Teşekkür ederim canım. 2 ay 10 gün oldu işte diyete başlayalı , o kadar sürede verdim.
Göbek var tabi canım. Ama önceki haline göre iyi baya. Demekki öncesi çok kötüydü :26:
Bir 3 kilo daha versem nasıl olur bilmiyorum ? Ama sonrasında da göbek hareketleri yapmam gerekecek sanırım.
Bu arada kızlar ilginçtir ben cumartesi gecesi regl oldum sırf onun etkisini anlamak için sabahları tartıldım hiç fark etmedi yine aynı kilodayım hemde hafta sonu ve hafta içi akşamları yediklerimi abarttığım halde .
Ya bu metobolizma benimle dalgamı geçiyor anlamadım sanki bana sen ne yaparsan yap ben seni takmıyorum diyor yaaa psikopata bağlamış hep aynı duruyor
Aslında ben o yürümeleri saymıyorum günlük egzersizin içinde. Ben de öğlenleri felan yürüyorum. Bence sen akşamları leslie ile yürüyüş , zumba gibi şeyler yap en az yarım saat. Ter at böyle nefes nefese kal :)
Çünkü elinden geleni yapıyorsun yazdıklarına göre...
Ha bir de dayanabilirsen bu akşam mesela sadece yoğurt + pul biber ye bakalım nolacak. Onu yedikten 1-2 saat sonra da ballı sirkeli su iç. Midenle problemin yoksa tabi.
Tamam canım :) Kuruyemişler de epey kalori yüklü diyorlar da. Herkesi avuç anlayışı farklı tabi.
Ben hatırlatayım dedim sadece.
saol canım teşekkür ederim
Buarada morelin düzeldi sanki dimi canım ,o günden eser yok:)"
Benim gibi çalışıyorsun işte. Doğru diyorsun ben de hesabını yapmasam bile , yürüme fırsatları oluşturmaya çalışıyorum kendime. Dediğin gibi otur otur nereye kadar...
Kolay gelsin canım. Ev mi taşıyorsunuz ?
Baya bir kilo verirsen küçülür.
Ama benim göbek küçülse de hala tam anlamıyla gitmedi
gülin 1 avuc beyaz leblebide 20 kalorımı var canm şu bildiğimiz kavrulmus leblebi demi bu?
benim öğle yeöeğim
patlıcan oturtma
erişte
yoğurt
erişte yedim kızlar ama pişman değilim halsizleşirim diye yedim..malum sürekli hareket halinde olacağımk.
O kadar leslie falan yaptım dedim bi kutlayan olmamış beni,alındım bak şimdi
durna canımcım senin altta çizelge gözüküyor da değerlerin yok be yawww.Farkındasındır sanırım...
wish bildiğim kadaryla regl donemınde ilk iki üç gun metabolızma hızlı calışıyor fark etmadınmı canm hiç belki ondan öyle cıkmısındr :)
canım leblebiden kaçsam da öğlen yemeğinde kalori patlaması yaşadım zaten fazlasıyla,ben yapamıcam galba bu işi yaa iyice umutsuzluğa düşüyorum artık
ayy çok şükür baya düzeldi canım yaa o günden sonra herşey daha güzel çünkü seninle konuştuktan sonra ufak bi tartışma daha çıkınca iyice patladım ne olduğunu şaşırdı garibim şimdi daha anlayışlı daha sakin çok şükür
ohhh afiyet olsun bende dayanamayıp kızartma yedim
iyi düzelmenize sevindim canım
Saol canım sanada afiyet olsun ,hiç oturmadım ayaklarım nasıl ağrıyor varya
hafta sonu geliyo canım yaa dinlenirsin güzelce.bu arada ders çalışmaya başladın mı
haftasonuda temizlik var canım gelinin çeyizleri gelicek ..onlar için hazırlık felan yapıcaz..
