60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın cicişler
bugün güya diyete başlıyacaktım ama gene sorunlu bir gün uyandım iş görüşmem iptal oldu, bi tartıldım o kadar çabama rağmen geri alınmış1.5 kiloyu gördüm moral sıfır tabi.
hemen o sinirle 1 magnum 1de kek yedim sabah sabah 500 cal. aldım ve çok pişmanım bugün diyete başlıycaktım akıl verin bana kızlarrrrr

cicişler bende varıııııım yarın mı başlıyoruz

başladık bile dattluumm :lepi:

Doktorun dediğini hatırlatayım mı :roflol:

" Patates gibi olmak istiyorsanız, patates yiyin. "

zemuszemus

eveeet bende öle yapcem zatenn zemuszemus

canımcım neden iptal oldu iş görüşmesi??
sabah sabah aldığın 500 kaloriden hiiç bişicik olmaz regl dönemindeyiz yine topikcek rahat ol onların hepsi şişlik gitcekler hemencikkk

canımcım neden iptal oldu iş görüşmesi??
sabah sabah aldığın 500 kaloriden hiiç bişicik olmaz regl dönemindeyiz yine topikcek rahat ol onların hepsi şişlik gitcekler hemencikkk

neden olduğunu bilmiyorum ciciş birazdan arayıp öğrenicem
bugün sıkı rejime başlıycakken sabahtan mahvettim rejimimi

FİUMEEEE NERELERDESİN???????....Döndün İstanbula,çıtın çıkmıyor...HUUUUU !!!!!!!!!!

Rejime biraz ara vereceğim demiştin,e bu buraya uğramamanı da gerektirmez değil mi???? HUUUUU !!!!!

maşallah aplam..

Bukadarcıkla yiyiciler grubunda olmadığın kesin aplam.. Azıcık yemişsin yinee..

Hakkaten kayboldu... Fiumeeeee... Duy sesimiziiii.....

gunaydin kizlar hepinize cok tesekkur ederim dunki iyi dilekleriniz icin insallah dularinizla gerceklesicek canlarim hepinizi cok seviyorum allah razi olsun hepinizden ben sabah erken kalktim simdi spor yapcam daha sonra dus ve kahvalti ardindan okula gitcem bu son hafta kapancak okulum bugun cok buyuk bir gun benim icin sinavim var eger gecersem seneye 3.sinif olcam dularinizi eksik etmeyin evlibarklim uzuldum canim neden iptal olduki is gorusmen of ya cok zor is bulmak bende bakiniyorum ama daha birsey bulamadim.ayrica hemen spor yap bir sekilde yok et po 500 kaloriyi bak simdi benim canimda magnum cekti of of

Günaydın canım.. Neden iptal oldu yaa?? Görüşmiicekler mi??
kiloyu boşver o kilo diil çünküüüü.. Şişkinlik..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

lapacı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . .
cicim tam gaz başladık değil mi perim benimmmm . . .
ben dün akşamdan haşladım pirinci hemen nasıl yaptığımdanda bahsedeyim ;
2 çaybardağı suyu kaynattım kaynadıktan sonra içine tane karabiber köri biraz sarımsak sosu ve eser miktarda tuz ekledim karıştırıp pirinci ilave ettim . . .

ben özellikle akşamları çok acıktığım için yeme vakitlerini 12-17-21 gibi ayarladım ki akşamı atlatabileyim . . .
bu nedenle sabah sadece bol su ve 1 kupa çay içtim . . . zaten çok erken uyanmıyorum . . .

dün bol bol kirazda aldım aralarda kiraz yiyeceğim fulyacığım . . .
başka bir şey düşünmüyorum . . .
öğlen yediğim lapadan sonra tadına ilişkin rapor veririm, layt yoğurt ve lapa suyuna kattığım baharatları + bol pul biber ekleyeceğim bu lapaya . . .

Doktorun dediğini hatırlatayım mı :roflol:

" Patates gibi olmak istiyorsanız, patates yiyin. "

zemuszemus

çıtırım noktayı koymuş . . .
en çük bizzzzzzzzzzzzzzzzz vericizzzzzzzzzzzzz . . .

