bende seni tebrik ederim ben daha bir 6 kilo vercem.evet yaren le gidiyorum da o yanımda olduğunda sadece spor aletlerine binebilyorum yürüyüş anca yanımda eşim olnca müsade etmiyor ondan uzaklaşmama annecim parkın etrafındayım bak görüyorsun beni diyom yok yanımda dur diye ağlıyor spor yaparken o da yanımda oyalanıyor sen neler yaptın kilo verirken
Günaydın kızlarrrrrrr, herkese afiyet olsun.
Nasılsınız bugün?
Artık kg vermek istiorum benn ya bi yerde yanlış yapıorum ama nerede bilmiorum.
Yağ hiç kullanmıorum, ekmek sadece 1dilim, şeker hiç yok neden adam gibi kg veremiorum anlamıorm
Dün akşam da yağsız kabak yaptım sarmsaklı yoğurtla onu yedim. Bol pul biber ve naneyle.
Akşam kardeşimin doğum günüydü. Kendi ellerimle pasta aldım ama ben yemedim zor tuttum kendimi
sabah tartldm 62.5 çıktm. ama yrn tartlym 63 ü görürüm yine off kafama çok takmaya başladm sinirlerimi bozuyo.
Neyse sabah yediklerim de;
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim light b. peynir
4 cherry domates
2 ince dilim light kaşar
1 kupa kayısılı form çayı.
sabah: çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
Yürümek (Asfalt) 5dak dak 26.8
Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 1 PORSİYON 151
ara öğün: ceviz 1 adet 27
Beyaz Leblebi 1 AVUÇ 20
Toplam : 172.2 kal.
iyiyim canım hem iş yapmaya çalışıyorum hem buraya bakıyorum yakında kovulmazsam iyidir
Günaydın hoşgeldiiin..
Aslında normal besleniyorsun. Egzersiz yapıyor musun ?
Ama bu sabahki kahvaltıda çok mu peynir var acaba ?
Öğlen saat kaçta yiyeceksin ona bağlı biraz da. Öğle yemeğini geç yiyeceksen o da hiç sorun değil.
Neden böyle oluyor beraber düşünelim.
Ben 4-5 leblebiyi 10 kal. olarak hesaplıyorum. 1 avuç kaç tane oluyor ki ?
Benim de takıldığım şeye bak :)
Ben öyle 5 dk.lık yürüyüşleri saymıyorum , saymak lazım mı ?
Bir de tüm gün mü çalışıyorsun sen canım?
Günaydın hoşgeldiiin..
Aslında normal besleniyorsun. Egzersiz yapıyor musun ?
Ama bu sabahki kahvaltıda çok mu peynir var acaba ?
Öğlen saat kaçta yiyeceksin ona bağlı biraz da. Öğle yemeğini geç yiyeceksen o da hiç sorun değil.
Neden böyle oluyor beraber düşünelim.
iyiyim canım hem iş yapmaya çalışıyorum hem buraya bakıyorum yakında kovulmazsam iyidir
yürüyüş yapıorum şimdilik :/ akşamları eve 25 dk hızlı yürüyorum yokuş yukarı düz yol karışık :)
Sabahları da otobüs için 15 dk filan toplamda yürüyorum, iş yerimde asansör kullanmıorum. Dün akşam canım kaşar istedi diye gittim light aldım ilk defa bu sabah yedim.
Normalde 1 dilim light beyaz peynir yiyorum. Öğlen 1 gibi yerim sanırım. Kalori hesaplaması yapıorum 1000 kaloriyi geçtiğim gün nerdeyse yok gibi. Metabolizma hızlandırıcı çayı da içiorum ama. Bi yerde var bi yanlış.
leblebinin hesabını o şekilde yapıodu sitede ondan öyle oldu canım.bi avuç dediğim ben en fazla 10 tane yemişimdir oda zaten 20 kaloridir
hımm bende baya koşşturma var taşınılıyor,kolileme ,evraklaerı kaldırma baya iş var anlıcağın:)
kolay gelsin canım
sabah 9 akşam 6 ya kadar çalışıyorum canım ben.
şu kalori sepeti diye biyer var ya ordan hesaplattım orda herşeyi işaretliyosun o hesaplıyo.5 dk lıkları saymak olmaz tabi de napayım koca gün oturarak masa başında çalışıyorum hareket etmiyorum bari onlarıda sayayım da mutlu olayım azcık
hımm bende baya koşşturma var taşınılıyor,kolileme ,evraklaerı kaldırma baya iş var anlıcağın:)
kilolarım göbek ve memede birikmiş durumda meme küçülürmü zayıflayıncaa ameliyatmı tek çare offf
benim gibi çalışıyorsun işte. Doğru diyorsun ben de hesabını yapmasam bile , yürüme fırsatları oluşturmaya çalışıyorum kendime. Dediğin gibi otur otur neyere kadar...
Kolay gelsin canım. Ev mi taşıyorsunuz ?
Baya bir kilo verirsen küçülür.
Ama benim göbek küçülse de hala tam anlamıyla gitmedi
Baya bir kilo verirsen küçülür.
Ama benim göbek küçülse de hala tam anlamıyla gitmedi
Canim ben bi ara kalori diyeti yapiyordum gunde 1200 kalorinin altina inince gercekten kilo veriyorsun:) ama yine protein karbonhitrat falan hepsinden almak lazim
Aslında ben o yürümeleri saymıyorum günlük egzersizin içinde. Ben de öğlenleri felan yürüyorum. Bence sen akşamları leslie ile yürüyüş , zumba gibi şeyler yap en az yarım saat. Ter at böyle nefes nefese kal :)
Çünkü elinden geleni yapıyorsun yazdıklarına göre...
Ha bir de dayanabilirsen bu akşam mesela sadece yoğurt + pul biber ye bakalım nolacak. Onu yedikten 1-2 saat sonra da ballı sirkeli su iç. Midenle problemin yoksa tabi.
Yaa bayağı bir kilo vermişsin tebrik ederim ne kadar sürede verdin.arada kaçamaklar yaptınmı.göbek az var ama dimi?
Zaten akşama kabak yapıcaktım yine 65 kalori mi ne oluyo? yağsız rendelenmiş kendi suyuyla pişen kabak ondan nolcak. Önceden bundan daha çok yediğim halde süper kg vermiştim tam da geçen sene bu zamanlar 58 kg filandım. Önceden de 78 den 63 e inmiştim. 2ay gibi bi sürede hem de yani vücudum kolay kg verebilio. Gerçi wc problemim oldu bu sefer ona çözüm bulmam lazım sanırım. Spor bu işi çözecek gibi gelio bana ama onu da bi türlü yapamıorum. Eve çok yorgun gidiorum
sabah: çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
Yürümek (Asfalt) 5dak dak 26.8
Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 1 PORSİYON 151
ara öğün: ceviz 1 adet 27
Beyaz Leblebi 1 AVUÇ 20
Toplam : 172.2 kal.
wc problemin varsa kesin ondandır. Bir de ödemmi var acaba vücudunda ? Aklıma gelenden bir tanesi de hormonlarına baktırman. Özellikle tiroid ile ilgili...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?