60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün pek aktifsin şekerim maşallah
çok güzel bende göbekte hafif incelme var sanki öyle hissediyorum ama kg aynı..
canım bu hafta yapamıyorum hiç işten geç çıkıyorum eve gitmem 9,30 oluyor 10 dada yapamıyorum komşuya rahatsızlık vermemek adına.ama şu bir gerekkki spor yaptığımda kendimi mutlu hissediyorum yapamadığımda kendi kendimi yiyorum..kg düşmüş canım 58 lere bişey kalmamışbende çok öptüm canım..

Yarım saat egzersiz yaptım akşam üstü 1 saat yürüyüş planlıyorum.
Şu paslanmış bisikletinde biraz pasını mı alsam:)
10 dakika ayırsam her gün hiç fena olmayacak.

anladım canm biraz uzun zamanda vermişsin kiloları ama vermişsin sonucta cok guzel :) düzenli olarak yemek yemişsin galiba arada kacamkların olmusmuydu pasta borek v.b seyler?

Yarım saat egzersiz yaptım akşam üstü 1 saat yürüyüş planlıyorum.
Şu paslanmış bisikletinde biraz pasını mı alsam:)
10 dakika ayırsam her gün hiç fena olmayacak.

sben bisikletin faydasını görüyormusn kullanmısmıydın daha önce yağ yakımına etkisi varmı ? bnde almak istyorum ama kararsızım stepper aleti alcam ama bisiklette alabilirim yanında bilgi verrsen sewınırım sorunlu bolgem basen kalça..:18:

Canım kullandım desem yalan olur:) Uzun süredir evde çanta askım oldu.Kullanılırsa işe yarar en azından efor harcıyorsun.
Kalça için daha etkili olduğu söyleniyor.Eve alma konusunda dışarı çıkabiliyorsan her parkta var açık havada daha zevkli.
Sıkılıp kenarda kalırsa evde yer kaplamamış olur.

bu arada kilom 64 ve ben 54 olmaya çalışıyorum.Acaba 2 ayda bunu başarabilir miyim yaa

Başarırsın. Azimle, yediklerine dikkat ederek ve spor yaparak neden olmasın! Kilo vermeye başlayınca arkası gelir merak etme... Yeterki niyet et.

çok teşekkürler ban moral verdin sabredeceğim azmedeceğim yalnız bu kan hapları ve vitaminler acayip iştahımı açtı ne yapacağım bilniyorum

Rica ederim canım. O haplar kilo aldırıyor onun için biraz daha fazla mücadele etmen lazım. Egzersizini fazla yaparsın artık.

canım günaydınn ayranıda içtim bi şişlik anlatamam sana..

Günaydın december'cım. Sabah mı içtin ayranı ?

Yediklerini beğendim Kilo verdin mi dün ?

Acaba vücudun ödem mi yaptı? Ödem atıcı çaylar felan iç. Bir de bazen önceki gün yediklerin 2 gün sonra çıkıyor etkisi :26:
Bence yine de moralini bozma , o kadar yüksek çıktıysa ödem de vardır kesin bunun içinde. Ama bugün dikkat et yediklerine, tuz fazla yeme, bir de dediğim gibi ödem atıcı çay iç imkanın varsa ve bol su iç.

Ben de burdayım

Eliptik bisikletten mi bahsediyoruz ?
Ben de alsam mı diye düşünüyordum, hala da arada düşünüyorum ama kesin birkaç ay kullanırım sonra kenara atarım diye almadım.

decembercim; ay sorma kız, komşum gitti ya, artık zararlı şeyler yediren yok bana
bi de şu kitabın etkisinden abur cuburu hepten kestim.önceden evde çikolata olurdu, şimdi onu bile almıyom..mutfak masrafım yarıya düştü resmen
canım, koşu bandında yürüymesen bile egzersiz yap mutlaka, kaslarını aktifeştir..

durna, stepperı boşver eliptik bisiklet daha faydalıdr stepperdan.
hiç düşünme.durumun müsayitse e.bisiklet al.

Eveeeettt,
Günaydın kızlar,
Tartıda bugün 53.7 geldiiiiimm
Azmettim ödemleri attım. 2 gün akşam hafif yedim. Sonuç bu
Kaldı geriye 3 kilo...

