60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lunapenia cevabın için teşekkürler bende kola ve cips çok yiyordum bıraktım tamamen ama onu yerine meyveli maden suları içiyorum ki onlarında içinde fruktoz şurubu olmayanlarından içinde glikoz fruktoz yada mısır şurubu olan hiçbir ürünü kullanmanızı tavsiye etmem ki birçok çikolata şeker kek meyve sularında ve çoğu meşrubatta var normal şeker çok daha iyi bundan çok ciddiyim bir profesör obezitenin sorumlusunu şeker olarak ilan etti yıllarca hayvansal ürünleri ve yağları boşuna yemediniz dedi,esas kilo kaynağı sağlıklı yağlar (tereyağı zeytinyağı gibi) değil karbonhidratların işlenmiş şekilleridir diyor:) bende yüzde yüz katılıyorum çünkü farkederseniz kilo ve şeker hastalıgı neden bu kadar paralel birbirine? şeker mi kilo yapıyor kilomu şeker yapıyor hala çözemiyor uzmanlar sebebi şu, fazla şeker vücutta yağ olarak depolanır yani şimdi siz diyetinizden günde yediginiz ekmek üstü tereyağı çıkarıp hazır meyve suyu eklerseniz kilo vermek yerine alırsınız, çünkü temel yağlar vücutta gereklidir hazır olan birçok gıdanın aksine vücudunuzun yağa ihtiyacı vardır özellklede a,d,e,k vitaminlerini kullanabilmek için bu sebeple diyetinizde neyi eksilttiginize dikkat edin derim :)
bu arada kilo takvimini nasıl ekliyoruz peki bilginiz varmı hedef tahtası gibi güzel bir şey ben daha yüz mesajıda tamamlamadım sanırım onla alakası varmı göremememin

hoşgeldin pelonik.umarım güzel güzel zayıflarızzzzz.gezdiin yerler senin olsun.yediklerinden bahset asıl.

Kilo takvimi dediğin sanırım yaptığımız çizelgeleri diyorsun..

Ben dilim döndüğünce daha önce yazmıştım,kopyalıyorum alta...

Ayrı bir pencerede Weight Loss - Diet Ticker sitesine girip istediğin çizelgeyi ve üzerindeki karakterleri seç.

Daha sonra next butonuna basıp çıkan sayfada

Choose a Password/PinBuraya unutmayacağın şifreni yaz)

Track:Bu bölümde Weight 'i işaretle

sonra

Waist Measurements bölümüne geç

Waist Units: bu bölümü Metric/S.I'yı seç

Your target waist: Bu bölüme hedef kilonu
Your starting weight: Bu bölüme başlangıç kilonu
Your current weight:Bu bölüme şimdiki kilonu yaz

Daha sonra Body Mass Index (BMI) bölümüne geç

Height Units:Burada gene Metric/S.I seç

Your Height: Burada boyunu metre ve cm olarak uygun bölmelere yaz..

Sonra next butonuna bas...

sonra cetvelin karşına çıkacak..Değerlerini kontrol et,doğru mu diye...

Doğruysa eğer altta bbcode diye bir alan var.Burada ikinci (birinci değil dikkat et) http'den başla aynı satırın sonundaki png'ye kadar (bunları da içine alacak şekilde) kopyala..

Daha sonra kadınlar kulubu sayfandan kullanıcı kontrol panelin var en üstte sağda onu aç.

Soldaki profilini düzenleyi seç

Kopyaladığın bbCode'yi Çizelge diye bir yer var oraya kopyala ,sonra ekranın en altındaki değişiklikleri kaydet butonuna bas ..Bu kadar..(karışık olduysa özelime mesaj atabilirsin,yardım edebilirim.)...

Aslında yazdıklarına katılıyorum.

Şöyleki eşim sadece ve sadece şekeri keserek(Diyet,spor falan yapmadı,çok ekmek yer ondan da kısmadı) yaklaşık 2,5 ayda 10 kilo verdi.

Şimdilerde biraz boşvermeye başladı,hemen göbek de ortaya çıktı.

ne güzel işte o dediğim prof sunumunda hazır gıdalardaki fruktoz ve mısır şuruplarının glikoza göre çok çok hızlı yağa dönüştüklerini vede normal şeker gibi beyine doydum sinyalini göndermediklerini söyledi:) buda hazır gıdalar için süper bir durum siz hep ve daha çok isteyeceksiniz o ürünleri yani bir çikolatayla bir bardak kolayla yetinmeyeceksiniz ki farkettiyseniz yedikçe yiyesi içtikçe içesi gelir insanın böyle ürünleri kolay kolay doymaz sebebini anlatabildim umarım, bir de senin okudugun diger tatlandırıcıları okudum canım şimdi çok güzel bilgiler vermişsin şunu unutmamak gerekiyor doğal yapısı bozulmuş hiçbirşey sağlıklı olamaz, bir de çok önemli bir ayrıntıya değinilmisti tip2 diyabet dedigimiz yani doğuştan bir bozukluk değilde belli bir yaştan sonra şeker hastası olanların artması nedeniyle yapılan araştırmalarda bu tarz yieyeceklerin aynı zamanda insülin direnci olusturdugundan ve tip2 diyabete sebep oldugu saptansada büyük şirketlerin büyük karları azalmasın diye hükümetlerin gerekli sağlık politikalarını yürütmediklerinden bahsedilmisti :) özellikle ailesinde şeker hastalıgı geçmişi olanlar ve bence herkes uzak durmalı çocuklar özelliklede
lunapiena cnm yaptım dediklerini çok tşk ederim bakalm olmusmu :)

