60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ciciş regl olmamanla ilgili doktora göründün mü?

evet tatlım .13 yaşımdan beri böyle.yazları genelde hiç olmuyorum.4 ay kadar.doktor sende polikistikover sendromu var dedi.kistmiş.2 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum zaten.yine düzene girmedi.son 5 aydırda sıkıldım artık.hapta kullanmıyorum.çünkü yine düzene girmiyo.haplardan dolayı 38 bedenden 42 bedene çıktım zaten.

cicişim regl olmaman kilo vermeni etkiliyor malesef ona rağmen kilo vermişsin ama daha verirsin canım üzme kendini

hosbulduk zabunum inan hayran kalincak bir tarafim yok kendi capimda birseyler basarmak istiyorum ilimve bilim herzaman grekli canim inan bana ya skac olursa olsun ogrenmenin yasi olmuyor iste bakalim insallah birseyler basarabilirim.tesekkur ederim canimdualarini eksit etme insllah gecerim su sinavi yediklerime gelince hergun klasik kahvalti yapiyorum ama bugun biraz farkli olcak biraz daha kendime bakim sonra sinav zamaninda acikirim felan allah korusun findik fistik ceviz takviyesi yapiyorum zihnim acilsin diye ama cuma gunu bende lapa yapcam okul bitmis oluyor cunku

gicik seyler zaten bazi is verenler hep boyle oluyor ne olcak ya simdi gitmicenmi bir daha gorusmeye

canim yas genc belki ama ben cok istom ya:gitme:tam sinav gunu regl oldum bide simdi karnimda agrir allahim yardim et bana:Saruboceq:

saraaaa delikafadulden yediklerini yazsanaaaa bebek yüzzzzzz . . .

hemen yazıyorum şekercimmm
sabah 2 dilim soya ekmeği peynir domtis
şimdi kiraz
birazdanda papates salatamı yiycemm
ne kadar su içtim bilmiyorum
1 bardak portakallı yeşil çay 1 bardak benim bitki çayından içtim
1 bardakta önümde duruyor şimdi :içelim:

ne güzel canım benim öğrenmenin ve eğitimin yaşı yok

çok yapmayın sakınnn lmaz:
bolca meyve ve yoğurt süt falan yiyin sağlık bu şakaya gelcez bitanecimm opuyorumnanaktan

dualarım seninle güzelimmm :Saruboceq: :1hug:

Evettt lapacııma yoğurt ekledim bide kekik ekledim
afiyetle yiyorum şu an.. Sevdim ben bunu yaa
kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

yok cicişim oraya bidaha gitmiycem
tüm dualarımız seninle canım

Evettt lapacııma yoğurt ekledim bide kekik ekledim
afiyetle yiyorum şu an.. Sevdim ben bunu yaa
kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

ciciş bende 2mil walk at home yaptım kaç kalori harcamışımdır
ben cezalıyım bugün bende kepekli pirinç alıp deniycem yarın
tam olarak nasıl yapıyorsun

Merhaba kızlar..bugün diyetimin 6. günü..kahvaltımı 11 de yaptığım için öğle menüsüyle karışık bişeyler yedim bugün..Ama söylemiycem kızıyosunuz çünkü:kedi: eski pantolonlarımın bikaçının içine rahay giriyorum artık ve karın kısmımı hiç rahatsız etmiyorlar..gerçekten çok iyi moral oldu..sositososito akşam 2 balık var menüde,yeşil salatayla..55 e düşmem lazım temmuz 15 e kadar..inşallah tabii:Saruboceq:

tatlım senin diyeç isvç diyetimi?

saraaaaaa
ben bugün de patates yiyemedim çünkü akşam 1 de eve gittim patates hşlayamadım sabah erken kalkıp yapcaktım ama benim velet gece 4e kadar zırladı sabah da erken kalkamadım

az önce öğlen yemeğimi yedim sevgili kocam döner sölemiş
e ben de yedim
yaaaa napıcam çekin benim kulakları
:kedi:

benim kulaklarımı direk koparmaları lazım o zaman :kedi:

tartılıyormusun hergün normalde en az 400 gr verdiriyor

Bugünü saymıyorum..5 günde 3 kg verdim..1 kg fazla vermişim yani

sevgili newlife
sana özeniyorum ya çok mu zor şu isveç diyeti hiç bilmiyorum ben de mi yapsam

kızlaaaaarrrrrrrrrr vücudunuza işkence yaparak kilo vermenin bi anlamı yooookkkkk çok kızıyorum yaaa bide birbirlerini gaza getiriyolar offf offff lmaz: kötükedihüso klava: klava: kötükedihüso :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Güzelim kim kimi gaza getiriyor?Bu ne öfke böyle..İsteyen istediği diyeti yapıyor..herkesin söylediğini de dikkate alıyorum üstelik ama böyle bi ithamda bulunma lütfen..vücuduma işkence de yapmıyorum..beni hiç zorlamıyor bu diyet..aç hissetmedim hiç kendimi..balıktan salama,biftekten tavuğa,salatadan meyveye,kahveden yumurtaya herşey var bu diyette..böyle sıkı diyet yapmassam diğer diyetler bana kilo verdirmiyor ayrıca...programlı diyet yapmayınca da yediğim karbonhidratlar,yağlar şekerler daha fazla işkence yapıyor vücuduma...isveç diyeti yapıyorum diye buraya girmeyim mi yani..soranlara cevapda mı vermiycem?..anlamadım valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…