- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
günaydın kızlaaaarr..
nabersiniz güzeller..
sabah 7de kalktım, bir bardak su içtim..7.45 te bir bardak süt içtim..
8.15 te 9.15 e kadar spor yaptım..
ilk 45dakka 4.5-5.5 arası yürüdüm, sonraki 15 dakka 7-8 de koştum..bu esnada 1 litre su içtim..
şimdi de bir elma yiyorum yeşil(arjantin)
decembercim canını sıkma..beni hatırlamıyor musun, uzun bir süre 60-61lerde takılmıştım spor yaptığım halde..şimdi vermeye başlıyorum bugün tartıldım da kendimi 59.3 gördüm..sen spor yapıyor muydun?öptüm seni şekerim
kızlar dün akşam canım nasıl tatlı çekti bir bilseniz..beynimde yaşpastalar, çikolatalar, kekler, kurabiyeler nasıl döndü anlatamam
hemen gittim 3 tane incir yedim ve bir bardak ta süt hazırladım kendime..içine de yaptığım ballı(zencefil,zerdeçal,tarçın) karışımdan 1 tatlı kaşığı koydum, rahatladım..
bu arada incelmeleri de farkediyorum kendimde..5 aylık göbeğim 2 aylığa düştüve göğüs ölçüm de 1 beden küçüldü.. basen de öyle..
ayy kızlar spor yapın mutlaka..spor yapınca insanın içinde pozitif bir enerji oluyor..
ben spor yaptığım günlerde yediklerime de çok dikkat edip aşırıya kaçmıyorum..
hem pozitifi hem dengeli
lunapiena,madam,wish,excity,gülin,merguana öpüyorum sizi şekerler
brncmr, maçakızı sizi de tabi, mesaj yolladıktan sonra gördüm burda olduğunuzu..
Tartıda 71,2 kg .yu gördüğüm 06/02/2012 tarihinde başladım canım.İlk ay 4,2 kg verdim . İkinci ay 2,4 kg. Üçüncü ay 0,800 kg.
Anlayacağın artık vücudum alıştı ve direniyor.
Özel yaptığım birşey yok sadece yediklerimi azalttım.Beyaz ekmek makarna pilav ve en önemlisi gofret çikolata yemiyorum sofradan tıka basa doymadan kalkıyorum bitki çayları ve bol su içiyorum.İki çocuktan fırsat bulabilsem birde spora başlasam tutmayın beni
Yarım saat egzersiz yaptım akşam üstü 1 saat yürüyüş planlıyorum.
Şu paslanmış bisikletinde biraz pasını mı alsam:)
10 dakika ayırsam her gün hiç fena olmayacak.
sben bisikletin faydasını görüyormusn kullanmısmıydın daha önce yağ yakımına etkisi varmı ? bnde almak istyorum ama kararsızım stepper aleti alcam ama bisiklette alabilirim yanında bilgi verrsen sewınırım sorunlu bolgem basen kalça..:18:
bu arada kilom 64 ve ben 54 olmaya çalışıyorum.Acaba 2 ayda bunu başarabilir miyim yaa
çok teşekkürler ban moral verdin sabredeceğim azmedeceğim yalnız bu kan hapları ve vitaminler acayip iştahımı açtı ne yapacağım bilniyorum
canım günaydınn ayranıda içtim bi şişlik anlatamam sana..
Günaydın herkese,dün çok işim vardı bakamamıştım doğru düzgün foruma.
Sabah işe geldiğimden beri yazılanları okuyorum
Maşallah baya bişiler konuşulmuş.
Dün öğlen; yağsız ıspanak yemeği ve light yoğurt yedim.
Akşam; yağsız tavuk (göğüs) light yoğurt.
Bu sabah yanımda getirmeme rağmen hiç kahvaltı edesim gelmedi öğlen onu yerim artık.
Bende 1 yeşil elma yedim.
Metabolizma hızlandırıcı çayımdan içtim.
