ilk aklımdakı yazayımki unutmuyım
nesfit kullanacaklara ;carefursa (doğru yazdım umarım) çifti 9.45 duyrulur alcak olanlara.. -ancak normalde kaca onuda bılmıyorum :26: -
dün bu marketteydık eşim tutturdu alalım bakalım bide böyle dene diye ancak normalde tek gıdayla beslenmeye karsıyım..henuz acmadım paketi cunku evde yemegım var once onları bitircem salcalı suyu yemek çabuk bozulur malum..
sonracıma.. annem aerobiği gidiyodu gecen sene...
onun hocası demıski
egzersiz yapamadan yarım saat önce su ve yaptıktan 30dk sonra su içeceksınız demıs (ilk 30 ve son 30 dkka bişi yemek yok yani)
içecegınız su soğuk olacak mumkunse buzlu olacak,yok içemiyosan oda sıcaklıgındaki suyu ıceceksın---- sıcak ve ılık olmayacak yani..
şekersiz kahve bılınenın aksıne kılo verdıyomus.. selulitlerıde giderıyormus.. ben şekere yada tatlandırıcı olmadan bi içecek içemediğim için bu oneriyi kendim için maalesef pas gecıyorumsonucta kahvenın içine tatlansın diye bal-pekmez koyamam yaa
bide annemle kendime sıkılastırıcı krem almıstım annem kullanmıs ,spora gıtmeden önceben tembel bikere bile surmedım egzersiz yapmadıkki süreyim
sonuc annem 95 kılo ile yazıldı halk egıtım spor merkezine tam hatırlamıyorum ama ilk 4ayda 90a dustu,sonrası 4aydada 85e dustu.. o sıkılastırıcı krem sayesındede kardesımın kot pantolnlarının içine sıgdıfarkını teyzemle bırlıkte gıtmıslerdi ,teyzemde zayıfladı ancak annemın giydigi kıyafetlerın içine gıremedi annem hiç diyet yapmadı yedi durdu -açlıga dayanamaz gerci sonradan şekeri oldugu ortaya cıktı bu aclık krizleri sonrasında doktora gıtmıstı en sonunda- teyzem acayıp dıkkat eder yedıklerıne..
şimdi bende busefer sıkılastırıcı kremle egzersizle su evdekı yemekler bi bitsin nesfiti denicem insallah basarılı olurum , hedefimden sasmam..
nesfite baslayacagım zaman haber verıcem sizlere.. :18:
dünki menum balıktı benım onu yazayım... ben haftanın bası katıldıgım için bu hafta saymıyorum kendimidermısım maalesef 68.8 çıktım.. 100gr almısım
dün yoktum işe gelmedim, alışverişe çıktım onun yerine, para harcadım oh rahatladım vallaaaa.
dün sabah:
uyandım, 1 br. sirkeli limonlu su, 1 hurma,
1 saat leslie+ laura london karın hareketlerini yapıp duşumu aldım,
0.5 lt su,
sonra da 1 yumurta,
çok tahıllı 2dilim ekmek arası light kaşarla tost ve,
2 br. şekersiz çay,
gül reçeli 3 çay kaşığı,
öğlen:
koca bi bardak latte macchiato içtim yanına da çikolatalı muffin
valla pişman değilim, özlemişim yahu ne de güzel ya rabbimmmmmmmmmm,
0.5 lt. su
akşam:
bişey yemeyeceğim derken 9 gibi görümcem anca geldiği için bize misafirliğe, patates kızartması, pilav, köfte kızarttım,
2 köfte,
patates kızartması,
2 yemek kaşığı pilav,
1 yemek kaşığı yoğurt,
1 çay bardağı da kola içtim, gerisini döktüm,
ara:
1 erik,
1 çilek,
4-5 kiraz
amannnnnnnnnnnnnn napıyım ya offf sıkıldım yaa...
kızlar 1 haftadır kahvaltılarım nesfitti, öğlen ve akşam etinden tavuğuna, baklasına kadar yedim ama güçten düşmüşüm: ağzım yaraydı, halsiz hissedip, gözlerim bulanıyordu, bi de ağzımın tadı yoktu hiç.
oturduk eşimle 2 gece önce simit ve zeytin yedik resmen. sonunda beni topladı. az kalsın yataklara düşüyodum.
ne olacak benim bu halim, az da yemiyorum ki az yedim güçten düştüm diyim.
görümcem akşamları sırf meyve yiyomuş
ben öyle istesem de yapamıyorum, vücudum hemen güçten düşüyor yaaaaaaa
bu sabah tartıldım,
KİLO BİLDİRİMİM:
65.5 çıktım, valla babam gördü bugün beni kilo mu aldın dedi
bu sabah
gene nesfit yedim mecburen.
ara:
1 br. şekersiz çay,
1 eti form yulaflı kepekli bisküvi,
öğlen:
1 az mercimek çorbası,
1 br. ayran,
1 tb. yağsız göbek, havuç, lahana salatası, (tatlı tabağı)
yarım tatlı tabağı et döner
denedim ama beğenmedim malesefnasıl olcak bu iş yaa diğer topikleri geziyorum 10ar kilo verenler var nasıl yapıyolar ben daha hafta da 1 kilo veremedim
Kızlar az önce öğlen yemeğimi yedim.
