60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben önce abur cuburu kestim. Egzersizlere başladım. İlk haftalar daha çabuk kilolar verdim.
Sonra işte yeşil elma yedim başlarda tatlı niyetine. Ballı limonlu ılık su içtim sabahları aç karna.
Sonrası işte yeşil elma olayını bıraktım. Sirkeli ballı ılık su içtim sabah akşam(hala devam ediyorum)
Sonrasında da işte kalori sayımı yöntemine başladım.
Kalori sayımı yöntemi beni epey frenliyor.
Şimdilerde de işte kalan 3 kiloyu vermeye çalışıyorum.
Egzersizler sayesinde ama daha az kilolu gibi görünmeye başladım şimdiden. O 3 kiloyu da verince nasıl olurum bilmiyorum :44:
O 3 kiloyu memlekete gitmiycek olsak daha yavaş verecem veya çok kasmıycam ama orda kilo alma ihtimaline karşı verecem işte...

Günaydın hoşgeldiiin..
Aslında normal besleniyorsun. Egzersiz yapıyor musun ?
Ama bu sabahki kahvaltıda çok mu peynir var acaba ?
Öğlen saat kaçta yiyeceksin ona bağlı biraz da. Öğle yemeğini geç yiyeceksen o da hiç sorun değil.
Neden böyle oluyor beraber düşünelim.

iyiyim canım hem iş yapmaya çalışıyorum hem buraya bakıyorum yakında kovulmazsam iyidir

Ben 4-5 leblebiyi 10 kal. olarak hesaplıyorum. 1 avuç kaç tane oluyor ki ?
Benim de takıldığım şeye bak :)
Ben öyle 5 dk.lık yürüyüşleri saymıyorum , saymak lazım mı ?

Bir de tüm gün mü çalışıyorsun sen canım?

sabah 9 akşam 6 ya kadar çalışıyorum canım ben.
şu kalori sepeti diye biyer var ya ordan hesaplattım orda herşeyi işaretliyosun o hesaplıyo.5 dk lıkları saymak olmaz tabi de napayım koca gün oturarak masa başında çalışıyorum hareket etmiyorum bari onlarıda sayayım da mutlu olayım azcık

yürüyüş yapıorum şimdilik :/ akşamları eve 25 dk hızlı yürüyorum yokuş yukarı düz yol karışık :)
Sabahları da otobüs için 15 dk filan toplamda yürüyorum, iş yerimde asansör kullanmıorum. Dün akşam canım kaşar istedi diye gittim light aldım ilk defa bu sabah yedim.
Normalde 1 dilim light beyaz peynir yiyorum. Öğlen 1 gibi yerim sanırım. Kalori hesaplaması yapıorum 1000 kaloriyi geçtiğim gün nerdeyse yok gibi. Metabolizma hızlandırıcı çayı da içiorum ama. Bi yerde var bi yanlış.

leblebinin hesabını o şekilde yapıodu sitede ondan öyle oldu canım.bi avuç dediğim ben en fazla 10 tane yemişimdir oda zaten 20 kaloridir

Aslında ben o yürümeleri saymıyorum günlük egzersizin içinde. Ben de öğlenleri felan yürüyorum. Bence sen akşamları leslie ile yürüyüş , zumba gibi şeyler yap en az yarım saat. Ter at böyle nefes nefese kal :)
Çünkü elinden geleni yapıyorsun yazdıklarına göre...
Ha bir de dayanabilirsen bu akşam mesela sadece yoğurt + pul biber ye bakalım nolacak. Onu yedikten 1-2 saat sonra da ballı sirkeli su iç. Midenle problemin yoksa tabi.

leblebinin hesabını o şekilde yapıodu sitede ondan öyle oldu canım.bi avuç dediğim ben en fazla 10 tane yemişimdir oda zaten 20 kaloridir

Tamam canım :) Kuruyemişler de epey kalori yüklü diyorlar da. Herkesi avuç anlayışı farklı tabi.
Ben hatırlatayım dedim sadece.

