60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize günaydınnnnn günaydınnnn umarım bu sabah tartıda herkes kendini önceki güne nazaran daha zayıf görsün boğazına hakim bol sulu neşeli mutlu pozitif bir gün olsun hepinize :))))
ben şimdi spor yapacam yapmayanlar hadi sizde başlayın yaz geldi şu fazlalıkları bu fırsatta eritelim hep beraber

Günaydın kızlar,
Öksürmekten sabaha kadar uyumadım çok kötüyüm çok boğazım gıcıklanıyor öksürmeye başlıyorum sonrada kabardıkça kabarıyor berbat

Sabah : 1 küçük poğaça + 1 brd.çay

Bu aralar akşam yemeklerini fazla kaçırmaya başladım ekmek yemezken ekmekte yemeye başladım.Birde regl olduğum için canım tatlı istiyor dün akşam az şekerli irmik helvası yaptım yedim :26:

günaydın kızlar

bu aralar biraz motivasyona ihtiyacım var :)) sanki bu aralar fazla kaçırıyo gibi hissediyorum kendimi :18::18::18: kilo vermem durdu
napıcam bilemiyorum destek destek destek bekliyorum

anladım cnm inşallah eski kilona kavusursun istediğin şeklde. sana katılıyorum aksam yemegınden sonra hıç bir sey yememk lazım en önmlisi bu cunku: yesil cay içiyormusn ?

Günaydın şekerler.Güzel başlasın güzel geçsin gününüz.
Biraz atıştırdım biraz da spor yapacağım az sonra.
İhmal ettiğim yürüyüşlere de başlamalıyım

gunaydın wish regl dönemlerinde tatlı krizlerini bastrmak için lıght ürünler tercih edebilirsin en azından enerji miktari daha az oluyor.

gunaydın wish regl dönemlerinde tatlı krizlerini bastrmak için lıght ürünler tercih edebilirsin en azından enerji miktari daha az oluyor.

Haklısın canım aslında böyle durumlarda 2 kaşık nestle-müsli yiyordum ama bu aralar dediğim gibi biraz ipin ucunu kaçırdım sanırım.
Birde iki çocuğum var onlarda haklı olarak akşamları tatlı dondurma türü şeyler istiyor.Onlara yapıp kendim yemiyordum ama bugünlerde hiç frenliyemiyorum bu nedenle hafif talılar yapmaya çalışıyorum.Çocuklarda meyve yemekten bıktı

dün sabah 59,9 gören ben bu sabah 60,5 çıktımm ,iyice sinir oluyırum artık yaa

Sadeceyalan canım ben tartildim 58.8:) mutlu oldum:) uzun zamandir 59-60 dim. Basliyoruz demi nesfit olayina? Ben yanima alcam kahvaltimi isyerinde yapacagim:) bakalim kac kilo verecegiz:))))

aktivialarda olabilir yada lıght sütle tatlandırcyla yapılan kahve yada kakaolu sıcak karısımda olabılr. ama sen cok guzel kılo vermıssın maşşalh neler yaptın? ne kadar zamanda verdin?

Günaydın günaydın günaydın

şuan nesfitimi yiyorum kahvaltım nesfit olucak bugün 1 tane de şekersiz çay

çok saldım toparlanmanın zamanı geldi

cumadan beri tartılmadım bakalım bu cuma sonuç ne olcak

günaydın kızlar

bu aralar biraz motivasyona ihtiyacım var :)) sanki bu aralar fazla kaçırıyo gibi hissediyorum kendimi :18::18::18: kilo vermem durdu
napıcam bilemiyorum destek destek destek bekliyorum

günaydın brncmr ne motivasyon istediğini yazmıssın ama bence cok iyi ilerlemiş kilo vermişsin kendi kendini motive etmen bu kadar kilo verdikten sonra mümkün olsa gerek senin yerinde olmak isteyen okadar kişi varki maşallah 80 küsürlerden 60 lara düşmüşsün büyük başarı bundan sonrasındada dikkatli olursan istedğin formu yakalarsın canm az kalmıs cunku biraz daha sabır..
ve spor yapma durumun varsa ihmal etme bence

Günaydın herkese,dün çok işim vardı bakamamıştım doğru düzgün foruma.
Sabah işe geldiğimden beri yazılanları okuyorum
Maşallah baya bişiler konuşulmuş.
Dün öğlen; yağsız ıspanak yemeği ve light yoğurt yedim.
Akşam; yağsız tavuk (göğüs) light yoğurt.

