Tebrikler canımEvettt kızlar bugün tartıdım veeeee
57,5 Kg geldim...
Yani 500 gr. vermişim
500 gr. Hiç bu kadar sevineceğimi düşünmüyorum ama
tartıda o rakamı görünce vallahi sevinçten yerimde zıpladım...
Aylardır 58'den bıkmıştım...
decembercim sağol şekerim..
esenrüzgarcım, kaçamak ypmdım, tuzu zaten atmam yemeklere. bilmiyorum neden oldu valla..
Biz dün 25 e kadar filan yaptık ama sor nasıl yaptık bi süre sonra kafamıza göre birebir yapmak imkansız tam anladığım yerde hızlanıolar hoppaaaa yine yapamıorum. Maksat hareket etmek dedik bizde elimizden geldiği kadar yaptık
bennde neti açtırıyım hep hareket yapıcam oryantele hastayım zaten ,müziği kulağıma takıp hep oynarım aynanın karşısında ama neden aynanın karşısında oynuyorum onu çözmüş değilim
ben de dün hareketleri doğru mu yapıorum die ayna karşısında yaptım ama utandım kendimden hiç kıvraklık yok kalas gibi. Gülüp durdum kendime. İnsan kendini görmeden anlayamıo ki nasıl dans ettiğini ondandır
Evettt kızlar bugün tartıdım veeeee
57,5 Kg geldim...
Yani 500 gr. vermişim
500 gr. Hiç bu kadar sevineceğimi düşünmüyorum ama
tartıda o rakamı görünce vallahi sevinçten yerimde zıpladım...
Aylardır 58'den bıkmıştım...
Kizlar slm. Benim de kilom 58.8 cikti bu sabah:) grcen hafta 59.1dim galiba:) buna da sukur:)
Kizlar gecen aksam bizim buraya yeni gelen bi arkadasla alisverise ciktik kendi 50-52 kilo falan. Ay ben cok kiloluyum ay gobegim cikmis sismanim bilmem ne sinir etti beni yaw. Inadina mi yapti nedir? Laf mi carpti anlamadim. Sinir oldum hic bisey denemedim
Walla canım tebriklerBu sabah itibariyle;
11.05.2012 cuma - 53.1 çıktım.
Walla canım tebriklerBu sabah itibariyle;
11.05.2012 cuma - 53.1 çıktım.
kızlar zayıflama topiklerinde dolaşırken biyer şunu okudum mesela 1 lt su şişesinin içine çubuk tarçın atıp öyle içiyolarmış bu şekilde hem tatli ihtiyacını gideriyomuş hemde daha fazla su içtiriyomuş.sizce nasıl fikir denesemmi ki yararı olurmu?
Walla canım tebriklersenin azmine hayranim:)))
kızlar zayıflama topiklerinde dolaşırken biyer şunu okudum mesela 1 lt su şişesinin içine çubuk tarçın atıp öyle içiyolarmış bu şekilde hem tatli ihtiyacını gideriyomuş hemde daha fazla su içtiriyomuş.sizce nasıl fikir denesemmi ki yararı olurmu?
kızlarrr bu hafta hep hastaydım hiç giremedim kusura bakmayınnhala daha hastayım pek pc başında duramıyourm.hastaydım diye bu hafta pek dikkat etmedim eşim hep bal fln yedirdi ama yine de vermişim kilo.
63.3
canım ben onu denedim sadece 2 gün içebildim...bir süre sonra suyu içmek istemedim...tuhaf gelmeye başladı tadı kiiii
tarçına bayılırım.
Teşekkür ederim canım. Bu şekilde daha da motive oluyorum. Ama bugün biri yeteri kadar inceldin daha da kilo verme dedi , benim ideal kilom 50-51 arası.
Devam etmeyi de düşünüyorum hem memlekete gidecem , orada da kilo alabilirim ihtimaliyle...
Bence denenebilir bir zararı yoksa.. Tadını beğenmezsen içmezsin.
Geçmiş olsun canım neyin var?
Kilon için de tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?