- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Basende de yarasaymis super olumus:) bende de basen sorunu var yakilo verince kuculuyor biraz ama var iste yine de olsun kol ve bacaklar da yeter kucukken cok atlardim ben ip:) uzun zamandir denemedim bile:) bide cok bisiklet surerdim. Aslinda bi bisiklet alip ulasimimi bisikletle yapsam fena olmaz eskisehir gibi bi sehirdeyim ne olsa:) her yere bisikletle gidilir benzin yakacagima kalori yakarim ama nerde bende o sevk
Böyle 4 kız kardeş olanlara özeniyorum doğrusu.
Benim 1 tanecik bile yok
Siz hep bir araya gelince birbirinize de gaz veriyorsunuzdur zaten.
canım valla aralarına en tombulu benım hepsı manken gıbı benım kuçugumun agıstosta dügunu var yiyip içip yatıyo vallaa
tşk ederim hoşbuldummm.Hoşgeldin. Tebrik ederim, gayet güzel besleniyorsun. Ama geç saatte çok meyve yemesen iyi olur. Tabi bünye meselesi..
.
Katılıyorum bazı göbekler doğuştan:) Tüy siklet bir kız kardeşim var doğduğunda göbekliydi.
Annem kaç kez doktora bile götürmüştü başka bir şey mi diye:)))
Şimdi üflesen uçacak bir genç kız ama ayva göbeği yerinde.
Benim ki sonradan yaşarken oldu ah ah ergenlikte kemikler tutardı pantolonlarımı
göbeğim içime kaçmış gibiydi
kitabın adını banada soylermısınız çok merak ettim cidden :26:Valla canım, güveniğiniz yerden alın diyor kitapta.Ama kitaptaki yazılanları okuduktan sonra banvitin bile yalan oldugunu anladım..
Tutupta tavuk yetiştirecek halimiz yok, ama araşırıp almakta fayda var.
Eşine mutlaka okut.
Öyle şeyler var ki aklın hayalin durur.
Sen böyle konulara oldukça ilgilisin gördüğüme göre.
Hiç zaman kaybetmeden al oku bu kitabı.
Çiğediğimiz sakızlarda bile ne fesatlar dönüyor bi bilseniz..
Hele çocuğunu şimdiden yetiştirmeye bak..
video izleyemem şekerim, intrnetim çok kötü..
ben evlendiğimde 50-52 kilo civarıydım..8 ayda 63leri gördüm..
tabi buna doğum kontrol hapının etkisi çok oldu..bir de evn içinde hareketsiz kaldım..
eşimin şark görevndeyiz, askeriyenin içindeyiz.çıkacak yer yok..ben de en son çare koşu bandı alalım dedim..şimdi onun sayesinde veriyorum yavaş yavaş..tai dk hapıını da bıraktım..
bu arada temmuzda 1 yıl olcak..yeni evliyiz daha..
Haklısın canım aslında böyle durumlarda 2 kaşık nestle-müsli yiyordum ama bu aralar dediğim gibi biraz ipin ucunu kaçırdım sanırım.
Birde iki çocuğum var onlarda haklı olarak akşamları tatlı dondurma türü şeyler istiyor.Onlara yapıp kendim yemiyordum ama bugünlerde hiç frenliyemiyorum bu nedenle hafif talılar yapmaya çalışıyorum.Çocuklarda meyve yemekten bıktı
yarım saatte atlıyorum valla alıstım önceleri benım de dilim dişarda kalıyodu atlayamıyodum:)ama bacaklar kollar ınceldi emzırmeme ramen gögüs bolgemde kı sarkmalarda gıttı kız cıllop gıbı oldum yaa:)))
ip atlamanın yararları
--------------------------------------------------------------------------------
İp atlayarak yağ yakıp zayıflamak mümkün.İp atlayarak kilo verenlerin sayısı sürekli artış gösteriyor.Peki ip atlamanın faydaları nelerdir ? İp atlayarak zayıflama yöntemi oldukça ilgi çekici gerçekten zayıflatıyor.Kolayca ve etkili bir şekilde kilo vermenin yolu ip atlamaktan geçiyor. Biz demiyoruz; bunu söyleyen Amerikan Olimpiyat Güreş Takımı Koçu Buddy Lee.
