60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar 68 kilo ile aranıza katıldım şimdi 60 kiloya düştüm.bu kiloya 2.5 ay gibi bir sürede ulaştım hedefim 58 inşallah ona da ulaşırım kısa bi zamanda.
şimdiye kadar hiç diyet yapmamış hatta girişiminde bile bulunmamıştım.ilk başlarda zor oldu ama alıştım sonra ve az yemeyi yaşa standartı haline getirmekte kararlıyım.
darısı sizin başınıza

bugün okul yurdunda nöbetçiyim o yüzden biraz fazla kaçırdım
sabah bir kupa şekersiz cappucino iki tane kepekli bisküvi
öğlen yarım kaşarlı domatesli pide bir kupa şekersiz çay
ara öğün 2 tane kepekli bisküvi ve iki avuç yeşil erik ( öğle yemeğiyle akşam arasında çok zaman olunca acıktım :)
akşam: yarım tabak yoğurtlu kızartma, biraz bulgur pilavı ve salata ( bulgur pilavıyla kızartma ne alaka diyeceksiniz ama yurtta bu çıktı ne yapalım :)
şimdide artık sadece su içiyorum
henüz su içme işini alışkanlık haline getiremedim ama azimliyim başarcam :)

cnm daha önce ben de denemiştim ama oradaki miktara pek uyamadım yani koca bir kase sütle yedim nesfiti :) ayrıca beni daha da çok acıktırdı ben de bıraktım yani başarılı olamadım inşallah siz başarırsınız :)

selam kızlar size tanıyosunuzdur beni bilenler bilir 60 düştüm 65 kilodan ve dün fomrları gezerken yeni bir diyet buldum kolay ve kilo götürücü bende başladım bugun ilk günümde gayet güzel gecti yapmamız gereken tek sey bi gögüs bana bi gögüs fazla geldigi için ben bigün için yarısını kullandım canlar yarım gögüsü üçe böldüm ve tuzsuz hasladım sonra salatasını yaptım az tuz limon o sekilde bu diyeti 7 gün yapıp 3 ögün ama ben kahvaltıda denemedim bugun yarın denicem 7 gün yapıyosunuz ara veriyosunuz 3 gün normal yiyosunuz sonra beş gün daha yapıp bitiriyosunuz yanında spor ve yürüş şartmış 8 9 kilo veriliyomus yeni baslayanlar bile 1 2 günde inceltiklerini fark ettişler bu kadar yanında tuzsuz ayran 7 gün boyunca meyve ve tatlıdan uzak durun zayıflamak isteyenler denesin bi benden size söylemesi bebişler yapında hep birlikte verelim pis kiloları ....

tamamdır yarın sabah yazıcam kg yı hadı hayırlısı gecen guzel olsun optum senı.)

çok teşekkürler ban moral verdin sabredeceğim azmedeceğim yalnız bu kan hapları ve vitaminler acayip iştahımı açtı ne yapacağım bilniyorum

akşam yemeğinde tuzsuz mercimek çorbası bir kepçe,kıvırcık salatası ve iki dilim sossuz tuzsuz fırında pişirdiğim patates yemiştim.ama ardından anneminyaptığı tavuk göğsü tatlısından bir parça götürdüm ya daha rejim girişimimin ilk günü ne pis boğazımben yaaa yarın ikikat spor yapmam ve artık kaçamak filan yapmamam lazım bıktım şu pisboğazımdan

teşekkürler bana mora verdiniz bu göbek için olan hareketleri herzaman yapamıyorum hafta sonları mekik yan mekik falan yapıyorum aslında hertzaman yapsam iyi olacak da işten eve yürüyerek geliyorum akşam da yemek bulaşık derken halim kalmıyor

Sabah:
Kalkınca bir bardak sirkeli ılık su

Kahvaltı:
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk kadar beyaz peynir
2 yeşil,2 siyah zeytin
1 tane domates
2 kupa şekersiz çay

Ara:
Light sütlü tatlandırıcılı nescafe

Ara:
6 tane çilek
6 tane erik

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
2 tane dünki etli biber dolma
1 domates,3dilim salatalık
1 dilim light ekmek

