60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben yarın olmayabiliirm taşınıalacağı için pcler felan gidecek .. ben şimdiiden yazıyım değişiklikolucağını sanmıyorum

60,0 gr çıktım bugünn..veya olmadı pazartesi yazarım kilo bildirimimi

valla şekerim zararlı.
yapay tatlandırıcıları da açıklayım ben sana kitaptan

''
aspartam (şekerden 150-200 kat daha zararlı yapay tatlandırıcı.piyasada hemen hemen her türlü endüstriyel gıdada var)

sakarin (sakari de aspartam gibi içecek,şekerleme,ilaç,diş macunlarında var)

asesülfam k (şekerden 130 kat daha tatlı.genelde sakızlarda,içeceklerde,kuru içecek karışımlarında,jelatinli tatlılarda,kremalarda var)

sükrolaz (bu da diğerleri gibi çok zaralı.şekerden 600 kat fazla.bunun kullanıldığı alan çok fazla.soğuk ve dondurulmuş tatlı, dondurma,soslar,pudingler,jöleler,marmelatlar,konserve meyveler,reçeller,turtalar,gazlı ve gazsız içecekler,sporcu içecekleri,yoğurt çeşitleri,sakızlar,nefes açıcılar,salata sosları,ekmek miksleri,kahvaltılık soslar,salata sosları, kahvaltılık gevrekler,sıcak çikolata karışımları,kahveler,besin takviyeleri,eşniler,baharat karışımları gibi bir çok alanda var)

siklamatlar(şekerden yaklaşık 30 kat zararlı)

izomalt(şeker,bonbon,gofret,pastil gibi alanlarda)

aspartam-asesülfam tozu(aspartam ve asesülfam karışımı)

taumatin(şekerden yaklaşk 2000 kat daha zararlı alkolü içecekler, diyet ürünleri, sakız,çikolata,ekmek ve meyvelerin tatlandırılmasında kullanılır)

neohesperidin(şekerden 340 kat fazla, genelde yoğurt ve dondurma gibi ürünlerde kıvam amacıyla kullanılır)

maltitol(düşük kalorili tatlandırıcılarda,şekerleme,kurutulmuş meyvelerde kullanılır.)

laktitol(diyet şekrleme,bisküvi,çikolata,dndurma,prebiyotik ürünler, diş macunu ve sakız gibi alanlarda kullanılır)

sorbitol(eczacılık üretminde c vitamini yapımında kullanlır,sakız, öksürük pastilleri gibi ürünlerd de var.)''

ve kızlar bunların çoğu gaz ve şişkinlik yapıyor.migrene,epilepsiye,depresyona,kadınlarda yumurt üretimi ile ilgili sorunlara nede oluyor. hepsi kanserojen içeriyor ve yapılan deneylerde farelerde anormal hücre gelişimlerine,tümörlere,dna bozukluklarına neden olmuş.

ah kızlar ah, uyuyoruz uyuyoruz.
neler var daha neler.

alın okuyun şu kitabı da siz de uyanın bir an evvel.

vallahi mutfak masrafım yarıya indi.

Canim ben de bi ara kullaniyordum. Bana da eczaci bi zarari yok demisti. Kola iciyormusun diye sormustu. Evet dedim. Kola bundan cok daha zararli demisti. Yani ben de karar veremiyorum kullanip kullanmamaya bi pazar kahvaltimiz var onda da sekersiz cay icmek istemiyorummmm

Tadını hiç sevmiyorum yeşil çayın
Hep birşeylerin içine karıştırıp öyle içiyorum.
Dün işte rezene+avakado yaprağı+mısır püskülü+yeşil çay karıştırıp öyle içtim. Belki o çayı içmeseydim daha fazla ödem yapacaktım.[/QUOTE]

slm arkadaslar 2ay+1 hafta gibi kısa bir sürede nasıl 13 kilo verebildiniz. bende tam 13 kilo vermek istiyorum ama birkaç kilo verdikten sonra kilo kaybım duruyor hevesim kaçıyor ve ipin ucu kaçıyor. nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız sevinirimm.. tığ gibi olmanız dileğiyle

bende kilo kaybı ilk baslarda çok hızlı oluyor sonrada neredeyse duruyor benimde hevesim kaçıyor ipin ucuda kaçıyor tabi böylelikle.. canım sen nasıl bir yol izledin mesela 2 günlük yemek programından bahsedermisin biraz. psikolojim bozuldu resmen zayıf herkesi kıskanır oldum kıyafetlerimin hiçbiri yakışmıyorr aaaah aaahhh o eski halimden eser yok şimdi

