Allah yardımıcınız olsun canıım ev topla taşın başka bir memelekete uyum sağla gerçekten zor iş inşallah kolaylıkla atlatırsınız gittiĞİniz yerde de mutlu olursunuz
canim ya ben oyle bisey yapsam en musait yer tren olur:) sen dusun artikexcity ben nesfiti küçük bi kaseye koyup üstünü streçliyordum.bir de 200 ml lik süt ve kaşık.gittiğim her yerde yiyordum.tabi ortam buna müsaitse.büyük çanta lazım
Tadını hiç sevmiyorum yeşil çayın
Hep birşeylerin içine karıştırıp öyle içiyorum.
Dün işte rezene+avakado yaprağı+mısır püskülü+yeşil çay karıştırıp öyle içtim. Belki o çayı içmeseydim daha fazla ödem yapacaktım.
ben yeşil çay düzenli olarak denemedim hiç bir alıntı yapmya çalıştım ama sitede yeni olduğumdan dolayı beceremedim :)
sen kaç kiloyla basladın ne kadar zayıfladın canım
öğlen menüsü: 4-5 kaşık bulgur pilavı-sarımsaklı yoğurtlu semiz otu salatası-1 tane köfte
ara: yeşil çay 5-6 tane kayısı-2 tane kayısı
1 türk kahvesi
akşam: 1 kepçe tarhana çorbası-1 köfte-bol salata
ara:1 kahveli soda.6 tur yürüyüş spor aletleri yarım saat
ve sonunda baskülümü aldım hayırlısı artık inşallah memnun kalırız sabahı heyecanla bekliyorum bakalım kaç kilo çıkcam aylardır sabah kilom kaç bilmiyorum ve çok merak ediyorum herkese iyi geceler
Kızlar bugün öldüm öldüm öldüm koşuşturmaktan..
Sabahtan boyacı geldi evde birkaç yer vardı oraları boyadı,ev havada,neyse hallettim,
sonra eşim illah oğlana sünnet kıyafeti bakalım dedi (haziranda kestireceğiz bizim oğlanı),
hadiiii Eminönü..Kıyafeti,süsü,yatak örtüsü,ıvırı zıvırı.Eve geldim yemek bekler evdekiler..Yaptık yedik...
Şu an ayaklarımı hissetmiyorum,çok fena haldeyim,yorgun olunca ben ağır geliyorum,yarın eminim öyle olacak....
günaydın kızlar
59.5 çıktım ben
2 gün önce 59.3tüm hemen fırlamış ya anlamaım gitti
kızlar bzim tayin kıbrısa çıktı ya, paşaköy e
günaydın kızlarrr
kilo:60,2 gr
Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun.
Dün akşam arkadaşımda kaldım o yüzden sabah tartılamadım ben de yarın sabah tartılsam da liste de yarın yer alsam olur mu :26:
Arkadaşımda kalmanın süper bi etkisi oldu eve gidip tembellik yapacağıma onlarda spor yaptım. Onu da gaza getirdim. verdiğiniz linkteki dansı çok beğendik artık her akşam yapıcaz
akşamda; kabak ve sarımsaklı yoğurt (light) yedim. acı biberli. Yatmadan kayısılı form çayı içtim.
Sabah; kayısılı form çayı, yarım kuru incir yedim.
Kahvaltı da;
5 cherry domates
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim light b.peynir
1 fincan açık şekersiz çay.
Sizlere de afiyetler olsunnn
esenruzgarcım tatlandrcı kullanıyorsn demek iyi ya sayende içim rahatladı biraz saol bilgilernden dolayı yardmcı oldun için :)
günaydın kızlar,
dün akşam giremedim nete.. 1 saat egzersiz yaptım. Sonrasında da bizim oğlan izin vermedi. şimdi yazabiliorum sizlere...
Canım bu karışımın içine kiraz sapı da ekle. Onu da çok beğeniyorum ben.
Ben 67 ile başladım. Bugün itibariyle 14 kilo vermiş görünüyorum.
Dün güzel yemişsin, tebrik ederim.
Baskülün de hayırlı olsun. Nasıl memnun musun? ölçtün mü yağ oranını felan ?
Memnunsan ben de alayım diyecektim. öyle bir tartıya ihtiyacım var benim de.. Indirimdeyken alayım ben de , istanbulda nerdeyse esse mağazası artık...
Internetten mi aldın yoksa ?
Bir de internette resmi felan var mı baskülün?
Oo hadi hayırlı olsun şimdiden. Inşallah evlilik düğününü de görürsün inşallah oğlunun..
Eminönünden mi aldın kıyafetleri felan. Biz oğlanın sünnetini yaptırdık da düğününü yapmadık, biraz büyüyünce yaparız artık :)
neden acaba biliyor musun ? Kaçamak mı yaptın , yoksa tuzlu felan mı yedin?