Yok canım daha başlamadım ya,oda ayrı bir strese okuyor beni sen başladın mı 49 ünitem var daha kitap açmadım
yok bende başlayamadım inan hiç içimden gelmiyo ders çalışmak 3 hafta kaldı streside ayrı bi dert mezun olsamda kurtulsam artık canımı yedi bu aöf
arkadaşlar ben yeni üye oldum bende zayıflamak istiyorum 22 yaşındayım 164 boyundayım 64 kiloyum 1,5 senedir evliyim evlendiğimde 52 kiloydum bir senedir çalışmıyordum şuandada ofiste asistanlık yapoırum aktif bir günlük hayatım yok tatlıyı çok seviyorum yemeklerimi düzensiz ve dengesiz yapıorum diyete başlamaya karar verdiğimde eşim bana yardımcı olmuyor çünkü abur cubur yemeği çok sevdiği için o yerken bende yiyorum 10 kilo vermem lazım nasıl vericem bilmiyorumm hergün sitelerden diyet bakıyorum tarif alıyorum ama uygulayamıyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler...
Yaa bayağı bir kilo vermişsin tebrik ederim ne kadar sürede verdin.arada kaçamaklar yaptınmı.göbek az var ama dimi?
Zaten akşama kabak yapıcaktım yine 65 kalori mi ne oluyo? yağsız rendelenmiş kendi suyuyla pişen kabak ondan nolcak. Önceden bundan daha çok yediğim halde süper kg vermiştim tam da geçen sene bu zamanlar 58 kg filandım. Önceden de 78 den 63 e inmiştim. 2ay gibi bi sürede hem de yani vücudum kolay kg verebilio. Gerçi wc problemim oldu bu sefer ona çözüm bulmam lazım sanırım. Spor bu işi çözecek gibi gelio bana ama onu da bi türlü yapamıorum. Eve çok yorgun gidiorum
gülin 1 avuc beyaz leblebide 20 kalorımı var canm şu bildiğimiz kavrulmus leblebi demi bu?
Bİ iki hafta böle uğraşıyım diorum olmadı. Gidip baktırırım. BAzen olur ya insan veremez sonradan vermeye başlar kiloları.Benim ki de öyle olcak diye umut ediyorum.
İradene hayran kaldım.ben diyeti başlayalı 3 ay oldu 10 kilo verdim tabi hafta sonu kaçamaklarım hep oldu ve spor yapmadım.sen hızlı verenlerdensın canım maşallah.3 kilonuda kısa sürede verirsin inşallah.boyun kaç peki? özel yaptığın birşey varmı tavsiye edebileceğin.doğru şeyler yapıyormuşsun 14 kilo verdiğine göre.
esenruzgar nasılsın canm ?
Öğlen yemeğimi az önce yedim.
Yağsız 1 tavuk göğsü (tavada)
1 kase light yoğurt.
üstüne de metabolizma hızlandırıcı çayımı içtim
iyi düzelmenize sevindim canım
Saol canım sanada afiyet olsun ,hiç oturmadım ayaklarım nasıl ağrıyor varya
haftasonuda temizlik var canım gelinin çeyizleri gelicek ..onlar için hazırlık felan yapıcaz..
Yok canım daha başlamadım ya,oda ayrı bir strese okuyor beni sen başladın mı 49 ünitem var daha kitap açmadım
arkadaşlar ben yeni üye oldum bende zayıflamak istiyorum 22 yaşındayım 164 boyundayım 64 kiloyum 1,5 senedir evliyim evlendiğimde 52 kiloydum bir senedir çalışmıyordum şuandada ofiste asistanlık yapoırum aktif bir günlük hayatım yok tatlıyı çok seviyorum yemeklerimi düzensiz ve dengesiz yapıorum diyete başlamaya karar verdiğimde eşim bana yardımcı olmuyor çünkü abur cubur yemeği çok sevdiği için o yerken bende yiyorum 10 kilo vermem lazım nasıl vericem bilmiyorumm hergün sitelerden diyet bakıyorum tarif alıyorum ama uygulayamıyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler...
İyiyim canım , işlerim vardı işyerinde. Bakamadım buraya. Sen nasılsın?
iyiyim canım benim saol, bende çalışıyorum canım Allah kolaylık versin inş hepimizede :)
kızlar işim vardı bakamadım buralara, toplu cevap veriyorum o yüzden...
