60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar.
Yumurtalı bir kahvaltım vardı bu sabah.Biraz spor yaptım.Akşama devamı gelir.
Az önce izledim televizyonda doktor kahvaltıdan sonra şekersiz kahve önerdi.
Çay, su, soda, ve kahve 0 kaloriymiş:) Sabah sirkeli veya limonlu suyuda önermedi.
Yemeklerden sonra hazım için elma sirkeli su içilebilirmiş

canim ben acluktan olurum o zaman. Keske basarabilsem. Zor olmuyor mu canım? Bi de aksam yemegini saat kacta yiyiyorsun ve kacta yatiyorsun?

Canım ben çok da yesem , az da yesem , erken de geç de yesem akşam yemeğinden sonra hiçbişey yemiyorum. O alışkanlık oldu. Kilo verebilmem ancak öyle oluyor malesef...
Ama akşamları ben bitki çayları içiyorum. Bir de yemekten birkaç saat sonra ballı sirkeli ılık su içiyorum onlar tok tutuyor sanırım.
Haftanın iki günü 18:30 gibi yiyorum. Diğer günler de 19:30 civarında yiyorum yemeğimi. Gece de geç yatıyorum epey. Şöyle 1-2 hafta sonra ben de akşamları meyve felan yiyebilirim az da olsa. Ama diyetisyenler veya doktorlar tarafından da önerilen belli bir saatten sonra yememek. Tabi tarçınlı süt için gece acıkırsanız için felan da deniliyor.

Tv'de bir adamı göstermişlerdi haberlerde 50 kilo mu ne vermiş. Adam obezmiş. Bir gösterdiler adamı böyle tığ gibi ince uzun biri olmuş. İşin sırrı akşam 18:00'den sonra yemedim hiçbişey dedi. Tabi diğer yediklerine de dikkat etmiş ama o beni etkilemişti.

Tebrikler canim 1 ayda 5 kilo vermissin Nasil basardin? Tefal alma canım o zaman ama diger dedigini bilmiyom ben:) ben de benim tartidan sikildim artik soyle yag oranini falan olcen var midir acaba?

işte esse de indirim var ordaki cihaz su kemik yağ falan ölçüyor 50 tl.hemde.ben 28 yaşımdayım 3 yaşında kızım var 62 kilo hamile kaldım 17 kilo aldım giden gitti 66 kadar düştü 3 sene içinde ama bilirsin biz kadınlar ne zaman alışverişe gitsem aynalar karşısında sinir oluyorum kendime her tarafım çatladı bacak göbek kendimden nefret ettim kızım dedim böyle olmucak ağzına attığın bir tatlı senin ne hissettiğinden daha önemli olamaz herhalde dedim deyiş o deyiş 1 aydır acayip dikkat ediyorum şekeri tamamen çıkardım 1 aydır tatlı hiç bir şey yemiyorum yağa da dikkat ediyorum salataya falan 1 tatlı k.z.yağı koyuyorum bimde grenwood form diye bir çay var hergün 1 tane ondan içiyorum 1-2 yeşil çay içiyorum çok ekmek yemiyorum akşam çok geç saatte yemek yemiyorum 1 yeşil elma mutlaka 3lt.su su çok önemli içebildiğin kadar iç.hedefim 53 eşim kızıyor ama hazır vücudum alışmışken bırakmam vallaha.sırtımdaaki yağlar tamamen gitti selülitlerim bile azaldı duşa girdiğimde kabak lifinle ovunuyorum ay herkese tavsiye ederim resmen siyah su akıyor üztünüzden kan dolaşımını hızlandırıyormuş 3-4 gün yürüyüş yapıyorum evimin önünde spor aletleri var gün aşırı onlara biniyorum işte böyle ay 1 ayımı özetledim iyi geldi vallaha sağol sorduğun için excity:)

Niye sabahları sirkeli veya limonlu suyu önermedi canım ?

selam kızlarrrrr ben geldimm

Hoşgeldiiiiin canım :)

Ya o cihazlar gerçekten doğru öçüyormudur acaba yağ/kemik oranını felan? Bir de kas oranını da ölçen var. Ben de istiyorum aslında o aletlerden. Fiyatı da uygunsa alınabilir bence... Sen izmirdesin sanırım. İzmirdeki esse'de mi indirim varmış ?

Niye eşin kızıyor ki o kadar kilo vermene ?

Bu arada Tebrik ederim canım seni. Azmedelim verelim kiloları. Benim de bir 3 kilom kaldı..
Kızınla mı gidiyorsun parka ?

