- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
dün itibarıyle rejımdeyım kızlarr 69 kıloyummm yardımınıza ihtiyacım var...
yaptılarımızı paylaşalım... motıve edelımm yaza formda grelımmm yhaaaaaaaaa(
boyumm 165 kılom 69 basen desen maşallah hersey orada
Bende katılabilir miyimmmm?
4 günde miGün başına 400gr yani
lunapenia cevabın için teşekkürler bende kola ve cips çok yiyordum bıraktım tamamen ama onu yerine meyveli maden suları içiyorum ki onlarında içinde fruktoz şurubu olmayanlarından içinde glikoz fruktoz yada mısır şurubu olan hiçbir ürünü kullanmanızı tavsiye etmem ki birçok çikolata şeker kek meyve sularında ve çoğu meşrubatta var normal şeker çok daha iyi bundan çok ciddiyim bir profesör obezitenin sorumlusunu şeker olarak ilan etti yıllarca hayvansal ürünleri ve yağları boşuna yemediniz dedi,esas kilo kaynağı sağlıklı yağlar (tereyağı zeytinyağı gibi) değil karbonhidratların işlenmiş şekilleridir diyor:) bende yüzde yüz katılıyorum çünkü farkederseniz kilo ve şeker hastalıgı neden bu kadar paralel birbirine? şeker mi kilo yapıyor kilomu şeker yapıyor hala çözemiyor uzmanlar sebebi şu, fazla şeker vücutta yağ olarak depolanır yani şimdi siz diyetinizden günde yediginiz ekmek üstü tereyağı çıkarıp hazır meyve suyu eklerseniz kilo vermek yerine alırsınız, çünkü temel yağlar vücutta gereklidir hazır olan birçok gıdanın aksine vücudunuzun yağa ihtiyacı vardır özellklede a,d,e,k vitaminlerini kullanabilmek için bu sebeple diyetinizde neyi eksilttiginize dikkat edin derim :)
bu arada kilo takvimini nasıl ekliyoruz peki bilginiz varmı hedef tahtası gibi güzel bir şey ben daha yüz mesajıda tamamlamadım sanırım onla alakası varmı göremememin
Bende katılabilir miyimmmm?
evet canım zaten 1.5 kiloyu da 1 haftada almıştım.aldıklarımı verdim desem daha doğru olur.
aramıza hoşgeldin akan.sen kaç kilosun ? boyun kaç?
neler yedin bakiiim????
lunapenia cevabın için teşekkürler bende kola ve cips çok yiyordum bıraktım tamamen ama onu yerine meyveli maden suları içiyorum ki onlarında içinde fruktoz şurubu olmayanlarından içinde glikoz fruktoz yada mısır şurubu olan hiçbir ürünü kullanmanızı tavsiye etmem ki birçok çikolata şeker kek meyve sularında ve çoğu meşrubatta var normal şeker çok daha iyi bundan çok ciddiyim bir profesör obezitenin sorumlusunu şeker olarak ilan etti yıllarca hayvansal ürünleri ve yağları boşuna yemediniz dedi,esas kilo kaynağı sağlıklı yağlar (tereyağı zeytinyağı gibi) değil karbonhidratların işlenmiş şekilleridir diyor:) bende yüzde yüz katılıyorum çünkü farkederseniz kilo ve şeker hastalıgı neden bu kadar paralel birbirine? şeker mi kilo yapıyor kilomu şeker yapıyor hala çözemiyor uzmanlar sebebi şu, fazla şeker vücutta yağ olarak depolanır yani şimdi siz diyetinizden günde yediginiz ekmek üstü tereyağı çıkarıp hazır meyve suyu eklerseniz kilo vermek yerine alırsınız, çünkü temel yağlar vücutta gereklidir hazır olan birçok gıdanın aksine vücudunuzun yağa ihtiyacı vardır özellklede a,d,e,k vitaminlerini kullanabilmek için bu sebeple diyetinizde neyi eksilttiginize dikkat edin derim :)
bu arada kilo takvimini nasıl ekliyoruz peki bilginiz varmı hedef tahtası gibi güzel bir şey ben daha yüz mesajıda tamamlamadım sanırım onla alakası varmı göremememin
Aslında yazdıklarına katılıyorum.
Şöyleki eşim sadece ve sadece şekeri keserek(Diyet,spor falan yapmadı,çok ekmek yer ondan da kısmadı) yaklaşık 2,5 ayda 10 kilo verdi.
Şimdilerde biraz boşvermeye başladı,hemen göbek de ortaya çıktı.
bende katılabilir miyimmmm
Maaşallah,devamı gelsin iyişallah:)
Tebrik ederim canım
teşekkürler... bende bi olsam 53 aah ah,ama ümitliyim kendimden ne yalan söyleyim,yavaş yavaş gidiyo ama gidiyo:)
canım ben onu denedim sadece 2 gün içebildim...bir süre sonra suyu içmek istemedim...tuhaf gelmeye başladı tadı kiiii
tarçına bayılırım.
ne güzel işte o dediğim prof sunumunda hazır gıdalardaki fruktoz ve mısır şuruplarının glikoza göre çok çok hızlı yağa dönüştüklerini vede normal şeker gibi beyine doydum sinyalini göndermediklerini söyledi:) buda hazır gıdalar için süper bir durum siz hep ve daha çok isteyeceksiniz o ürünleri yani bir çikolatayla bir bardak kolayla yetinmeyeceksiniz ki farkettiyseniz yedikçe yiyesi içtikçe içesi gelir insanın böyle ürünleri kolay kolay doymaz sebebini anlatabildim umarım, bir de senin okudugun diger tatlandırıcıları okudum canım şimdi çok güzel bilgiler vermişsin şunu unutmamak gerekiyor doğal yapısı bozulmuş hiçbirşey sağlıklı olamaz, bir de çok önemli bir ayrıntıya değinilmisti tip2 diyabet dedigimiz yani doğuştan bir bozukluk değilde belli bir yaştan sonra şeker hastası olanların artması nedeniyle yapılan araştırmalarda bu tarz yieyeceklerin aynı zamanda insülin direnci olusturdugundan ve tip2 diyabete sebep oldugu saptansada büyük şirketlerin büyük karları azalmasın diye hükümetlerin gerekli sağlık politikalarını yürütmediklerinden bahsedilmisti :) özellikle ailesinde şeker hastalıgı geçmişi olanlar ve bence herkes uzak durmalı çocuklar özelliklede
lunapiena cnm yaptım dediklerini çok tşk ederim bakalm olmusmu :)
kızlaaarrrr ben de geldim. boyum 1.69 kilom 66( yaşım da 26
hiç bu kiloda olmamıştım ben.
üni.de öğrenciyken 58dim göreve başladım aldım kiloları. şiimdi 62 olsam bile havalara uçacam mutluluktan.
ya şu 3 4 kilo yapıştı mı gitmiyo malesef.
aslında kolay veriyorum ama işte irade meselesi. film yanında mısır çerez keyfi, pazar kahvaltıları, yeni tarif denemeleri gün gezme derken kilo vermenin imkanı olmyor tabi.
diyet listeleri de bana göre değil. sabahları mesela kavaltım 5 6 tane petibör bisküvi ve çay. çünkü asla bunlardan başka bişey almıyor içim. yok kibri kutusu kadar peynirmiş yok haşlanmış yumurta tavukmuş öööööööööö
velhsıl gaza gelmem lazım benim.
baktım burda da öyle bi yer var
geldim ben de:92::119::118::125::126::128:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?