Canim ben de denemek istiyorum onu ama cesaret edemiyorum. Bence verdirebilir 4 kilo hadi 4 olmasin 2 olsun 3 olsun:) o da yeter:) biraz cesaret etsem deniycem. acikirmiyiz acaba 2 ogun surekli ondan yersek? Bikar miyiz? Saglikli olur mu acaba? Gerci surekli reklamlar da falan cikiyo ama. Beraber mi yapsak acaba???
Tamam kiz varim. Baslayalim yarin. Benim evde var zaten nesfit. Nereye tiktiysam bulayim da baslayalim. En mantiklisi sabah aksam yemek zaten. Ogle de dedigin gibi istedigimizi yeriz:)
Yemekte ne varsayine abartmadan. Yarin sabah tartilalim bakalim 14 gunde kac kilo vercez? Yarin 1. GUNUMUZ
Günaydın kızlar;
Herkes inşallah güzel bir gün geçirir.
Bu sabahki kilomu görünce biraz keyfim yerine geldi. Bugün nihayet dünkü ödemi atıp pazar günkü kiloma döndüm. Ödem atıcı çaylar ve akşamki yoğurt işe yaradı
Bugün yine (inşallah) dikkat edip yarın tartıda az gelmek istiyorum.
Bu sabahki menüm:
1/4 simit + çay
bu kadarcık...
Canım hiç peynir ekmek yemek istemiyor bugünlerde. Zorlamıyorum ben de kendimi...
Simiti de fazla yemeyeyim çünkü akşama kadar onun kalorisini dengelemek için canım çıkıyor
Evet boyumu az söylüyorlar ki orda yağ oranımı hesaplama var boyuma ve kiloma göre; ona göre biraz kilonuz var dediler. Boyu kısa tut ki; boyuma göre kilom fazla göstersin değil miiiii, yemezler tabi.
Neyse ben yağ oranını ölçüyoruz deyince başka birşey sanmıştım, ondan tartıya çıkmıştım. Onu dedem de hesaplar boyuma ve kiloma göre yağ oranını
Çocuk kandırıyolar sanki
Yoğurt başta doyurucu oluyor da sonrası acıkıyor insan. Akşam gözümün önünde muzlar, hurmalar, bisküviler geldi geçti (çocuğa yedirmeye çalıştık ) 1 tane bile ağzıma atmadım. Biliyorum ki atsam ağzıma arkası gelecek ve ertesi günü tartıda da az çıkmak istiyorum, ödemden dolayı sabah fazla çıktığım için moralim bozulmuştu. Ama pes etmedim, direndim ve muradıma erdim.
Yok yok azmet, erir o göbek. Ben de kilo veriyorum veriyorum gitmiyor gibi geliyordu göbek. (hala öyle geliyor o ayrı konu) Ama önceki göbeğimi düşünürsek evet inceldi göbeğim.
Bir de göbeği eritici özellikle alt karın egzersizleri diye arattır internette o videolara göre egzersizleri yap. Üst göbek için mekik iyi oluyor da alt göbeği fırlatıyor :)
çok teşekkürler ban moral verdin sabredeceğim azmedeceğim yalnız bu kan hapları ve vitaminler acayip iştahımı açtı ne yapacağım bilniyorum
Gelmiş geçmiş olsun, bir sonraki maçalara bakalım biz
kürler
Boşver canım, takma insanları ve dertlerini. Telefonda da dahi olsa yakın bulduğun bir arkadaşına anlat dertlerini içini dök rahatla. Hiç olmadı bir defter bul yaz.
Sigarayı da bırak ya da azalt lütfen !
Özellikle bayanlara çok kötü sigara...