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fiufium hoş geldin . . . a.s.

tatlım herkeşlere söledim sende duuuuuyyyyyy
lapa diyetiyle sadece su kaybedeceksinizzzz su kaybetmek demek kas deformasyonu demek lüffen ama yaaaa
yapacaksanız bi gün yapın bariii offff ciyaaakkkk :tomato:

yaa flyy sızın şansınız evde olmak,o şey sıcak yenebılıo soguk yenmıo hiç......ben aksamdan hazırlayıp ıse getrdm sabah tabagın kapagını actıgımda iğğğğğğ demiştim...ıkı gundur delı dana gıbı forumları gezıyorum google dan bakıyorum...uygun bır şok dıyet bulmak ıcın ama yokkk.....patatesle kılo alcm sanıyorum,pirinci yıyemedım,,,gerıde bıse kalmıo,regl ım su anda uygun bırsye yapmak ıstıyorum ama yokkk CADIARZU sinirim bozukkk nerden buldun sen cnm kepekli pirinciiiiiii,marketler kepekli bulgur kaynıooo (onuda ılk kes gordum)ama bı pirinci bulamamıstm o gun

yasim 24 canim ve bu temmuzun 27 de 3 yillik evli olcam.oh sevidndim canim beraber gidersin mis gibi kilo verip gelirsiniz insallah canim is icinde sIkma canini insallah hersey yoluna girer optum

canım ne sınavı ne okulu anlamadım valla ben kafamçokkarıştı

canim ben ingilterede dil okuluna gidiyorum malum burada yasiyorum geleli 2 yil olmadi henuz ama ben ingilizce bilmiyordum bu yil basladim okula 1 siniftan 2.sinifa gectim seviyem varmis meger 2.sinif icin ve bu sinavida verirsem seneye 3. sinif olcam ve 2 yilim kalcak toplamda 5 yil suruyor ardindan istersem burada universite okuyabilcem(ben cunku ilkogretim mezunuyum) ki ben istiyorum bakalim hakkimda hayirlisi olur insallah.simdi walk at home yaptim acaip terledim terim sogumadan gidip bir dus alim her tarim tutulur yoksa optum canim

tatlım herkeşlere söledim sende duuuuuyyyyyy
lapa diyetiyle sadece su kaybedeceksinizzzz su kaybetmek demek kas deformasyonu demek lüffen ama yaaaa
yapacaksanız bi gün yapın bariii offff ciyaaakkkk :tomato:

cicim kas deformasyonu olmaması için bol yoğurtla tüketiyoruz ama . . .
sonra aralarda bol su form çayı ve meyve . . . bunlar engel olur kas kaybetmeye ve elbette yağ kaybı beklemiyoruz bizde saracan ödem atarız diyoruz belkide biraz yağ bu arada . . .

cnm ben soğuk tüketeceğim dün akşam pişirdim dolapta şu an umarım bahsettiğin gibi olmaz ya . . .
aslında soğuk yoğurtla baharatıyla fln hoş geliyo meze gibi ama umarım öle olur benim için . . . :ecrin_bebek:

canım ben azmine hayran kaldım anlattıklarına dahil kilonuda kontrol ediyorsun . . .
iyi ki aramızdasın . . . yediklerinide yazmalısın ama . . . yazarsan kaçamak ihtimalini düşürürsün . . .
tekrar hoş geldin . . .

a.s.

sınavında başarılar . . .

günaydın kızlar.nasıl gidiyor diyetler.ben patatesciydim.uykusuzluktan hiç bişi hazırlayamıyorumki.işe bile uyuya kalarak geç kalıyorum.bugünlerde hep uykusuzum.regl de yok.nolacak bana acaba.yakında iyice davul gibi olurum.

kızlar detlerini öğrendim ilk başta pazar günü izin vermemişlerdi bende olmaz demiştim.sonra pazar günü izin alabileceksin diyip çağırdılar beni.daha sonrada vazgeçmişler

Princess of Rain canım yaşındaha geç umarım en kısa zamanda anne olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…