60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün itibarıyle rejımdeyım kızlarr 69 kıloyummm yardımınıza ihtiyacım var...
yaptılarımızı paylaşalım... motıve edelımm yaza formda grelımmm yhaaaaaaaaa(
boyumm 165 kılom 69 basen desen maşallah hersey orada

Ya şu su olayına kafam yatmadı. Yemekten en az 1 saat sonrası su için diyorlar ben ona uyuyorum.
Bir de buzlu su olayı yatmıyor kafama. Oda sıcaklığında olursa olabilir. Ben normalde soğuk değil hep ılık içiyorum suyumu.

OO bayram yapmışsın kendine, yarasın diyecem ama yaramasın
Neyse bugün menün güzel. Devam...
Bizim eve artık kızartma girmiyor, her türlüsü !
Ama tabi arada yapılırsa güzel olur, severim yani. İstediğim kiloya geleyim belki ödül olarak yapabilirim kendime :)

denedim ama beğenmedim malesef nasıl olcak bu iş yaa diğer topikleri geziyorum 10ar kilo verenler var nasıl yapıyolar ben daha hafta da 1 kilo veremedim

Ya her zaman her hafta o kadar kilo verilmiyor. Ben 1 hafta güzel kilo verdiysem diğer hafta daha az veriyorum. Bir de başkalarıyla kıyaslama kendini canım. Uzun sürede de olsa sürekli veriyorsan kiloyu bu daha güzel bence.

Ya canm enginar çok güzel ya, hem de kalorisi az. Az zeytinyağlı yap da ye !
Sürekli de tavuk yeme, tiksindirme kendini yemeğe...

excity canım sağol güzel dileklerin için..
kıbrıs güzel ama bizi tam ortasına atmışlar.sahile ha diyince çıkamazsın yani.
illaki yakındır en fazla 45 dakika sürer ama köy gibi geldiği için biraz tereddüt ettim.burda bi yere çıkamıyorum çünkü, şehir merkezi istiyodum.
gidince bakıcaz artık nasıl bir yer..
kızlar sağolun güzel dilekleriniz için..

pelonık hoşgeldin aynı sorun bendede var basen var malesef:\
ne yapıyorsun canmcım sen çalışıyomusn masa başı falan ewdemısn ?
egzersiz ve yürüyüş özelliklede yürüyüş işe yarıyor tavsiye ederm :)

Şu saate kadar yediklerim ve içtiklerim:

Kahvaltı herzamanki gibi:

1 Yumurta
1,kk kadar beyaz peynir
3 siyah zeytin,3yeşil zeytin
5 tane çeri domate
4 tane tatlı sivri biber
2 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 kase içine elma dilimleyip,tarçınladığım light yoğurt...

Doğru diyosun canım ama işte bu kadar uğraştıktan sonra gram gram gitmesi sinir bozucu oluyo

yine 800gr gitmiş,hem de regl iken:) geçen hafta 59.2 idi şimdi 58.4 mutluyum:)

tebrik ederim canım:119:

esenruzgarcım,
yaramasın tabi ya bize de sokmayacagım kızartma hiç ama eşim yüzünden. dedim fırına verelim ama yok illa kızartacak. gece gündüz olsa gene yer o derece...ben normalde yemiyorum aslında ama saat 9 olunca dayanamadım o saate kadar.

1. br. yeşil çay içtim bu arada

çalışıyorum canım masa bası mobılya magazasında çalışıyorum ama her zaman yoğunluk olmadıgından sımdı yuruyus yaptım geldım tam yuruyuse musaıt oldgum yer.bırde fazladan temnızlık yapıyorumm sen kaç kılosun verelım bırlıkte kıloları tuvalete gttıkce çömelme hareketi yapıorum falan :))

Ya evde yapılırsa dayanılmaz tabi.
Bence eşini de rejime sok :)
Biz zararlı diye yememeye başladık.
Arada çocuğa patates kızartması yapıyoruz onu da çocuk için diyerek yemiyoruz.
Dışardayken patates kızartması felan alıyor arada eşim öyle idare ediyoruz..
Ayy karnım acıktı heralde sana yazarken nasıl canım çekti kızartma :26:

sabah aç karna ballı sirkeli ılık su (30 kal.)
işe geldikten sonra – ½ simit (150 kal.) + ½ kk yarım yağlı peynir (30 kal.) = 180 kal.
Öğlen – 1 levrek tava (110 kal.) + ½ kase yeşil salata (10 kal.) + 2 yk. Zeytinyağlı taze fasülye (40 kal.) = 160 kal.

