60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hanımlaaar spora gittimgeldim tam 1 saat 50 dk spor yaptım spordan sonra tartıya çıkma alışkanlığımdan vazgeçtiim çünkü yanıltıcı oluyo :):) ayın 14ünekadar hiç çıkmiycam tartıya :) öğle yemeği yemeye fırsatım olmuyo çünkü o saatler arası sporda oluyorum o yüzden şimdi bir fincan beşi bir arada içicem yanında da altınbaşak yerim 2-3 tane. akşam yemeğimden sonra yine yazarım. çok yorgunuuum çoook

ahh kızlar ahh annem hep derki kızı kızken deyıl gelınken gör gelını gelınken deyıl beşik dibinde gör evlılık adama kilo aldırıyor sorumlulukta aldırıyo olabılır onu düşün bunu düşun bekarlar evlenmeden 00beden olun evlılıge hazırlık

esenrüzgarcım çok doğru diyosun..
zaten bi sıra sokakta satılan sütler zararlı, paket süt alın diyorlardı..o sırf tüketimi artırmak için yapılan bir bahaneydi..o haber sayesinde sokak sütçülerinden kimse almamaya başlayınca sütçülükte görülmez oldu..şimdiyse açık süt alın diyorlar bas bas..zamanında sütçüler iş olmadığından çoğu ineğini sattı..şimdi fellik fellik sokak sütü arıyoruz..

ben şu an konumum itibariyle açık süt alamıyorum..
inşallah 3 ay sonra yeni gittiğimiz yerde açık süt bulurum da yoğurdumu da kendim mayalarım..

sarelle falan kolay iş haklısın..
sarelle yerine ekmeğinin içine domates salatalık koymak kat kat daha iyi.

aslında şimdilere bakarsak her şey kolaya kaçma..
teknoloji yararıyla birlikte zararıyla da girdi hayatımıza..
bazen keşke her şeyde teknoloji olmasaydı diyorum..

ben de ilerde çocuğum olduğunda uzun yıllar emzirmeyi düşünüyorum..
anne istemedikçe süt kesilmezmiş..
benim yengem en küçük çocuğunu 5 yaşına kadar emzirdi..maşşallhı var..

egzersiz yapmıyomusun ben ip atlıyorum kollarım bacaklarım kurdan gıbı dıyer yerlerıme bakarak:)

cnm çok atlama zıplama yapmıyorum çünkü bu arada çocuk da isytiyorum, egzersize çok vakit ayıramıyorum sabahtan 4 e kadar ders anlatıyorum sonra eve geldiğimde zaten yorgun oluyorum üstüne yemek yap yemek ye evi topla bir gün bitiveriyor,
aslında evimde pilates aletlerim cd lerim var zaman ayırsam ii olacak.

benım de var pilates toplarım felan ama kızım korkuyo:)kaldırdım anne cısss dıyo ip atlarken bana bakıyo alkış yapıyo bıtanem benım:)bide bu ara pepee ye aşık oldu pepeyle hüdaydada halay çekıyoruz beraber

doğru söylüyosun bu akşam iş çıkışı yürüyüş yapabilirim aslında.ben bütün gün oturarak çalışıyorum bitek öğlen yemekte hareket edebiliyorum...şu regl bitince yine sporuma başlıcam

ay çok güzelmiş ben de eşim evde olmadığı zamanlarda müzik kanallarını açıp oynuyorum eğer beni böle görürse çok güler

Ya ben istanbuldayım. İstanbul gibi yerde açık süt nerdeeee... Olsa bile alınmaz.
Memlekete gittiğimizde tatilde felan alıyorduk.
Ben yoğurdu pastörize sütten mayalıyorum. Sonuçta bakteri oluyor yoğurdu mayalayınca.
Yörsan'ın sütünü tavsiye etmişti benim dr.um.
BIM'deki de güzel bir süte benziyor ama sonuçta hepsi aynı şartlarda yapılıyordur.
Ben mümkün olduğunca organik vermeye çalışıyorum en azından çocuğa. Fırsat oldukça organik diye memleketten birşeyler gönderiyolar. Ama her zaman da olmaz tabiki.

Bak emzirme konusu da senin inadına (isteğine) bağlı. Her çocuğun/bebeğin bırakma dönemi oluyor , ben çok çektim emziremiycektim nerdeyse , ama şuanda 2,5 yaşına geldi hala emiyor , bıraktıramıyorum şimdi de..
5 yaşına kadar emzirenleri duyunca gözüm korkuyor

Kızlar hem emzirme de iyi kilo verdiriyor :)
Benim bebiş tombişleşdikçe ben eriyordum
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah.

esenruzgar öğle ve akşam yemeği göremiyorum diye sormusun öğlen bir elma yıyorum bide salata kabuksuz sonra bitki cayı içiyorum su içiyorum akşam 6 da oda bazen arada sırada yediğim oluyo domates yada kabak haşlaması yiyorum onlar yoksa bi küçük kase yoğurt yiyorum. bidahada bişey yemiyorum cok acıkırsam çin biber dedikleri acı turşu biberden yiyorum azım yanıyo ama zayıflattını duydum acının oyuzden yediğim zamanlar oluyo nadiren oluyor oda. su içiyorum sonrasında.bu kadar canm.

amiiiiiinnnnnnn :):)

Ama çok az yiyorsun. Onlar yemek değil ki.
O manada demiştim yemek göremiyorum diye.
Bu geçici bir durum mu ?

bugün öğünlerde ne yediğimi paylaşmadım çünkü paylaşmaya değer bişey yemedim ama biraz önce ara öğün olsun diye:

1 kupa bergamotlu yeşil çay
biraz beyaz leblebi yedim

bu arada okulda arkadaşımla aylar öncesinden tartı alalım die konuştuk ve sürekli aramızda tartı muhabbeti yaptık ikimiz de aynısından aldık bugün ne oldu biliyomusunuz başka bir bayan öğretmen arkadaşımızda gitmiş bize hiç bahsetmeden
gizliden bizim aldığımız tarzda tartı almış
yani kıskançlıkta olsa arada başkalarına da sanırım faydamız dokunacak

Ama çok az yiyorsun. Onlar yemek değil ki.
O manada demiştim yemek göremiyorum diye.
Bu geçici bir durum mu ?

ideal kiloma gelinceye kadar olan süre için gecici bir durum canm ewet cunku artk cok sıkıldım kilo sorunumdan bıktım yıllardr 2 sene olacak yediğimn içtiğimin hiç bi ele avuca gelecek tarafı yok normal yemeklerımden yesemde hemen kılo alyorum heralde formumu koruyamadığım mesela hamur işi hiç yemiyordum pasta börek corek mantı falan pide tatlı ekmek butun unlu mamullerı cıkarmıstım haytımdan bi arada karpuz dıyetı yaptım cok ii zayflmıstım ama 2 ay içinde verdiğim kiloyu azda olsa geri aldım sebebini soyleyım moralım bozuktu pskolojk olarak çöküşlerdeydım iş yerıne gelıyordum bakkala gıdıp abur cubur alıyodum otrp yıyodum gunde en az 4 cıkolatalı gofret bıskuvı sonra ewe gıdınce yemek tabak tabak nasıl yedım bnde bılmıyorum ama yedım işte bal patetes kızrtması sonra pılavlar corbalar tatlılar derken iki ayda aldım bu 6 - 7 kıloyu sonra bu dıyete basladım canm belki sağlıksız gorunuyodur ama zayıfladktan sonra hata yapmadan sağlıklı normal bi şekılde beslenerek ve spor yaparak formumu korumak ıstyorum yorumlarını beklıyorum canm.
bu arada sana yıne cok teskr. edyorum.

Ya öyle aç kalınca metabolizma durur diye laf ediyorlar :)
Burda okursan yazılanları.
Ben de korkumdan yiyorum dermişim :)
Ya arada yapmak lazım sen sonuçta meyve vs. yiyorsun hiç yememezlik yapmıyorsun ama bence sürekli yapma.
Mesela dediğin gbi kabak haşla ye. Ama dengeli beslen bence.
Ben de dün öğlen tatlı yedim diye akşam sadece yoğurt yedim. Yani öyle dengelemeye çalışıyorum bazı şeyleri.
Ben de senin gbi yapabilirim arada neden olmasın

Hem öğlen yemeyip hem de akşam yemek olmayınca şaşırdım.

Ben de asla öğlen yemek yiyemiyorum.Geç kahvaltı yapıyorum çünkü.(saat on gibi)
Bir ara bari çorba içeyim dedim,sanki daha çok şiştim gene bıraktım..

Meyve ya da sütle müsli falan iyi geliyor bana..

Bir de işte şu saatlerde (16:00-17:00) gibi atıştırmalarım başlıyor,sinir oluyorum..

Biraz önce çilek ve erik yedim,umarım şekerimi fazla yükseltmez de akşam yemeğine saldırmam.

Bugün o kadar su ve çay içtim ki midem şaldur şuldur ...Dk.başıda lavabodayım . Şu anda tarçınlı karanfilli yeşil çay içiyorum..

hele bacılar az bi topikte bişeyler okudum valla çok mantıklı geldi olur var mıdır acep. topik sahibi diyo ki kilolarımdan kurtulamıyodum bu mucizeyle kurtuldum.

yağsız tuzsus haşlanmış tavuk ve yanında salata salataya istediğin kadar limon zeyinyağı ve istersen eğer çok az tuz içecek olarak su istemezsen eğer tuzsuz ayran kesinlikle tuzsuz
7 gün bu kürü yapıcan sonra 3 gün ara verip yine bi yedi gün
ya 1 ayda 5 10 kilodan 1 iki bedenden bahsediyor ayrıca deneyenler de yorum yazmış inanılmaz kadın 44 bedenden 40 bedene düşmüş üstelik sınırsız yiyebildiği içinde halsiz kalmıyorum diyor
bu arada bu ikili yani yağsız tuzsuz hailanmış tavuk ve limon ve yağlı salata ikilisi yağ yakıyormuş günde 45 dakika twist yapıyormuş bi başkası ben başka hareketler denedim onlar da oluyor diyor twist simit bölgesine iyi geliyomuş ya ben galiba deniycem biraz tadı kötüdür ama deniycem valla

arada sırada bi iki kaşık aldığım sebze yemeklerı oluyor ama iki kaşığı gecmıyo tek kacamağım o bide lıght kola içiyorum ama sıfır kalorı zaten ondan bişi olmuyor. napıyım ya esenruzgar valla ac kalmadan kılo verlmıyo bn buna inanıyorum acı biberi sana tavsiye edrim bak yourt ye ii oluyor bide bugun bişey denedım 2 3 tane biberi küçük küçük doğradım bir tane domates doğradım uzerine sarımsakıl 3 kasık your doktum sabah yedım kahvaltıda cok guzel bişi oluyor:) denemeni tavsiye edrm kabak haşlamasıda süper oluyor ya spor yapıyorum ben ya yürüyüş yapıyorum ve spor aletıne binniyorum uzay yürüyüşü dedikleri alete cok eğlenceli oluyo ama yoruyor yakıyo bacakları falan sence etkisi oluyormu sporun ? sen sporu nasıl yapıyorsun bisiklet falanmı egzerszmı ? faydsını grdunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…