Yiyorum canım.
Yalnız pilav ve makarnadan mümkün olduğunca geri durmaya çalışıyorum.(Evde çocuk olunca birinden biri mutlaka oluyor)
Benim ilk kilom 65'di(Yaklaşık 3 yıl önce).Rejimle,yürüyüşle 51,9'a kadar inmiştim.Şimdi 58'im.
Bence kilo vermenin iki püf noktası var.
Birincisi hareket,ikincisi akşam yekten sonra ağıza sudan başka bir şey koymamak,hatta yatağa aç girmek.(uyuyabilirsen tabi)
Ben böyle vermiştim onca kiloyu.Şimdi spor pek yapamıyorum.Evde leslie yapıyorum bazen.Ama akşam yemeklerinden sonra kesinlikle
bir şey yemiyorum..
Günaydın kızlar,
Öksürmekten sabaha kadar uyumadım çok kötüyüm çok boğazım gıcıklanıyor öksürmeye başlıyorum sonrada kabardıkça kabarıyor berbat
Sabah : 1 küçük poğaça + 1 brd.çay
Bu aralar akşam yemeklerini fazla kaçırmaya başladım ekmek yemezken ekmekte yemeye başladım.Birde regl olduğum için canım tatlı istiyor dün akşam az şekerli irmik helvası yaptım yedim :26:
gunaydın wish regl dönemlerinde tatlı krizlerini bastrmak için lıght ürünler tercih edebilirsin en azından enerji miktari daha az oluyor.
Klasik guzel bir aksam yemegi iste
Aynen katiliyorum
Ben de spor ve aksam yemeginden sonra bisey yememekle veriyorum
Haklısın canım aslında böyle durumlarda 2 kaşık nestle-müsli yiyordum ama bu aralar dediğim gibi biraz ipin ucunu kaçırdım sanırım.
Birde iki çocuğum var onlarda haklı olarak akşamları tatlı dondurma türü şeyler istiyor.Onlara yapıp kendim yemiyordum ama bugünlerde hiç frenliyemiyorum bu nedenle hafif talılar yapmaya çalışıyorum.Çocuklarda meyve yemekten bıktı
günaydın kızlar
bu aralar biraz motivasyona ihtiyacım var :)) sanki bu aralar fazla kaçırıyo gibi hissediyorum kendimi :18::18::18: kilo vermem durdu
napıcam bilemiyorum destek destek destek bekliyorum
aktivialarda olabilir yada lıght sütle tatlandırcyla yapılan kahve yada kakaolu sıcak karısımda olabılr. ama sen cok guzel kılo vermıssın maşşalh neler yaptın? ne kadar zamanda verdin?
günaydın kızlar,
dün akşam:
- kaşarlı mantar,
- yoğurtlu sotelenmiş havuç,
- tulum peynirli, cevizli kıvırcık salata
- 1 dilim de çavdarlı ekmek
bunların yarısını ben yarısını da eşim yedi.
gün boyunca da 2 lt.den fazla su içtim ama bana mısın dememiş
gece de:
8-10 adet kiraz, 1 erik yedim.
sabah da ohh hafif yedim diye sevinirken bir baktım tartıda: 66.7 çıktım. şaka gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
65.8den birden bire 66.7 nasıl çıkarım Allah'ımmmmmmmm
o burger sanırım bana 1 gün sonra etki etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?