soda(ama 2 şişe,çok içim yanmıştı napiiim)
akşam bir tabak çorba,bir dilim etiform ekmek
iki saat sonra da karpuz yicemcokacimcoook

aplam ya bende 2 gün çok az uyudum hep koşuşturdum çok azıcık kaçamak yaptım 1.5 kilo fazla çıktım tamam reglde oldum ama zaten ben olmadan şişerdim.çok tırstım valla umarım uykumu alınca düzelir bu durum.yoksa çok üzülürüm

aplam hep hayırlısıysa olsun diyorum ama heycandanda kendimi yiyorum.yarın oraya çok sakin gitmem lazım

FıUMEEEE NERELERDESıN???????....Döndün ıstanbula,çıtın çıkmıyor...HUUUUU !!!!!!!!!!

Rejime biraz ara vereceğim demiştin,e bu buraya uğramamanı da gerektirmez değil mi???? HUUUUU !!!!!

maşallah aplam..

Bukadarcıkla yiyiciler grubunda olmadığın kesin aplam.. Azıcık yemişsin yinee..

FİUMEEEE NERELERDESİN???????....Döndün İstanbula,çıtın çıkmıyor...HUUUUU !!!!!!!!!!

Rejime biraz ara vereceğim demiştin,e bu buraya uğramamanı da gerektirmez değil mi???? HUUUUU !!!!!

Hakkaten kayboldu... Fiumeeeee... Duy sesimiziiii.....

seninki kilo değildir bitanem,birkaç güne gider o fazlalık merak etme...
yarınki iş görüşmen için de iyi düşün iyi olsun mervecim opuyorumnanaktan

Evett gelelim bu günkü menümee...

Sabah:2 dilim kepekli ekmekle tost
Ara: sütlü nescafe
Öğlen:4 adet ızgara köfte, 1 kaşık pilav, biraz salata, 1 bardak ayran
Ara:1 kase kuruyemiş ( ( canım çok çekti yaww)
Akşam: 1 dilim kavun

2 milde yürüdüm..

Bu arada regl oldum. Bundan dolayı sabahtan beri hiç halim yok. İştahımda açık.. Anca bukadar oldu.. Kuruyemiş olmasaymış ii olcekmiş.. Neyse bakalım yarınki lapa nasıl olcek...

FıUMEEEE NERELERDESıN???????....Döndün ıstanbula,çıtın çıkmıyor...HUUUUU !!!!!!!!!!

eminim benim PRENSESıM evden ayrı kaldı ya dipten temizliğe girişmiştir:)bir de anneciği de geldi,ona istanbulu gezdiriyordur...
amaaa bizede vakit ayırsın azıcık dimi((((((((
ABLASININ PRENSESıııııı...hadi ama daha fazla özletme kendini(((((((((((((

kızlaaaaar buldum galiba neden kilo veremediğimi hatta aldığımı:uhm:ben yaklaşık on gündür ballı sirkli su içmeyi bıraktım!!!yarın hemen başlıyayım bakalım ne olacak:uhm:

maşallah aplam..

Bukadarcıkla yiyiciler grubunda olmadığın kesin aplam.. Azıcık yemişsin yinee..

Hakkaten kayboldu... Fiumeeeee... Duy sesimiziiii.....
fulyacım senin şu lahana yağı işi nasıl gidiyo???senin yorumlarını bekliyorum biliyorsunkaydirigubbakcemile3

fulyacım senin şu lahana yağı işi nasıl gidiyo???senin yorumlarını bekliyorum biliyorsunkaydirigubbakcemile3

Valla aplacım cildi inanılmaz yumuşattığını su anda rahatlıkla söleyebilirim.. Öyle güzel oluyor ki cilt..

Zayıflama konusunda henüz birşey söyleyemeyeceğim çok az oldu henüz kullanalı. Haftasonuda kullanamadım zaten..
Şöyle kullanıyorum ben.. Spor yapmadan sürüyorum güzelce.. üstüne böyle korse tarzı ama tam korse diil.. göğüz altında dizlere kadar bişey var. Onu giyiyorum.. Sporumu yapıyorum sonra yıkanıyorum.. Bakalım.. Şu selülitlere iyi gelse ne güzel olucak yaa...

hadi hayırlısı bitanecim...benim selülit sorunum yok zaten ama sıkılaştırma etkisi olursa tam süper olacak:)

yok böyle bişey yaa:)))))))))))
az önce benim ufaklığın_ki 8 yaşında kendisi_msn ine yazmış olduğu nik i okudum kızlar:)))))))))))aynen şöyle yazmış:''evden okula,okuldan eve..benimki de hayat mı?ortayaş bunalımına giricem valla'':roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
inanmıyorum yerin ben onu yaa.... Benim yerime onu bi ısırır mısın aplam..kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol:
inanmıyorum yerin ben onu yaa.... Benim yerime onu bi ısırır mısın aplam..kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
yedim bitirdim şimdi onu fulyam:roflol:gülme krizine girdik ailecek..hala gülüyoruz...:roflol:

seninki kilo değildir bitanem,birkaç güne gider o fazlalık merak etme...
yarınki iş görüşmen için de iyi düşün iyi olsun mervecim opuyorumnanaktan

ablacım çok gerginim hastayım diye sinirlerim bozuk habire yarınki görüşme aklıma geldimi ağlıyorum kocişte şaşırdı bana noluyor diye

ciciş benimde reglimin 2. günüydü inanılmaz iştahım açıktı, yarın tartılcam bende eğer o aldığım havadan 1.5 kilo yarın gitmezse bende patatese başlıycam gene

:roflol:

kızlaaaaar buldum galiba neden kilo veremediğimi hatta aldığımı:uhm:ben yaklaşık on gündür ballı sirkli su içmeyi bıraktım!!!yarın hemen başlıyayım bakalım ne olacak:uhm:

Ben de birkaç gündür düzenli içmiyorum benekcim..Vesile oldun vallahi ben de başlayayım bu gece itibari ile içmeye bari...:içelim:

:roflol::roflol::roflolpuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

iyi ve huzurlu geceler herkese.. Renkli ve umut dolu rüyalar..opuyorumnanaktan

Sana da iyi geceler flyyycımmmm...mirmirmirmiropuyorumnanaktan

Günaydın fıstıklar,

nassınız işallah? Ben turp gibiyim maşallah...
Sabah erkenden kalktım. Yarım saat spor yaptım.. Yani leslie ile 2 mil yürüdüm..

Sonra kepekli pirincimi pişirdim.. Afiyetle kahvaltı hakkımı yedim. Valla çok da hoşuma gitti.. Kepekli yaptım ben. Daha lezzetli oluyo. Yanında da domates yedim sabah..

Ööööle işte... Hadi bakalım... Herkeşe iiii günnerrrr... Pirinçcileri bekliyorum..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…