60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnn:) Umarım gitmiştir üzerinizden kilolar:)
Kahvaltı + spor
Şekersiz kahvemi içeceğim üstüne

Kıbrısa çıkmış hakkınızda hayırlısı olsun canım kolayca adapte olur,güzel günler geçirir.güzel komşularla tanışırsın canım

Günaydın Kızlar,
Dün akşam giremedim nete.. 1 saat egzersiz yaptım. Sonrasında da bizim oğlan izin vermedi. Şimdi yazabiliorum sizlere...

Canım bu karışımın içine kiraz sapı da ekle. Onu da çok beğeniyorum ben.

ben yeşil çay düzenli olarak denemedim hiç bir alıntı yapmya çalıştım ama sitede yeni olduğumdan dolayı beceremedim :)
sen kaç kiloyla basladın ne kadar zayıfladın canım

Ben 67 ile başladım. Bugün itibariyle 14 kilo vermiş görünüyorum.

Dün güzel yemişsin, tebrik ederim.
Baskülün de hayırlı olsun. Nasıl memnun musun? Ölçtün mü yağ oranını felan ?
Memnunsan ben de alayım diyecektim. Öyle bir tartıya ihtiyacım var benim de.. İndirimdeyken alayım ben de , istanbulda nerdeyse esse mağazası artık...
İnternetten mi aldın yoksa ?
Bir de internette resmi felan var mı baskülün?

OO hadi hayırlı olsun şimdiden. İnşallah evlilik düğününü de görürsün inşallah oğlunun..
Eminönünden mi aldın kıyafetleri felan. Biz oğlanın sünnetini yaptırdık da düğününü yapmadık, biraz büyüyünce yaparız artık :)

günaydın kızlar
59.5 çıktım ben
2 gün önce 59.3tüm hemen fırlamış ya anlamaım gitti

Neden acaba biliyor musun ? Kaçamak mı yaptın , yoksa tuzlu felan mı yedin?

kızlar bzim tayin kıbrısa çıktı ya, paşaköy e

Hadi hayırlı olsun canım. İnşallah iyi olur sizin için. Sürekli böyle gezmek de zor olsa gerek.

günaydın kızlarrr

kilo:60,2 gr

Kaç kilo vermişsin canım ?

Sağol canım sana da hayırlı cumalar.
Öyle arkadaşa can kurban :)
Millet bir araya gelip pasta börek yer siz de spor mu yaptınız
Zumba dansını mı yaptınız ?
Yediklerin de iyiymiş, hafif ve sağlıklı...

esenruzgarcım tatlandrcı kullanıyorsn demek iyi ya sayende içim rahatladı biraz saol bilgilernden dolayı yardmcı oldun için :)

Ama splenda markasını kullanıyorum. Diğerlerinden daha zararsızmış ! Artık ne kadar doğruysa..

ah canım 100 gr sadece dün 60 idim 200 ge almışım.60 vucuduma yerleşti gitmek istemiyor:)

Kilo bildirim bu sabah İtibari ile 65.2 kilo olduğumu öğrendm
Geçen hafta 66.5 dum

bünyeme göre fazla klo veremedm çünkü özel hastayım özellikle akşam yemeklerini kaçırdım onun haricinde arada ligh altınbaşak bisküvi Yedim 2 hafta önce 69 dm hızlı kilo veriyorum biliyorum bu yüzden hızlı kilo da alabiliyorum

Ve ayrıca yanlarım lop lop sarkmıyo gibi toparlanmış fakat karnım iğrenç derecede şiş iğne batırıp havasını alasım var özel hastayken hep böyle oluyo

60 olmalıyım !!!!! özel hasta olduğum günden beri 65nin altına düşmeyi bırak 65 in tam üstüne çıkamadım bile

Son düzenleme:

pasta, börek de yapıoduk zamanında ay çok güldüm dediğine benim gazımla o da başladı dikkat etmeye yediklerine, benim gibi sıkı yapmıo ama dikkat edio.
Zumbayı yaptık asena gibiydik valla akşam saat 22.00 de güle oynaya yaptık ve kesinkes anladım ki kütük gibi vücudum var, bi kaç ay yaparsam bunu belki daha iyi kıvırabilirim

