cicişler bende varıııııım yarın mı başlıyoruz
Doktorun dediğini hatırlatayım mı :roflol:
" Patates gibi olmak istiyorsanız, patates yiyin. "
zemuszemus
Günaydın kızlar,
penekli aplam dönmüşşş...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aplam bi daha bizi sensiz bırakma çok özledik seni...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bende sapancadan döndüm... Kilo almamışım çok şükür 59 kiloyum yine.. Adet dönemim yaklaşıyor.2 haftam kaldı 2 kilo vermem lazım.. Of of napacooook..
Neyse su anda 5i1 çayımdan içiyorum.
Sonra kepekli ekmekten tost yicem.. Öle işte herkese iyi günlerrr...opuyorumnanaktan
hoşgeldin sapancadan fulyacıııım:)ben de 2 yıl çalışmıştım orda,muhteşem bir yerdir...hatta küçük oğlum sapanca doğumlu:)))
eminim çok güzel olacaksın saracım...bazıları da(!) çatlayacak:):)
opuyorumnanaktan
çok sevindim mervecim,hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah...
canım benim,inan bana, senin diyet disiplinine hayranım...
Allah tamamına erdirsin bitanem...
geçmiş olsuuuun
hoşgeldin yoncaaaa:)ne kadar mutlusundur kimbilir...
Allahım hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin canım...
he he he...patetesçiler ve pirinççileeer...hadi bakalım kolay gelsin canlarım..ben de tek başıma ''yiyiciler''gurubunu oluşturuyorum son günlerde:roflol::):):))))))))))))))
ablammm çok saol opuyorumnanaktan dün akşam ayakkabımıda aldım heralde hayatımda aldığım en kibar ayakkabıydı zemuszemus hepsini giydim çok şık oldu çook hatta uğur bile ayy ablamla sevgi çatlayacak heryerine nazarlık takmak lazım dedi kaydirigubbakcemile3
o patates kızartması:)))
haşlanmış patates biraz bağırsakları yavaşlatıyor o kadar
patates kızartması benim yalancı olandan dimi tatlımmmlmaz: öyle patates kızartması yenmezz ama fırında yalancı kızartma tamam kaydirigubbakcemile5
merhaba canlarııııııım:)umarım hepinizin keyfi yerindediropuyorumnanaktan
ben hala 57 kiloyum(((((((ama bakıyorumda başlangıçtan itibaren nerdeyse vücudumu yarıya indirmişim...eee durum böyle olunca benim vücut;nerde benim öbür yarım,diye greve girdi:roflol::roflol:
:roflol: kaydirigubbakcemile3
olur inşallah bitanecim...bugünlerde böyle bir işe ne kadar çok ihtiyacın olduğunu biliyorum...inan bana ümidi hiç yitirmemek lazım...Allah gümüş kapıyı kaparsa altın kapıyı açıyor çünkü...:Saruboceq:
açar dimi ablam ???
FİUMEEEE NERELERDESİN???????....Döndün İstanbula,çıtın çıkmıyor...HUUUUU !!!!!!!!!!
Rejime biraz ara vereceğim demiştin,e bu buraya uğramamanı da gerektirmez değil mi???? HUUUUU !!!!!
evet yaa istanbula gitti hatun ortadan kayboldu :gitme:
fiuuuuuu sesimize ses verrrr
kızlaaaaar buldum galiba neden kilo veremediğimi hatta aldığımı:uhm:ben yaklaşık on gündür ballı sirkli su içmeyi bıraktım!!!yarın hemen başlıyayım bakalım ne olacak:uhm:
aaa bende içmiyoruummm :sinifsinif: hemen bugün başlıyorummm kaydirigubbakcemile5
yok böyle bişey yaa:)))))))))))
az önce benim ufaklığın_ki 8 yaşında kendisi_msn ine yazmış olduğu nik i okudum kızlar:)))))))))))aynen şöyle yazmış:''evden okula,okuldan eve..benimki de hayat mı?ortayaş bunalımına giricem valla'':roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol: ayyy tam ısırmalıkk kaydirigubbakcemile3
Günaydın fıstıklar,
nassınız işallah? Ben turp gibiyim maşallah...
Sabah erkenden kalktım. Yarım saat spor yaptım.. Yani leslie ile 2 mil yürüdüm..