Son düzenleme:
bende katılabilir miyimmmm

hg cnm :) bende ilk kez bugün yazdım bu konuya bir haftadır dikkat ediyorum yediklerime henüz 1 kg gitti ama moralimi düzeltmeye yetti benim :) burda birbirimize destek oluruz ve bilgilendiririz çizelgemide olusturdum lunapiena sayesinde :) 10 kg var bakalm nolcak görcez :)

bu arada hep düşündüğüm birşey vardı kilom konusunda benim maksimum kilom 66 oldu onuda geçen ay gördüm işte ve daha üstüne çıkmasına artık izin veremezdim çünkü 60-70 kilo arası benim için tehlike sinyali gibi, çünkü fazla kilo birçok hastalık demek hem psikolojik hem fizyolojik, boyum 162 oldugu için tabi bu sınırı söylüyorum 70den sonra obez gibi görüneceğime eminim şuanda bile çok güzel görünmüyor gözüme göbeğim ve basenlerim, ama 55-60 arası gerçekten hiç sorun değil yani sağlıklı olduktan sonra hiç problem değil birkaç cm ve en önemlisi medium beden giyen ben bluzlerimde olmayınca çok kötü oluyorum moralim bozuluyor inşallah bi iki kilo verince moralimde düzelecek arkadaslar düzenli paylaşırım ben hergün tartılmak kötümüdür sizce evde tartı var ama ne dersiniz :)

Son düzenleme:
teşekkürler... bende bi olsam 53 aah ah,ama ümitliyim kendimden ne yalan söyleyim,yavaş yavaş gidiyo ama gidiyo:)

tebrikler cnm bende bir haftadr dikkat ediyorum ama bir kilom gidince cok sevindim burayada katıldım şimdi :)saglikli olmak icin kilo vermek istiyorum ve birde beslenme düzenimi tamamen değiştircem diyet yapmadım hiç ben bunuda öyle görmüyorum bakalım nolcak :) irademi zorluyorum baya ama şunu farkettim birkez kendinize söz geçirebiliyorsanız sonrası kolay oluyor yani bu senin için zararlı bile bile yiyemezsin diyerek vazgeciyorum, önceden ya bişey olmaz falan diyordum şimdi işin ciddiyetindeyim az falan yok zararlıysa vücuduma eve bile sokmuyorum artık o ürünleri ancak bu şekilde verilir bence kilolar, birde dışarda yemeyi severim normalde ama artık onuda yapmicam evde aksamları salata ve iki dilim cok tahıllı ekmek yicem :) sen neye dikkat ediyosun canım diyetinde

kızlaaarrrr ben de geldim. boyum 1.69 kilom 66 ( yaşım da 26
hiç bu kiloda olmamıştım ben.
üni.de öğrenciyken 58dim göreve başladım aldım kiloları. şiimdi 62 olsam bile havalara uçacam mutluluktan.
ya şu 3 4 kilo yapıştı mı gitmiyo malesef.
aslında kolay veriyorum ama işte irade meselesi. film yanında mısır çerez keyfi, pazar kahvaltıları, yeni tarif denemeleri gün gezme derken kilo vermenin imkanı olmyor tabi.
diyet listeleri de bana göre değil. sabahları mesela kavaltım 5 6 tane petibör bisküvi ve çay. çünkü asla bunlardan başka bişey almıyor içim. yok kibri kutusu kadar peynirmiş yok haşlanmış yumurta tavukmuş öööööööööö
velhsıl gaza gelmem lazım benim.
baktım burda da öyle bi yer var
geldim ben de :92::119::118::125::126::128:

(Arkadaşımıza ayıp olmasın diye yazıyorum.Tatlandırıcılarla ilgili bilgiyi paylaşan maximculpa'dır)

Yazdıkların çok doğru şeyler.Baksana son günlerde kutularda en sağlıklı dediğimiz sütlerle bile oynandığı ortaya çıktı.
Bozulmayan süt olur mu?Olur ,içine antibiyotik katarsan tabii..

Vallahi ben bile etrafımda fıldır fıldır seyyar sütçü aramaya başladım ki zamanında pastörize sütün en ateşli savunucularındandım...

Ha bir de GDO'lu ürünler çıktı başımıza.Senin de yazdığın gibi artan nüfusu gören ve bunu fırsata çeviren canavarlaşmış endüstri patronlarının acımasız yöntemleri ve maalesef başımızdakilerin de (bence onlar da nemalanıyor bu durumdan) bilerek bu duruma kayıtsız kalmaları...

Bilinçli olmak şart ama etrafta sağlıklı besin de bulmak çok zor artık...

canım hg bende hem gaza gelmek ve fikir almak adına girdim sana sabah kahvaltısı için birşey söylicem pötibörde güzeldir ama tok tutması açısından ii fikir diil:) bence sadece iki tane çok tahıllı ekmek dilimi arasına ne seviyosan koy, ben sütaş süzme peynir koyuyorum çok doyurucu oluyor öğlene kadar hiç acıkmıyorum ki ben aklından sürekli yemek geçen biriyim beyaz ekmek eve alma, marketlerden çok tahıllı ekmek olarak paketli alabilirsin içinde 14 dilim fln var tek kişiye bir haftalk kahvaltı için yeter bozulmuoda hemen son kullanma tarihi var ona göre alırsn cnm, en önemli öğün kahvaltıdır ve ben bunu atlayarak beslendim çok uzun süre hatamın farkındayım ve beslenmemi düzene sokcam bende kararlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…