60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öyle böyle dğil çok açım çok .......ama yemiycem su su su içiyorum............en iyisi uyumak.Allahım kimseyi açlıkla terbiye etme ....

canim bide ben yarin tum gun disaridayim nesfit yalan olacak galiba:) cumalari sabah cikiyom evden gece giriyom napcam ben???

excity ben nesfiti küçük bi kaseye koyup üstünü streçliyordum.bir de 200 ml lik süt ve kaşık.gittiğim her yerde yiyordum.tabi ortam buna müsaitse.büyük çanta lazım

arkadaşlar bu zayıflama çizelgesini nasıl yaptınız

esra çizelgenin nasıl yapılıcanı siteden Lunapiena yazmıştı .ben de aynen sana kopyalıyorum.
"Ayrı bir pencerede Weight Loss - Diet Ticker sitesine girip istediğin çizelgeyi ve üzerindeki karakterleri seç.

Daha sonra next butonuna basıp çıkan sayfada

Choose a Password/PinBuraya unutmayacağın şifreni yaz)

Track:Bu bölümde Weight 'i işaretle

sonra

Waist Measurements bölümüne geç

Waist Units: bu bölümü Metric/S.I'yı seç

Your target waist: Bu bölüme hedef kilonu
Your starting weight: Bu bölüme başlangıç kilonu
Your current weight:Bu bölüme şimdiki kilonu yaz

Daha sonra Body Mass Index (BMI) bölümüne geç

Height Units:Burada gene Metric/S.I seç

Your Height: Burada boyunu metre ve cm olarak uygun bölmelere yaz..

Sonra next butonuna bas...

sonra cetvelin karşına çıkacak..Değerlerini kontrol et,doğru mu diye...

Doğruysa eğer altta bbcode diye bir alan var.Burada ikinci (birinci değil dikkat et) http'den başla aynı satırın sonundaki png'ye kadar (bunları da içine alacak şekilde) kopyala..

Daha sonra kadınlar kulubu sayfandan kullanıcı kontrol panelin var en üstte sağda onu aç.

Soldaki profilini düzenleyi seç

Kopyaladığın bbCode'yi Çizelge diye bir yer var oraya kopyala ,sonra ekranın en altındaki değişiklikleri kaydet butonuna bas ..Bu kadar."

günaydın ve hayırlı cumalar hanımlar
ben takılı kaldım ya geçen hafta da gram oynamamıştı bu haftada gram oynamamış sinirlerim çok bozuk ya tamam 2-3 gün biraz kaçırdım yemeği ama bu kadar etkisi olur mu?
sanırım ben ciddi anlamda aç kalmadan kilo veremeyeceğim
işe gitmeden önce bildirimimi de yapayım kilom hala gramı gramına aynı 64.8

buarada herkes kilo vermiştir inş.
ve akşam şehir dışından kayınvalidem, görümcem ve eşimin teyzeleri geliyor pazar günü geri gidecekler diyet falan hepten bozmam inş.

Son düzenleme:
günaydın fıstık hatunlar ne güzel herkes kilo veriyor ben de bu sabah 60.300 çıktım süper acayip mutlu oldum motivasyonum güçlendi vallaha siz her gün mü tarılıyorsunuz yoksa haftada mı sabah ki menüm: uyanınca ılık sirkeli limonllu su

.kahvaltım:1 dilim ekmek 1 şekersiz çay peynir 1 yumurta domates salatalık 3 zeytin

daha önce neredeydin istiyormuydunuz Kıbrısı hayırlı olsun diyeyim yinede

yok canım, yazmamıştık kıbrısı.tercih dışı geldi.
eruhtayız biz şu an.köy gibi yer bura
paşaköy de öyle sanırım köy gibi.
belediyesinin websitesine baktım da bihalta yaramaz.

hepinize günaydın ve hayırlı cumalar diliyorum arkadaşlar
kilom 64.8 şimdi önce spor ve sonra kahvaltı yapacam pazartesiye kadar siteye giremem şehir dışında olacam ne zaman 65i görürsem gidip alışveriş yapacam demiştim çok şükür 64 üm herhalde o kadar yorgunlukla kilomu kontrol etmemek gibi bir durum olmaz inşallah sizlerde istediğiniz gibi bir hafta sonu geçirirsiniz

Hayırlısı olsun canım Allah damatlığını göstersin .

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun.
Dün akşam arkadaşımda kaldım o yüzden sabah tartılamadım ben de yarın sabah tartılsam da liste de yarın yer alsam olur mu :26:
Arkadaşımda kalmanın süper bi etkisi oldu eve gidip tembellik yapacağıma onlarda spor yaptım. Onu da gaza getirdim. verdiğiniz linkteki dansı çok beğendik artık her akşam yapıcaz
akşamda; kabak ve sarımsaklı yoğurt (light) yedim. acı biberli. Yatmadan kayısılı form çayı içtim.
Sabah; kayısılı form çayı, yarım kuru incir yedim.
Kahvaltı da;
5 cherry domates
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim light b.peynir
1 fincan açık şekersiz çay.
Sizlere de afiyetler olsunnn

esenruzgarcım tatlandrcı kullanıyorsn demek iyi ya sayende içim rahatladı biraz saol bilgilernden dolayı yardmcı oldun için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…