60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin daisy tulip.
gaza gelmek için tam yerindesin.
acıktıkça yorumları okuyup doyuyorum ben.................... sana da öneririm.....

2 gün önce Doktorum programında beslenme uzmanı (hem de doktor) (ismini şimdi hatırlayamayacağım. ....Topoğlu),
kesinlikle haftada bir tartılın,
hergün tartılmayın dedi.Sık sık tartılmak insanın psikolojisini olumsuz etkiliyor ve
böbrek üstü bezlerinin fazla çalışmasını ve vücudun buna tepki verip kendini korumaya almasını sağlıyor gibi bir şeyler anlattı.
İnternette yayın tekrarları oluyor,bakabilirsin canım...

Aramıza hoşgeldin ..Ama bisküviler

Son düzenleme:
Boyum 1.61 68 kiloyum. geçen sene 10 kilo verdim diyetisyene giderek ama bu sene üni hazırlanıyorum bütün gün ye otur ders calış bir de dikkat etmedim tabi aldım 10 kilomu geri

yine verirsin inşallah canım .10 kilo vermek kolay değil.bunu bir kez yaptıysan bir kez daha başaraabilirsin.ama cok da sıkı bişey ler yapma.üniversite daha önemli.aç aç ders calışma sakın.

cnm sabah elma sirkeli su işe yarıyormu sence ben vücudu temizledigini duymustum ama ballı oluncada kilo vermeyemi yardımcı oluyor yada vücuttan toksin attıgımız için daha kolaymı kilo veriyoruz acaba :) sen sadece sabahlarımı içiyorsun yoksa yemeklerden öncemi çok soru sordum ya susuyorum :)))

ayyy hoşbuldum kilodaşlarımm
ama ama ama
beni petibörlerimden ayırmayın. herşeyden vazgeçiim de onlar kalsın olmaz mı
prettywoman'ım ama ben acıkmıyorum ki öğleye kadar heralde tatlı olduğu içindir tok tutuyo beni kendileri. hatta sabah sabah tatlı yediğim için öğleye kadar da şekersiz içebiliyorum çayımı.
zennube'm iyi fikirmiş yorumla karın doyurmak. deniycem ben de
hadı bakalım gelsin yaz gitsin kilolarrr

arkadaşlar
şimdi misafirliğe gidicem.inşallah kadın bişeyler hazırlamamıştır ya.

şuan varya cidden sinir oldugum bir durumdan bahsedesim geldi yani ben tam diyorum ki şu sağlıksız bundan eve almak istemiyorum yemek istemiyorum, biryere gidiyorsunuz ikram ediliyor yemeseniz niye yemiyosun rejimdesin falan halbuki değilim ama yani o şey sağlıksız biliyorum baklava olur börek olur lokum olur böyle zorla ağzıma gidiyor yarım saat konusulmasın diye neden böyle bu durum, hiç de aç olmayan insanlara yemek yedirmeye çalışan bir toplumuz, keşke ihtiyacı olanlarlada böyle paylaşabilse herkes, yemege hic de ihtiyacı olmayan kilosu yerinde bir insana neden zorla ye derler ki ben anlayamıyorum gerçi her gittigim yerde bahsediyorum sağlık olayından ama işte kim ne kadar anlıyor yada umursuyor bilemiyorum.

Bugünü toparlarsak:

Sabah:
1 yumurta
1,5 kk kadar beyaz peynir
3 siyah,3yeşil zeytin
5 çeri domates
2 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 kase içine elma dilimlenmiş,tarçınlı light yoğurt

Ara:
1 kupa tatlandırıcılı nescafe

Akşam:
4 tane dünden kalan ızgara köfte
2 yemek kaşığı makarna
1 dilim light ekmek

Birazdan şekersiz çayımı içer,bugünki olayı da bitiririm iyişallah...

Kilosepeti sitesine göre bugünki aldığım toplam kalori 955,45 cal.

Bir de bir şey sorucam ekmek kızartıldığında kalorisi neden düşer..

Kalori listelerinde kızarmış ekmeğin kalorisi,normaline göre çok düşük..