Benim gibi çalışıyorsun işte. Doğru diyorsun ben de hesabını yapmasam bile , yürüme fırsatları oluşturmaya çalışıyorum kendime. Dediğin gibi otur otur nereye kadar...

hımm bende baya koşşturma var taşınılıyor,kolileme ,evraklaerı kaldırma baya iş var anlıcağın:)

Kolay gelsin canım. Ev mi taşıyorsunuz ?

kilolarım göbek ve memede birikmiş durumda meme küçülürmü zayıflayıncaa ameliyatmı tek çare offf

Baya bir kilo verirsen küçülür.
Ama benim göbek küçülse de hala tam anlamıyla gitmedi

Son düzenleme:

saol canım..
Yok işyeri taşınıyor canım o yüzden baya iş var
bana yazxmışsın bende sana yazdım ama sanırım görmedin.

Dün koşu bandunda yürüdüm .60,0 gr çıktım bakalım bügün hep hareket halindeyim yarın sabah görürüm belki 59 ları:)

Canim ben bi ara kalori diyeti yapiyordum gunde 1200 kalorinin altina inince gercekten kilo veriyorsun:) ama yine protein karbonhitrat falan hepsinden almak lazim

EXCİTY anladığım kadaryla sen 300 cıvarı kalorı alıyosun bu gunluk toplam kalorımı ? yoksa sadce bir oğunlukmu? bende cok az kalorı alıyorum merak ettim nasıl yapıyosun canm neler yıyosun gun içinde ?

Bu arada kızlar ilginçtir ben cumartesi gecesi regl oldum sırf onun etkisini anlamak için sabahları tartıldım hiç fark etmedi yine aynı kilodayım hemde hafta sonu ve hafta içi akşamları yediklerimi abarttığım halde .
Ya bu metobolizma benimle dalgamı geçiyor anlamadım sanki bana sen ne yaparsan yap ben seni takmıyorum diyor yaaa psikopata bağlamış hep aynı duruyor

Zaten akşama kabak yapıcaktım yine 65 kalori mi ne oluyo? yağsız rendelenmiş kendi suyuyla pişen kabak ondan nolcak. Önceden bundan daha çok yediğim halde süper kg vermiştim tam da geçen sene bu zamanlar 58 kg filandım. Önceden de 78 den 63 e inmiştim. 2ay gibi bi sürede hem de yani vücudum kolay kg verebilio. Gerçi wc problemim oldu bu sefer ona çözüm bulmam lazım sanırım. Spor bu işi çözecek gibi gelio bana ama onu da bi türlü yapamıorum. Eve çok yorgun gidiorum

selam kızlar.bugün eski tempoma dönüyorum
1 dilim ekmek,yarım porsiyon sahan yumurta,1 şekersiz çay,1 kk peynir
birazdan 1 saatlik yürüyüşe çıkacağım.ve reglim moralim bozuk

Yaa bayağı bir kilo vermişsin tebrik ederim ne kadar sürede verdin.arada kaçamaklar yaptınmı.göbek az var ama dimi?

Teşekkür ederim canım. 2 ay 10 gün oldu işte diyete başlayalı , o kadar sürede verdim.
Göbek var tabi canım. Ama önceki haline göre iyi baya. Demekki öncesi çok kötüydü :26:
Bir 3 kilo daha versem nasıl olur bilmiyorum ? Ama sonrasında da göbek hareketleri yapmam gerekecek sanırım.

wc problemin varsa kesin ondandır. Bir de ödemmi var acaba vücudunda ? Aklıma gelenden bir tanesi de hormonlarına baktırman. Özellikle tiroid ile ilgili...

gülin 1 avuc beyaz leblebide 20 kalorımı var canm şu bildiğimiz kavrulmus leblebi demi bu?

wc problemin varsa kesin ondandır. Bir de ödemmi var acaba vücudunda ? Aklıma gelenden bir tanesi de hormonlarına baktırman. Özellikle tiroid ile ilgili...

Bİ iki hafta böle uğraşıyım diorum olmadı. Gidip baktırırım. BAzen olur ya insan veremez sonradan vermeye başlar kiloları.Benim ki de öyle olcak diye umut ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…