Yağsız tavada tavuk (göğüs)
1 kase de Light yoğurt. ama inanın geçmedi boğazımdan zorla yedim yani. Bıktım tavuk yemekten gıdaklıcam resmen. Baharat filan koydum ama yine de bana mısın demedi. Canım enginar istio kaç zamandır ama onu da yağsız yapamıorum ki :/ Alternatif napsam bilemedim.
yine 800gr gitmiş,hem de regl iken:) geçen hafta 59.2 idi şimdi 58.4 mutluyum:)
dün itibarıyle rejımdeyım kızlarr 69 kıloyummm yardımınıza ihtiyacım var...
yaptılarımızı paylaşalım... motıve edelımm yaza formda grelımmm yhaaaaaaaaa(
boyumm 165 kılom 69 basen desen maşallah hersey orada
Ya şu su olayına kafam yatmadı. Yemekten en az 1 saat sonrası su için diyorlar ben ona uyuyorum.
Bir de buzlu su olayı yatmıyor kafama. Oda sıcaklığında olursa olabilir. Ben normalde soğuk değil hep ılık içiyorum suyumu.
OO bayram yapmışsın kendine, yarasın diyecem ama yaramasın
Neyse bugün menün güzel. Devam...
Bizim eve artık kızartma girmiyor, her türlüsü !
Ama tabi arada yapılırsa güzel olur, severim yani. İstediğim kiloya geleyim belki ödül olarak yapabilirim kendime :)
Ya her zaman her hafta o kadar kilo verilmiyor. Ben 1 hafta güzel kilo verdiysem diğer hafta daha az veriyorum. Bir de başkalarıyla kıyaslama kendini canım. Uzun sürede de olsa sürekli veriyorsan kiloyu bu daha güzel bence.
Ya canm enginar çok güzel ya, hem de kalorisi az. Az zeytinyağlı yap da ye !
Sürekli de tavuk yeme, tiksindirme kendini yemeğe...
OO bayram yapmışsın kendine, yarasın diyecem ama yaramasın
Neyse bugün menün güzel. Devam...
Bizim eve artık kızartma girmiyor, her türlüsü !
Ama tabi arada yapılırsa güzel olur, severim yani. İstediğim kiloya geleyim belki ödül olarak yapabilirim kendime :)
pelonık hoşgeldin aynı sorun bendede var basen var malesef:\
ne yapıyorsun canmcım sen çalışıyomusn masa başı falan ewdemısn ?
egzersiz ve yürüyüş özelliklede yürüyüş işe yarıyor tavsiye ederm :)
esenruzgarcım,
yaramasın tabiya bize de sokmayacagım kızartma hiç ama eşim yüzünden. dedim fırına verelim ama yok illa kızartacak. gece gündüz olsa gene yer o derece...ben normalde yemiyorum aslında ama saat 9 olunca dayanamadım o saate kadar.
1. br. yeşil çay içtim bu arada
çalışıyorum canım masa bası mobılya magazasında çalışıyorum ama her zaman yoğunluk olmadıgından sımdı yuruyus yaptım geldım tam yuruyuse musaıt oldgum yer.bırde fazladan temnızlık yapıyorumm sen kaç kılosun verelım bırlıkte kıloları tuvalete gttıkce çömelme hareketi yapıorum falan :))
sabah aç karna ballı sirkeli ılık su (30 kal.)
işe geldikten sonra – ½ simit (150 kal.) + ½ kk yarım yağlı peynir (30 kal.) = 180 kal.
Öğlen – 1 levrek tava (110 kal.) + ½ kase yeşil salata (10 kal.) + 2 yk. Zeytinyağlı taze fasülye (40 kal.) = 160 kal.
Şimdiye kadar 370 kalori
Ben kalori hesabı yapıyorum, yapanlar için yazdım kalorilerini tahminen..
Birazdan 1 hurma ve leblebimi yerim...
Biraz önce 1/2 simit yedim çayla...
Bir de 1 hurma ve 6 leblebi..
Şekerim mi düştü nedir :26:
Bugün benim de gözüm dönmüş durumda.
Sürekli mutfak mahallinde dolaşır buluyorum kendimi,
Allahtan iradem herşeyi reddediyor yemek adına..
Şimdi tatlandırıcılı bir nescafe yaptım kendime,biraz işe yarar umarım..
ooo süpersin.
Ben ara öğünde biraz pes etmiş oldum simit yiyerek.
Hemencecik göbişim çıktı yaaa
Bir de bugün bana incecik olmuşsun felan demeye başladılar..
Neyse akşam yine yoğurt yedim mi tamamdır. Yanına 2 yk. yemek..
Zaten 2 gündür baya az kalori alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?