akşam yemegınden bir saat once bısıyler atıştır 1saat sonra nesvitını ye alışana kadar sende u şekılde başla ne dersın
Günaydın kızlar,
Öksürmekten sabaha kadar uyumadım çok kötüyüm çok boğazım gıcıklanıyor öksürmeye başlıyorum sonrada kabardıkça kabarıyor berbat
Sabah : 1 küçük poğaça + 1 brd.çay
Bu aralar akşam yemeklerini fazla kaçırmaya başladım ekmek yemezken ekmekte yemeye başladım.Birde regl olduğum için canım tatlı istiyor dün akşam az şekerli irmik helvası yaptım yedim :26:
sen neyli nesfit yiyosun ?
kirmizi meyvalı bence tadı gayet güzel:)
Nesfit®
kızlarr videoyu bi izleyin isterseniz ben izledim akşama uygulıycam bakalım çok yorucu olcakmı
kızlar ben de şimdi kendime cacık yaptım.ama biraz daha koyu kıvamlı yaptım..
Sıcaklr geldi artık çorba içemez oldum.sıcak yemek de yenmiyor, en iyisi cacık yapıyım dedim..
niye patladın canım çok mu geldi yediklerin yoksa sıkıntıdan mı patladın?
canım valla aralarına en tombulu benım hepsı manken gıbı benım kuçugumun agıstosta dügunu var yiyip içip yatıyo vallaa
yörsan sütü bende duydum tek gercek süt yörsanınmıs..
bide ürünler hakkında GİMDES diye bi siteden bakbılırsınız .ben tam olarak incelemedim siteyı acıkcası oyuzden tam ve kesın bılgı vermek yanlıs olur..
biz eşimle bulundugumuz yerde mandıra keşfeteli kutu süt almıyoruz.. yogurdumu kendım yapmaya basladım :) ilk zamanlar tutturamadım (ekım ayında filan bi turlu beceremıyordum yogurt yapmayı filan,şimdi yapa yapa öğrendım) baya bi kaymak çıkıyor ,evde pişen süt kokusunu bile özlemişim megersem demiştim kendime :)
imkanınız varsa ve guvenıyorsanız kutu sütü terkedebılırsınız
baska aklıma gelenlee bukadar ,
bende yemegımı yıyım artık
O evlendikten sonra görsün gününü
Evlenmeden önce biz de öyleydik :)
Şaka bir yana insan hiç kilo almayacağım sanıyor ama bir şekilde yeme alışkanlıkların değişince alıyorsun. Mesela evlenince yeme alışkanlıkların kesinilkle değişiyor. Ben yemediğim şeyleri yer oldum. Bir de başlarda hep böyle özeniliyor. Ben hergün pasta, börek , çörek , tatlı yapardım sıkıldıkça :)))
Şimdi pastanın p'sini yapmıyorum
Ben de o doğal sütün kokusun özledim
Memlekete gidince biryerlerden bulalım bari.
ayran çorbası yapabilrsin soğuk sğuk canım
Kızlar ben de hemen gittim Kemal Özer'in "Şeytan ye diyor" kitabını aldım.
Birazcık şöyle göz gezdirdim ,okudum ve dehşete düştüm !
Kendiniz tavuk besleyin , onları yiyin yumurtalarını yiyin diyor ya !
Zaten paranoyak oluyorum bu türlü şeylerde.
Hele şekeri hayatınızdan tamamen çıkarın diyor.
Meyve yiyin, bal (gerçek bal) , pekmek yiyin diyor.
Hele çikolataaaaa tamamen katkılı, böcek ilacında kullanılan bir madde varmış içinde !
Çocuğuma zaten yedirmemeye çalışıyordum ama oofff napacaz biz yaaa...
Hadi çikolata şeker vs. onları geçtim hayatından çıkarırsın olur biter de...
Tavuk, et diğer yenmesi gereken gıdalara nolacak ?
Daha böyle anadolu şehrinde otursam apartmanın önünde bile tavuk besliycem o kadar yani ama istanbuldayız biz
Günaydın kızlar,
Öksürmekten sabaha kadar uyumadım çok kötüyüm çok boğazım gıcıklanıyor öksürmeye başlıyorum sonrada kabardıkça kabarıyor berbat
Sabah : 1 küçük poğaça + 1 brd.çay
Bu aralar akşam yemeklerini fazla kaçırmaya başladım ekmek yemezken ekmekte yemeye başladım.Birde regl olduğum için canım tatlı istiyor dün akşam az şekerli irmik helvası yaptım yedim :26:
anladım cnm inşallah eski kilona kavusursun istediğin şeklde. sana katılıyorum aksam yemegınden sonra hıç bir sey yememk lazım en önmlisi bu cunku: yesil cay içiyormusn ?