Sabahtan beri bunu düşünüyorum...Bir fikri olannnnn??????
:44::44:

benim de ilk diyetim. çocukluğum lise ve üniversite hayatımı hep çiroz olarak geçirdim ben,iştah şurupları içirirdi annem.44 kg.ın üstüne çıkamazdım.sonra 47 ile evlendim,bu arada boyum 161.3 sene sonra oldu çocuk ve ben o üç senede sadece üç kilo aldım. 50 ile hamile olup 62 ile doğum yaptım.doğumdan hemen sonra da 55 oldum. kızım 4 yaşında şimdi.bu dört yıl içinde sinsi bi şekilde geldi kilolar,farkettirmeden.sonra geçen ay bir baktım 62,doğuma gittiğim kilo.dank etti o zaman, biraz dikkatle 4 kilo verdim bu zaman zarfında. ben ne yaptım gece yemelerini bıraktım,kolayı cipsi çekirdeği bıraktım,çikolatayı azalttım. ama asla aç gezmiyorum hep tokum. ha birde 8-10 bardak su içiyorum,bu da metabolizmam üzerinde olumlu etki yaptı,böyle işte...

Olsun canim omrunun sonuna kadar kalmayacaksin ki orda bence orada oldugun surece tadini cikar:)
Bana en yakin deniz 7 saat ben napayim. Seninki biraz uzun tatil varsay. Hem degisik bi kultur:) degisik bi ortam:) organik beslenirsin hem koyse:) allah esinle mutlu gunler nasip etsin canım. İnsanin sevdigi yaninda oldu mu heryer cennet:)

Sadeceyalan nerelerdesin kiz sen?? Ben bugun sabah da aksam da nesfit yiyemedim
Benim 14 gun nesfit yalan oldu sanirsam

ben sabah kilo bildirimi yaptım ama tekrar yapayım
yaş 34
boy 150
başlangıç kilo 68,5
hedef55
geçen hafta 62.8
bugün61.600 kaçıncı olcam çok merak ediyorum aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

Sabah:2dilim kepek ekmegiyle yapilmis kasarli domatesli tost ve nescafe
Ara: 1 tanecik cekme helva(mecbur kaldim)
Ogle: 1 koca porsiyon kisir(saat 3gibi)
Ara: erik(saat 5gibi)
Biraz once yine erik:)
Karnim baya tok

Kalorisepeti yerine kilosepeti yazmışım,şimdi gördüm..Ayyy çok güldüm kendime...

Canim supersin sen birinciligi zorlarsin bu hafta:) en azindan derece gelir:) bana da sondan derece gelir

bende koptum kilosepetine alemsin lunapiena :) bende bugünü özetliim bari :)
sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek içine bir iki dilim beyaz peynir bir bardak su
öğle yemek yiyemedim okuldaydım öğleden sonra sabahkinin aynısı + frutti maden suyu
aksam bir tabak bulgur pilavı bir tabak mevsim salatası tarzında bise ve frutti gene :) bu kadar

Üniversiteye hazırlanan biri olarak Ev kızı oldum resmen dershane vs yok kendimi aşırı derecede dışlıyorum tel bile kullanmıyorum düşünün .. iyice uçlarda yaşamaya başladım diyet beni normale götürüyordu yalnız bugün çıkolata krizine girdim ve ilk ıslak kekimi yaptım şahane oldu ama diyetimi bozdum neyse 3 dilimden bişiy olmaz umuyorum bu gece çalışmalıyım daha yeni başlayacağım Allah'ım ne iğrenç durumdayım gönlüm hep darda benm

teşekkürler canım moral verdin.zaten eşim sana baktım karşıdan hiç bir değişiklik yok dedi sinir oldum herhalde iskelete dönünce görecek aradaki farkı
Aman bosver sen onu sekerim Onlar anca 10 kilo verince farkederler ( onu bile farketmezler yavas yavas verdigimiz icin:)bari oyle deme di mi? Duz mantik var onlarda bosver kuzum sen uzme kendini:) daha ne olsun:) ne guzel vermissin kilonu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…