60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ip atlamayı ben de çok severim ama alt komşuma o kadar eziyet yapamam:) zaten koşu bandına ses çıkarmıyor bir de ip atlayıp yüzsüzlük yapmayım diyorum :):)
benden erken giderse eğer başlarım ama

az önce 1 bardak kayısı hoşafı içtim kızlar.
şimdi de bir bardak yeşilçay içiyorum, içine de bir kabuk tarçın attım.
bir saat sonra ne yesem diye düşünüyorum..

çok iyi fikir canım:)ya basen bende işe yaramadı ama herkezde sonuç farklı olabılır

esenrüzgar; evet biz yeni evliyz daha..
hamileyken de çok fazla yiyeceğimi sanmıyorum zaten artık. biraz fazla yiyim çok şişiyorum..

.Hoşgeldin. Tebrik ederim, gayet güzel besleniyorsun. Ama geç saatte çok meyve yemesen iyi olur. Tabi bünye meselesi..

.
tşk ederim hoşbuldummm
normalde boyle değildim beslenme konusunda gecen sene hamılelıgımde bi duzen tutturdum,onu deavm ettıryorum işte.. zaten ben hemıleyken kılo verdım duzenlı yemek yedıgım için
hmm aksam yemegınden sonra yada once yıyeyım olmazsa meyvelerımı, bide ben yasmın kullanıyorum suan(mecburen korunma surecındeyız hem bebegımı kaybettım hemde saframı aldırdıgım için doktor 7ay yasak dedi )kımısını şişmanlatır ya bendede tam ters etkı yaptı yasmın kullanalıda zayıfladım ben ,ama ben gece 23te içiyorum ilacı..

benımde bi gobegım vardı sankı 6aylık hamıleymısım gibi evlenmeden ne kadar zayıfta olsam o gobek dururdu top gibi çok sniir bişi..evlendım herkes bebekmı var demeye basladı megersem saframda tas varmıs .. subabatta aldırdım saframıda rahata erdım hem sancısından kurtuldum hemde o şişkın gobegım gitti

kitabın adını banada soylermısınız çok merak ettim cidden :26:

haklısın arkadasım evlenınce ınsanın kılosu iki misli artıyo bide engelde olamıyosun bu duruma yanii bende 3.yılındayım evlılıgımın ,evlenmeden önce 68dim bak tam 3yıl sonra eskı kıloma kavustum.. evlendiğimde 78lere kadar cıkmıstım yediğim abur cuburu bi ben bilirim hani sana kötu ornek olmayayım canım sen çok azımlısın sonucta ben çookkk tembeldim zor gelırdı duzenlı bi hayat yemek yapmak filan.. öyle işte
asker eşisin sanırım bende oyleyım

----

birde arkadaslardan bazıları kılo vermem durdu diye şikayet etmişler.. morallerı bozulmasın hemen öyle cunku vucutları sıkıslasmaya gecmıs.. önce vucut sıkılasacak sonrada kılo verımı olacak diye bılıyorum ben yani

sabah;
bi kupa 1çay kasıgı balla tatlandırılmıs yesıl cay
2zeytın
bir elimin parmakları ebatında ekmek kopardım onu yedım
bi kibrit kutusu kadar örgü peynırlerden yedım
o kopardıgım ekmeğe erik marmelatı surdum yedım

öğlen;--birazdan yiycem---

sebzeli bulgur pilavı
yogurt
1kasıkta karnıyarık-patlıcanın yarısı kadr)

yörsan sütü bende duydum tek gercek süt yörsanınmıs..
bide ürünler hakkında GİMDES diye bi siteden bakbılırsınız .ben tam olarak incelemedim siteyı acıkcası oyuzden tam ve kesın bılgı vermek yanlıs olur..

biz eşimle bulundugumuz yerde mandıra keşfeteli kutu süt almıyoruz.. yogurdumu kendım yapmaya basladım :) ilk zamanlar tutturamadım (ekım ayında filan bi turlu beceremıyordum yogurt yapmayı filan,şimdi yapa yapa öğrendım ) baya bi kaymak çıkıyor ,evde pişen süt kokusunu bile özlemişim megersem demiştim kendime :)
imkanınız varsa ve guvenıyorsanız kutu sütü terkedebılırsınız

baska aklıma gelenlee bukadar ,

bende yemegımı yıyım artık

hayatım çok fazla kriz tuttuğu zaman kuru kayısı ye Peymen'in bahçeden diye paketleri var birkaçtane yedikten sonra seni kesiyor zaten üzerinede 2 bardak su içtinmi hiçbirşey yiğesin kalmıyor valla :))