slm arkadaslar 2ay+1 hafta gibi kısa bir sürede nasıl 13 kilo verebildiniz. bende tam 13 kilo vermek istiyorum ama birkaç kilo verdikten sonra kilo kaybım duruyor hevesim kaçıyor ve ipin ucu kaçıyor. nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız sevinirimm.. tığ gibi olmanız dileğiyle [/QUOTE]

bende bir aydır yeşil çay içiyorum hemde hiç bişey katmadan ama tatlıyı bırakmadıgım için hiç bir fark yok:)

bende bir aydır yeşil çay içiyorum hemde hiç bişey katmadan ama tatlıyı bırakmadıgım için hiç bir fark yok:)[/QUOTE]

ben yeşil çay düzenli olarak denemedim hiç bir alıntı yapmya çalıştım ama sitede yeni olduğumdan dolayı beceremedim :)
sen kaç kiloyla basladın ne kadar zayıfladın canım

hofff yok yaa zayıflayamicam ben herhalde spora gitmek insanı çok acıktırıyo, çokda yemiyorum ama hala kilo veremedm doğru düzgün

Tekrardan selam.Bugün güzel bir gündü diyet açısından.
Hiç kaçamak yapmadım:) Öğle biraz gecikti dışardaydım çünkü.
Akşam yemeğim balık ve salataydı.Salatayı çok kaçırdım :)
Maden suyu içiyorum şimdi

kızlar çok yoğun bir dönemdeyim. iki hafta boyuncu sunumlarım ve final ödevlerim var. Daha sonra da 2 haftalık bir final sürecim var. yani bir ay ölüden farkım olmıcak. regl de oldum bu hafta kilo veremicem anlaşılan. zaten ayın on sekizinde spor salonunda tartılcam bir ayım doluyor sadece 2 kilo vermiş gözükücem şaka gibi:(

öğlen menüsü: 4-5 kaşık bulgur pilavı-sarımsaklı yoğurtlu semiz otu salatası-1 tane köfte
ara: yeşil çay 5-6 tane kayısı-2 tane kayısı
1 türk kahvesi
akşam: 1 kepçe tarhana çorbası-1 köfte-bol salata
ara:1 kahveli soda.6 tur yürüyüş spor aletleri yarım saat
ve sonunda baskülümü aldım hayırlısı artık inşallah memnun kalırız sabahı heyecanla bekliyorum bakalım kaç kilo çıkcam aylardır sabah kilom kaç bilmiyorum ve çok merak ediyorum herkese iyi geceler

bugun hıç gıremedım canım nesvıt gercekten zayıflatıyomuş ayda 8 kg ye kadar ama sonra almamak ıçın ısı sıkı tutmamız lazmmm

Kızlar bugün öldüm öldüm öldüm koşuşturmaktan..

Sabahtan boyacı geldi evde birkaç yer vardı oraları boyadı,ev havada,neyse hallettim,

sonra eşim illah oğlana sünnet kıyafeti bakalım dedi (haziranda kestireceğiz bizim oğlanı),

hadiiii Eminönü..Kıyafeti,süsü,yatak örtüsü,ıvırı zıvırı.Eve geldim yemek bekler evdekiler..Yaptık yedik...

Şu an ayaklarımı hissetmiyorum,çok fena haldeyim,yorgun olunca ben ağır geliyorum,yarın eminim öyle olacak....

bugun hıç gıremedım canım nesvıt gercekten zayıflatıyomuş ayda 8 kg ye kadar ama sonra almamak ıçın ısı sıkı tutmamız lazmmm
Canim ben bu aksam nesfit yemedim ya. Cok bisey yemedim ama. Nesfit de yemedim cunku birseyler atistirmak zorunda kaldim sonra da ustune nesfit yemek istemedim

Bugün yediklerim

Sabah sirkeli ılık su

Kahvaltı:
1 yumurta
1,5 kk kadar beyaz peynir
3 tane siyah,3 tane yeşil zeytin
2 domates
1/2 salatalık
2 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 tane minik kurabiye

Ara:
5 çilek
6 erik

Akşam:
5 tane köfte
Bol tarafından salata
1 dilim light ekmek

2 kupa şekersiz çay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…