Ütü yapmak kalori yaktırır mı acaba:) Ter attırdığı kesin de dağ gibiydi yaptım kurtuldum:)
Öğlen gecikti biraz ama acıkmadım salata mı yesem diye düşünüyorum
Fıstığım senin tartıda sorun olmasın
video izleyemem şekerim, intrnetim çok kötü..
ben evlendiğimde 50-52 kilo civarıydım..8 ayda 63leri gördüm..
tabi buna doğum kontrol hapının etkisi çok oldu..bir de evn içinde hareketsiz kaldım..
eşimin şark görevndeyiz, askeriyenin içindeyiz.çıkacak yer yok..ben de en son çare koşu bandı alalım dedim..şimdi onun sayesinde veriyorum yavaş yavaş..tai dk hapıını da bıraktım..
bu arada temmuzda 1 yıl olcak..yeni evliyiz daha..
kızlar cuma günü tartılmıyomuyduk,siz diğer günlerde de tartılıyomusunuz?
bu sabah bende onu düşünmüştüm.sabahları bazen nesfitle kahvaltı ediyorum hele çileklisini yiyince canım tatlıda istemiyo acaba akşam da yesem nasıl olur diye düşündüm ama gece acıkıp kendime engel olamazsam boşa gider.umarım sizin işinize yarar eğer yararsa belki bende size katılırım :)
kızlar ben 72 kilodan 66 düştüm sağlıklı beslenmeyi öğrenerek bunu yaptım bana yardımcı olan bi stei var kalorisepeti harika bir yer herkes orda yediklerinizi sepete atın kalorilerinizi görün herbesinin kalori değeri orada var ve harika bi şeklde aç kalmadan herşeyi yiyerek keyifle zayıflıyorum yani diyette değilim sadece sağlıklı besleniyorum sizde bu siteden faydalanın bence
yaktırır tabi yaa hareket ediyosun sonuçta ve ter atıyosun hem ev işi yapıosun hem kalori yakıyosun :)
yapıcam ama evde buğday yok canımya, onsuz tadı çıkmıyor :d
kızlar ben de hemen gittim kemal özer'in "şeytan ye diyor" kitabını aldım.
Birazcık şöyle göz gezdirdim ,okudum ve dehşete düştüm !
Kendiniz tavuk besleyin , onları yiyin yumurtalarını yiyin diyor ya !
Zaten paranoyak oluyorum bu türlü şeylerde.
Hele şekeri hayatınızdan tamamen çıkarın diyor.
Meyve yiyin, bal (gerçek bal) , pekmek yiyin diyor.
Hele çikolataaaaa tamamen katkılı, böcek ilacında kullanılan bir madde varmış içinde !
çocuğuma zaten yedirmemeye çalışıyordum ama oofff napacaz biz yaaa...
Hadi çikolata şeker vs. Onları geçtim hayatından çıkarırsın olur biter de...
Tavuk, et diğer yenmesi gereken gıdalara nolacak ?
Daha böyle anadolu şehrinde otursam apartmanın önünde bile tavuk besliycem o kadar yani ama istanbuldayız biz
geçmiş olsun wish,alerjikmi öksürüğün acaba...malum bahar geldi...
önceden çok içiyordum yeşil çay ama şu sıralar bıraktım.ben tam bir siyah çay tiryakisiyim.bıraksalar sabah 4 kupa çay falan içerim.tabii barsaklarım da çalışmıyor bu yüzden..
kızlarrr ödemdir o,moralinizi bozmayın,tuza daha dikkat edin bence..
canım allah enerjini daim etsin.vallahi ekrandan bana da geçti enerjin.gidip şimdi leslie yapıcam.hem de 5 mil...
benim alt komşu dün gece 02:00'de yürüme bandının üzerindeydi.başımı yastığa koyunca beynimde dönüyordu aletin motoru vallahi..
