60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İradene hayran kaldım.ben diyeti başlayalı 3 ay oldu 10 kilo verdim tabi hafta sonu kaçamaklarım hep oldu ve spor yapmadım.sen hızlı verenlerdensın canım maşallah.3 kilonuda kısa sürede verirsin inşallah.boyun kaç peki? özel yaptığın birşey varmı tavsiye edebileceğin.doğru şeyler yapıyormuşsun 14 kilo verdiğine göre.

wish bildiğim kadaryla regl donemınde ilk iki üç gun metabolızma hızlı calışıyor fark etmadınmı canm hiç belki ondan öyle cıkmısındr :)

benim öğle yeöeğim

patlıcan oturtma

erişte

yoğurt

erişte yedim kızlar ama pişman değilim halsizleşirim diye yedim..malum sürekli hareket halinde olacağımk.

canım leblebiden kaçsam da öğlen yemeğinde kalori patlaması yaşadım zaten fazlasıyla,ben yapamıcam galba bu işi yaa iyice umutsuzluğa düşüyorum artık

saol canım teşekkür ederim

Buarada morelin düzeldi sanki dimi canım ,o günden eser yok:)"

ayy çok şükür baya düzeldi canım yaa o günden sonra herşey daha güzel çünkü seninle konuştuktan sonra ufak bi tartışma daha çıkınca iyice patladım ne olduğunu şaşırdı garibim şimdi daha anlayışlı daha sakin çok şükür

aynen öyle oturdukça psikolojik olarak sanki tüm yediklerim totomda ve göbeğimde birikiyomuş gibi hissediyorum artık

gülin 1 avuc beyaz leblebide 20 kalorımı var canm şu bildiğimiz kavrulmus leblebi demi bu?

evet canım nette çoğu sitede öyle yazıyo beyaz leblebi en az kalorili kuruyemişmiş ayrıca biraz yiyip üstüne su içince çok tok tutuyo bi araştır istersen kalorisini belki ben yanlış biliyorumdur

benim öğle yeöeğim

patlıcan oturtma

erişte

yoğurt

erişte yedim kızlar ama pişman değilim halsizleşirim diye yedim..malum sürekli hareket halinde olacağımk.

ohhh afiyet olsun bende dayanamayıp kızartma yedim

wish bildiğim kadaryla regl donemınde ilk iki üç gun metabolızma hızlı calışıyor fark etmadınmı canm hiç belki ondan öyle cıkmısındr :)

anlamadım inan yaa sinir oldum artık bir aydır durdu ne kilo alıyorum nede veriyorum gram gram offf ne yapsam bilemedim.

şu kalori hesabı olayına baktım mesela geçen (az yediğim haftalar için) günlük 800-900 kalori almışım verdiğim kilo 0,200

iyi düzelmenize sevindim canım

Saol canım sanada afiyet olsun ,hiç oturmadım ayaklarım nasıl ağrıyor varya

Öğlen yemeğimi az önce yedim.
Yağsız 1 tavuk göğsü (tavada)
1 kase light yoğurt.
üstüne de metabolizma hızlandırıcı çayımı içtim

hafta sonu geliyo canım yaa dinlenirsin güzelce.bu arada ders çalışmaya başladın mı

haftasonuda temizlik var canım gelinin çeyizleri gelicek ..onlar için hazırlık felan yapıcaz..

Yok canım daha başlamadım ya,oda ayrı bir strese okuyor beni sen başladın mı 49 ünitem var daha kitap açmadım

yok bende başlayamadım inan hiç içimden gelmiyo ders çalışmak 3 hafta kaldı streside ayrı bi dert mezun olsamda kurtulsam artık canımı yedi bu aöf

arkadaşlar ben yeni üye oldum bende zayıflamak istiyorum 22 yaşındayım 164 boyundayım 64 kiloyum 1,5 senedir evliyim evlendiğimde 52 kiloydum bir senedir çalışmıyordum şuandada ofiste asistanlık yapoırum aktif bir günlük hayatım yok tatlıyı çok seviyorum yemeklerimi düzensiz ve dengesiz yapıorum diyete başlamaya karar verdiğimde eşim bana yardımcı olmuyor çünkü abur cubur yemeği çok sevdiği için o yerken bende yiyorum 10 kilo vermem lazım nasıl vericem bilmiyorumm hergün sitelerden diyet bakıyorum tarif alıyorum ama uygulayamıyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler...

yok bende başlayamadım inan hiç içimden gelmiyo ders çalışmak 3 hafta kaldı streside ayrı bi dert mezun olsamda kurtulsam artık canımı yedi bu aöf

bir an önce başlamalıyız canım ya..

hoşgeldin aramıza..

Ne yediklerini yaz..

Emin ol burada gördükçe boğazını tutuyorsun.

Kızlar işim vardı bakamadım buralara, toplu cevap veriyorum o yüzden...

Yaa bayağı bir kilo vermişsin tebrik ederim ne kadar sürede verdin.arada kaçamaklar yaptınmı.göbek az var ama dimi?

