60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız ben bilmem beyım bılır.:)valla ben 14 gun sonra57 olsam hıçç fena olmaz spor yapıyo sayılırım gunluk250 ip atlıyorum 30 mekik çekıyorum bide yenı yurumeye calısan bi kızım var arkasınta koşuyorum:)))

Gulincim biz sadeceyalanla nesfit diyetine basladik da o yuzden tartildik bu sabah. Normalde ben cumalari tartiliyorum. Arada merak edip tartildigim da oluyor tabi o ayri:)

bu sabah bende onu düşünmüştüm.sabahları bazen nesfitle kahvaltı ediyorum hele çileklisini yiyince canım tatlıda istemiyo acaba akşam da yesem nasıl olur diye düşündüm ama gece acıkıp kendime engel olamazsam boşa gider.umarım sizin işinize yarar eğer yararsa belki bende size katılırım :)

gözlerim açık kaldı 250 ip nasıl atlıyosun ben 50ye gelince bitiyorum bütün gece ağrıyo bacaklarım

gözlerim açık kaldı 250 ip nasıl atlıyosun ben 50ye gelince bitiyorum bütün gece ağrıyo bacaklarım

yarım saatte atlıyorum valla alıstım önceleri benım de dilim dişarda kalıyodu atlayamıyodum:)ama bacaklar kollar ınceldi emzırmeme ramen gögüs bolgemde kı sarkmalarda gıttı kız cıllop gıbı oldum yaa:)))

Komşulardan çekinmesem ben de başlamak isterim ip atlamaya:) Her ses duyuluyor yukarıya çıkmasınlar sonra:)

Ben 50'yi bırak 10'u bile çekemiyorum :)
İp atlamayı eskiden çok güzel yapardım da bir ara denemiştim hiç yapamadım. Belki de ipim de özel olmayınca ondan mı diyecem ama ip atlamak her babayiğidin harcı değil bence , tebrik ediyorum seni sadeceyalan.

kızlar ip atlamak hangi bölgelerin yakımını kolaylaştırıyor en etkili olduğu bölge bacak ve kollarmı? basende işe yararmı acaba?

:)))) bende 56 olsam bana yeter 14 gunde daha ne olsun:))) ama 55 olaam da super olur yani)) evet canım seninki spordan sayilir. Ben 10-15dklik yurume mesafesindeki ise bile arabayla geliyorum ama elim kolum hep kitaplarla dolu oluyor ondan:)
Kiz helal olsun sana:) ben de ip atlamaya baslayim bari o kadar faydaliysa alt komsu evde yokken atlarim bakalim 14 gunde neler olacak???

teşekkurler canım:)biz annemlerın oraya gıdınce kardeşlerımle hala atlarız ip:)))4kız kardesız en buyuk ben 26 en kuçuk 20 yaşında hala oyun oynuyoruz:))

Kızlar bu sabah 1 ince kare dilim çikolata ve çay içtim sadece. (akşamdan arkadaş vermişti iş yerinde çikolatayı aklım kalmıştı onda sabaha sakladım )
Tabi sabah aç karna ballı sirkeli ılık suyumu da içtim.

atla canım inşallah istedıgın gıbı olacak:))

ip atlamanın yararları

--------------------------------------------------------------------------------

İp atlayarak yağ yakıp zayıflamak mümkün.İp atlayarak kilo verenlerin sayısı sürekli artış gösteriyor.Peki ip atlamanın faydaları nelerdir ? İp atlayarak zayıflama yöntemi oldukça ilgi çekici gerçekten zayıflatıyor.Kolayca ve etkili bir şekilde kilo vermenin yolu ip atlamaktan geçiyor. Biz demiyoruz; bunu söyleyen Amerikan Olimpiyat Güreş Takımı Koçu Buddy Lee.

Lee, en etkili yağ yakma formülünü açıklıyor:

Teknik:

Bacaklarını kalça genişliğinde açarak dizlerini hafifçe kır ve dengede dur. Zıplarken parmak uçlarını yere doğru döndür. Yerden sadece yarım parmak kadar zıpla ki ayakların incinmesin. 10 setlik 10 kez zıpla, hiç durmadan 100 kez zıplayabilecek kadar alışmalısın. Başardıktan sonra hiç durmadan 500 defa zıplamaya çalış.

Sonra da bu beş adımlık egzersizi dene:

Egzersiz planı

1. Basic Bounce Alternative Step
Yerinde sayıyormuş gibi koşarak ısınmaya başla. Önce bir ayağını sonra diğerini kullanarak ipten atla. Bir dakikalık koşudan sonra ise her iki zıplayıştan sonra adım değiştir.

2. Forward Backward Line Hops
İpi önüne dümdüz olarak ser. Öne zıplayarak parmak uçlarında dengede dur. Sonra da arkaya zıpla. Bir dakika devam et.

3. Body Weight Squats
İpi ikiye katla ve ağırlık barı gibi havada tut. Bir dakika boyunca yere çömel ve geri kalk, kol ve gövde kaslarını kullan.

