esenruzgar elissa ile yürüyüş demiştin o ne oluyor canm ? nasıl bi aktivite hiç duymamıştım...:
Hadi mubarek olsun canim:) benim 58 olma olabilitem yok ama senin olabilir)) spor da yapiyorsan gider canım ama 2 gunde 850gr vermesen de uzulcek bi durum yok spor yapiyor musun canım sen? 14 gun sonra kac kilo olcaz biz? Beklenen deger nedir? Sen daha ii bilirsin sekercim?
Gulincim biz sadeceyalanla nesfit diyetine basladik da o yuzden tartildik bu sabah. Normalde ben cumalari tartiliyorum. Arada merak edip tartildigim da oluyor tabi o ayri:)
kız ben bilmem beyım bılır.:)valla ben 14 gun sonra57 olsam hıçç fena olmaz spor yapıyo sayılırım gunluk250 ip atlıyorum 30 mekik çekıyorum bide yenı yurumeye calısan bi kızım var arkasınta koşuyorum:)))
gözlerim açık kaldı 250 ip nasıl atlıyosun ben 50ye gelince bitiyorum bütün gece ağrıyo bacaklarım
Leslie sansone diye bir kadın var, onun yaptığı bir egzersiz/yürüyüş.
Sana bendeki olan linkleri göndereyim:
https://www.youtube.com/watch?v=Aa3fr4XjBb4
https://www.youtube.com/watch?v=SfF...DvjVQa1PpcFN-4vcytKVdzJ34Yt0BF67LoqlBrkloAdM=
bunun gibi birçok videosu var. Bir araştır istersen.
yarım saatte atlıyorum valla alıstım önceleri benım de dilim dişarda kalıyodu atlayamıyodum:)ama bacaklar kollar ınceldi emzırmeme ramen gögüs bolgemde kı sarkmalarda gıttı kız cıllop gıbı oldum yaa:)))
kız ben bilmem beyım bılır.:)valla ben 14 gun sonra57 olsam hıçç fena olmaz spor yapıyo sayılırım gunluk250 ip atlıyorum 30 mekik çekıyorum bide yenı yurumeye calısan bi kızım var arkasınta koşuyorum:)))
gözlerim açık kaldı 250 ip nasıl atlıyosun ben 50ye gelince bitiyorum bütün gece ağrıyo bacaklarım
yarım saatte atlıyorum valla alıstım önceleri benım de dilim dişarda kalıyodu atlayamıyodum:)ama bacaklar kollar ınceldi emzırmeme ramen gögüs bolgemde kı sarkmalarda gıttı kız cıllop gıbı oldum yaa:)))
Komşulardan çekinmesem ben de başlamak isterim ip atlamaya:) Her ses duyuluyor yukarıya çıkmasınlar sonra:)
:)))) bende 56 olsam bana yeter 14 gunde daha ne olsun:))) ama 55 olaam da super olur yanikız ben bilmem beyım bılır.:)valla ben 14 gun sonra57 olsam hıçç fena olmaz spor yapıyo sayılırım gunluk250 ip atlıyorum 30 mekik çekıyorum bide yenı yurumeye calısan bi kızım var arkasınta koşuyorum:)))
Ben 50'yi bırak 10'u bile çekemiyorum :)
İp atlamayı eskiden çok güzel yapardım da bir ara denemiştim hiç yapamadım. Belki de ipim de özel olmayınca ondan mı diyecem ama ip atlamak her babayiğidin harcı değil bence , tebrik ediyorum seni sadeceyalan.
kızlar ip atlamak hangi bölgelerin yakımını kolaylaştırıyor en etkili olduğu bölge bacak ve kollarmı? basende işe yararmı acaba?
:)))) bende 56 olsam bana yeter 14 gunde daha ne olsun:))) ama 55 olaam da super olur yani)) evet canım seninki spordan sayilir. Ben 10-15dklik yurume mesafesindeki ise bile arabayla geliyorum ama elim kolum hep kitaplarla dolu oluyor ondan:)
Kiz helal olsun sana:) ben de ip atlamaya baslayim bari o kadar faydaliysaalt komsu evde yokken atlarim bakalim 14 gunde neler olacak???
basende yaramıyo gözle görunur kol ve bacaklarda etkısı var ama
Basende de yarasaymis super olumus:) bende de basen sorunu var yabasende yaramıyo gözle görunur kol ve bacaklarda etkısı var ama
teşekkurler canım:)biz annemlerın oraya gıdınce kardeşlerımle hala atlarız ip:)))4kız kardesız en buyuk ben 26 en kuçuk 20 yaşında hala oyun oynuyoruz:))
Ara öğün olarak müsli yemeye çalışıyorum ama ağzımda büyüyor resmen
Bir türlü sevemedim her türlüsü aldım ama sonuç değişmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?