60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ütü yapmak kalori yaktırır mı acaba:) Ter attırdığı kesin de dağ gibiydi yaptım kurtuldum:)
Öğlen gecikti biraz ama acıkmadım salata mı yesem diye düşünüyorum

yaktırır tabi yaa hareket ediyosun sonuçta ve ter atıyosun hem ev işi yapıosun hem kalori yakıyosun :)

Fıstığım senin tartıda sorun olmasın

tartımda sorun yoktur yaa, ben sabah akşam sürekli tartılıyorum tartımda bi problem olduğunu sanmıyorum. ödem yaptı herhalde vücudum

benim de haziranda 1 yıl olacak, bence bizim için bebek daha erken maximacım,
biz 1 sene daha unutalım bebişi.. zayıflayalım önce

kızlar cuma günü tartılmıyomuyduk,siz diğer günlerde de tartılıyomusunuz?

ben sabah akşam tartılıyorum valla

ben de işe yararsa excitye katılacağım bakalım çünkü ben de sabahları nesfit yiyorum

harikasın rosemarienne,
ben de böyle bişey istiyordum vallahi çok sevindim. hemen bakıyorum.

bugün yediklerimi yazıyorum:
sabah:
aç karnına 1 br.su,
light sütle müslü ve kellogs karışımı,

ara:
1 eti form yulaflı kepekli light bisküvi
0.5lt su

öğlen:

1 kase sirkeli salata,
1 tabak düğün çorbası,
1 tabak susuz nohut yemeği,
4 adet çilek

2. ara:
1 br.yeşil çay,
1 adet eti form bisküvi veya kayısı yiyecğeim şimdi.

dün bi de karın egzersizleeini yaptım 10. keşke hep yapabilsem harika videolar var youtubeta...
spor aletine gerek yok kızlar

yapıcam ama evde buğday yok canımya, onsuz tadı çıkmıyor :d

hımm canım evet nohut ,fasulyede koyuyorlarda annem hiç koymaz:)
acayip tok tutuyorr..

ciddi olamazsın ben kesin almalıyımmmm ...
Ablama okutmalıyım tatlı düşkünü ,en azından okuyunca yemez diye umuyorum

umarım ödemdir canım..böyle gördükçe bırakasım geliyor diyeti.

Kadının yatak odası birde yani..ufakçocuğuda var o yzden yapamıyorum...sende tanıdık var komşusu böyle yapıyormuş diye kadına taş atsan anlamaz mı?belki bırakır en azından gece 2 de yapmaz yani..insanlarda hiç düşünce yokk gerçekten..

o konuda ben şanslıyım antalya konya altında oturuyorum ben kayınvalıdem fiikede ordan hersey gelıyo bana

Süper yerdesin.
Biz de mi gelsek yerleşsek antalyaya acaba
Oralısın heralde ?

Ütü yapmak kalori yaktırır mı acaba:) Ter attırdığı kesin de dağ gibiydi yaptım kurtuldum:)
Öğlen gecikti biraz ama acıkmadım salata mı yesem diye düşünüyorum

Evet yaktırıyor. Uyumak bile kalori yaktırıyormuş :)

aynen aynen ,birde o kadar yorgunumki,birde sınavlara az zaman kaldı onunda stresi var daha kitap açmadım ya..bir sürü işt varr..ayy içim karardı :)

madamcım ben kilo vermeye başladığım zaman rahat veriyorum..
şimdi yalnızım da, komşum gitti sadece kendimyapıp kendm yicem..ne kada çok yer kaplıyomuş meğersem komşum hayatımda
zaten çocuk olsun falan derken 1 yıl daha geçer..:)

decembercim..evet çok hoş oluyor öyle..buzz gibibayılıyorum valla

Geçmiş olsun wish,alerjikmi öksürüğün acaba...Malum bahar geldi...

Evet canım alerjik

Alerji testinde sonuçlarım max.da ama detay bakıldığında neye karşı olduğunu bulamıyorlar.

Sigarada kullanıyorum oda iyice tuz biber oluyor anlayacağın.

Boğazım bir gıcıklanıyor Allah Allah sanki biri geçmiş boğazımın içine gıdıklıyor sonrada öksürük

Şu tavuk mevzu iyice insanı geriyor.Diğerlerini yemesen de olur ya da yerine başka bir şey yesen.
Ama tavuğu ne yapacağız haftalardır elim gitmiyor almaya.
Yumurtayı zar zor buluyoruz ama et zor.Yumurtada bile şüpheliyim.Çünkü tavuk ne bulsa yiyor.
Çiftlikte var gözlemliyorum ilaç atılan bahçelerde bitkilerin içindeler.

Beni fazlasıyla geriyor !
Bir de hergün çocuğa yumurta yediriyoruz..
Organik diye kasaptan alıyoruz ama bilemiyorum artık.

esenrüzgarcıgım bıde antalyada yaşamanın şoyle kotu bı tarafı varrr(yazın giyinik kadın göremessın mankenler alemı burda mecburen bakmam lazım kendıme şu şartlarda:)

Beni fazlasıyla geriyor !
Bir de hergün çocuğa yumurta yediriyoruz..
Organik diye kasaptan alıyoruz ama bilemiyorum artık.

Şekerim ülkemiz için organikten bahsetmek biraz güç.Yıllarca bilinçsiz şekilde kullanıldı tarım ilaçları.
Şimdi durum daha vahim her aşamada bir kimyasal mutlaka devreye giriyor.
Hayvanların beslendiği yemler ise tamamen farklı bir sorun.Üstelik ithal çoğu ne içeriyor bilen yok
Anneanneniz gibi beslenin diyor doktorlar çok güzel de nasıl gerçekleştireceğiz.

vallahi çok haklısın benım buyuk babaannem 98 yaşında rahmetlık oldu bu sene ama onun butun çocukları kendınden önce vefat etti yedıgı neydı bılıyomusunuz yogurt tarhana çorbası bıde madımak felan toplar yerdı ınanın benım kızımı gormeye geldı taa çankırıdan benım kızım onun torununun torunu oluyo geldı çorba yaptı okadar yol geldı turp gıbı kadın ((özledım cennet annem senii(((((((((((

Bende ogle yemeginde 1 kase yogurt corbasi ictim ve yaninda patatesli etli yemek vardi ondan yedim ve 5-6 tane cilek:) pilava hic dokunmadim. Sen acikirsin gibi geliyor canım bana:) az yemissin ogle yemegini:)

vallahi çok haklısın benım buyuk babaannem 98 yaşında rahmetlık oldu bu sene ama onun butun çocukları kendınden önce vefat etti yedıgı neydı bılıyomusunuz yogurt tarhana çorbası bıde madımak felan toplar yerdı ınanın benım kızımı gormeye geldı taa çankırıdan benım kızım onun torununun torunu oluyo geldı çorba yaptı okadar yol geldı turp gıbı kadın ((özledım cennet annem senii(((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…