Sonra kepekli pirincimi pişirdim.. Afiyetle kahvaltı hakkımı yedim. Valla çok da hoşuma gitti.. Kepekli yaptım ben. Daha lezzetli oluyo. Yanında da domates yedim sabah..
Ööööle işte... Hadi bakalım... Herkeşe iiii günnerrrr... Pirinçcileri bekliyorum..kaydirigubbakcemile3
yaww kuzularım bu idaa olayı iyide pirinçle sadece su kaybetceksiniz su kaybı demek kas deformasyonu demek lüffen ama yaaalmaz:
günaydın cicişler
bugün güya diyete başlıyacaktım ama gene sorunlu bir gün uyandım iş görüşmem iptal oldu, bi tartıldım o kadar çabama rağmen geri alınmış1.5 kiloyu gördüm moral sıfır tabi.
hemen o sinirle 1 magnum 1de kek yedim sabah sabah 500 cal. aldım ve çok pişmanım bugün diyete başlıycaktım akıl verin bana kızlarrrrr
canımcım neden iptal oldu iş görüşmesi??
sabah sabah aldığın 500 kaloriden hiiç bişicik olmaz regl dönemindeyiz yine topikcek rahat ol onların hepsi şişlik gitcekler hemencikkk
FİUMEEEE NERELERDESİN???????....Döndün İstanbula,çıtın çıkmıyor...HUUUUU !!!!!!!!!!
Rejime biraz ara vereceğim demiştin,e bu buraya uğramamanı da gerektirmez değil mi???? HUUUUU !!!!!
maşallah aplam..
Bukadarcıkla yiyiciler grubunda olmadığın kesin aplam.. Azıcık yemişsin yinee..
Hakkaten kayboldu... Fiumeeeee... Duy sesimiziiii.....
eminim benim PRENSESİM evden ayrı kaldı ya dipten temizliğe girişmiştir:)bir de anneciği de geldi,ona istanbulu gezdiriyordur...
amaaa bizede vakit ayırsın azıcık dimi((((((((
ABLASININ PRENSESİİİİİİ...hadi ama daha fazla özletme kendini(((((((((((((
günaydın cicişler
bugün güya diyete başlıyacaktım ama gene sorunlu bir gün uyandım iş görüşmem iptal oldu, bi tartıldım o kadar çabama rağmen geri alınmış1.5 kiloyu gördüm moral sıfır tabi.
hemen o sinirle 1 magnum 1de kek yedim sabah sabah 500 cal. aldım ve çok pişmanım bugün diyete başlıycaktım akıl verin bana kızlarrrrr
başladık bile dattluumm :lepi:
eveeet bende öle yapcem zatenn zemuszemus
ablammm çok saol opuyorumnanaktan dün akşam ayakkabımıda aldım heralde hayatımda aldığım en kibar ayakkabıydı zemuszemus hepsini giydim çok şık oldu çook hatta uğur bile ayy ablamla sevgi çatlayacak heryerine nazarlık takmak lazım dedi kaydirigubbakcemile3
patates kızartması benim yalancı olandan dimi tatlımmmlmaz: öyle patates kızartması yenmezz ama fırında yalancı kızartma tamam kaydirigubbakcemile5
:roflol: kaydirigubbakcemile3
açar dimi ablam ???
evet yaa istanbula gitti hatun ortadan kayboldu :gitme:
fiuuuuuu sesimize ses verrrr
aaa bende içmiyoruummm :sinifsinif: hemen bugün başlıyorummm kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol: ayyy tam ısırmalıkk kaydirigubbakcemile3
yaww kuzularım bu idaa olayı iyide pirinçle sadece su kaybetceksiniz su kaybı demek kas deformasyonu demek lüffen ama yaaalmaz:
Selam Kızlar..
Yokluğumun hissedildiğini görmek,bilmek ne güzel..Hepinizi çok seviyorum..Giremedim forumu yoğunluktan.Ablam demiş ya temizliğe girişmiştir..ay onu 1gün falan yaptık anneyle kaydirigubbakcemile3 Su an istanbulun altını üstüne getirme çabasındayız anakız... Alısveris merkezlerınde yatıp kalkıyoruz.Aksamları eve ölü gibi geliyoruz.
