Eveeeettt,
Günaydın kızlar,
Tartıda bugün 53.7 geldiiiiimm
Azmettim ödemleri attım. 2 gün akşam hafif yedim. Sonuç bu
Kaldı geriye 3 kilo...
Dün akşam 2 yk patates yemeği + yoğurt (pul biberli +naneli) yedim. Ondan sonrası hiçbişey yemedim.
Tabi her zamanki gibi zayıflama çayımı ve ballı sirkeli suyumu da içtim.
Sadeceyalan canım ben tartildim 58.8:) mutlu oldum:) uzun zamandir 59-60 dim. Basliyoruz demi nesfit olayina? Ben yanima alcam kahvaltimi isyerinde yapacagim:) bakalim kac kilo verecegiz:))))
Canım kullandım desem yalan olur:) Uzun süredir evde çanta askım oldu.Kullanılırsa işe yarar en azından efor harcıyorsun.
Kalça için daha etkili olduğu söyleniyor.Eve alma konusunda dışarı çıkabiliyorsan her parkta var açık havada daha zevkli.
Sıkılıp kenarda kalırsa evde yer kaplamamış olur.
Benden biri egzersiz videosu istemişti ama ; kim istemişti hatırlayamadım:
Kalça hareketleri:
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Bu da zumba dansı linki : (bu oldukça yorucu artık ne kadar yapabilirseniz)
Core Rhythms Full Workout - YouTube
Bu da karın ve kalça yağlarını eritmek için link :
8 Dakikada Karın ve Kalça Yağlarınızı Yakın - PcTekno.NET - YouTube
Bu hareketleri ısınmadan yapmayın ama tutulur kalırsınız :)
Bendeki eski tip kondisyon bisikleti.Dediğini de düşündüm burada bahsedilince ama iki askı çok olacaktı odaya:)
Evde kapalı olmaktansa dışarıya çıkıp spor yapmak daha cazip geliyor şu aralar.Özellikle tempolu yürümek[/QU
haklısınz kızlar bende koşu bandı var ama hiç kullanmıyorum ölece duruyor satmayada kıyamıyorum ara sıra annem kullanıyo okadar :\
ama eliptik bisiklet yürüşten daha ii diyolar kalorı yakımı acısından.
günaydın kızlar
bu aralar biraz motivasyona ihtiyacım var :)) sanki bu aralar fazla kaçırıyo gibi hissediyorum kendimi :18::18::18: kilo vermem durdu
napıcam bilemiyorum destek destek destek bekliyorum[/QUOTE
Günaydın Canım,
Asla Pes etme Vücud belli miktar kilo verdikten sonra direnişe geçiyor ve seninle mutlaka inatlaşır belli bi süre kilo veremezsin ama bırakmazsan mutlaka tekrar kilo vermeye başlayacaksın bu direnişi çabuk kırmak için egzersiz yapmayı deneyebilirsin.heleki şuan uzun süredir inemediğin kilo sınırındaysan birikmiş yağlar diğerlerine göre vücudtan daha zor atılıyor ama dediğim gibi yılmak yok yola devam :))))
Benim problemim kalça bu akşam bunları bi deniyim bakalım. Gerçi 2 gündür daha iş dönüşü otobüste uyuklamaya başlıorum :/
Şeytan dürtüo eve yürüme taksi tut die sonradan kendime gelip eve yürüyorum. Eve gelince de pilim bitik oluo :/ Bu akşam zorlicam kendimi ya olmuyo böle çünkü benim bölgesel zayıflamam lazım üst kısmım hiç yok bile denebilir. Hep basen, hep basenGenetik miras
Hadi mubarek olsun canim:) benim 58 olma olabilitem yok ama senin olabilirbende tartıldım canım 60.850 de ben çıktım gazamız mubarek ola:)cumaya kadar 60 olabılıtem varmı sence:)
Bendeki eski tip kondisyon bisikleti.Dediğini de düşündüm burada bahsedilince ama iki askı çok olacaktı odaya:)
Evde kapalı olmaktansa dışarıya çıkıp spor yapmak daha cazip geliyor şu aralar.Özellikle tempolu yürümek
arkadaşlar esse mağazında goldmaster vucut analiz baskülü ac-100 100 tlden 50 tl.düşmüş aranızda kullanan var mı acaba çok merak ediyorum güzel bir tartı mı diye acil cevaplarsanız çok sevinirim
video izleyemem şekerim, intrnetim çok kötü..
