selam kızlar bend emenümü yazayımm
1 mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek
6 tane ızgara köfte ve patates kızartması
1 tane ayran
işyerinde olduğum için ızgara köfte istedim ve dayanamdum patatesleri ydim uzun zamandır kızartma yemiyordumm"
Tam harika bir akşam yemeği derken patates kızartmalarını gördüm..Cık cık cık...
Neyse madem canın çok istemiş,afiyet olsun
selam kızlar bend emenümü yazayımm
1 mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek
6 tane ızgara köfte ve patates kızartması
1 tane ayran
işyerinde olduğum için ızgara köfte istedim ve dayanamdum patatesleri ydim uzun zamandır kızartma yemiyordumm"
eve gittiğimde egzersiz yapıcam canım eritirim dimi,normale hiç aklıma gelmemişti ama görünce dayanamdım saol canım..ben çıkıyorum ii akşamlar yarın görüşürz
Tam december gelmiş demiştim ki gidiyorsun.
Eritirsin inşallah, sıkı bir egzersiz yap bakalım
İyi akşamlar...
eve gittiğimde egzersiz yapıcam canım eritirim dimi,normale hiç aklıma gelmemişti ama görünce dayanamdım saol canım..ben çıkıyorum ii akşamlar yarın görüşürz
Bugün yeni arkadaşlardan biriydi sanıyorum kalorisepeti.com diye bir yer önerdi.Orada yediklerini ve hareketlerini giriyorsun,hesaplıyor ..Üye olmak lazım canım...
Ben hergün 07:30 gibi ayaktayım canım ama kesinlikle saat 10:00'dan önce ağzıma sudan başka bir şey koyamıyorum.
O yüzden o saate kadar işlerimi hallediyorum,sonra kahvaltı yapıyorum,dolayısı ile öğlen yemiyorum birşey..
Ben kalori sepetine göre hesaplattırdım bugünkü yediklerimi toplamda sabahki ballı sirkeli suyumu da eklersem 650 kal. yapıyor
[1] Sütlü Çikolata 10 GRAM 60.4
[2] Izgara Tavuk Şiş 0.5 PORSİYON 100
[3] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[4] fındık (1 adet) 2 adet 18
[5] Elma 0.5 ADET 30
[6] Marul Salata 0.2 PORSİYON 18.6
[7] zeytinyağlı enginar 0.2 porsiyon 34
[8] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[9] Kıymalı Biber Dolma 0.5 PORSİYON 113
Toplam : 625 kal.
75 kal. felan benden daha düşük hesapladı. O da normal...
Demekki ben de doğru hesaplıyorum :)
Ama bu daha kolaylık güzelmiş..
Teşekkürler.
Canim ben bi ara kalori diyeti yapiyordum gunde 1200 kalorinin altina inince gercekten kilo veriyorsun:) ama yine protein karbonhitrat falan hepsinden almak lazimama sen müthiş az yiyorsun, bu benim için çok imkansız, yani bazen sadece salata yiyorum peynirli cevizli. mesela geçen hafta 2 gün 1 enginar ve semizotu salatası yedim.
meyve yiyorum arada da.. ama abartmadan azıcık.
sen 300küsür kalori yemişsin şimdiye kadar :s ölürüm ben o kaloriyle... tabi aramızda 13 kg fark var Allah'ımmmm
[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Kivi (76gr) 1 adet 46
[3] Çilek 4adet gr 1.48
[4] Kuru kayısı 1 adet 18
[5] Su 1000 ml 0
[6] lipton bitki çayları 1 adet 0
[7] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[8] sek light süt 200 ml 1 adet 63.4
[9] nestle tropikal meyveli müsli 1 100 g 366
[10] Haşlanmış Nohut 100 gr 346
[11] Eti Form Light Bisküvi 1 ADET 16.9
[12] Düğün Çorbası 1kase PORSİYON 122
[13] göbek salata 1 pors orta boy 30
Toplam : 1010.78 kal.
bugün yediklerim toplam 1010.78 kal.
günlük almam gereken: 1894 kal. çıktı,
ben yanlış mı yapıyorum acaba ya?
kaloricetveli sitesi gerçekten çok güzelmiş günlük kalorileri hesaplıyor.