Ama neyseki hersey yolunda..kendımı iyi hissediyorum.
yanlız diyet kötü gidiyor..metabolizmayı alıstırmak ıcın normal besleneyım demıstım ya o normallıkten cıktı kızlar..abarttım bayagı bir.. hep dısarda yiyoruz..güzel yerlere götüreyım annemı istiyorum ama oralarda da homini gırtlak...bakalım temmuz1 de baslıycam eskı maratonuma ama bugunden itibaren normallestireyım dıyorum.yoksa bakamıcam yüzünüze..
eskılerı bıraz okuma şansım oldu.sizler de iyi görünüyorsunuz..pirincciler..patatesciler... kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bu arada evlibarklı; üzülme canım,neden iptal oldugunu bılmıyorum ama cok istiyorsan üstüne git bakalım.randevu koparmaya calıs.. olmazsa da cok fazla üzülme derim ben.. iş tanımı senın kocişi kıskanclık krızlerıne sokar gıbımı geldı..bir de mesai kosulları senı zorlardı dıye tahmın edıyorum.aksam evde olman zor gıbı o işte.. tecrübe ettiğim bir seyı daha söylemek istiyorum.. o tarz yerlerde müsteriler ne kadar elıt olursa olsun 3-5tane kendını bılmez rutine bağlayaraktan cıkacaktır karsına ve canını sıkacaktır..bu bağlamda cok stresli bir iş bence o yuzden olmazsa da üzülmeye değmez zaten..cok uzun süre yapılcak bır ış değil ama şuna yarardı..ilerisi ıcın karıyerıne halkla ilişkiler tarzı bir yön verirdin..senın callcenter tecruben de var..o acıdan güzel olurdu..ama hersey nasip,kaşığımıza ne cıkarsa onu yiyoruz bu hayatta..o yuzden üzülmeye degmez canım..
kendıne dikkar et..
günaydın cicişler
Selam Kızlar..
Yokluğumun hissedildiğini görmek,bilmek ne güzel..Hepinizi çok seviyorum..Giremedim forumu yoğunluktan.Ablam demiş ya temizliğe girişmiştir..ay onu 1gün falan yaptık anneyle kaydirigubbakcemile3 Su an istanbulun altını üstüne getirme çabasındayız anakız... Alısveris merkezlerınde yatıp kalkıyoruz.Aksamları eve ölü gibi geliyoruz.
yanlız diyet kötü gidiyor..metabolizmayı alıstırmak ıcın normal besleneyım demıstım ya o normallıkten cıktı kızlar..abarttım bayagı bir.. hep dısarda yiyoruz..güzel yerlere götüreyım annemı istiyorum ama oralarda da homini gırtlak...bakalım temmuz1 de baslıycam eskı maratonuma ama bugunden itibaren normallestireyım dıyorum.yoksa bakamıcam yüzünüze..
eskılerı bıraz okuma şansım oldu.sizler de iyi görünüyorsunuz..pirincciler..patatesciler... kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bu arada evlibarklı; üzülme canım,neden iptal oldugunu bılmıyorum ama cok istiyorsan üstüne git bakalım.randevu koparmaya calıs.. olmazsa da cok fazla üzülme derim ben.. iş tanımı senın kocişi kıskanclık krızlerıne sokar gıbımı geldı..bir de mesai kosulları senı zorlardı dıye tahmın edıyorum.aksam evde olman zor gıbı o işte.. tecrübe ettiğim bir seyı daha söylemek istiyorum.. o tarz yerlerde müsteriler ne kadar elıt olursa olsun 3-5tane kendını bılmez rutine bağlayaraktan cıkacaktır karsına ve canını sıkacaktır..bu bağlamda cok stresli bir iş bence o yuzden olmazsa da üzülmeye değmez zaten..cok uzun süre yapılcak bır ış değil ama şuna yarardı..ilerisi ıcın karıyerıne halkla ilişkiler tarzı bir yön verirdin..senın callcenter tecruben de var..o acıdan güzel olurdu..ama hersey nasip,kaşığımıza ne cıkarsa onu yiyoruz bu hayatta..o yuzden üzülmeye degmez canım..
kendıne dikkar et..
