ciciş regl olmamanla ilgili doktora göründün mü?
evet tatlım .13 yaşımdan beri böyle.yazları genelde hiç olmuyorum.4 ay kadar.doktor sende polikistikover sendromu var dedi.kistmiş.2 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum zaten.yine düzene girmedi.son 5 aydırda sıkıldım artık.hapta kullanmıyorum.çünkü yine düzene girmiyo.haplardan dolayı 38 bedenden 42 bedene çıktım zaten.
canım ben azmine hayran kaldım anlattıklarına dahil kilonuda kontrol ediyorsun . . .
iyi ki aramızdasın . . . yediklerinide yazmalısın ama . . . yazarsan kaçamak ihtimalini düşürürsün . . .
tekrar hoş geldin . . .
a.s.
sınavında başarılar . . .
kızlar detlerini öğrendim ilk başta pazar günü izin vermemişlerdi bende olmaz demiştim.sonra pazar günü izin alabileceksin diyip çağırdılar beni.daha sonrada vazgeçmişler
Princess of Rain canım yaşındaha geç umarım en kısa zamanda anne olursun
saraaaa delikafadulden yediklerini yazsanaaaa bebek yüzzzzzz . . .
yasim 24 canim ve bu temmuzun 27 de 3 yillik evli olcam.oh sevidndim canim beraber gidersin mis gibi kilo verip gelirsiniz insallah canim is icinde sIkma canini insallah hersey yoluna girer optum
canim ben ingilterede dil okuluna gidiyorum malum burada yasiyorum geleli 2 yil olmadi henuz ama ben ingilizce bilmiyordum bu yil basladim okula 1 siniftan 2.sinifa gectim seviyem varmis meger 2.sinif icin ve bu sinavida verirsem seneye 3. sinif olcam ve 2 yilim kalcak toplamda 5 yil suruyor ardindan istersem burada universite okuyabilcem(ben cunku ilkogretim mezunuyum) ki ben istiyorum bakalim hakkimda hayirlisi olur insallah.simdi walk at home yaptim acaip terledim terim sogumadan gidip bir dus alim her tarim tutulur yoksa optum canim
cicim kas deformasyonu olmaması için bol yoğurtla tüketiyoruz ama . . .
sonra aralarda bol su form çayı ve meyve . . . bunlar engel olur kas kaybetmeye ve elbette yağ kaybı beklemiyoruz bizde saracan ödem atarız diyoruz belkide biraz yağ bu arada . . .
cnm ben soğuk tüketeceğim dün akşam pişirdim dolapta şu an umarım bahsettiğin gibi olmaz ya . . .
aslında soğuk yoğurtla baharatıyla fln hoş geliyo meze gibi ama umarım öle olur benim için . . . :ecrin_bebek:
kızlar detlerini öğrendim ilk başta pazar günü izin vermemişlerdi bende olmaz demiştim.sonra pazar günü izin alabileceksin diyip çağırdılar beni.daha sonrada vazgeçmişler
boşveerrrr kısmet değilmiş yawrum hiiç takma kafana.hem senin için masa başı giriş çıkış saateleri belli olan bir iş daha iyi hayırlısı deyilmiş bak gördünmü Şeniz
Princess of Rain canım yaşındaha geç umarım en kısa zamanda anne olursun
hosbulduk zabunum inan hayran kalincak bir tarafim yok kendi capimda birseyler basarmak istiyorum ilimve bilim herzaman grekli canim inan bana ya skac olursa olsun ogrenmenin yasi olmuyor iste bakalim insallah birseyler basarabilirim.tesekkur ederim canimdualarini eksit etme insllah gecerim su sinavi yediklerime gelince hergun klasik kahvalti yapiyorum ama bugun biraz farkli olcak biraz daha kendime bakim sonra sinav zamaninda acikirim felan allah korusun findik fistik ceviz takviyesi yapiyorum zihnim acilsin diye ama cuma gunu bende lapa yapcam okul bitmis oluyor cunku
gicik seyler zaten bazi is verenler hep boyle oluyor ne olcak ya simdi gitmicenmi bir daha gorusmeye