Nerde herkeste sendeki anlayış..
yok ben kullanmıyorum.benim bir simbom var.burun kıvırarak almıştım canavar çıktı vallahi...
bayılıyorum ben bu kadına.üstelik yaparken sıkılmıyorsun ve düzenli yaparsan kesinlikle işe yarıyor..tecrübeyle sabittir..
o konuda ben şanslıyım antalya konya altında oturuyorum ben kayınvalıdem fiikede ordan hersey gelıyo bana
Ütü yapmak kalori yaktırır mı acaba:) Ter attırdığı kesin de dağ gibiydi yaptım kurtuldum:)
Öğlen gecikti biraz ama acıkmadım salata mı yesem diye düşünüyorum
doğru valla lastik gibi kadın,yaptığı hareketler nasıl kolay yapıyo benim totom zor kalkıyo yerden
aynen canım yaa havalardan heralde bende öyleyim herşeyi bırakıp uyuyasım var iş yapmak gelmiyo içimden evrak doldu masamın üstü
Süper yerdesin.
Biz de mi gelsek yerleşsek antalyaya acaba
Oralısın heralde ?
yok canım aslında çankırılıyım:)amauzun yıllardır antalyadayım buranında sıcagı kötü yaaa yazın sadece akşamları çıkılıyo burda
Geçmiş olsun wish,alerjikmi öksürüğün acaba...Malum bahar geldi...
bi taşla kuş katlıyamı yapıyo:))haberı yok:))
Süper yerdesin.
Biz de mi gelsek yerleşsek antalyaya acaba
Oralısın heralde ?
yok canım aslında çankırılıyım:)amauzun yıllardır antalyadayım buranında sıcagı kötü yaaa yazın sadece akşamları çıkılıyo burda
Evet bilirim :)
Bize de bazen memleketten geliyor işte doğal şeyler ama ne kadarını gönderebileckler ki.
Tavuk, yumurta da göndercek halleri yok ya :44:
Evet bilirim :)
Bize de bazen memleketten geliyor işte doğal şeyler ama ne kadarını gönderebileckler ki.
Tavuk, yumurta da göndercek halleri yok ya :44:
sen aslen nerelısın canım
Şu tavuk mevzu iyice insanı geriyor.Diğerlerini yemesen de olur ya da yerine başka bir şey yesen.
Ama tavuğu ne yapacağız haftalardır elim gitmiyor almaya.
Yumurtayı zar zor buluyoruz ama et zor.Yumurtada bile şüpheliyim.Çünkü tavuk ne bulsa yiyor.
Çiftlikte var gözlemliyorum ilaç atılan bahçelerde bitkilerin içindeler.
Beni fazlasıyla geriyor !
Bir de hergün çocuğa yumurta yediriyoruz..
Organik diye kasaptan alıyoruz ama bilemiyorum artık.
Şekerim ülkemiz için organikten bahsetmek biraz güç.Yıllarca bilinçsiz şekilde kullanıldı tarım ilaçları.
Şimdi durum daha vahim her aşamada bir kimyasal mutlaka devreye giriyor.
Hayvanların beslendiği yemler ise tamamen farklı bir sorun.Üstelik ithal çoğu ne içeriyor bilen yok
Anneanneniz gibi beslenin diyor doktorlar çok güzel de nasıl gerçekleştireceğiz.
Bende ogle yemeginde 1 kase yogurt corbasi ictim ve yaninda patatesli etli yemek vardi ondan yedim ve 5-6 tane cilek:) pilava hic dokunmadim. Sen acikirsin gibi geliyor canım bana:) az yemissin ogle yemegini:)canım ben her sabah oldugu gıbı 7 de kalktım eşıme kahvaltı hazırlamaya 2 kuru kaysı 2 bardak su içtım yattım 10 gıbı kalkıp nesvıtı edım öyle yemegınde bı kase yogurt çorbası kayın valdemın bahcesınden yesılllık toplayım onlarla yedım akşama da dedıgın gıbı bakalım ınsallah çokk acıkmayız:)
Şekerim ülkemiz için organikten bahsetmek biraz güç.Yıllarca bilinçsiz şekilde kullanıldı tarım ilaçları.
Şimdi durum daha vahim her aşamada bir kimyasal mutlaka devreye giriyor.
Hayvanların beslendiği yemler ise tamamen farklı bir sorun.Üstelik ithal çoğu ne içeriyor bilen yok
Anneanneniz gibi beslenin diyor doktorlar çok güzel de nasıl gerçekleştireceğiz.
Bende ogle yemeginde 1 kase yogurt corbasi ictim ve yaninda patatesli etli yemek vardi ondan yedim ve 5-6 tane cilek:) pilava hic dokunmadim. Sen acikirsin gibi geliyor canım bana:) az yemissin ogle yemegini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?