60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla bravo sana.
Aslında dediğin biber çok acı değilse yapılabilir eminim de lezzetli olur.
Ben acı pul biber kullanıyorum yoğurtlara yemeklere. O da acı olduğu için metabolizmayı hızlandırıyor. Ve de güzel oluyor tadı yemeklerin, yogurdun.
Bu akşam da mı öyle pul biberli yoğurt yesem acaba dünkü gibi :44:

Ben her telden yaptım :)
Aletle çalışmıyorum ben. Eliptik bisiklet mi alsam dedim vazgeçtim.
Mekik, leslie ile yürüyüş, ender saraç hareketleri, karın eritici hareketler, şimdilerde de zumba.
Artık internette ne bulursam :)
Bunları arka arkaya yaptığım da oluyor.
Bariz şekilde incelme var tabi. Sıkılaştığını da hissediyorum. Zaten bacak ve kalça kalmadı hiç bende.
Benim derdim göbekle
O da iniyor yavaş yavaş... (inşallah)

Ben böyle tek tip beslenmelere karşıyım. Zaten yapamam da..
Bir de çok uzun sürüyor. O kadar nasıl sabredilir ki ?

olur canm inşallah ya akşam sadece pul biberli yourtmu yıyeceksın canm yoksa yanında herhangı bi yemek varmı? ben eliptk bisikletten vazgectım sımdı stepper aleti alcam gelmesını beklıyorum siparş verdım de

yukarıda bir arkadaş da yazmıştı zayıfladım ama kol bacak erimedi vs hareketsiz olmuyor bu iş şekeri kestim arada unutup atıyorum bazen 2 gündür de aşırı yiyorum bugün mantı var yemekte Kadere bak evet alınan kilolar geri gelsin 65 e düşmüştüm dün sabah bugün 66 dayım göbek de iğrenç sarkıyor kiloluyken daha düzgün görünüyordum lafa bak sanki on kilo verdim 3 kilo verdm sadece

ve geçen hafta başladım off evde nasıl spor yapacağım utanıyorum yere yatıp plates hareketi vs yapmaktan daha hiç kalkışmadım yere birşey serip yapmak da saçma geliyor rahat hissedemiyorum sanki yere yatıyorum gibi oluyor titizlikten heralde hemen şimdi kendimce mekik olsun bacak hareketleri olsun spor yapıyorum 15 -20 dk sonra fizikten sondan 4. konumu bitiriyorum sonra yemek :) sonra ders ders ders akşam yataken de hareket

bu iş bu yaz bitmeli

akşam yemek yiyormusn canm sen? kaç kilo verdin ne yaptın ?

Kahvalti: kasar peynirli sandvic(kucuk) ve nescafe (kremali sekersiz)(11.00)
Ara: 1 parca cikolata 2-3 susamli cubuk kraker ve yine nescafe(14.30)
Aksam: 1 kase yogurt (150gr) 1 porsiyon tavuklu patates yemegi yarim porsiyon makarna(17.00)
Ara: Simdi de meyveli soda iciyorum
Gec kahvaltinin ardindan ogle yemegini yemeyip aksam yemegini erken yedim.

kızlar bende nesfit aldım 14gun denıycem 4 kg verdırıyomus 14 gunde olabılıtesı varmı denedınız mı?
Canim ben de denemek istiyorum onu ama cesaret edemiyorum. Bence verdirebilir 4 kilo hadi 4 olmasin 2 olsun 3 olsun:) o da yeter:) biraz cesaret etsem deniycem. acikirmiyiz acaba 2 ogun surekli ondan yersek? Bikar miyiz? Saglikli olur mu acaba? Gerci surekli reklamlar da falan cikiyo ama. Beraber mi yapsak acaba???

Allahtan o gunleri geride birakmissin sekercim!

olurrrrr beraber yapalım yarından ıhtıbaren başlayalım ben aldım ama başlamadım daha sabah akşam nesfıt yerız oylende istedıgımızı varmısın:))

