60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lunpienacım tatlndırıcılı nescafe yerine incir ya da hurmayı tercih etsen daha güzel ve yararlı olmaz mı?

hem incir öyle bir kesiyor ki tatlı isteğini, üstüne de 2 bardak su içirtip şişiriyor resmen..

Evet ben de mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum sonuçta sentetik hepsi ama

şeker hastalarını düşünüyorum yıllarca kullanan var çevremde (20 yıldır mesela),

çok rahatlar kullanırken..Zararı belki daha sonraki yıllarda,belki diğer nesillerde çıkar..

Bilmiyorum kafam çok karışık bu konuda benim..

Benim boyum 158 canım.
Gizli bir göbeğim var o da giderse daha iyi olacak inş.

Az önce beni 2 haftadır görmeyen birinden acayip iltifatlar aldım. Uçuyorum..
İnşallah motivemi bozmaz :26:
Bir 3 kilo daha vermem lazım..
Bir de önemli olan korumak tabi bu kiloyu..

Hiç olmadı splenda'yı kullanabilirsiniz. En azından aspartam içermiyor.

Senin boyun kaçtı canım?

yihhuuuuu 800 gr vermişim

geçen hafta: 64,5
bu hafta : 63,7
giden : 800 gr

regl bitince çok güzel oldu böyle :)

bu hafta 64.7
geçen hafta 65.2 idim giden: 500g.

Kızlar bunlar sizeeee....

Canım çok haklısın aslında.Ama onu da denedim,maalesef kahve daha çok ve uzun süreli iştahımı kesiyor..

Tatlandırıcıyı da çok kullanmıyorum,1/2 dozluk olanlarından 1 tane atıyorum.

Zaten çayı,kahveyi çok tatlı sevmiyorum...

ben pazartesi 62.5 ile başladım diyete.şu anda 60.9 oldum.1600grm vermişim.cok şükür...
sloganım:"bir tabak daha fazla yemek için değer mi?" kendimi tutmak için hep böyle diyorum :) herkese kolay gelsiiin.

Hiç olmadı splenda'yı kullanabilirsiniz. En azından aspartam içermiyor.

Senin boyun kaçtı canım?

Ailede sağlıkcılar var benim,onların önerisiyle,ihtiyaç duydukca Dulcaril kullanıyorum.

Onun içinde de aspartam yok.Ben dulcarile alıştığım için splendanın tadı bana tuhaf geldiyor.

Bu arada benim boyum 1.64..

bende 65 kiloyum arkadaslar 55 kilo olmak istiyorum fakat amacım diyet yapıp şok kilo vermek falan değil sağlıklı olabilmek yaşımda 22 bu arada 23 olcam az kaldı gerçi :) daha çok sağlıklı beslenme konusunda uyarılar yapmak istiyorum ve bilen herkes de bilgilendirirse süper olur ben öncelikle birdaha beyaz ekmek eve sokmamaya karar verdim sizlerinde görüşünü merak ediyorum tam tahıllı ekmek aldım ve tadı çok güzel üstelik 2 dilimle doyuyorum sabah ve aksam toplam 4 dilim bu sadece diyet için diil artık hep böyle gidecek hayatımda cips kola ve fanta gibi şeyleri çıkardım çikolatadan vazgeçemiyorum azalttım sadece haftada 1,2 yerim diye düşünüyorum yaklaşık bir haftadır böyle besleniyorum haftada 2,3 günde bisiklete binmeye basladm zaten 66 kiloydum basta suan 65im ve 55 e kdr inip sağlıklı bir beslenmeyle sporla devam etmek istiyorum hayata bu kiloları 4senede aldım biraz psikolojikti aslında şuan gayet mutluyum birçok konuda Allah a şükür zorlukları atlatıyoruz yavaş yavaş, bir de ben bilen bu kilo çizelgesini gösteren şeyi eklemek istiyorum arkadaslar siz nasıl yaptınız ben bulamadım şuanda :)
sağlıklı beslenmeye ömür boyu devam etmek isteyenler cogunluktadır umarım ben hayatımda diyet yapmadım şuanda diyet değil beslenme şeklimi tamamen değiştirmenin peşindeyim, bitki çayı hiç içmezdim şimdi gerek bazı sorunlara ii gelen gerekse sakinleştiren bitki çayları aldım içiyorum çok faydalı olacagini düşünüyorum arkadaslar :)

Merhaba hoşgeldin.
Ben de beyaz ekmek yemeyenlerdenim. Ama eşim yer, çocuğa da ondan veriyoruz aslında. Kepekli ekmek çocuklara zararlı diye biliyorum ama çavdarlı veya tam buğday yedirilebilir çocuğa da..
Sabah kahvaltısında yiyorum birtek ekmeği işte tam buğday, kepekli, çavdar artık ne varsa..
Cips kola fanta ile oldum olası aram hiç iyi olmadı.
Sıfıra yakın tüketirdim.
Amaaa çikolatayla aram iyidir. Hamileyken ve sonrasında ağzıma koymazdım. Bir ara nerden dadandıysam dadanmıştım. Tamamen alışkanlık... ŞÜkürler olsun bu diyetimle beraber onu da çıkardım hayatımdan.
Ama diyet bitsin arada olabilir. Ama o da çok zararlıymış o konuyu biraz daha kafamda oluşturcam.
Bitki çayları güzeldir, çoğunu severek içiyorum.

şimdilik bu kadar.

Aspartam içerenlerine karşılar onun dışındakiler kullanılabilir diyorlar.

Aslında ailede kısayım gene de.Kız kardeşim 1.75 mesela.Sülün gibi bir şey.

tamam o zaman splenda da içilebilir.

Benim boyum da senelerdir 160 diye bilirdim. Ama bir kere sağlıkla ilgili biryerde ölçülmüştüm 158 dediler. Geçen de aktarda 155. Dedim çekiyormuyum nedir
155 olmadığımı kesin biliyorum da en azından artık 158 'im diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…