4. High Knee Lifts
Alternate step hareketini yap ama bunu yaparken dizlerini kırarak göğsüne doğru kaldır ve ritmini bozma. Bir dakika boyunca devam et.

5. Alternate Step Sprint
Bir dakika boyunca Alternate Step hareketi yap. Pozisyonu bozmadan mümkün olduğunca hızla zıpla.

Kaynak:Women’s Health

İp Atlayarak zayıflama formülü

İp atlamanın bacaklarınız için mükemmel bir egzersiz olduğunu biliyor musunuz? İste size 10 dakikalık günlük bir egzersiz programı…
Çift bacakla ısınma (3 dakika)
Bacaklarınızı birarada tutarak ip atlayın. Yorulursanız yürüyün. Bir yerinizi incitmemek için dirseklerinizi belinize yakın tutun ve ipi bileklerinizi kullanarak çevirin.

Alçak zıplama (2 dakika)
Vücudunuzu alçaltarak ip atlayın. Omurganızı ve kalçalarınızı sabit bir şekilde tutmak için karın kaslarınızı sıkın.

Zıplama (1 dakika)
ipi yavaşça çevirirken, tek bacağınız önde diğeri arkada olacak şekilde hamle yapın. İp başınızın üzerindeyken, zıplayarak bacak pozisyonunuzu değiştirin. Ritmi tutturmak için yüksek sesle müzik dinleyebilirsiniz.

Çift bacakla soğuma (2 dakika)
2 dakika boyunca normal şekilde ip atlayın ve daha sonra yürüyün. Hareket sona erdiğinde bacaklarınızla esnetme hareketleri yapın.

Tek diz kaldırma (2 dakika)
ipi başınızın üzerinden geçirdikten sonra, ipin üzerinden atlamadan önce sağ dizinizi 90 derecelik açıyla bükerek kaldırın. Bacak değiştirerek hareketi tekrarlayın. Yumuşak bir şekilde yere basmak için, hareketi alçalarak yapmaya çalışın.

Spor Türleri

İp Atlamanın Faydaları

Bu kardiyo egzersizi ile saatte 600 ila 1200 kalori yakabilmek mümkündür.

•İp atlamak komple bir vücut çalışmasıdır.
•Hızınızı ve eforunuzu çok rahat ayarlayabileceğiniz bir egzersizdir.
•İp atlama sizi daha iyi bir sporcu yapabilir.
•El ayak koordinasyonunu sağlar ve beyninizin iki yarısını da eş zamanlı çalıştırır.
•Kaslarınızın beyin ile iletişimini hızlandırarak verdiğiniz tepki süresini kısaltabilir.
•İp atlayarak bacakları sıkılaştırıp, kalçanızı dikleştirebilirsiniz.
•Selülit ile baş etmenin uygun yollarından birisidir.
•Lenf sistemini çok iyi çalıştırır.
•Zihninizi dinginleştirmek için birebirdir. Stres attırır.
•Varisleri ve örümcek ağı damarları giderebilir.

KIZLARRR BAKIN BU BİLGİLERİ BULDUM HATTA BİRİ BASEN VE KALÇADA ÇOK İYİ DİYE YORUM YZMIŞ

Ara öğün olarak müsli yemeye çalışıyorum ama ağzımda büyüyor resmen
Bir türlü sevemedim her türlüsü aldım ama sonuç değişmiyor.

basende yaramıyo gözle görunur kol ve bacaklarda etkısı var ama
Basende de yarasaymis super olumus:) bende de basen sorunu var ya kilo verince kuculuyor biraz ama var iste yine de olsun kol ve bacaklar da yeter kucukken cok atlardim ben ip:) uzun zamandir denemedim bile:) bide cok bisiklet surerdim. Aslinda bi bisiklet alip ulasimimi bisikletle yapsam fena olmaz eskisehir gibi bi sehirdeyim ne olsa:) her yere bisikletle gidilir benzin yakacagima kalori yakarim ama nerde bende o sevk

teşekkurler canım:)biz annemlerın oraya gıdınce kardeşlerımle hala atlarız ip:)))4kız kardesız en buyuk ben 26 en kuçuk 20 yaşında hala oyun oynuyoruz:))

Böyle 4 kız kardeş olanlara özeniyorum doğrusu.
Benim 1 tanecik bile yok
Siz hep bir araya gelince birbirinize de gaz veriyorsunuzdur zaten.

Ara öğün olarak müsli yemeye çalışıyorum ama ağzımda büyüyor resmen
Bir türlü sevemedim her türlüsü aldım ama sonuç değişmiyor.

Canım zorlama! Ben zaten zararlı diye duymuştum onlar için. Ama sevenler var, tatlı krizini öyle bastıranlar var. Onlar devam etsin. Bir de bakalım zayıflanabiliyor mu müsli ile onu görelim :)
Ben de hiç tatlarını bilmiyorum, bir arkadaş da o zaman hiç başlama demesiyle hiç denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…