arada sırada bi iki kaşık aldığım sebze yemeklerı oluyor ama iki kaşığı gecmıyo tek kacamağım o bide lıght kola içiyorum ama sıfır kalorı zaten ondan bişi olmuyor. napıyım ya esenruzgar valla ac kalmadan kılo verlmıyo bn buna inanıyorum acı biberi sana tavsiye edrim bak yourt ye ii oluyor bide bugun bişey denedım 2 3 tane biberi küçük küçük doğradım bir tane domates doğradım uzerine sarımsakıl 3 kasık your doktum sabah yedım kahvaltıda cok guzel bişi oluyor:) denemeni tavsiye edrm kabak haşlamasıda süper oluyor yaspor yapıyorum ben ya yürüyüş yapıyorum ve spor aletıne binniyorum uzay yürüyüşü dedikleri alete cok eğlenceli oluyo ama yoruyor yakıyo bacakları falan sence etkisi oluyormu sporun ? sen sporu nasıl yapıyorsun bisiklet falanmı egzerszmı ? faydsını grdunmu?
hele bacılar az bi topikte bişeyler okudum valla çok mantıklı geldi olur var mıdır acep. topik sahibi diyo ki kilolarımdan kurtulamıyodum bu mucizeyle kurtuldum.
yağsız tuzsus haşlanmış tavuk ve yanında salata salataya istediğin kadar limon zeyinyağı ve istersen eğer çok az tuz içecek olarak su istemezsen eğer tuzsuz ayran kesinlikle tuzsuz
7 gün bu kürü yapıcan sonra 3 gün ara verip yine bi yedi gün
ya 1 ayda 5 10 kilodan 1 iki bedenden bahsediyor ayrıca deneyenler de yorum yazmış inanılmaz kadın 44 bedenden 40 bedene düşmüş üstelik sınırsız yiyebildiği içinde halsiz kalmıyorum diyor
bu arada bu ikili yani yağsız tuzsuz hailanmış tavuk ve limon ve yağlı salata ikilisi yağ yakıyormuş günde 45 dakika twist yapıyormuş bi başkası ben başka hareketler denedim onlar da oluyor diyor twist simit bölgesine iyi geliyomuş ya ben galiba deniycem biraz tadı kötüdür ama deniycem valla
olur canm inşallah ya akşam sadece pul biberli yourtmu yıyeceksın canm yoksa yanında herhangı bi yemek varmı? ben eliptk bisikletten vazgectım sımdı stepper aleti alcam gelmesını beklıyorum siparş verdım deValla bravo sana.
Aslında dediğin biber çok acı değilse yapılabilir eminim de lezzetli olur.
Ben acı pul biber kullanıyorum yoğurtlara yemeklere. O da acı olduğu için metabolizmayı hızlandırıyor. Ve de güzel oluyor tadı yemeklerin, yogurdun.
Bu akşam da mı öyle pul biberli yoğurt yesem acaba dünkü gibi :44:
Ben her telden yaptım :)
Aletle çalışmıyorum ben. Eliptik bisiklet mi alsam dedim vazgeçtim.
Mekik, leslie ile yürüyüş, ender saraç hareketleri, karın eritici hareketler, şimdilerde de zumba.
Artık internette ne bulursam :)
Bunları arka arkaya yaptığım da oluyor.
Bariz şekilde incelme var tabi. Sıkılaştığını da hissediyorum. Zaten bacak ve kalça kalmadı hiç bende.
Benim derdim göbekle
O da iniyor yavaş yavaş... (inşallah)
Ben de asla öğlen yemek yiyemiyorum.Geç kahvaltı yapıyorum çünkü.(saat on gibi)
Bir ara bari çorba içeyim dedim,sanki daha çok şiştim gene bıraktım..
Meyve ya da sütle müsli falan iyi geliyor bana..
Bir de işte şu saatlerde (16:00-17:00) gibi atıştırmalarım başlıyor,sinir oluyorum..
Biraz önce çilek ve erik yedim,umarım şekerimi fazla yükseltmez de akşam yemeğine saldırmam.
Canim ben de denemek istiyorum onu ama cesaret edemiyorum. Bence verdirebilir 4 kilo hadi 4 olmasin 2 olsun 3 olsun:) o da yeter:) biraz cesaret etsem deniycem. acikirmiyiz acaba 2 ogun surekli ondan yersek? Bikar miyiz? Saglikli olur mu acaba? Gerci surekli reklamlar da falan cikiyo ama. Beraber mi yapsak acaba???kızlar bende nesfit aldım 14gun denıycem 4 kg verdırıyomus 14 gunde olabılıtesı varmı denedınız mı?
Allahtan o gunleri geride birakmissin sekercim!evet canım bak bende günde2.500kolayı tek başına içiyodum cıpsler çıkolatalar ohhh allah ne verdıyse aynada kendımı begenmez hale gelınce durmanın zamanı geldı dedım ve artık yemıyorum bak bi aynaya eskı merve yi istiyorum de ve başla:)))
Canim ben de denemek istiyorum onu ama cesaret edemiyorum. Bence verdirebilir 4 kilo hadi 4 olmasin 2 olsun 3 olsun:) o da yeter:) biraz cesaret etsem deniycem. acikirmiyiz acaba 2 ogun surekli ondan yersek? Bikar miyiz? Saglikli olur mu acaba? Gerci surekli reklamlar da falan cikiyo ama. Beraber mi yapsak acaba???
Canim ben 8e kadar her istedigimi yersem kilo alirim:)maalesef bende aynı şekildeyim ama arkadaşım şuan diyetisyene gidiyor ve doktoru ona saat 8'e kadar ne yiğecekse yemesini söylemiş 8 den sonra çay ve sudan başka hiçbirşey yemesi yasak bir lokma bile yemesi diyeti bozuyormuş.
olurrrrr beraber yapalım yarından ıhtıbaren başlayalım ben aldım ama başlamadım daha sabah akşam nesfıt yerız oylende istedıgımızı varmısın:))
Tamam kiz varim. Baslayalim yarin. Benim evde var zaten nesfit. Nereye tiktiysam bulayim da baslayalim. En mantiklisi sabah aksam yemek zaten. Ogle de dedigin gibi istedigimizi yeriz:)olurrrrr beraber yapalım yarından ıhtıbaren başlayalım ben aldım ama başlamadım daha sabah akşam nesfıt yerız oylende istedıgımızı varmısın:))
akşam yemek yiyormusn canm sen? kaç kilo verdin ne yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?