60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrikler canım onceden olsa uzulecegi kilolara insan seviniyo walla:) ben bile sevindim 58.8e:) daim olur umarim kilo vermelerimiz:)

decembercim sağol şekerim..
esenrüzgarcım, kaçamak ypmdım, tuzu zaten atmam yemeklere. bilmiyorum neden oldu valla..

Bak gör kesin ödemdir o.
Ödem atıcı çaylar iç , çok faydası oluyor.

Arada oryantale bağlasan bile olur :) Yeterki kıvıralım

Zaten bu yabancı hatunların yaptığı bizim oryantalin çakması :)
Bildiğin oryantali biraz modernleştirip bize sunuyolar.

Valla ben aynaya baksam yapamam. Eminim çok komik oluyorumdur. Evdekiler arada şöyle bir bakıyolar acayip acayip. Bu napıyor diye.
Bizim oğlan da bir videoya bakıyor bir bana bakıyor tuhaf tuhaf bakıp içeriye kaçıyor :)

Çok sevindim canım ya. Valla takılı kalıp da birden kilo vermek çok güzel bir duygu. O duyguyu ben de biliyorum ! Arkası gelsin inşşşaaallah :)

Kizlar slm. Benim de kilom 58.8 cikti bu sabah:) grcen hafta 59.1dim galiba:) buna da sukur:)

Yeterki kilo verelim...

Maximacim tayininiz hayirli olsun canım. Bence kibris super. Ben yerinde olsam sevinirdim. Bu sene kongremiz var bizim orda. Bi aksilik cikmazsa gelicem. Cok hevesliyim anlatamam:) nedense o yuzden ben ilk okudugumda cok iyiymis ya dedim ama sen pek memnun degil gibisin. Bence super denizi var canım ya hic olmadi:) o bile yeter opuyorum seni cokk:)

Bu arada kızlar kg veren herkesiii tebrik ediyorummmmm inşallah ben de biraz da olsa verebilmişimdir. Yarın görücez bakalım.
Kilosu değişmeyip aynı kalanlar veya azıcık yüksek çıkanlar da sıkmayalım canımızı bu hafta olmazsa diğer hafta olur olmadı diğer hafta yeter ki azmedelim bırakmayalım.
Hepberaber çok güzel zayıflıcaz İNŞALLAH. Yılmak yok yola devammmmmmmmm

Kizlar gecen aksam bizim buraya yeni gelen bi arkadasla alisverise ciktik kendi 50-52 kilo falan. Ay ben cok kiloluyum ay gobegim cikmis sismanim bilmem ne sinir etti beni yaw. Inadina mi yapti nedir? Laf mi carpti anlamadim. Sinir oldum hic bisey denemedim

ilk aklımdakı yazayımki unutmuyım

nesfit kullanacaklara ;carefursa (doğru yazdım umarım) çifti 9.45 duyrulur alcak olanlara.. -ancak normalde kaca onuda bılmıyorum :26: -
dün bu marketteydık eşim tutturdu alalım bakalım bide böyle dene diye ancak normalde tek gıdayla beslenmeye karsıyım..henuz acmadım paketi cunku evde yemegım var once onları bitircem salcalı suyu yemek çabuk bozulur malum..

sonracıma.. annem aerobiği gidiyodu gecen sene...
onun hocası demıski

egzersiz yapamadan yarım saat önce su ve yaptıktan 30dk sonra su içeceksınız demıs (ilk 30 ve son 30 dkka bişi yemek yok yani)

içecegınız su soğuk olacak mumkunse buzlu olacak,yok içemiyosan oda sıcaklıgındaki suyu ıceceksın---- sıcak ve ılık olmayacak yani..

şekersiz kahve bılınenın aksıne kılo verdıyomus.. selulitlerıde giderıyormus.. ben şekere yada tatlandırıcı olmadan bi içecek içemediğim için bu oneriyi kendim için maalesef pas gecıyorum sonucta kahvenın içine tatlansın diye bal-pekmez koyamam yaa

bide annemle kendime sıkılastırıcı krem almıstım annem kullanmıs ,spora gıtmeden önce ben tembel bikere bile surmedım egzersiz yapmadıkki süreyim

sonuc annem 95 kılo ile yazıldı halk egıtım spor merkezine tam hatırlamıyorum ama ilk 4ayda 90a dustu,sonrası 4aydada 85e dustu.. o sıkılastırıcı krem sayesındede kardesımın kot pantolnlarının içine sıgdı farkını teyzemle bırlıkte gıtmıslerdi ,teyzemde zayıfladı ancak annemın giydigi kıyafetlerın içine gıremedi annem hiç diyet yapmadı yedi durdu -açlıga dayanamaz gerci sonradan şekeri oldugu ortaya cıktı bu aclık krizleri sonrasında doktora gıtmıstı en sonunda- teyzem acayıp dıkkat eder yedıklerıne..