Diğerlerini cevaplamıştım da; bu sorunun kaçamakla ilgili kısmını cevaplayayım şimdi de. Ben kaçamak yaptığım zamanlar oldu ama hiçbir zaman aşırı yemedim. Yani kaçamak dediğim mesela tatlı yedim kalori aşımı oldu vs. O günlerin ertesi günü de hep kilo verdim biliyormusun. Sırf dengelemek için ya egzersizi çok artırdım ya da ertesi günü çok az yedim. Böyle dengeleyince ipin ucu kaçmadı. Ama kilo alımımın durduğu ve azaldığı haftalar oluyor. Bazen güzel veriyorum bazen kilo aldığım da oldu. Ama dengelemeye çalıştım hep. Hani kaçamak yaptım tüh bozuldu diyet demedim. Kalori hesabı da yaptığım için artık daha rahat oluyorsun.
Aslında güzel yiyeceğin. Bence kafaya takma. Benim diyete ilk başladığım zamanlarda çok güzel kilo verdiğim zamanlar vardı, onun hemen arkasındaki 2 hafta durmuştu kilo vermem. Bazen olabiliyor. Ama ben pes etmedim devam ettim. çünkü başladım artık diyete bir bırakırsam bir daha başlayamam diye. Sonra tekrar vermeye başladım kilo. Ama sanırım beslenme biçimimi felan değiştirmiştim. Yaptığım egzersiz biçimlerini değiştirdim.
Mekik çalışıyorsan mesela direk kas yapıyorsun hergün aynı şeyi yaparsan ve kilo vermiyosun direk kas yaptığın için hatta alıyor görünüyorsun tartıda. Tabi sıkılaşıyor vücudun o ayrı konu...
Ben onu istemediğim için kolay egzersizlere yöneldim o zaman.
Evet 20 kalori canım.
Aynen canım, öyle olacak diye tahmin ediyorum ben de..
Bence sen de çok güzel kilo vermişsin. Ayda 3,5 kiloya denk geliyor senin de. Ben aslında hızlı veremem diye düşünüyordum. Ama metabolizmamı hızlandırmak için sürekli egzersiz yaptım. En yorgun olduğum zamanlarda bile. şimdilerde az yapıyorum artık ama haftasonları ben sabah + akşam yapma şansım oluyordu haftasonları güzel kilo veriyordum. Boyum 158.
Ben kalori hesabını tavsiye ederim. Bir de yediğin herşeyi yaz günlük.. Sabah akşam da tartıl eğer moralini bozmayacaksa...
Sabah akşam ballı sirkeli su içiyorum (midende problem yoksa)
bir de egzersiz şart...
Eğer tatlı kaçamağı yapacaksan illaki krize girdiysen sütlü tatlı ye ama onu gün içinde mutlaka telafi et.
Iyiyim canım , işlerim vardı işyerinde. Bakamadım buraya. Sen nasılsın?
Güzel
Valla december'cım işte çalış evde çalış. Sen bu aralar epey yoruluyorsun. Kalori harcıyorsun bu arada :) ama tabi ayakta durmak epey yorar insanı. Allah kolaylık versin canım.
Kalori hesabı ile zayıflamayı dene istersen. Bir de karbonhidatları azalt. şekeri, beyaz unu, tatlıyı hayatından çıkart dememe gerek yok heralde.
Bugün yediklerim ve akşam yiyeceklerimin toplam kalorisi 813,5
Daha ne yapayım arkadaşlar
Sabah : Kaşarlı tost + çay
Ara : 7 otlu çay
Ara : 1 ceviz + 3 kuru kayısı
Öğlen : Yoğurt + Elma
Akşam : Patlıcan musakka + şehriye çorba
Dün tam 2400 ml.su
300 ml.bitki çayı
480 ml.çay
Toplam 3180 ml.sıvı tüketmişim
[1] Doğadan Bitki Çayları 1 ADET 0
[2] Çay 4 ADET 20
[3] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[4] Patlıcan Musakka 1 PORSİYON 201
[5] yörsan yarım yağlı homojenize yoğurt 1 100 gr. 68.5
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Kuru Kayısı (gün kurusu) 3 ADET 87
[8] CEVİZ 1 adet 27
[9] Çift Kaşarlı Tost 1 ADET 235
Toplam : 813.5 kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?