canim yas genc belki ama ben cok istom ya:gitme:tam sinav gunu regl oldum bide simdi karnimda agrir allahim yardim et bana:Saruboceq:
hosbulduk zabunum inan hayran kalincak bir tarafim yok kendi capimda birseyler basarmak istiyorum ilimve bilim herzaman grekli canim inan bana ya skac olursa olsun ogrenmenin yasi olmuyor iste bakalim insallah birseyler basarabilirim.tesekkur ederim canimdualarini eksit etme insllah gecerim su sinavi yediklerime gelince hergun klasik kahvalti yapiyorum ama bugun biraz farkli olcak biraz daha kendime bakim sonra sinav zamaninda acikirim felan allah korusun findik fistik ceviz takviyesi yapiyorum zihnim acilsin diye ama cuma gunu bende lapa yapcam okul bitmis oluyor cunku
gicik seyler zaten bazi is verenler hep boyle oluyor ne olcak ya simdi gitmicenmi bir daha gorusmeye
canim yas genc belki ama ben cok istom ya:gitme:tam sinav gunu regl oldum bide simdi karnimda agrir allahim yardim et bana:Saruboceq:
Evettt lapacııma yoğurt ekledim bide kekik ekledim
afiyetle yiyorum şu an.. Sevdim ben bunu yaa
kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
Merhaba kızlar..bugün diyetimin 6. günü..kahvaltımı 11 de yaptığım için öğle menüsüyle karışık bişeyler yedim bugün..Ama söylemiycem kızıyosunuz çünkü:kedi: eski pantolonlarımın bikaçının içine rahay giriyorum artık ve karın kısmımı hiç rahatsız etmiyorlar..gerçekten çok iyi moral oldu..sositososito akşam 2 balık var menüde,yeşil salatayla..55 e düşmem lazım temmuz 15 e kadar..inşallah tabii:Saruboceq:
tatlım senin diyeç isvç diyetimi?
evet canım..isveç diyetigamyoncuiremsu
Bugünü saymıyorum..5 günde 3 kg verdim..1 kg fazla vermişim yani
saraaaaaa
ben bugün de patates yiyemedim çünkü akşam 1 de eve gittim patates hşlayamadım sabah erken kalkıp yapcaktım ama benim velet gece 4e kadar zırladı sabah da erken kalkamadım
az önce öğlen yemeğimi yedim sevgili kocam döner sölemiş
e ben de yedim
yaaaa napıcam çekin benim kulakları
:kedi:
Merhaba kızlar..bugün diyetimin 6. günü..kahvaltımı 11 de yaptığım için öğle menüsüyle karışık bişeyler yedim bugün..Ama söylemiycem kızıyosunuz çünkü:kedi: eski pantolonlarımın bikaçının içine rahay giriyorum artık ve karın kısmımı hiç rahatsız etmiyorlar..gerçekten çok iyi moral oldu..sositososito akşam 2 balık var menüde,yeşil salatayla..55 e düşmem lazım temmuz 15 e kadar..inşallah tabii:Saruboceq:
tartılıyormusun hergün normalde en az 400 gr verdiriyor
Bugünü saymıyorum..5 günde 3 kg verdim..1 kg fazla vermişim yani
saraaaaaa
ben bugün de patates yiyemedim çünkü akşam 1 de eve gittim patates hşlayamadım sabah erken kalkıp yapcaktım ama benim velet gece 4e kadar zırladı sabah da erken kalkamadım
az önce öğlen yemeğimi yedim sevgili kocam döner sölemiş
e ben de yedim
yaaaa napıcam çekin benim kulakları
:kedi:
sevgili newlife
sana özeniyorum ya çok mu zor şu isveç diyeti hiç bilmiyorum ben de mi yapsam
bende ilk 5 kilomu isveç diyetiyle vermiştim, yapmak zor ama sonuçları harika:)
kızlaaaaarrrrrrrrrr vücudunuza işkence yaparak kilo vermenin bi anlamı yooookkkkk çok kızıyorum yaaa bide birbirlerini gaza getiriyolar offf offfflmaz: kötükedihüso klava: klava: kötükedihüso :mymeka: :mymeka: :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?