Şimdi de kayısılı form çayı içicem.
günaydın kızlar,
dün akşam:
- kaşarlı mantar,
- yoğurtlu sotelenmiş havuç,
- tulum peynirli, cevizli kıvırcık salata
- 1 dilim de çavdarlı ekmek
bunların yarısını ben yarısını da eşim yedi.
gün boyunca da 2 lt.den fazla su içtim ama bana mısın dememiş
gece de:
8-10 adet kiraz, 1 erik yedim.
sabah da ohh hafif yedim diye sevinirken bir baktım tartıda: 66.7 çıktım. şaka gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
65.8den birden bire 66.7 nasıl çıkarım Allah'ımmmmmmmm
o burger sanırım bana 1 gün sonra etki etti
günaydın kızlaaaarr..
nabersiniz güzeller..
sabah 7de kalktım, bir bardak su içtim..7.45 te bir bardak süt içtim..
8.15 te 9.15 e kadar spor yaptım..
ilk 45dakka 4.5-5.5 arası yürüdüm, sonraki 15 dakka 7-8 de koştum..bu esnada 1 litre su içtim..
şimdi de bir elma yiyorum yeşil(arjantin)
decembercim canını sıkma..beni hatırlamıyor musun, uzun bir süre 60-61lerde takılmıştım spor yaptığım halde..şimdi vermeye başlıyorum bugün tartıldım da kendimi 59.3 gördüm..sen spor yapıyor muydun?öptüm seni şekerim
kızlar dün akşam canım nasıl tatlı çekti bir bilseniz..beynimde yaşpastalar, çikolatalar, kekler, kurabiyeler nasıl döndü anlatamam
hemen gittim 3 tane incir yedim ve bir bardak ta süt hazırladım kendime..içine de yaptığım ballı(zencefil,zerdeçal,tarçın) karışımdan 1 tatlı kaşığı koydum, rahatladım..
bu arada incelmeleri de farkediyorum kendimde..5 aylık göbeğim 2 aylığa düştüve göğüs ölçüm de 1 beden küçüldü.. basen de öyle..
ayy kızlar spor yapın mutlaka..spor yapınca insanın içinde pozitif bir enerji oluyor..
ben spor yaptığım günlerde yediklerime de çok dikkat edip aşırıya kaçmıyorum..
hem pozitifi hem dengeli
lunapiena,madam,wish,excity,gülin,merguana öpüyorum sizi şekerler
brncmr, maçakızı sizi de tabi, mesaj yolladıktan sonra gördüm burda olduğunuzu..
Canım kullandım desem yalan olur:) Uzun süredir evde çanta askım oldu.Kullanılırsa işe yarar en azından efor harcıyorsun.
Kalça için daha etkili olduğu söyleniyor.Eve alma konusunda dışarı çıkabiliyorsan her parkta var açık havada daha zevkli.
Sıkılıp kenarda kalırsa evde yer kaplamamış olur.
esenrüzgarcım seni de öptüüüm
sen nasılsın? bebişin nasıl..
Ben de seni öptüm canım
Ben gayet iyiyim. Bir önceki mesajımda da söylediğim gibi tartıda kilo vermiş görünüyorum. Moralim yerine geldi. Darısı herkesin başına :)
Nolsun artık abi oldu teyzesi :)
Dün eve işten normal zamanda gittim diye sevinç çığlıkları atıyordu :)
Onunla biraz vakit geçirdik babası gelinceye kadar.
Ondan sonra ben izin istedim ve 1 saatlik egzersizimi yaptım.
Leslie ile yürüyüş, 10 dk. karın hareketleri, zumba (beni bitirdi zumba:) ) artık ne varsa yaptım.
Şu zumba işi süper bişey ya. Her hareketi tam manasıyla yapamıyorum ama acayip ter attırıyor.
ay ne güzel..ben de böyle şeyleri duyunca bebiş yapasım geliyor ama zamanı var biraz daha :)
şu zumbayı ben de çok istyorum ama hiç bir yerden indiremedim.
internetim de o kdar yavaş ki burayı bile zor açıyorum..video izlesem desem hiiiç olmaz..
Eliptik bisikletten mi bahsediyoruz ?
Ben de alsam mı diye düşünüyordum, hala da arada düşünüyorum ama kesin birkaç ay kullanırım sonra kenara atarım diye almadım.
Yediklerini beğendimKilo verdin mi dün ?
Walla tatlim ben kullanmadim ama vucut yag oranini filan olcuyodur. Evde baskulun yoksa kesin al derim.arkadaşlar esse mağazında goldmaster vucut analiz baskülü ac-100 100 tlden 50 tl.düşmüş aranızda kullanan var mı acaba çok merak ediyorum güzel bir tartı mı diye acil cevaplarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?