Lee, en etkili yağ yakma formülünü açıklıyor:
Teknik:
Bacaklarını kalça genişliğinde açarak dizlerini hafifçe kır ve dengede dur. Zıplarken parmak uçlarını yere doğru döndür. Yerden sadece yarım parmak kadar zıpla ki ayakların incinmesin. 10 setlik 10 kez zıpla, hiç durmadan 100 kez zıplayabilecek kadar alışmalısın. Başardıktan sonra hiç durmadan 500 defa zıplamaya çalış.
Sonra da bu beş adımlık egzersizi dene:
Egzersiz planı
1. Basic Bounce Alternative Step
Yerinde sayıyormuş gibi koşarak ısınmaya başla. Önce bir ayağını sonra diğerini kullanarak ipten atla. Bir dakikalık koşudan sonra ise her iki zıplayıştan sonra adım değiştir.
2. Forward Backward Line Hops
İpi önüne dümdüz olarak ser. Öne zıplayarak parmak uçlarında dengede dur. Sonra da arkaya zıpla. Bir dakika devam et.
3. Body Weight Squats
İpi ikiye katla ve ağırlık barı gibi havada tut. Bir dakika boyunca yere çömel ve geri kalk, kol ve gövde kaslarını kullan.
4. High Knee Lifts
Alternate step hareketini yap ama bunu yaparken dizlerini kırarak göğsüne doğru kaldır ve ritmini bozma. Bir dakika boyunca devam et.
5. Alternate Step Sprint
Bir dakika boyunca Alternate Step hareketi yap. Pozisyonu bozmadan mümkün olduğunca hızla zıpla.
Kaynak:Womens Health
İp Atlayarak zayıflama formülü
İp atlamanın bacaklarınız için mükemmel bir egzersiz olduğunu biliyor musunuz? İste size 10 dakikalık günlük bir egzersiz programı
Çift bacakla ısınma (3 dakika)
Bacaklarınızı birarada tutarak ip atlayın. Yorulursanız yürüyün. Bir yerinizi incitmemek için dirseklerinizi belinize yakın tutun ve ipi bileklerinizi kullanarak çevirin.
Alçak zıplama (2 dakika)
Vücudunuzu alçaltarak ip atlayın. Omurganızı ve kalçalarınızı sabit bir şekilde tutmak için karın kaslarınızı sıkın.
Zıplama (1 dakika)
ipi yavaşça çevirirken, tek bacağınız önde diğeri arkada olacak şekilde hamle yapın. İp başınızın üzerindeyken, zıplayarak bacak pozisyonunuzu değiştirin. Ritmi tutturmak için yüksek sesle müzik dinleyebilirsiniz.
Çift bacakla soğuma (2 dakika)
2 dakika boyunca normal şekilde ip atlayın ve daha sonra yürüyün. Hareket sona erdiğinde bacaklarınızla esnetme hareketleri yapın.
Tek diz kaldırma (2 dakika)
ipi başınızın üzerinden geçirdikten sonra, ipin üzerinden atlamadan önce sağ dizinizi 90 derecelik açıyla bükerek kaldırın. Bacak değiştirerek hareketi tekrarlayın. Yumuşak bir şekilde yere basmak için, hareketi alçalarak yapmaya çalışın.
Spor Türleri
İp Atlamanın Faydaları
Bu kardiyo egzersizi ile saatte 600 ila 1200 kalori yakabilmek mümkündür.
İp atlamak komple bir vücut çalışmasıdır.
Hızınızı ve eforunuzu çok rahat ayarlayabileceğiniz bir egzersizdir.
İp atlama sizi daha iyi bir sporcu yapabilir.
El ayak koordinasyonunu sağlar ve beyninizin iki yarısını da eş zamanlı çalıştırır.