Dün akşam 2 yk patates yemeği + yoğurt (pul biberli +naneli) yedim. Ondan sonrası hiçbişey yemedim.
Tabi her zamanki gibi zayıflama çayımı ve ballı sirkeli suyumu da içtim.

arkadaşlar esse mağazında goldmaster vucut analiz baskülü ac-100 100 tlden 50 tl.düşmüş aranızda kullanan var mı acaba çok merak ediyorum güzel bir tartı mı diye acil cevaplarsanız çok sevinirim

esenrüzgarcım seni de öptüüüm

sen nasılsın? bebişin nasıl..

Ben de seni öptüm canım
Ben gayet iyiyim. Bir önceki mesajımda da söylediğim gibi tartıda kilo vermiş görünüyorum. Moralim yerine geldi. Darısı herkesin başına :)

Nolsun artık abi oldu teyzesi :)
Dün eve işten normal zamanda gittim diye sevinç çığlıkları atıyordu :)
Onunla biraz vakit geçirdik babası gelinceye kadar.
Ondan sonra ben izin istedim ve 1 saatlik egzersizimi yaptım.
Leslie ile yürüyüş, 10 dk. karın hareketleri, zumba (beni bitirdi zumba:) ) artık ne varsa yaptım.
Şu zumba işi süper bişey ya. Her hareketi tam manasıyla yapamıyorum ama acayip ter attırıyor.

ay ne güzel..ben de böyle şeyleri duyunca bebiş yapasım geliyor ama zamanı var biraz daha :)

şu zumbayı ben de çok istyorum ama hiç bir yerden indiremedim.
internetim de o kdar yavaş ki burayı bile zor açıyorum..video izlesem desem hiiiç olmaz..

Benden biri egzersiz videosu istemişti ama ; kim istemişti hatırlayamadım:

Kalça hareketleri:
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

Bu da zumba dansı linki : (bu oldukça yorucu artık ne kadar yapabilirseniz)
Core Rhythms Full Workout - YouTube

Bu da karın ve kalça yağlarını eritmek için link :
8 Dakikada Karın ve Kalça Yağlarınızı Yakın - PcTekno.NET - YouTube

Bu hareketleri ısınmadan yapmayın ama tutulur kalırsınız :)

Biraz daha kilo vermeyi mi bekliyosun canım bebiş için ? Kaç yıllık evlisin?

Zumba mutlaka dene az önce linklerini de gönderdim. Ama 15 dk. içinde zaten pilin bitecek :))
Öncesinde mutlaka ısın ama.

video izleyemem şekerim, intrnetim çok kötü..

ben evlendiğimde 50-52 kilo civarıydım..8 ayda 63leri gördüm..
tabi buna doğum kontrol hapının etkisi çok oldu..bir de evn içinde hareketsiz kaldım..
eşimin şark görevndeyiz, askeriyenin içindeyiz.çıkacak yer yok..ben de en son çare koşu bandı alalım dedim..şimdi onun sayesinde veriyorum yavaş yavaş..tai dk hapıını da bıraktım..

bu arada temmuzda 1 yıl olcak..yeni evliyiz daha..

Son düzenleme:
ya ne olursunuz biri bana cevap yazsın arkadaşlar esse mağazında goldmaster vucut analiz baskülü ac-100 100 tlden 50 tl.düşmüş aranızda kullanan var mı acaba çok merak ediyorum güzel bir tartı mı diye acil cevaplarsanız çok sevinirim

Eliptik bisikletten mi bahsediyoruz ?
Ben de alsam mı diye düşünüyordum, hala da arada düşünüyorum ama kesin birkaç ay kullanırım sonra kenara atarım diye almadım.

Bendeki eski tip kondisyon bisikleti.Dediğini de düşündüm burada bahsedilince ama iki askı çok olacaktı odaya:)
Evde kapalı olmaktansa dışarıya çıkıp spor yapmak daha cazip geliyor şu aralar.Özellikle tempolu yürümek

arkadaşlar esse mağazında goldmaster vucut analiz baskülü ac-100 100 tlden 50 tl.düşmüş aranızda kullanan var mı acaba çok merak ediyorum güzel bir tartı mı diye acil cevaplarsanız çok sevinirim
Walla tatlim ben kullanmadim ama vucut yag oranini filan olcuyodur. Evde baskulun yoksa kesin al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…