Bu sabah yanımda getirmeme rağmen hiç kahvaltı edesim gelmedi öğlen onu yerim artık.
Bende 1 yeşil elma yedim.
Metabolizma hızlandırıcı çayımdan içtim.
Şimdi de kayısılı form çayı içicem.

günaydın kızlar,

dün akşam:
  • kaşarlı mantar,
  • yoğurtlu sotelenmiş havuç,
  • tulum peynirli, cevizli kıvırcık salata
    • 1 dilim de çavdarlı ekmek

bunların yarısını ben yarısını da eşim yedi.
gün boyunca da 2 lt.den fazla su içtim ama bana mısın dememiş
gece de:
8-10 adet kiraz, 1 erik yedim.

sabah da ohh hafif yedim diye sevinirken bir baktım tartıda: 66.7 çıktım. şaka gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
65.8den birden bire 66.7 nasıl çıkarım Allah'ımmmmmmmm
o burger sanırım bana 1 gün sonra etki etti

aktivialarda olabilir yada lıght sütle tatlandırcyla yapılan kahve yada kakaolu sıcak karısımda olabılr. ama sen cok guzel kılo vermıssın maşşalh neler yaptın? ne kadar zamanda verdin?

Tartıda 71,2 kg .yu gördüğüm 06/02/2012 tarihinde başladım canım.İlk ay 4,2 kg verdim . İkinci ay 2,4 kg. Üçüncü ay 0,800 kg.
Anlayacağın artık vücudum alıştı ve direniyor.
Özel yaptığım birşey yok sadece yediklerimi azalttım.Beyaz ekmek makarna pilav ve en önemlisi gofret çikolata yemiyorum sofradan tıka basa doymadan kalkıyorum bitki çayları ve bol su içiyorum.İki çocuktan fırsat bulabilsem birde spora başlasam tutmayın beni

Fıstığım senin tartıda sorun olmasın

günaydın kızlaaaarr..
nabersiniz güzeller..

sabah 7de kalktım, bir bardak su içtim..7.45 te bir bardak süt içtim..
8.15 te 9.15 e kadar spor yaptım..
ilk 45dakka 4.5-5.5 arası yürüdüm, sonraki 15 dakka 7-8 de koştum..bu esnada 1 litre su içtim..
şimdi de bir elma yiyorum yeşil(arjantin)

decembercim canını sıkma..beni hatırlamıyor musun, uzun bir süre 60-61lerde takılmıştım spor yaptığım halde..şimdi vermeye başlıyorum bugün tartıldım da kendimi 59.3 gördüm..sen spor yapıyor muydun?öptüm seni şekerim

kızlar dün akşam canım nasıl tatlı çekti bir bilseniz..beynimde yaşpastalar, çikolatalar, kekler, kurabiyeler nasıl döndü anlatamam
hemen gittim 3 tane incir yedim ve bir bardak ta süt hazırladım kendime..içine de yaptığım ballı(zencefil,zerdeçal,tarçın) karışımdan 1 tatlı kaşığı koydum, rahatladım..

bu arada incelmeleri de farkediyorum kendimde..5 aylık göbeğim 2 aylığa düştü ve göğüs ölçüm de 1 beden küçüldü.. basen de öyle..

ayy kızlar spor yapın mutlaka..spor yapınca insanın içinde pozitif bir enerji oluyor..
ben spor yaptığım günlerde yediklerime de çok dikkat edip aşırıya kaçmıyorum..
hem pozitifi hem dengeli

lunapiena,madam,wish,excity,gülin,merguana öpüyorum sizi şekerler

brncmr, maçakızı sizi de tabi, mesaj yolladıktan sonra gördüm burda olduğunuzu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…