60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben 72 kilodan 66 düştüm sağlıklı beslenmeyi öğrenerek bunu yaptım bana yardımcı olan bi stei var kalorisepeti harika bir yer herkes orda yediklerinizi sepete atın kalorilerinizi görün herbesinin kalori değeri orada var ve harika bi şeklde aç kalmadan herşeyi yiyerek keyifle zayıflıyorum yani diyette değilim sadece sağlıklı besleniyorum sizde bu siteden faydalanın bence

kızlar ben de şimdi kendime cacık yaptım.ama biraz daha koyu kıvamlı yaptım..
sıcaklr geldi artık çorba içemez oldum.sıcak yemek de yenmiyor, en iyisi cacık yapıyım dedim..

çokk geçmiş olsun(

canım valla aralarına en tombulu benım hepsı manken gıbı benım kuçugumun agıstosta dügunu var yiyip içip yatıyo vallaa

O evlendikten sonra görsün gününü
Evlenmeden önce biz de öyleydik :)
Şaka bir yana insan hiç kilo almayacağım sanıyor ama bir şekilde yeme alışkanlıkların değişince alıyorsun. Mesela evlenince yeme alışkanlıkların kesinilkle değişiyor. Ben yemediğim şeyleri yer oldum. Bir de başlarda hep böyle özeniliyor. Ben hergün pasta, börek , çörek , tatlı yapardım sıkıldıkça :)))
Şimdi pastanın p'sini yapmıyorum

Ben de o doğal sütün kokusun özledim
Memlekete gidince biryerlerden bulalım bari.

ayyy valla biraz önce pişirdım mis gıbı bı bardak doldurdum kendıme sütcuden aldı kayınvaldem bı kaymagı var üstunde 1parmak yememek için zor tutuyorum kendımı

Kızlar ben de hemen gittim Kemal Özer'in "Şeytan ye diyor" kitabını aldım.
Birazcık şöyle göz gezdirdim ,okudum ve dehşete düştüm !
Kendiniz tavuk besleyin , onları yiyin yumurtalarını yiyin diyor ya !
Zaten paranoyak oluyorum bu türlü şeylerde.
Hele şekeri hayatınızdan tamamen çıkarın diyor.
Meyve yiyin, bal (gerçek bal) , pekmek yiyin diyor.

Hele çikolataaaaa tamamen katkılı, böcek ilacında kullanılan bir madde varmış içinde !
Çocuğuma zaten yedirmemeye çalışıyordum ama oofff napacaz biz yaaa...
Hadi çikolata şeker vs. onları geçtim hayatından çıkarırsın olur biter de...
Tavuk, et diğer yenmesi gereken gıdalara nolacak ?

Daha böyle anadolu şehrinde otursam apartmanın önünde bile tavuk besliycem o kadar yani ama istanbuldayız biz

o konuda ben şanslıyım antalya konya altında oturuyorum ben kayınvalıdem fiikede ordan hersey gelıyo bana

Geçmiş olsun wish,alerjikmi öksürüğün acaba...Malum bahar geldi...

anladım cnm inşallah eski kilona kavusursun istediğin şeklde. sana katılıyorum aksam yemegınden sonra hıç bir sey yememk lazım en önmlisi bu cunku: yesil cay içiyormusn ?

Önceden çok içiyordum yeşil çay ama şu sıralar bıraktım.Ben tam bir siyah çay tiryakisiyim.Bıraksalar sabah 4 kupa çay falan içerim.Tabii barsaklarım da çalışmıyor bu yüzden..

dün sabah 59,9 gören ben bu sabah 60,5 çıktımm ,iyice sinir oluyırum artık yaa

Kızlarrr ödemdir o,moralinizi bozmayın,tuza daha dikkat edin bence..

Canım Allah enerjini daim etsin.Vallahi ekrandan bana da geçti enerjin.Gidip şimdi leslie yapıcam.Hem de 5 mil...

Benim alt komşu dün gece 02:00'de yürüme bandının üzerindeydi.Başımı yastığa koyunca beynimde dönüyordu aletin motoru vallahi..
Nerde herkeste sendeki anlayış..

Yok ben kullanmıyorum.Benim bir Simbom var.Burun kıvırarak almıştım canavar çıktı vallahi...

Bayılıyorum ben bu kadına.Üstelik yaparken sıkılmıyorsun ve düzenli yaparsan kesinlikle işe yarıyor..Tecrübeyle sabittir..

Son düzenleme:
esenrüzgar; bir de ayrıntılı bir şeklde oku neler göreceksin neler..:)

lunapiena, ay ne güzel sevindim bak şimdi benden pozitif enerji aldığna..:) :) yap tabi, hem de 5mil süper :)

Ütü yapmak kalori yaktırır mı acaba:) Ter attırdığı kesin de dağ gibiydi yaptım kurtuldum:)
Öğlen gecikti biraz ama acıkmadım salata mı yesem diye düşünüyorum

ayy çok zor görünüyo videodakı kadın için kolay çiroz kadın dal gıbı nreye egsen gıder canım:)))

doğru valla lastik gibi kadın,yaptığı hareketler nasıl kolay yapıyo benim totom zor kalkıyo yerden

her ikiide canım ,canım çok sıkılıyor ,hiçbişey yapasım yok.

aynen canım yaa havalardan heralde bende öyleyim herşeyi bırakıp uyuyasım var iş yapmak gelmiyo içimden evrak doldu masamın üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…