burda çok gibi gözüküyor ama aslında bence çok değilllll hep su, bitki çayı yok bilmem ne
Canim ben kilo alma surecindeyken bile bu kadar cok yemiyordum. Gunde 9 dilim ekmek cok degil mi ya
Walla canım ben aksam acikmadim. disariya ciktigim icin acikmamis olabilirim. Yani aklima yemek yemek gelmedi hic. Karsimda yemek yenmesine ragmen. 1 top sade dondurma yedim sadece ve eve gelince de birazcik cilek yedim:) son ara ogun:)günaydınnn
şu kalori sepetini inceledim öneren arkadaşa çok teşekkür ederim diğerlerine göre çok daha pratikmiş
sabah:nesfit
bu arada nesfitçiler akşam nasıl geçti acıktınızmı çok merak ediyorum
Gunaydin canım, bisey olmaz toparlarsin bugun:) tekrar acikinca tekrar kacirma ama:)Günaydın canlar ,
Dün akşam yemeğinde yine fazla kaçırdım.Tatlılar falan
Sabahta yetmezmiş gibi 1 tane kaşarlı tost yedim
Ama şu an karnım tok oturuyorum
Walla canım ben aksam acikmadim. disariya ciktigim icin acikmamis olabilirim. Yani aklima yemek yemek gelmedi hic. Karsimda yemek yenmesine ragmen. 1 top sade dondurma yedim sadece ve eve gelince de birazcik cilek yedim:) son ara ogun:)
Tebrikler canim 1 ayda 5 kilo vermissin Nasil basardin? Tefal alma canım o zaman ama diger dedigini bilmiyom ben:) ben de benim tartidan sikildim artik soyle yag oranini falan olcen var midir acaba?dün ki menüm sabah kaşarlı tost-şekersiz çay-domates salatalık
ara:yeşil çay-form çayı-6-7 erik
öğlen-tavuklu salata
ara:kahveli soda-6-7 çilek
akşam:1 dilim ekmek 5-6 kaşık melemen 1 kase yoğurt
ara:1 türk kahvesi 1 kayısı ve 3lt.geçkin suyum
yarım saatte parktaki aletlerde egzersiz yaptım
bugün sabah: 1 dilim ekmek ,domates salatalık,şekersiz çay,omletin ucundan,peynir
ara:form çay şimdilik bu kadar
esse mağazasındaki tartı için hala cevap veren yok tefal almak içimden gelmiyor kimin tefalinde tartıldıysam hep farklı çıktı vallaha bu arada kilom 66dı 1 ay önce şu anda 61.600:)
Insallah canım:) bende takip ediyom kendimi ve sadeceyalani:) ise yararsa sende baslayacaksin de mi?merakla takip ediyorum ikinizide inş işe yarar
Günaydın canlar ,
Dün akşam yemeğinde yine fazla kaçırdım.Tatlılar falan
Sabahta yetmezmiş gibi 1 tane kaşarlı tost yedim
Ama şu an karnım tok oturuyorum
Walla canım ben aksam acikmadim. disariya ciktigim icin acikmamis olabilirim. Yani aklima yemek yemek gelmedi hic. Karsimda yemek yenmesine ragmen. 1 top sade dondurma yedim sadece ve eve gelince de birazcik cilek yedim:) son ara ogun:)
dün ki menüm sabah kaşarlı tost-şekersiz çay-domates salatalık
ara:yeşil çay-form çayı-6-7 erik
öğlen-tavuklu salata
ara:kahveli soda-6-7 çilek
akşam:1 dilim ekmek 5-6 kaşık melemen 1 kase yoğurt
ara:1 türk kahvesi 1 kayısı ve 3lt.geçkin suyum
yarım saatte parktaki aletlerde egzersiz yaptım
bugün sabah: 1 dilim ekmek ,domates salatalık,şekersiz çay,omletin ucundan,peynir
ara:form çay şimdilik bu kadar
esse mağazasındaki tartı için hala cevap veren yok tefal almak içimden gelmiyor kimin tefalinde tartıldıysam hep farklı çıktı vallaha bu arada kilom 66dı 1 ay önce şu anda 61.600:)
Sadeceyalan canım naber? Nasil gecti aksam nesfit olayi? Yalniz ben sabah tartida 59.00 ciktim canım sikildi ya
Demistim ben cumaya 58 olamam diyepofff o kadan da az yedim diye seviniyordum
Yalniz benim tarti arda 300 gr oynuyor. Ama 10 kere tartildim hep ayni:) bye bye 58ler...
ozaman iyiymis canım ya tam gaz devam edin boyle bir diyet ise yariyorsa super:)Valla listeyi elime ilk aldığımda bende aynı şeyi söyledim. Çavdar veya karışık tahıllı ekmek önerdi.işyerinde 5 kişiyiz hepimiz acaip zayıfladık kilo olarak 6-7 kilo baskülde ama yağ oranımızda azalma daha fazla hepimizde belirgin karın bölgesi yağı gitti.listeye tam uyup yasaklardan uzak durunca oluyor.işyerinde ağır yağlı yemek çıkınca dışarıdan çorba salata söylüyoruz.daha 9 kilo vermeyi düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?