Bence protein ağırlıklı beslenmek iyi. Zaten karbonhidratı bir şekilde alıyoruz. Güzel bir kahvaltı
ah nerdeee, 52 kilolardan 68lere geldim ve hiç de az değil. evlenir evlenmez 8 kilo aldım 8 ayda... artarak devam edecekti baktım 68,8de artık durmalıyım dedim.
metabolizmam çok yavaş ama akşama saldırmıyım diye genelde öğlenleri kuvvetli yemeye çalışıyorum çünkü akşam yedikten sonra hiç hareket etmiyorum hatta dün akşam öyle yorgun ve halsizdim ki gittim burger menü yedimve direk yatağa girdim uyumuşum sabaha kadar...
güya 1 saat kestirip kalkıp yürüyüş yapacaktım ama yok 7 olmadan saat yattım yatış o yatış
6 kilo vermişsin maşallah olur olur o da olur inş. ben de 3 kilo verdim ama benim karnım da hala devasa şiş, sadece göbek olsa gene iyi... bu ara mayalı şeylerden kaçınıyorum şişkinlik gitsin diye ama yok 7 aylık hamileler gibiyim
inş. zayıflayınca onlar da gidecek. ne yapmak lazım ya şu karın için?
canım benim çok iyi anlıyorum seni... ben de susmayı denemekten, konuşmamaya çalışmaktan, içime atmaktan şişiyorum. aslında içindekileri herkes söylüyor güler yüzle laf söylüyorlar, ben onu da yapamıyorum. öyle olmalı ama offfffff
salma canımmm sporu bende düzenli yapamıyorum ki bu haftada öyle olacak mesaiye kalcaz ..bilmiyorumm nasıl olacak ya.suyu bend eiçemiyorummm
slm hanımlar ya ağlıcam artık
bir sürü kilo verdim istediğim kilo sınırına da az kaldı ama
ben de hiç bir incelme yoookkk
bacaklarım aynı kalınlıkta yine en sevdiğim pantolonlarım
basenlerimden yukarı bile çıkmıyor
çok canım sıkkın
Canim ben de denemek istiyorum onu ama cesaret edemiyorum. Bence verdirebilir 4 kilo hadi 4 olmasin 2 olsun 3 olsun:) o da yeter:) biraz cesaret etsem deniycem. acikirmiyiz acaba 2 ogun surekli ondan yersek? Bikar miyiz? Saglikli olur mu acaba? Gerci surekli reklamlar da falan cikiyo ama. Beraber mi yapsak acaba???
selam kızlar bugün tıkındıklarım şöyle
sabah poğaça şeftali suyu (evde kahvaltı yapmak lazım ciddi ciddi, dışarda kahvaltı olmuyor)
öğle biraz patatesli köfte( aynı mercimekli köfte gibi) yanına da 1 tane ev yapımı poğaça
akşam ızgara köfte, azcık pilav, ayran ve 2 dilim ekmek akşam yemeği dediğimi saat 4 buçukta yedim buarada yatana kadar da bir şey yemem birazdan da gidip metabolizma hızlandırıcı çayımı yapacağım 1-2 saat sonra da sporumu yaparım bugünü de böylece kapatırım
Tatlim benim bu nesfit olayindan anladigim ogun yerine yicez. Aralarda yine ara yapabiliriZşu nefsit olayını bende merak ediyorum sadece 2 öğün onu yersek aralarda acıkırız aç kalınca da metobolizma yavaşlamaz mı
Canim ben 8e kadar her istedigimi yersem kilo alirim
bende akşam yemeğim
1 kase çorba ile ızgara tavuklu salata ve 1 bardak ayran içicem...
Yiyorum canım.
Yalnız pilav ve makarnadan mümkün olduğunca geri durmaya çalışıyorum.(Evde çocuk olunca birinden biri mutlaka oluyor)
Benim ilk kilom 65'di(Yaklaşık 3 yıl önce).Rejimle,yürüyüşle 51,9'a kadar inmiştim.Şimdi 58'im.
Bence kilo vermenin iki püf noktası var.
Birincisi hareket,ikincisi akşam yekten sonra ağıza sudan başka bir şey koymamak,hatta yatağa aç girmek.(uyuyabilirsen tabi)
Ben böyle vermiştim onca kiloyu.Şimdi spor pek yapamıyorum.Evde leslie yapıyorum bazen.Ama akşam yemeklerinden sonra kesinlikle
bir şey yemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?