Eğer yine sabitsem yada kilo aldıysam kesin tartı bozuk yaa 66dan aşağısını göstermiyo
Eğer yine sabitsem yada kilo aldıysam kesin tartı bozuk yaa 66dan aşağısını göstermiyo
tatlandırıcılar zararlı demişsiniz ama ben çayı şekersiz içemiyodum bi kaç aydr bıraktım sekeri tatlandırıcı kullanıyorum herhengi bi zararı olmadığını soyledı eczacı ya şimdi kafam karstı kızlar ben kullanıyorum ne gbı zararı varmıskı ?
Canim ben de bi ara kullaniyordum. Bana da eczaci bi zarari yok demisti. Kola iciyormusun diye sormustu. Evet dedim. Kola bundan cok daha zararli demisti. Yani ben de karar veremiyorum kullanip kullanmamaya bi pazar kahvaltimiz var onda da sekersiz cay icmek istemiyorummmmtatlandırıcılar zararlı demişsiniz ama ben çayı şekersiz içemiyodum bi kaç aydr bıraktım sekeri tatlandırıcı kullanıyorum herhengi bi zararı olmadığını soyledı eczacı ya şimdi kafam karstı kızlar ben kullanıyorum ne gbı zararı varmıskı ?
Çok güzel vermişsin kiloyu geçen sene. Tekrar niye aldın ki ?
Ben de 2 ay+1 hafta içinde 13 kilo verdim. Şimdi de geri kalan 4 kiloyu vermek istiyorum ama geriye kalanlar daha zor gidecek gibi sanki.
Ben de yeşil çay çok işe yarar...Aklında bulunsun..
Tadını hiç sevmiyorum yeşil çayın
Hep birşeylerin içine karıştırıp öyle içiyorum.
Dün işte rezene+avakado yaprağı+mısır püskülü+yeşil çay karıştırıp öyle içtim. Belki o çayı içmeseydim daha fazla ödem yapacaktım.
slm arkadaslar 2ay+1 hafta gibi kısa bir sürede nasıl 13 kilo verebildiniz. bende tam 13 kilo vermek istiyorum ama birkaç kilo verdikten sonra kilo kaybım duruyor hevesim kaçıyor ve ipin ucu kaçıyor. nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız sevinirimm.. tığ gibi olmanız dileğiyle
Canim ben bu aksam nesfit yemedim ya. Cok bisey yemedim ama. Nesfit de yemedimbugun hıç gıremedım canım nesvıt gercekten zayıflatıyomuş ayda 8 kg ye kadar ama sonra almamak ıçın ısı sıkı tutmamız lazmmm
canim bide ben yarin tum gun disaridayim nesfit yalan olacak galiba:) cumalari sabah cikiyom evden gece giriyom napcam ben???bugun hıç gıremedım canım nesvıt gercekten zayıflatıyomuş ayda 8 kg ye kadar ama sonra almamak ıçın ısı sıkı tutmamız lazmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?