Diğerlerini cevaplamıştım da; bu sorunun kaçamakla ilgili kısmını cevaplayayım şimdi de. Ben kaçamak yaptığım zamanlar oldu ama hiçbir zaman aşırı yemedim. Yani kaçamak dediğim mesela tatlı yedim kalori aşımı oldu vs. O günlerin ertesi günü de hep kilo verdim biliyormusun. Sırf dengelemek için ya egzersizi çok artırdım ya da ertesi günü çok az yedim. Böyle dengeleyince ipin ucu kaçmadı. Ama kilo alımımın durduğu ve azaldığı haftalar oluyor. Bazen güzel veriyorum bazen kilo aldığım da oldu. Ama dengelemeye çalıştım hep. Hani kaçamak yaptım tüh bozuldu diyet demedim. Kalori hesabı da yaptığım için artık daha rahat oluyorsun.

Aslında güzel yiyeceğin. Bence kafaya takma. Benim diyete ilk başladığım zamanlarda çok güzel kilo verdiğim zamanlar vardı, onun hemen arkasındaki 2 hafta durmuştu kilo vermem. Bazen olabiliyor. Ama ben pes etmedim devam ettim. Çünkü başladım artık diyete bir bırakırsam bir daha başlayamam diye. Sonra tekrar vermeye başladım kilo. Ama sanırım beslenme biçimimi felan değiştirmiştim. Yaptığım egzersiz biçimlerini değiştirdim.
Mekik çalışıyorsan mesela direk kas yapıyorsun hergün aynı şeyi yaparsan ve kilo vermiyosun direk kas yaptığın için hatta alıyor görünüyorsun tartıda. Tabi sıkılaşıyor vücudun o ayrı konu...
Ben onu istemediğim için kolay egzersizlere yöneldim o zaman.

gülin 1 avuc beyaz leblebide 20 kalorımı var canm şu bildiğimiz kavrulmus leblebi demi bu?

Evet 20 kalori canım.

Bİ iki hafta böle uğraşıyım diorum olmadı. Gidip baktırırım. BAzen olur ya insan veremez sonradan vermeye başlar kiloları.Benim ki de öyle olcak diye umut ediyorum.

Aynen canım, öyle olacak diye tahmin ediyorum ben de..

Bence sen de çok güzel kilo vermişsin. ayda 3,5 kiloya denk geliyor senin de. Ben aslında hızlı veremem diye düşünüyordum. Ama metabolizmamı hızlandırmak için sürekli egzersiz yaptım. En yorgun olduğum zamanlarda bile. Şimdilerde az yapıyorum artık ama haftasonları ben sabah + akşam yapma şansım oluyordu haftasonları güzel kilo veriyordum. Boyum 158.
Ben kalori hesabını tavsiye ederim. Bir de yediğin herşeyi yaz günlük.. Sabah akşam da tartıl eğer moralini bozmayacaksa...
Sabah akşam ballı sirkeli su içiyorum (midende problem yoksa)
Bir de egzersiz şart...
Eğer tatlı kaçamağı yapacaksan illaki krize girdiysen sütlü tatlı ye ama onu gün içinde mutlaka telafi et.

esenruzgar nasılsın canm ?

İyiyim canım , işlerim vardı işyerinde. Bakamadım buraya. Sen nasılsın?

Öğlen yemeğimi az önce yedim.
Yağsız 1 tavuk göğsü (tavada)
1 kase light yoğurt.
üstüne de metabolizma hızlandırıcı çayımı içtim

Güzel

iyi düzelmenize sevindim canım

Saol canım sanada afiyet olsun ,hiç oturmadım ayaklarım nasıl ağrıyor varya

Valla december'cım işte çalış evde çalış. Sen bu aralar epey yoruluyorsun. Kalori harcıyorsun bu arada :) Ama tabi ayakta durmak epey yorar insanı. Allah kolaylık versin canım.

Kalori hesabı ile zayıflamayı dene istersen. Bir de karbonhidatları azalt. Şekeri, beyaz unu, tatlıyı hayatından çıkart dememe gerek yok heralde.

Bugün yediklerim ve akşam yiyeceklerimin toplam kalorisi 813,5
Daha ne yapayım arkadaşlar

Sabah : Kaşarlı tost + çay
Ara : 7 otlu çay
Ara : 1 ceviz + 3 kuru kayısı
Öğlen : Yoğurt + Elma
Akşam : Patlıcan musakka + şehriye çorba

Dün tam 2400 ml.su
300 ml.bitki çayı
480 ml.çay
Toplam 3180 ml.sıvı tüketmişim

[1] Doğadan Bitki Çayları 1 ADET 0
[2] Çay 4 ADET 20
[3] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[4] Patlıcan Musakka 1 PORSİYON 201
[5] yörsan yarım yağlı homojenize yoğurt 1 100 gr. 68.5
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Kuru Kayısı (gün kurusu) 3 ADET 87
[8] CEVİZ 1 adet 27
[9] Çift Kaşarlı Tost 1 ADET 235
Toplam : 813.5 kal.

Bugünkü yediklerimi yazayım:

sabah aç karna 1 bardak ılık ballı sirkeli su
10:30 1 hurma + ½ ceviz

öğlen – ½ et yemeği + 1 porsiyon zeytinyağlı brokoli + ½ marul salatası

sorma canım ya,bu hafta çok yoruldum kalori harcıyormuyum gerçekten bilmiyorum kg hala aynı 300 gr vermişim gerçi..hemde nasıl saol canım teşekkür ederim,birde evli olsaymışım ne olurmuşum cidden düşünemiyorum bile:)

Bence süper menü. Daha da bişey yapmana gerek yok zaten. Valla lezzetli görünüyor.
Canım çift kaşarlı tost çekti yaa
Yarın sabah olmazsa kendime bir kıyak yapayım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…