Kaslarınızın beyin ile iletişimini hızlandırarak verdiğiniz tepki süresini kısaltabilir.
İp atlayarak bacakları sıkılaştırıp, kalçanızı dikleştirebilirsiniz.
Selülit ile baş etmenin uygun yollarından birisidir.
Lenf sistemini çok iyi çalıştırır.
Zihninizi dinginleştirmek için birebirdir. Stres attırır.
Varisleri ve örümcek ağı damarları giderebilir.
KIZLARRR BAKIN BU BİLGİLERİ BULDUM HATTA BİRİ BASEN VE KALÇADA ÇOK İYİ DİYE YORUM YZMIŞ
Tebrikler canım..Eee diyetisyeninin bazı tüyoları vardır,bizimle paylaşırsan sevinirim... [/QUOTE
evet menümü vakit bulunca yazayım 6 öğün yemek var..sabah: peynir veya yumurta,3 dilim ekmek,salatalık domates,
ara öğün 1 meyve 1 bardak ayran veya 1 çay bardağı süt
öğle: 4-5 kaşık sebze yemeği 2 köfte kadar et,yada etli nohut ,fasulye vb.
3 dilim ekmek
salata
akşam :8-10 kaşık sebze yemeği,
2 çay bardağı yoğurt,
3 dilim ekmek,salata
1 avuç leblebi
günde 2 bardak yeşil çay ve 45-60 dk civarı yürüyüş.
akşam 21:00 den sonra yemek yok
sabah:bi kase nesfit
1 çay br.şekersiz çay
ara öğün:2 erik
öğlen yemeğiatates yemeği,biraz beyaz ekmek (seçme şansım olmuyo)
ayy nasıl heveslendim şimdik hee akşama 75 e çıkarıyım ben şu ip atlamayı
teşekkürler december verdiğin bilgiler için
Aslinda sende yapabilirsin canım nesfit diyetini:) bence ise yarayacak:) hic olmadi bagirsak sorunu varsa o duzelir cunku sabah aksam sut tuketeceksinbende cesaret edemiyordum sadeceyalanin sayesinde basladim. Aklimda geciyordu surekli en azindan denemis olacagiz. Sonunu getirebilirsek kilo vermis olacagimiza da eminim:)
Bizim 1. Gunumuz burdan sayacagiz.
rica ederim canım benim
öğle yemeğim
1 kase buğday çorbası
zeytinyağlı barbunya
2 dilim çavralı ekmek
patladım kızlarrr
Canim ben kilo alma surecindeyken bile bu kadar cok yemiyordum. Gunde 9 dilim ekmek cok degil mi yaevet menümü vakit bulunca yazayım 6 öğün yemek var..sabah: peynir veya yumurta,3 dilim ekmek,salatalık domates,
öğle: 4-5 kaşık sebze yemeği 2 köfte kadar et,yada etli nohut ,fasulye vb.
3 dilim ekmek
salata
akşam :8-10 kaşık sebze yemeği,
2 çay bardağı yoğurt,
3 dilim ekmek,salata
1 avuç leblebi
günde 2 bardak yeşil çay ve 45-60 dk civarı yürüyüş.
Sadeceyalan canım ben kahvaltimi yaptim nesfitle (ama biraz gec 11.00-11.30 gibi) erken kalkmama ragmen canim bi turlu biseyler yemek istemedi:) biraZdan da ogle yemegine gidecegim. Artik ne varsa menude
Sabahlari zaten nesfit yeter de artar bile Ama bakalim aksam yemegi yerine nasil olacak
bugun pazara cikacagim kizlar isten erken cikip, sebze meyve alayim biraz. Bu hafta normalde 1 ayda yedigim kadar salatalik domates ve marul yedim:)
inşallah işe yarar sizlerden etkilenip biçok alışkanlığımı değiştirdim en önemlisi şekeri hayatımdan çıkartmayı hiç düşünmezken burda kimsenin kullanmaması motive etmişti.belki bunu da yapabilirim ama bilemiyorum çok doyurmuyo nesfit akşam yemeği için hafif kalır gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?