kızlaaarrrr ben de geldim. boyum 1.69 kilom 66( yaşım da 26
hiç bu kiloda olmamıştım ben.
üni.de öğrenciyken 58dim göreve başladım aldım kiloları. şiimdi 62 olsam bile havalara uçacam mutluluktan.
ya şu 3 4 kilo yapıştı mı gitmiyo malesef.
aslında kolay veriyorum ama işte irade meselesi. film yanında mısır çerez keyfi, pazar kahvaltıları, yeni tarif denemeleri gün gezme derken kilo vermenin imkanı olmyor tabi.
diyet listeleri de bana göre değil. sabahları mesela kavaltım 5 6 tane petibör bisküvi ve çay. çünkü asla bunlardan başka bişey almıyor içim. yok kibri kutusu kadar peynirmiş yok haşlanmış yumurta tavukmuş öööööööööö
velhsıl gaza gelmem lazım benim.
baktım burda da öyle bi yer var
geldim ben de:92::119::118::125::126::128:
2 gün önce Doktorum programında beslenme uzmanı (hem de doktor) (ismini şimdi hatırlayamayacağım. ....Topoğlu),bu arada hep düşündüğüm birşey vardı kilom konusunda benim maksimum kilom 66 oldu onuda geçen ay gördüm işte ve daha üstüne çıkmasına artık izin veremezdim çünkü 60-70 kilo arası benim için tehlike sinyali gibi, çünkü fazla kilo birçok hastalık demek hem psikolojik hem fizyolojik, boyum 162 oldugu için tabi bu sınırı söylüyorum 70den sonra obez gibi görüneceğime eminim şuanda bile çok güzel görünmüyor gözüme göbeğim ve basenlerim, ama 55-60 arası gerçekten hiç sorun değil yani sağlıklı olduktan sonra hiç problem değil birkaç cm ve en önemlisi medium beden giyen ben bluzlerimde olmayınca çok kötü oluyorum moralim bozuluyor inşallah bi iki kilo verince moralimde düzelecek arkadaslar düzenli paylaşırım ben hergün tartılmak kötümüdür sizce evde tartı var ama ne dersiniz :)
kızlaaarrrr ben de geldim. boyum 1.69 kilom 66( yaşım da 26
hiç bu kiloda olmamıştım ben.
üni.de öğrenciyken 58dim göreve başladım aldım kiloları. şiimdi 62 olsam bile havalara uçacam mutluluktan.
ya şu 3 4 kilo yapıştı mı gitmiyo malesef.
aslında kolay veriyorum ama işte irade meselesi. film yanında mısır çerez keyfi, pazar kahvaltıları, yeni tarif denemeleri gün gezme derken kilo vermenin imkanı olmyor tabi.
diyet listeleri de bana göre değil. sabahları mesela kavaltım 5 6 tane petibör bisküvi ve çay. çünkü asla bunlardan başka bişey almıyor içim. yok kibri kutusu kadar peynirmiş yok haşlanmış yumurta tavukmuş öööööööööö
velhsıl gaza gelmem lazım benim.
baktım burda da öyle bi yer var
geldim ben de:92::119::118::125::126::128:
Boyum 1.61 68 kiloyum. geçen sene 10 kilo verdim diyetisyene giderek ama bu sene üni hazırlanıyorum bütün gün ye otur ders calış bir de dikkat etmedim tabi aldım 10 kilomu geri
sabah aç karna ballı sirkeli ılık su (30 kal.)
işe geldikten sonra – ½ simit (150 kal.) + ½ kk yarım yağlı peynir (30 kal.) = 180 kal.
Öğlen – 1 levrek tava (110 kal.) + ½ kase yeşil salata (10 kal.) + 2 yk. Zeytinyağlı taze fasülye (40 kal.) = 160 kal.
Şimdiye kadar 370 kalori
Ben kalori hesabı yapıyorum, yapanlar için yazdım kalorilerini tahminen..
Birazdan 1 hurma ve leblebimi yerim...
arkadaşlar
şimdi misafirliğe gidicem.inşallah kadın bişeyler hazırlamamıştır ya.
tebrikler cnm bende bir haftadr dikkat ediyorum ama bir kilom gidince cok sevindim burayada katıldım şimdi :)saglikli olmak icin kilo vermek istiyorum ve birde beslenme düzenimi tamamen değiştircem diyet yapmadım hiç ben bunuda öyle görmüyorum bakalım nolcak :) irademi zorluyorum baya ama şunu farkettim birkez kendinize söz geçirebiliyorsanız sonrası kolay oluyor yani bu senin için zararlı bile bile yiyemezsin diyerek vazgeciyorum, önceden ya bişey olmaz falan diyordum şimdi işin ciddiyetindeyim az falan yok zararlıysa vücuduma eve bile sokmuyorum artık o ürünleri ancak bu şekilde verilir bence kilolar, birde dışarda yemeyi severim normalde ama artık onuda yapmicam evde aksamları salata ve iki dilim cok tahıllı ekmek yicem :) sen neye dikkat ediyosun canım diyetinde
Olsun canim omrunun sonuna kadar kalmayacaksin ki orda bence orada oldugun surece tadini cikar:)excity canım sağol güzel dileklerin için..
kıbrıs güzel ama bizi tam ortasına atmışlar.sahile ha diyince çıkamazsın yani.
illaki yakındır en fazla 45 dakika sürer ama köy gibi geldiği için biraz tereddüt ettim.burda bi yere çıkamıyorum çünkü, şehir merkezi istiyodum.
gidince bakıcaz artık nasıl bir yer..
kızlar sağolun güzel dilekleriniz için..
Bugünü toparlarsak:
Sabah:
1 yumurta
1,5 kk kadar beyaz peynir
3 siyah,3yeşil zeytin
5 çeri domates
2 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz çay
Ara:
1 kase içine elma dilimlenmiş,tarçınlı light yoğurt
Ara:
1 kupa tatlandırıcılı nescafe
Akşam:
4 tane dünden kalan ızgara köfte
2 yemek kaşığı makarna
1 dilim light ekmek
Birazdan şekersiz çayımı içer,bugünki olayı da bitiririm iyişallah...
Kilosepeti sitesine göre bugünki aldığım toplam kalori 955,45 cal.
Canim supersin sen birinciligi zorlarsin bu hafta:) en azindan derece gelir:) bana da sondan derece gelirben sabah kilo bildirimi yaptım ama tekrar yapayım
yaş 34
boy 150
başlangıç kilo 68,5
hedef55
geçen hafta 62.8
bugün61.600 kaçıncı olcam çok merak ediyorum aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Canim supersin sen birinciligi zorlarsin bu hafta:) en azindan derece gelir:) bana da sondan derece gelir
Aman bosver sen onu sekerim Onlar anca 10 kilo verince farkederler ( onu bile farketmezler yavas yavas verdigimiz icin:)bari oyle deme di mi? Duz mantik var onlarda bosver kuzum sen uzme kendini:) daha ne olsun:) ne guzel vermissin kilonu:)teşekkürler canım moral verdin.zaten eşim sana baktım karşıdan hiç bir değişiklik yok dedi sinir oldum herhalde iskelete dönünce görecek aradaki farkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?