dün sabah 59,9 gören ben bu sabah 60,5 çıktımm ,iyice sinir oluyırum artık yaa
günaydın kızlar,
dün akşam:
- kaşarlı mantar,
- yoğurtlu sotelenmiş havuç,
- tulum peynirli, cevizli kıvırcık salata
- 1 dilim de çavdarlı ekmek
bunların yarısını ben yarısını da eşim yedi.
gün boyunca da 2 lt.den fazla su içtim ama bana mısın dememiş
gece de:
8-10 adet kiraz, 1 erik yedim.
sabah da ohh hafif yedim diye sevinirken bir baktım tartıda: 66.7 çıktım. şaka gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
65.8den birden bire 66.7 nasıl çıkarım Allah'ımmmmmmmm
o burger sanırım bana 1 gün sonra etki etti
günaydın kızlaaaarr..
nabersiniz güzeller..
sabah 7de kalktım, bir bardak su içtim..7.45 te bir bardak süt içtim..
8.15 te 9.15 e kadar spor yaptım..
ilk 45dakka 4.5-5.5 arası yürüdüm, sonraki 15 dakka 7-8 de koştum..bu esnada 1 litre su içtim..
şimdi de bir elma yiyorum yeşil(arjantin)
decembercim canını sıkma..beni hatırlamıyor musun, uzun bir süre 60-61lerde takılmıştım spor yaptığım halde..şimdi vermeye başlıyorum bugün tartıldım da kendimi 59.3 gördüm..sen spor yapıyor muydun?öptüm seni şekerim
kızlar dün akşam canım nasıl tatlı çekti bir bilseniz..beynimde yaşpastalar, çikolatalar, kekler, kurabiyeler nasıl döndü anlatamam
hemen gittim 3 tane incir yedim ve bir bardak ta süt hazırladım kendime..içine de yaptığım ballı(zencefil,zerdeçal,tarçın) karışımdan 1 tatlı kaşığı koydum, rahatladım..
bu arada incelmeleri de farkediyorum kendimde..5 aylık göbeğim 2 aylığa düştüve göğüs ölçüm de 1 beden küçüldü.. basen de öyle..
ayy kızlar spor yapın mutlaka..spor yapınca insanın içinde pozitif bir enerji oluyor..
ben spor yaptığım günlerde yediklerime de çok dikkat edip aşırıya kaçmıyorum..
hem pozitifi hem dengeli
lunapiena,madam,wish,excity,gülin,merguana öpüyorum sizi şekerler
brncmr, maçakızı sizi de tabi, mesaj yolladıktan sonra gördüm burda olduğunuzu..
bugün pek aktifsin şekerim maşallah
çok güzel bende göbekte hafif incelme var sanki öyle hissediyorum ama kg aynı..
canım bu hafta yapamıyorum hiç işten geç çıkıyorum eve gitmem 9,30 oluyor 10 dada yapamıyorum komşuya rahatsızlık vermemek adına.ama şu bir gerekkki spor yaptığımda kendimi mutlu hissediyorum yapamadığımda kendi kendimi yiyorum..kg düşmüş canım 58 lere bişey kalmamışbende çok öptüm canım..
Eveeeettt,
Günaydın kızlar,
Tartıda bugün 53.7 geldiiiiimm
Azmettim ödemleri attım. 2 gün akşam hafif yedim. Sonuç bu
Kaldı geriye 3 kilo...
Dün akşam 2 yk patates yemeği + yoğurt (pul biberli +naneli) yedim. Ondan sonrası hiçbişey yemedim.
Tabi her zamanki gibi zayıflama çayımı ve ballı sirkeli suyumu da içtim.
ya ne olursunuz biri bana cevap yazsın arkadaşlar esse mağazında goldmaster vucut analiz baskülü ac-100 100 tlden 50 tl.düşmüş aranızda kullanan var mı acaba çok merak ediyorum güzel bir tartı mı diye acil cevaplarsanız çok sevinirim
Leslie sansone diye bir kadın var, onun yaptığı bir egzersiz/yürüyüş.
Sana bendeki olan linkleri göndereyim:
https://www.youtube.com/watch?v=Aa3fr4XjBb4
https://www.youtube.com/watch?v=SfF...DvjVQa1PpcFN-4vcytKVdzJ34Yt0BF67LoqlBrkloAdM=
bunun gibi birçok videosu var. Bir araştır istersen.
ayy çok zor görünüyo videodakı kadın için kolay çiroz kadın dal gıbı nreye egsen gıder canım:)))
her ikiide canım ,canım çok sıkılıyor ,hiçbişey yapasım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?