ben evlendiğimde 50-52 kilo civarıydım..8 ayda 63leri gördüm..
tabi buna doğum kontrol hapının etkisi çok oldu..bir de evn içinde hareketsiz kaldım..
eşimin şark görevndeyiz, askeriyenin içindeyiz.çıkacak yer yok..ben de en son çare koşu bandı alalım dedim..şimdi onun sayesinde veriyorum yavaş yavaş..tai dk hapıını da bıraktım..
bu arada temmuzda 1 yıl olcak..yeni evliyiz daha..
Walla tatlim ben kullanmadim ama vucut yag oranini filan olcuyodur. Evde baskulun yoksa kesin al derim.
kızlar cuma günü tartılmıyomuyduk,siz diğer günlerde de tartılıyomusunuz?
Hadi mubarek olsun canim:) benim 58 olma olabilitem yok ama senin olabilir)) spor da yapiyorsan gider canım ama 2 gunde 850gr vermesen de uzulcek bi durum yok spor yapiyor musun canım sen? 14 gun sonra kac kilo olcaz biz? Beklenen deger nedir? Sen daha ii bilirsin sekercim?
Ben çalıştığım için ancak öğlenleri yürüyebiliyorum. O yüzden öyle düşünmüştüm ama şu zumba çıkalı o türlü aletlere şimdilik ihtiyacım yok. Belki ilerde kilo koruma amaçlı olabilir...
Vücut analizi nasıl yapıyor acaba?
Daha yeni evliymişsin ya. Daha olur bebişin :) Önce kilolalırın güzelce ver...
Hamileyken de diyet devam ediyor unutma :) O zaman da nasıl olsa hamileyim diye yemek yok.
Ben o zaman şimdikinden daha güzel bir diyet yapmıştım. Diyet dediğim dikkat etmiştim yediklerime.
Vücut yağ oranını nasıl ölçüyor ya. Geçen bir yerde tartıldım. Kilomu söyledim. Kiloma ve boyuma göre ortalama bir değer çıkardı. Öyle ise onu ben de hesaplarım yani...
Ben her zaman tartılıyorum
Sabah akşam, işten geldikten sonra, yemek yedikten sonra spordan sonra vs.
Benim öyle içim rahat oluyor.
hoşgeldin esenruzgar. cok iyi gidiyorsun :)) maşallah canm
bende öyle yapıyodum ama çok moralim bozuluyo o zaman.hele yemekten sonra tartılırsam daha da moralim bozuluyo
bende öyle yapıyodum ama çok moralim bozuluyo o zaman.hele yemekten sonra tartılırsam daha da moralim bozuluyo
ecus seninle sorunumuz aynı benimde kalça ve basen sıkıntım var. gecen yıl sporsuz diyetle eritmiştim baya gitmişti bu kış kılo aldım bi 6-7 kilo aldım hemen hemen iki haftadr diyetteyım ve nekadar kılo verdım bilmiyorum ama hiç olmayan pantolonum suan oluyor giyebiliyorum yani spor yapman şart canım spor yapmadan erimiyor. taksiye felan binme diyet + yürüyüş istediğin sonucu almana yrdmcı olacaktr. boy kaç senin canm ?
İşte onu kendine göre ayarlayacaksın.
Gerekirse haftada bir tartıl.
Çünkü haftaiçlerinde iniş çıkışlar oluyor. Az yediğim halde niye çok geldim diye ben acil eylem planı yapıyorum ve kilo vermeye çalışıyorum vs. bana yarıyor yani. Ama moral bozup da ters etki yapıyorsa hiç tartılma tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?