şimdi bende busefer sıkılastırıcı kremle egzersizle su evdekı yemekler bi bitsin nesfiti denicem insallah basarılı olurum , hedefimden sasmam..
nesfite baslayacagım zaman haber verıcem sizlere.. :18:

dünki menum balıktı benım onu yazayım... ben haftanın bası katıldıgım için bu hafta saymıyorum kendimi dermısım maalesef 68.8 çıktım.. 100gr almısım

Bence o gerçekten kendini öyle hissediyordur. Çünkü zayıfladıkça oranı buranı fazla görmeye başlıyorsun.
Ama şişmanım demesi şımarıklık :)

kızlar zayıflama topiklerinde dolaşırken biyer şunu okudum mesela 1 lt su şişesinin içine çubuk tarçın atıp öyle içiyolarmış bu şekilde hem tatli ihtiyacını gideriyomuş hemde daha fazla su içtiriyomuş.sizce nasıl fikir denesemmi ki yararı olurmu?

kızlarrr bu hafta hep hastaydım hiç giremedim kusura bakmayınn hala daha hastayım pek pc başında duramıyourm.hastaydım diye bu hafta pek dikkat etmedim eşim hep bal fln yedirdi ama yine de vermişim kilo.

63.3

canım ben onu denedim sadece 2 gün içebildim...bir süre sonra suyu içmek istemedim...tuhaf gelmeye başladı tadı kiiii
tarçına bayılırım.

dün yoktum işe gelmedim, alışverişe çıktım onun yerine, para harcadım oh rahatladım vallaaaa.

dün sabah:
uyandım, 1 br. sirkeli limonlu su, 1 hurma,
1 saat leslie+ laura london karın hareketlerini yapıp duşumu aldım,
0.5 lt su,
sonra da 1 yumurta,
çok tahıllı 2dilim ekmek arası light kaşarla tost ve,
2 br. şekersiz çay,
gül reçeli 3 çay kaşığı,

öğlen:
koca bi bardak latte macchiato içtim yanına da çikolatalı muffin
valla pişman değilim, özlemişim yahu ne de güzel ya rabbimmmmmmmmmm,
0.5 lt. su

akşam:

bişey yemeyeceğim derken 9 gibi görümcem anca geldiği için bize misafirliğe, patates kızartması, pilav, köfte kızarttım,
2 köfte,
patates kızartması,
2 yemek kaşığı pilav,
1 yemek kaşığı yoğurt,
1 çay bardağı da kola içtim, gerisini döktüm,

ara:
1 erik,
1 çilek,
4-5 kiraz

amannnnnnnnnnnnnn napıyım ya offf sıkıldım yaa...

kızlar 1 haftadır kahvaltılarım nesfitti, öğlen ve akşam etinden tavuğuna, baklasına kadar yedim ama güçten düşmüşüm: ağzım yaraydı, halsiz hissedip, gözlerim bulanıyordu, bi de ağzımın tadı yoktu hiç.
oturduk eşimle 2 gece önce simit ve zeytin yedik resmen. sonunda beni topladı. az kalsın yataklara düşüyodum.
ne olacak benim bu halim, az da yemiyorum ki az yedim güçten düştüm diyim.
görümcem akşamları sırf meyve yiyomuş
ben öyle istesem de yapamıyorum, vücudum hemen güçten düşüyor yaaaaaaa

bu sabah tartıldım,
KİLO BİLDİRİMİM:
65.5 çıktım, valla babam gördü bugün beni kilo mu aldın dedi

bu sabah
gene nesfit yedim mecburen.

ara:
1 br. şekersiz çay,
1 eti form yulaflı kepekli bisküvi,

öğlen:
1 az mercimek çorbası,
1 br. ayran,
1 tb. yağsız göbek, havuç, lahana salatası, (tatlı tabağı)
yarım tatlı tabağı et döner

Son düzenleme:
Walla canım tebrikler senin azmine hayranim:)))

Teşekkür ederim canım. Bu şekilde daha da motive oluyorum. Ama bugün biri yeteri kadar inceldin daha da kilo verme dedi , benim ideal kilom 50-51 arası.
Devam etmeyi de düşünüyorum hem memlekete gidecem , orada da kilo alabilirim ihtimaliyle...

Bence denenebilir bir zararı yoksa.. Tadını beğenmezsen içmezsin.

kızlarrr bu hafta hep hastaydım hiç giremedim kusura bakmayınn hala daha hastayım pek pc başında duramıyourm.hastaydım diye bu hafta pek dikkat etmedim eşim hep bal fln yedirdi ama yine de vermişim kilo.

63.3

Geçmiş olsun canım neyin var?
Kilon için de tebrik ederim

canım ben onu denedim sadece 2 gün içebildim...bir süre sonra suyu içmek istemedim...tuhaf gelmeye başladı tadı kiiii
tarçına bayılırım.

denedim ama beğenmedim malesef nasıl olcak bu iş yaa diğer topikleri geziyorum 10ar kilo verenler var nasıl yapıyolar ben daha hafta da 1 kilo veremedim

Kızlar az önce öğlen yemeğimi yedim.
Yağsız tavada tavuk (göğüs)
1 kase de Light yoğurt. ama inanın geçmedi boğazımdan zorla yedim yani. Bıktım tavuk yemekten gıdaklıcam resmen. Baharat filan koydum ama yine de bana mısın demedi. Canım enginar istio kaç zamandır ama onu da yağsız yapamıorum ki :/ Alternatif napsam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…