Maşallah size :)
Onlar kemiksiz kemiksiz şekercim , sen takma kıvıramıyorum ben de onlar gibi diye
Ayy o gönderdiğim video'yu zaten tam anlamıyla yapabilsek beni hastaneye zor yetiştirirler heralde
Ama yaptıkça öğreniliyor. Bir de ben tam 14. dakkaya gelince ilerletiyorum videoyu. Orda kopuyorum. Saçma sapan hareketler yapmaya başlıyolar, onu öğrenip de yapıncaya kadar terim kuruycak.
Öyle ilerlete ilerlete işime gelen yerleri yapıp bırakıyorum.

TEBRİKLER CANIM

Teşekkür ederim december'cım.

decembercim sağol şekerim..
esenrüzgarcım, kaçamak ypmdım, tuzu zaten atmam yemeklere. bilmiyorum neden oldu valla..

Biz dün 25 e kadar filan yaptık ama sor nasıl yaptık bi süre sonra kafamıza göre birebir yapmak imkansız tam anladığım yerde hızlanıolar hoppaaaa yine yapamıorum. Maksat hareket etmek dedik bizde elimizden geldiği kadar yaptık

halbuki dün çok yorulmuştun.
ödem yapmış olmasın vücudun ?

bilmiyorum canım ama sinirim bozuluyor 2 hafta önce 59 ları görüyordum hep şimdi yok.
Bu hafta diyeyim yani.dün akşam kınada vardı hareket ettm oryantal oynadımm ama yok olmuyor canım ya.

rica ederim canım.senin iradene hastayımm :)

decembercim sağol şekerim..
Esenrüzgarcım, kaçamak ypmdım, tuzu zaten atmam yemeklere. Bilmiyorum neden oldu valla..

canım bizi çok seviyorlar seni 59 beni 60 bırakmıyor:)

bennde neti açtırıyım hep hareket yapıcam oryantele hastayım zaten ,müziği kulağıma takıp hep oynarım aynanın karşısında ama neden aynanın karşısında oynuyorum onu çözmüş değilim

ben de dün hareketleri doğru mu yapıorum die ayna karşısında yaptım ama utandım kendimden hiç kıvraklık yok kalas gibi. Gülüp durdum kendime. İnsan kendini görmeden anlayamıo ki nasıl dans ettiğini ondandır

vucudun alışıyor canım merak etme şimdi bile ben zorlanıyorum ama bi müddet sonra öyle kıvraklık oluyorki:)
alışırsın canım ama zumba lar çok güzel ya:) koşuda yürümektense o daha aeğlenceli:)

Senin huzurunda tüm kilo veren arkadaşları kutluyorum...

kızlar bzim tayin kıbrısa çıktı ya, paşaköy e

yok canım, yazmamıştık kıbrısı.tercih dışı geldi.
eruhtayız biz şu an.köy gibi yer bura
paşaköy de öyle sanırım köy gibi.
belediyesinin websitesine baktım da bihalta yaramaz.

Hayırlı olsun canım..Kıbrısta köy möy kafana takma,zaten küçücük bir yer.Bir günde iki kere dolaşırsın Kıbrısı zaten..
Şimdiki yerinize göre oldukça rahat eder eşin de sanırım..

Yalnız çok büyük su sorunu var Kıbrısta biliyorsundur belki.Yazında çok sıcak olduğu düşünülürse bu biraz zorlar hayatını sanırım..
Amaaa Denizi Harika..Boş ver olumsuz düşünceleri,olumlu düşün olumlu olsun herşey canım..

Çokkkk Kolay gelsin..

Hayırlısı olsun canım Allah damatlığını göstersin .

Canım teşekkür ederim,ESENRÜZGARCIM alıntı yapamadım sana da teşekkürler güzel dileklerin için...

Evettt kızlar bugün tartıdım veeeee

57,5 Kg geldim...

Yani 500 gr. vermişim

500 gr. Hiç bu kadar sevineceğimi düşünmüyorum ama
tartıda o rakamı görünce vallahi sevinçten yerimde zıpladım...
Aylardır 58'den bıkmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…