Hadi hayırlı olsun canım. Inşallah iyi olur sizin için. Sürekli böyle gezmek de zor olsa gerek.
Kaç kilo vermişsin canım ?
Sağol canım sana da hayırlı cumalar.
öyle arkadaşa can kurban :)
millet bir araya gelip pasta börek yer siz de spor mu yaptınız
Zumba dansını mı yaptınız ?
Yediklerin de iyiymiş, hafif ve sağlıklı...
Ama splenda markasını kullanıyorum. Diğerlerinden daha zararsızmış ! Artık ne kadar doğruysa..
Bu sabah itibariyle;
11.05.2012 cuma - 53.1 çıktım.
Sağol canım sana da hayırlı cumalar.
Öyle arkadaşa can kurban :)
Millet bir araya gelip pasta börek yer siz de spor mu yaptınız
Zumba dansını mı yaptınız ?
Yediklerin de iyiymiş, hafif ve sağlıklı...
ah canım 100 gr sadece dün 60 idim 200 ge almışım.60 vucuduma yerleşti gitmek istemiyor:)
pasta, börek de yapıoduk zamanında ay çok güldüm dediğine benim gazımla o da başladı dikkat etmeye yediklerine, benim gibi sıkı yapmıo ama dikkat edio.
Zumbayı yaptık asena gibiydik vallaakşam saat 22.00 de güle oynaya yaptık ve kesinkes anladım ki kütük gibi vücudum var, bi kaç ay yaparsam bunu belki daha iyi kıvırabilirim
TEBRİKLER CANIM
Maşallah size :)
Onlar kemiksiz kemiksiz şekercim , sen takma kıvıramıyorum ben de onlar gibi diye
Ayy o gönderdiğim video'yu zaten tam anlamıyla yapabilsek beni hastaneye zor yetiştirirler heralde
Ama yaptıkça öğreniliyor. Bir de ben tam 14. dakkaya gelince ilerletiyorum videoyu. Orda kopuyorum. Saçma sapan hareketler yapmaya başlıyolar, onu öğrenip de yapıncaya kadar terim kuruycak.
Öyle ilerlete ilerlete işime gelen yerleri yapıp bırakıyorum.
halbuki dün çok yorulmuştun.
ödem yapmış olmasın vücudun ?
maşallah size :)
onlar kemiksiz kemiksiz şekercim , sen takma kıvıramıyorum ben de onlar gibi diye
Ayy o gönderdiğim video'yu zaten tam anlamıyla yapabilsek beni hastaneye zor yetiştirirler heralde
Ama yaptıkça öğreniliyor. Bir de ben tam 14. Dakkaya gelince ilerletiyorum videoyu. Orda kopuyorum. Saçma sapan hareketler yapmaya başlıyolar, onu öğrenip de yapıncaya kadar terim kuruycak.
öyle ilerlete ilerlete işime gelen yerleri yapıp bırakıyorum.
Teşekkür ederim december'cım.
decembercim sağol şekerim..
Esenrüzgarcım, kaçamak ypmdım, tuzu zaten atmam yemeklere. Bilmiyorum neden oldu valla..
biz dün 25 e kadar filan yaptık ama sor nasıl yaptık bi süre sonra kafamıza göre birebir yapmak imkansız tam anladığım yerde hızlanıolar hoppaaaa yine yapamıorum. Maksat hareket etmek dedik bizde elimizden geldiği kadar yaptık
bennde neti açtırıyım hep hareket yapıcam oryantele hastayım zaten ,müziği kulağıma takıp hep oynarım aynanın karşısında ama neden aynanın karşısında oynuyorum onu çözmüş değilim
Ben de dün hareketleri doğru mu yapıorum die ayna karşısında yaptım ama utandım kendimden hiç kıvraklık yok Kalas gibi. Gülüp durdum kendime. Insan kendini görmeden anlayamıo ki nasıl dans ettiğini ondandır
günaydın fıstık hatunlar ne güzel herkes kilo veriyor ben de bu sabah 60.300 çıktım süper acayip mutlu oldum motivasyonum güçlendi vallaha siz her gün mü tarılıyorsunuz yoksa haftada mı sabah ki menüm: uyanınca ılık sirkeli limonllu su
.kahvaltım:1 dilim ekmek 1 şekersiz çay peynir 1 yumurta domates salatalık 3 zeytin
kızlar bzim tayin kıbrısa çıktı ya, paşaköy e
yok canım, yazmamıştık kıbrısı.tercih dışı geldi.
eruhtayız biz şu an.köy gibi yer bura
paşaköy de öyle sanırım köy gibi.
belediyesinin websitesine baktım da bihalta yaramaz.
Hayırlısı olsun canım Allah damatlığını göstersin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?