yokluğun gerçekten farkediliyor ciciş, ohh ne güzel anakız gezin valla onun zevki hiçbişeyde yok
kociş konusundada haklısın ciciş kesin sorun çıkartıcak sonradan bana
hayırlısı değilmiş demekki
gunaydin kizlar hepinize cok tesekkur ederim dunki iyi dilekleriniz icin insallah dularinizla gerceklesicek canlarim hepinizi cok seviyorum allah razi olsun hepinizden ben sabah erken kalktim simdi spor yapcam daha sonra dus ve kahvalti ardindan okula gitcem bu son hafta kapancak okulum bugun cok buyuk bir gun benim icin sinavim var eger gecersem seneye 3.sinif olcam dularinizi eksik etmeyin evlibarklim uzuldum canim neden iptal olduki is gorusmen of ya cok zor is bulmak bende bakiniyorum ama daha birsey bulamadim.ayrica hemen spor yap bir sekilde yok et po 500 kaloriyi bak simdi benim canimda magnum cekti of of
canım söyledin mi bilmiyorum ama bu ara çok dalgınım malum kaçırdım galiba yaşın kaç, kaç yıllık evlisin ciciş
kardeşim bana geliyor bugün uzun süre kalıcak benle onunla spora giderim hem canımda sıkılmaz
boşver ciciş çekmesin canın yedim ne oldu sadece pişmanlık
Günaydın canım.. Neden iptal oldu yaa?? Görüşmiicekler mi??
kiloyu boşver o kilo diil çünküüüü.. Şişkinlik..
ciciş ben yemeden nasıl kilo aldım onu anlıyamadım
işinde neden iptal olduğunu öğrencem bakalım açıklamaları ne olcak
yok böyle bişey yaa:)))))))))))
az önce benim ufaklığın_ki 8 yaşında kendisi_msn ine yazmış olduğu nik i okudum kızlar:)))))))))))aynen şöyle yazmış:''evden okula,okuldan eve..benimki de hayat mı?ortayaş bunalımına giricem valla'':roflol::roflol:
Günaydın fıstıklar,
Sabah erkenden kalktım. Yarım saat spor yaptım.. Yani leslie ile 2 mil yürüdüm..
Sonra kepekli pirincimi pişirdim.. Afiyetle kahvaltı hakkımı yedim. Valla çok da hoşuma gitti.. Kepekli yaptım ben. Daha lezzetli oluyo. Yanında da domates yedim sabah..
Ööööle işte... Hadi bakalım... Herkeşe iiii günnerrrr... Pirinçcileri bekliyorum..kaydirigubbakcemile3
Doktorun dediğini hatırlatayım mı :roflol:
" Patates gibi olmak istiyorsanız, patates yiyin. "
zemuszemus
merhaba canlarııııııım:)umarım hepinizin keyfi yerindediropuyorumnanaktan
ben hala 57 kiloyum(((((((ama bakıyorumda başlangıçtan itibaren nerdeyse vücudumu yarıya indirmişim...eee durum böyle olunca benim vücut;nerde benim öbür yarım,diye greve girdi:roflol::roflol:
eveeet bende öle yapcem zatenn zemuszemus
Selam Kızlar..
kendıne dikkar et..
senin yokluğun farkedilmezmi tatlımmm
her fırsat bulduğunda gel yanımıza ama annenle istanbulun tadını çıkar doya doyaaa opuyorumnanaktan anneciğinin ellerinden öp benim için Şeniz
neden olduğunu bilmiyorum ciciş birazdan arayıp öğrenicem
bugün sıkı rejime başlıycakken sabahtan mahvettim rejimimi
boşver şimdi rejimi iş yerini ara öğren bakalım ne olmuş ne bitmiş???
regl olduğumuz ve olmak üzere olduğumuz için şişiz hepimiz tatlımmm boşver o gördüğün rakamı reglin bitsin hepsi gitcek kaydirigubbakcemile5
gunaydin kizlar hepinize cok tesekkur ederim dunki iyi dilekleriniz icin insallah dularinizla gerceklesicek canlarim hepinizi cok seviyorum allah razi olsun hepinizden ben sabah erken kalktim simdi spor yapcam daha sonra dus ve kahvalti ardindan okula gitcem bu son hafta kapancak okulum bugun cok buyuk bir gun benim icin sinavim var eger gecersem seneye 3.sinif olcam dularinizi eksik etmeyin evlibarklim uzuldum canim neden iptal olduki is gorusmen of ya cok zor is bulmak bende bakiniyorum ama daha birsey bulamadim.ayrica hemen spor yap bir sekilde yok et po 500 kaloriyi bak simdi benim canimda magnum cekti of of
canım ne sınavı ne okulu anlamadım valla ben kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lapacı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . .
cicim tam gaz başladık değil mi perim benimmmm . . .
ben dün akşamdan haşladım pirinci hemen nasıl yaptığımdanda bahsedeyim ;
2 çaybardağı suyu kaynattım kaynadıktan sonra içine tane karabiber köri biraz sarımsak sosu ve eser miktarda tuz ekledim karıştırıp pirinci ilave ettim . . .
ben özellikle akşamları çok acıktığım için yeme vakitlerini 12-17-21 gibi ayarladım ki akşamı atlatabileyim . . .
bu nedenle sabah sadece bol su ve 1 kupa çay içtim . . . zaten çok erken uyanmıyorum . . .
dün bol bol kirazda aldım aralarda kiraz yiyeceğim fulyacığım . . .
başka bir şey düşünmüyorum . . .
öğlen yediğim lapadan sonra tadına ilişkin rapor veririm, layt yoğurt ve lapa suyuna kattığım baharatları + bol pul biber ekleyeceğim bu lapaya . . .
çıtırım noktayı koymuş . . .
en çük bizzzzzzzzzzzzzzzzz vericizzzzzzzzzzzzz . . .
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fiufium hoş geldin . . . a.s.
Günaydın fıstıklar,
canım söyledin mi bilmiyorum ama bu ara çok dalgınım malum kaçırdım galiba yaşın kaç, kaç yıllık evlisin ciciş
kardeşim bana geliyor bugün uzun süre kalıcak benle onunla spora giderim hem canımda sıkılmaz
boşver ciciş çekmesin canın yedim ne oldu sadece pişmanlık
canım ne sınavı ne okulu anlamadım valla ben kafamçokkarıştı
tatlım herkeşlere söledim sende duuuuuyyyyyy
lapa diyetiyle sadece su kaybedeceksinizzzz su kaybetmek demek kas deformasyonu demek lüffen ama yaaaa
yapacaksanız bi gün yapın bariii offff ciyaaakkkk :tomato:
yaa flyy sızın şansınız evde olmak,o şey sıcak yenebılıo soguk yenmıo hiç......ben aksamdan hazırlayıp ıse getrdm sabah tabagın kapagını actıgımda iğğğğğğ demiştim...ıkı gundur delı dana gıbı forumları gezıyorum google dan bakıyorum...uygun bır şok dıyet bulmak ıcın ama yokkk.....patatesle kılo alcm sanıyorum,pirinci yıyemedım,,,gerıde bıse kalmıo,regl ım su anda uygun bırsye yapmak ıstıyorum ama yokkk CADIARZU sinirim bozukkknerden buldun sen cnm kepekli pirinciiiiiii,marketler kepekli bulgur kaynıooo (onuda ılk kes gordum)ama bı pirinci bulamamıstm o gun
yasim 24 canim ve bu temmuzun 27 de 3 yillik evli olcam.oh sevidndim canim beraber gidersin mis gibi kilo verip gelirsiniz insallah canim is icinde sIkma canini insallah hersey yoluna girer optum
canim ben ingilterede dil okuluna gidiyorum malum burada yasiyorum geleli 2 yil olmadi henuz ama ben ingilizce bilmiyordum bu yil basladim okula 1 siniftan 2.sinifa gectim seviyem varmis meger 2.sinif icin ve bu sinavida verirsem seneye 3. sinif olcam ve 2 yilim kalcak toplamda 5 yil suruyor ardindan istersem burada universite okuyabilcem(ben cunku ilkogretim mezunuyum) ki ben istiyorum bakalim hakkimda hayirlisi olur insallah.simdi walk at home yaptim acaip terledim terim sogumadan gidip bir dus alim her tarim tutulur yoksa optum canim
günaydın kızlar.nasıl gidiyor diyetler.ben patatesciydim.uykusuzluktan hiç bişi hazırlayamıyorumki.işe bile uyuya kalarak geç kalıyorum.bugünlerde hep uykusuzum.regl de yok.nolacak bana acaba.yakında iyice davul gibi olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?