1 kupa şekersiz çay

Yatınca da sirkeli ılık su

sorma bende aynı düşünüyorum zaman zaman. gerçi ben giyemediğim bir pantolonu giyiyorum ama o da tam oturuyor göbeğimden kurtulmak istiyorum.ama moralimizi bozmayalım zuzumcuğum olacak olmalı

şu nefsit olayını bende merak ediyorum sadece 2 öğün onu yersek aralarda acıkırız aç kalınca da metobolizma yavaşlamaz mı

evet bugün boğazlar sorununu nasıl hallettiğimi bildireyim

kalkış
ılık su yeşilçay haşlanmış yumurta
yürüyüş (işe gidiş)
kahvaltı
domates salatalık
peynir
şekersiz çay
sormayın yanıma ekmek almayı unutmuşum kahvaltıyı ekmeksiz yaptım
ara
pulbiberli yoğurt
7 otlu çay
öğle
etli kurufasülye çok küçük dilim kepekli ekmek oğlumu yemeğe götürdüm salata yedim 1 adet de köfte

şekerim çok düştü bir parça bitter çikolata yedim

ara
ayran elma
şekersiz çay

tatlandırıcılı sakız

akşam
bol marul salatası pulbiberli yoğurt çok az et sote (et haşlanıp suyu süzüldükten sonra sotelendi)
sakız1,5 dilim tam buğday ekmeği ama dilimler küçük kiloyla dilimletip alıyorum büyük dilim 50 gr küçük dilim 30 gr oluyor ona göre ayarlıyorum

ara
yeşilçay 2-3 kaşık pulbiberli yoğurt
gün boyu 10 bardak su

bu günlerde iştahım çok açık ...Allah yardımcımız olsun

umarım okuyosundur bunu okadar yanlış bişey yapıyosunki,istersen bütün gün aç kal 1 tane poğaça ye yine kilo veremezsin kilo demiyim yağ veremezsin su kaybın olabilir poğaçayı nasıl yaptıklarını bir bilsen ah,doktorum derdiki hep poğaçayı bildiğin sana yağ olarak düşün başka birşey değil tamamen hak veriyorum bir poğaça yarım kalıp yağ gibi (( aman uzak durrr,eti formun yada altın başak light bisküvileri var çok zorda kaldınmı ayranla onu ye ama poğaça m.suyu asla !kilo bile alırsın bu diyetle

Canim ben 8e kadar her istedigimi yersem kilo alirim

hayatım bende alırım valla ama ne istersen demedim ne yiğecekse dedim,yani listendekilerin dışına çıkmaman tabiki tavsiyem birde aklıma gelmişken söylim ben yeşil çay içtiğimde pisikolojik mi bilmem ama daha az acıkıyorum hem sigara içme isteğimide azaltıyor limonda atıyorum içine mis gibi oluyo ama süzme paketlerden almayın hiç içilmiyo kendiniz demleyin çok daha güzel ve faydalı oluyor.

Bu arada boyum 162 kilomsa 67:18: bu sene çok kilo aldım normalde 60 ve bikaç kilo daha aşağısı olurdum. evet bu kilolarda fazla ama hoş gözüküyodum. şu an fena haldeyim:2:

bende akşam yemeğim

1 kase çorba ile ızgara tavuklu salata ve 1 bardak ayran içicem...

Klasik guzel bir aksam yemegi iste

Aynen katiliyorum
Ben de spor ve aksam yemeginden sonra bisey yememekle veriyorum

Merhaba arkadaslar..
Ben de araniza katilabilir miyim?
İki gundur diyete basladim.
163 boyundayim kilom 65-66 arasi. İlk hedefim 60, ikinci hedefim 55 kilo..
On yedi aylik bicirigimdan firsat buldukca yediklerimi de paylasirim..
Bu gunku:

oglene dogru kahvalti:
1 domates
peynir
haslanmis yumurta
Birkac zeytin
Bir fincan yesil cay

Ogleden sonra/aksama dogru

Kocama yaptigim musakka ve pilavin tadina baktim sadece ve bol yogurt

aralarda birkac kuruyemis ve yarim yagli sut esliginde kellogs yedim.

gece de bir fincan yesil cay ictim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…