60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün içtiklerimi not ettim şu ana kadar :
4 brd.çay x 120 ml = 480 ml
2 brd.bitki çayı x 150 ml = 300 ml
12 brd. su x 150 ml = 1800 ml
Toplam = 2580 ml daha akşama çok var çokkk

Toplam wc gidişim 5

Heyyoo.. 2 kg yag kaldı, sonra korumaya alıyor diyetisyenim..
Darısı başınıza :)

Kaç kiloydun, kaç kilo oldun? ne kadar zamanda?
neler yaparak verdin bu kiloyu ?
Bir de yağ oranını nasıl ölçüyor diyetisyenin?
Çok mu soru sordum ? :)

Ben bitki çaylarını hiç hesaplamıyorum. Su olarak tükettiğimi hesaplıyorum hep.

bugün niye böyle oldu bilmiyorum ama çok çok çok acıktım ben

Ben de acıktım bugün.
Akşam da çorba içmeyi düşünüyorum birtek. Hadi hayırlısı...

durnişkom sen kaç kilosun kiiiiiiii ???

bebeim bn en son 66 ydım sonra diyet yapmaya basladım suan olmayan kıyaftlerm oluyor ama dahada zayflamak ıstyorum 50 olmak istyorum tartılmadım ama sanırım suan 57 olmalıyım :)
bu arada sen kac kılosun sende katıl kuşum bize:)

O kadar leslie falan yaptım dedim bi kutlayan olmamış beni,alındım bak şimdi

durna canımcım senin altta çizelge gözüküyor da değerlerin yok be yawww.Farkındasındır sanırım...

Ben de şu kalorisepeti sitesine girdim.Değerleri doğru veriyorsa eğer süper bir site..

Ben bugün kaç kalori almışım gözüktüm biliyor musunuz:275,8

Mutluluktan iyice iştahım kaçtı,yaşasın...

kızlar ben akşam yemeği olarak bir tabak mercimekli bulgur pilavıyla 1 kocaman kase yoğurt yedim..
ilerleyen saatlerde de bitki çayı içerim..

O kadar leslie falan yaptım dedim bi kutlayan olmamış beni,alındım bak şimdi

durna canımcım senin altta çizelge gözüküyor da değerlerin yok be yawww.Farkındasındır sanırım...

Tebrik ederim canım

Çok az değil mi ya 1 gün için ? Bir yanlışlık olmalı

Tebrik ederim canım

Çok az değil mi ya 1 gün için ? Bir yanlışlık olmalı

Teşekkürler tebriklerin için esenrüzgar (Bu smileyler de bende bazen çıkıyor bazen çıkmıyor)

O saate kadar yediklerim (kahvaltı ve bir kase müsli yemiştim sadece) ve yaptığım hareketleri hesaba katarak hesaplanmış bir rakam o canım...
Birazdan bütün gün yediklerimi yazıcam...

Son düzenleme:
Bugünkü menümü toplu olarak yazayım:

sabah aç karna 1 bardak ılık suya 1 tk elma sirkesi, 1 çk bal (21 kal.) koyup içtim. (27 kal.)
işe geldikten sonra 1 mini kare çikolatalardan (10gr. İse 50 kal. diyelim) + çay
Öğlen 12 gibi 1 kıymalı biber dolması (150 kal.) + 100 gr. Yoğurt (80 kal.) + ½ zeytinyağlı enginar(40 kal.) + marul salatası (10 kal.) = 280 kal.
15:00 – ½ elma (30 kal.)
16:00 - 2 fındık -16 kal.
ara - 1 furkan ödem atıcı çayın içine 1 çk yeşil çay + ½ çubuk tarçın koydum içtim.
18:30 – 1 kırmızı mercimek çorbası (185 kal.) + ½ porsiyon ızgara tavuk (130 kal.) = 315 kal.
Toplam = 725 kal. ile tamamladım günü..

Şimdiden sonrası zayıflama çayımdan içerim yine..
Gece yatmadan önce de ballı sirkeli suyumu içerim.

Sabah:

Kalkınca sirkeli ılık su

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1,5-2 kk kadar beyaz peynir
3 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
2 domates
1 salatalık
2 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 kase light sütlü eti form müsli

Ara:
1 elma

Akşam:
1 kase hazır yayla çorbası (Bu akşam evde yalnızım,o yüzden tembellik yaptım,yemek yapmadım)
Kocaman bir kase nar ekşili,az yağlı çoban salata
1 dilim light ekmek

Birazdan şekersiz yeşil çay içmeye çalışacağım...

Sporumu da hesaba katarsam ve yatana kadar başka birşey tüketmezsem toplam 618,8 cal. almışım

Son düzenleme:

Hareketleri de mi hesaba katıyorlar. Nereden hesaplıyosun bunları? Bir de üye olmak mı gerekiyor bunun için ?

kızlar ben akşam yemeği olarak bir tabak mercimekli bulgur pilavıyla 1 kocaman kase yoğurt yedim..
ilerleyen saatlerde de bitki çayı içerim..

Bulgur ve mercimek en besleyici şeyler. Pilavı da güzel olur. Yeşil mercimek mi ? Çok güzel ikili. Yoğurt + bulgur pilavı . Afiyet olsun canım.

Sen geç mi kalkıyosun? Öğle yemeği yok burda da.
Ben hiç sporu hesaba katmıyorum kalori hesabı yaparken. Zaten ekstra spor yapıyorsam ekstra zayıflıyorum :)
Bugün spor yapamıycam mesela ama öğle arasında felan yürüyüş yaptım işte o kadar... Onu spordan saymıyorum artık.

aklında olsunda canım ,eger yine böyle bi durumla karsılasırsan bi kere denersın olmazsa

kızz ne diyon 1haftalık evliyken 95gunlugune eşime lubnan mı ispanyamı biyere gonderdım işte..ayyy o bana bi koyduuu bi koyduuu anlatamam.. nişanlıykende gidiyodu ama evliyken bi baska oluyor hasretı halıyle artık eşimle her kavuscamız gunu iple cekmeye baslamıstık ,sanki nişanlı çiftlerin evlilik gununu beklemeleri gibi daha az seyır yapan bi gemıye tayını çıktı çooookkk şükür 15gun kadar ayrı kalcaz
her işin bi zorlugu var işte napalım çekicez katlanıcaz mecburen

aksam yedıklerım;
bir tabagın içine 2kasık bulgur pilavı
1kasık karnıyarık
bi tabak yogurt bide 1salatalık yedım açlıgımı bastırsın diyee
ekmek yemedim ---- aksamları ekmek yememeye calısıyorum..

şimdi muhteşem yuzyıla bakmaya gidiyorummm

iyi aksamlar kızlarrr

selam kızlar bend emenümü yazayımm

1 mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek
6 tane ızgara köfte ve patates kızartması
1 tane ayran

işyerinde olduğum için ızgara köfte istedim ve dayanamdum patatesleri ydim uzun zamandır kızartma yemiyordumm"

Hareketleri de mi hesaba katıyorlar. Nereden hesaplıyosun bunları? Bir de üye olmak mı gerekiyor bunun için ?

Bugün yeni arkadaşlardan biriydi sanıyorum kalorisepeti.com diye bir yer önerdi.Orada yediklerini ve hareketlerini giriyorsun,hesaplıyor ..Üye olmak lazım canım...

Ben hergün 07:30 gibi ayaktayım canım ama kesinlikle saat 10:00'dan önce ağzıma sudan başka bir şey koyamıyorum.
O yüzden o saate kadar işlerimi hallediyorum,sonra kahvaltı yapıyorum,dolayısı ile öğlen yemiyorum birşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…