Kilo sorunu olan bayanlar nestle nesfit ile 14 günde kilo verebilir. Zayıflamanın kolay yolu nesfit ile formunuza kavuşabilirsiniz. Nestle nesfit 14 gün diyeti ile Yazın fazla kilolardan kurtularak denizde plajda artık rahatça bikiniyi giyebilirsiniz. Nesfit 14 gün diyeti zayıflamanın ve form tutmanın kolay yolu diyebiliriz. Nestle nesfit ile aç kalmadan tam tahıl tüketerek sağlıklı ve düzenli beslenerek zayıflama, kilo verme ve formda kalma zamanı geldi. Nestle nesfit 14 gün diyet ile birlikte kendinize uygun egzersiz hareketleri yapabilirsiniz. Nestle nesfit yorumları, nestle nesfit 14 gün diyet yorumları hakkında yorum yapanların olumlu netice aldıklarını belirtiyorlar. Ayrıca nestle nesfit yorumları için nesfit orijinal sitesinden olumlu ve olumsuz yorumları inceleminiz mümkün. Nestle nesfit 14 günde kaç kilo verdiriyor? Nestle Nesfit 14 gün programı ile kaç kilo verilir? Nesfit kaç kilo verdirir? Genellikle merak edilen bu sorulara cevabımız nesfit diyet programını uygulayanların yapmış oldukları yorumlarda nesfit 14 gün diyet programı düzenli olarak uygulandığında bir ayda 4 kilo verildiği görülmektedir.
bıraz araştırdım da bunu buldum

Canim ben 8e kadar her istedigimi yersem kilo alirim

olurrrrr beraber yapalım yarından ıhtıbaren başlayalım ben aldım ama başlamadım daha sabah akşam nesfıt yerız oylende istedıgımızı varmısın:))

Ben de bugün başladım ama etinin light müslini aldım hepsinin üzerine baktım en az kalori onda var sabah 4 kaşık müsli yarım bardak light sütle,arada 1 tane elma,şekersiz yeşil çay,öğlen 1 küçük kutu light yoğurt ve etli fasülye yemeği,akşam da 4 kaşık müsli ve 1 portakal suyunu karıştırıp içtim yalnız baya zorluyor haberiniz olsun deniyicem bakalım ne kadar verdiriyor hep beraber yapalım o zaman :)

bende akşam yemeğim

1 kase çorba ile ızgara tavuklu salata ve 1 bardak ayran içicem...

Tamam kiz varim. Baslayalim yarin. Benim evde var zaten nesfit. Nereye tiktiysam bulayim da baslayalim. En mantiklisi sabah aksam yemek zaten. Ogle de dedigin gibi istedigimizi yeriz:)
Yemekte ne varsa yine abartmadan. Yarin sabah tartilalim bakalim 14 gunde kac kilo vercez? Yarin 1. GUNUMUZ

akşam yemek yiyormusn canm sen? kaç kilo verdin ne yaptın ?

Yiyorum canım.
Yalnız pilav ve makarnadan mümkün olduğunca geri durmaya çalışıyorum.(Evde çocuk olunca birinden biri mutlaka oluyor)
Benim ilk kilom 65'di(Yaklaşık 3 yıl önce).Rejimle,yürüyüşle 51,9'a kadar inmiştim.Şimdi 58'im.

Bence kilo vermenin iki püf noktası var.
Birincisi hareket,ikincisi akşam yekten sonra ağıza sudan başka bir şey koymamak,hatta yatağa aç girmek.(uyuyabilirsen tabi)
Ben böyle vermiştim onca kiloyu.Şimdi spor pek yapamıyorum.Evde leslie yapıyorum bazen.Ama akşam yemeklerinden sonra kesinlikle
bir şey yemiyorum..

selam kızlar bugün tıkındıklarım şöyle
sabah poğaça şeftali suyu (evde kahvaltı yapmak lazım ciddi ciddi, dışarda kahvaltı olmuyor)
öğle biraz patatesli köfte( aynı mercimekli köfte gibi) yanına da 1 tane ev yapımı poğaça
akşam ızgara köfte, azcık pilav, ayran ve 2 dilim ekmek akşam yemeği dediğimi saat 4 buçukta yedim buarada yatana kadar da bir şey yemem birazdan da gidip metabolizma hızlandırıcı çayımı yapacağım 1-2 saat sonra da sporumu yaparım bugünü de böylece kapatırım

arkadaşlar 68 kilo ile aranıza katıldım şimdi 60 kiloya düştüm.bu kiloya 2.5 ay gibi bir sürede ulaştım hedefim 58 inşallah ona da ulaşırım kısa bi zamanda.
şimdiye kadar hiç diyet yapmamış hatta girişiminde bile bulunmamıştım.ilk başlarda zor oldu ama alıştım sonra ve az yemeyi yaşa standartı haline getirmekte kararlıyım
.darısı sizin başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…