Şimdiye kadar 370 kalori

Ben kalori hesabı yapıyorum, yapanlar için yazdım kalorilerini tahminen..

Birazdan 1 hurma ve leblebimi yerim...

canm benım inş veririz bende masa başı işte calışıyorum ama hareketımde var gunde en az 30 kere 14 basamaklı merdıvenden inip inip cıkıyorum. bıktım zaten artk bu durumdan neyse işte canm :\ bu konular bıraz canmı sıkıyor çünkü cok yoruluyorum.
ben kısın kılo aldım 66 olmustum canm kıyaftlerm olmuyodu yaklaşık yirmi gundur diyet + spor yapıyorum canm ve olmayan kıyaftlerıme girebiliyorum benm en cok sıkıntım basen kalca bolgemde boyum cok uzun değil oyuzden kotu duruyor sanırım suan 58 yada 57 kıloyum hıç tartılmıyorum acıkcası. olmak istedğim kılo 50 bu yolda ilerlemeye calışıyorum haftanın 5 gunu en az bir saat tempolu yuruyus yapıyorum diğer iki gunude dersaneye gıdıyorum yuruyerek 45 dakka falan suruyor oda bunlara dewam ederken stepper aleti almayı düşündüm faydası oluyomus alcam ıns işe yarar birlkte zayflarız inş.

sabah iki ince dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir, 1 yumurta

ara öğün yiyemedim spor salonuna gittiğim için acelem vardı filan falan bahaneler

spordan gelince öğle yemeği niyetine yarım poğaça yedim evde yemek yoktu :/

şimdi yeşil çay içicem, ayrıca şu saate kadar 1.5 litre civarı su içtim. yatana kadar 3 litreyi bulur kesin

Biraz önce 1/2 simit yedim çayla...
Bir de 1 hurma ve 6 leblebi..
Şekerim mi düştü nedir :26:

Biraz önce 1/2 simit yedim çayla...
Bir de 1 hurma ve 6 leblebi..
Şekerim mi düştü nedir :26:

Bugün benim de gözüm dönmüş durumda.

Sürekli mutfak mahallinde dolaşır buluyorum kendimi ,

Allahtan iradem herşeyi reddediyor yemek adına..

Şimdi tatlandırıcılı bir nescafe yaptım kendime,biraz işe yarar umarım..

yihhuuuuu 800 gr vermişim

geçen hafta: 64,5
bu hafta : 63,7
giden : 800 gr

regl bitince çok güzel oldu böyle :)

ooo süpersin.
Ben ara öğünde biraz pes etmiş oldum simit yiyerek.
Hemencecik göbişim çıktı yaaa
Bir de bugün bana incecik olmuşsun felan demeye başladılar..

Neyse akşam yine yoğurt yedim mi tamamdır. Yanına 2 yk. yemek..
Zaten 2 gündür baya az kalori alıyorum.

Yok yok göbeğin falan çıkmamıştır,kaçamak minicik de olsa psikolojikman öyle hissediyor insan,bende de oluyor.

Zaten önemli olan akşam yemeği,fazlasıyla halledersin merak etme.

Ben de 53'lü kilolardayken aşırı zayıfsın,sana hiç yakışmadı falan diyenler olmuştu.Benim kemik
yapım çok ince.Belki o yüzden hoş gözükmemiş olabilirim ama vallahi karşıdakilerin ne gördükleri değil,
senin kendini nasıl hisettiğin önemli değil mi?

Bu arada senin boyun kaçtı esenrüzgar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…