Zayıflamak için bir faydası yokmuş mideyi rahatsız etme olasılığıda olduğundan yemekten sonrayı önerdi.
Eğer bağırsaklarda sorun varsa aç karnına 2 kuru kayısı ve erik üzerine su tavsiye etti.
Bir de sıcak suyun aksine yemekten önce buzlu suyun metabolizmayı hızlandırdığını söyledi.

Insallah canım:) bende takip ediyom kendimi ve sadeceyalani:) ise yararsa sende baslayacaksin de mi?

bende istiyorum canım başlamayı ama ben gece 1 e kadar falan uyumuyorum o yüzden son öğünü nesfitle yapıp sonra acıkıpta aburcubur atıştırırım diye korkumdan cesaret edemiyorum kaş yaparken göz çıkarmıyım o yüzden şimdilik takipteyim

selam kızlarrrrr ben geldimm

hoşgeldin canımmmm

merhaba kızlar..
bugün birazcık geç kalktım 9 gibi..
eşim nöbetten geldi, bugün istirahatli olduğu için onunla birlikte dışarda yürüyüş yapıcaz

şimdiye kadar sadece 1 bardak süt içtim..
öğlene kadar bir şey yiyemiyorum artık..süt beni bayağı tok tutuyor.
içinde bal da olduğu için şekerim çıkmıyor,acıkmıyorum..

öğlene yaprak sarmam var yoğurt eşliğinde..
akşama da bakarız, herhalde çorbamı yaparım ve yine sarma olur.

esenrüzgarcım kitap nasıl gidiyor,aklıma geldi sorayım dedim..

bende seni tebrik ederim ben daha bir 6 kilo vercem.evet yaren le gidiyorum da o yanımda olduğunda sadece spor aletlerine binebilyorum yürüyüş anca yanımda eşim olnca müsade etmiyor ondan uzaklaşmama annecim parkın etrafındayım bak görüyorsun beni diyom yok yanımda dur diye ağlıyor spor yaparken o da yanımda oyalanıyor sen neler yaptın kilo verirken

Enteresan ya ! Ender saraç da limonlu suyu aç karna için diyor napacaz ? Ama bal ile öneriyor mideye dokunmaması için.
Buzlu su da enderesanmış ? Ama ben buzlu suyu içemem! Bir de buzlu su da masum değil bence

Rica ederim canım sen sagol anlattigin icin:) tebrikler canım gercekten de oyle hic bir tatlinin hazzi zayif olmanin hazzindan daha fazla olamaz:)

hoşbuldum canımnasılsınnn

merhaba canımmm ,süt sevdiğin için şanslıısn valla ,ben hiç içemiyorum midemi bulandııyor,bal zaararlı değil mi canım?

Bana öyle spor yapmama izin vermez benimki de..
Yanımızda başka biri daha olacak ki ancak öyle. Zaten ben işten geldikten sonra akşamları evde yapabildiğim kadar yapıyorum işte...
Haftasonları da oğlum uyanmadan yapıyorum :)

Aslında ben de süt içecektim bugün ama 1 hurma + 1/2 ceviz yemeyi tercih ettim. Çok acıkmadım bugün ama hurmayla cevizi yiyince de çok tot tuttu.
Canım kitaba dünkü baktığımdan sonra bakamadım eve çok geç gittim zaten.
Bugün belki biraz karıştırırım yine.
Bir de çok detaylı yazmış nereyi okuyacağımı şaşırdım..

sabah: çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
Yürümek (Asfalt) 5dak dak 26.8
Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 1 PORSİYON 151
ara öğün: ceviz 1 adet 27
Beyaz Leblebi 1 AVUÇ 20

Toplam : 172.2 kal.

Günaydın kızlarrrrrrr, herkese afiyet olsun.
Nasılsınız bugün?
Artık kg vermek istiorum benn ya bi yerde yanlış yapıorum ama nerede bilmiorum.
Yağ hiç kullanmıorum, ekmek sadece 1dilim, şeker hiç yok neden adam gibi kg veremiorum anlamıorm
Dün akşam da yağsız kabak yaptım sarmsaklı yoğurtla onu yedim. Bol pul biber ve naneyle.
Akşam kardeşimin doğum günüydü. Kendi ellerimle pasta aldım ama ben yemedim zor tuttum kendimi
sabah tartldm 62.5 çıktm. ama yrn tartlym 63 ü görürüm yine off kafama çok takmaya başladm sinirlerimi bozuyo.
Neyse sabah yediklerim de;
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim light b. peynir
4 cherry domates
2 ince dilim light kaşar
1 kupa kayısılı form çayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…