Sabah kahvaltıyı yapmayınca öğlene kaldı. 12 gibi yedimm acıkmışım farkında olmadan.
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim light peynir
5 cherry domates
1 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz açık çay

ayy nasıl heveslendim şimdik hee akşama 75 e çıkarıyım ben şu ip atlamayı

teşekkürler december verdiğin bilgiler için

sabah:bi kase nesfit
1 çay br.şekersiz çay
ara öğün:2 erik

öğlen yemeğiatates yemeği,biraz beyaz ekmek (seçme şansım olmuyo)

Sadeceyalan canım ben kahvaltimi yaptim nesfitle (ama biraz gec 11.00-11.30 gibi) erken kalkmama ragmen canim bi turlu biseyler yemek istemedi:) biraZdan da ogle yemegine gidecegim. Artik ne varsa menude
Sabahlari zaten nesfit yeter de artar bile Ama bakalim aksam yemegi yerine nasil olacak
bugun pazara cikacagim kizlar isten erken cikip, sebze meyve alayim biraz. Bu hafta normalde 1 ayda yedigim kadar salatalik domates ve marul yedim:)

sabah:bi kase nesfit
1 çay br.şekersiz çay
ara öğün:2 erik

öğlen yemeğiatates yemeği,biraz beyaz ekmek (seçme şansım olmuyo)

Aslinda sende yapabilirsin canım nesfit diyetini:) bence ise yarayacak:) hic olmadi bagirsak sorunu varsa o duzelir cunku sabah aksam sut tuketeceksin bende cesaret edemiyordum sadeceyalanin sayesinde basladim. Aklimda geciyordu surekli en azindan denemis olacagiz. Sonunu getirebilirsek kilo vermis olacagimiza da eminim:)
Bizim 1. Gunumuz burdan sayacagiz.

ayy nasıl heveslendim şimdik hee akşama 75 e çıkarıyım ben şu ip atlamayı

teşekkürler december verdiğin bilgiler için

rica ederim canım benim

öğle yemeğim

1 kase buğday çorbası
zeytinyağlı barbunya
2 dilim çavralı ekmek

patladım kızlarrr

inşallah işe yarar sizlerden etkilenip biçok alışkanlığımı değiştirdim en önemlisi şekeri hayatımdan çıkartmayı hiç düşünmezken burda kimsenin kullanmaması motive etmişti.belki bunu da yapabilirim ama bilemiyorum çok doyurmuyo nesfit akşam yemeği için hafif kalır gibi geliyo bana

Canim ben kilo alma surecindeyken bile bu kadar cok yemiyordum. Gunde 9 dilim ekmek cok degil mi ya

canım ben her sabah oldugu gıbı 7 de kalktım eşıme kahvaltı hazırlamaya 2 kuru kaysı 2 bardak su içtım yattım 10 gıbı kalkıp nesvıtı edım öyle yemegınde bı kase yogurt çorbası kayın valdemın bahcesınden yesılllık toplayım onlarla yedım akşama da dedıgın gıbı bakalım ınsallah çokk acıkmayız:)

akşam yemegınden bir saat once bısıyler atıştır 1saat sonra nesvitını ye alışana kadar sende u şekılde başla ne dersın

arabesk;
kitabın adı 'şeytan ye diyor' yazarı 'kemal özer'

evet canım, asker eşiyim ben de.

yörsanın sütü mü en iyi sütmüş..?
valla, kızlar inanmıyorum çünkü geçen yörsan sütü cezveye koyduğumda pütürlendiğini gördüm.dedim ki kendi kendime, herhalde bozuldu..son 1 bardaklık vardı..döktüm, yeni paket açtım o da öyle çıktı..son kullanma tarihine de vardı üstelik bayağı.

en iyisi açık süt ama alamıyorum ne yazık ki.

caanım asker eşisin de nasıl düzene girmedi hala hayatın :) ben 7 diyince kalkıyorum..
ilk zamanlarda eşime kahvaltısnı hazırlayıp gittikten sonra yatardım ama baktım ki yata yata büyütmüşüm karpuzu:):) artık yatmıyorum..öğle uykusuna yatıyorum çoğu zman..uykum geliyor çünkü:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…