Aman bosver sen onu sekerim Onlar anca 10 kilo verince farkederler ( onu bile farketmezler yavas yavas verdigimiz icin:)bari oyle deme di mi? Duz mantik var onlarda bosver kuzum sen uzme kendini:) daha ne olsun:) ne guzel vermissin kilonu:)
Ben de bu akşam 2 tanecik mercimek köftesi ile bol marul + domates salatası yedim.
1 saat kadar sonrasında da 1 mini dondurmadan yedim :26:
Bu akşam tartıda biraz fazla geldim ve karnım acayip şiş. Bu karnım niye şişiyor anlamıyorum...
Canım da sıkkın. Benim diyet burada bitecek gibi görünüyor. Mücadele etmekten sıkıldım!
Evde egzersiz yapamaz oldum, en iyisi eve gelmeden direk egzersiz/yürüyüşümü yapayım öyle geleyim eve.
Ben egzersiz yaptığımda evde kriz oluyor.
Sürekli suç işliyormuş gibi egzersiz yapmaktan bıktım!
Benim hakkım dimi kilolarımı atıp eski halime dönmek.
Zaten fazla mesailere de kalıyoruz canım çıkıyor.
Bu hafta da ne güzel kilo vermiştim
Ben de bu akşam 2 tanecik mercimek köftesi ile bol marul + domates salatası yedim.
Bu akşam tartıda biraz fazla geldim ve karnım acayip şiş. Bu karnım niye şişiyor anlamıyorum...
Canım da sıkkın. Benim diyet burada bitecek gibi görünüyor. Mücadele etmekten sıkıldım!
Evde egzersiz yapamaz oldum, en iyisi eve gelmeden direk egzersiz/yürüyüşümü yapayım öyle geleyim eve.
Bir de bir şey sorucam ekmek kızartıldığında kalorisi neden düşer..
Kalori listelerinde kızarmış ekmeğin kalorisi,normaline göre çok düşük..
Sabahtan beri bunu düşünüyorum...Bir fikri olannnnn??????:44::44:
esenrüzgarcım niye canın sıkkın ki????
bence diyetin gayet güzel gidiyor.şurda hedefine ulaşmana 3 kilo kalmış,o kadar vermişsin.bi dondurmadan diyet mi bozulurmuş en masum kaçamak o .ayrıca akşam akşam tartıya mı cıkılırtabi ki insanın moralini bozar.
her seyi takma kafana salla gitsiiiin :118: :118: :118:
Yeni gelen arkadaşlar hepinize hoşgeldinizzz yeni çıtır hatun adayları
Kızlar dün gece kötü bi gece geçirdim.inat ettim çok az yedim 1.5 yemek kaşığı kadar yemek yedim ama sonrasında başım dönmeye bir başladı çok kötü oldum yememek için zor direndim ve yattım ama uykumdan bile kaç kere kalktım tansiyom düştü sanırım.Perşembe 1700 civarı kalori almıştım dün 1100 e düşürdüm sanırım o yüzden güçsüz kaldım
geçmiş olsun gülincim
ama kendine eziyet etmişsin 1.5 yemek k yemek coook az gibi geldi bana.bari yanında yoğurt yeseydin .ben cok tüketirim özelliklediyette iken.(gerçi ben hep diyetteyim de orta okul arkadaşlarımla karsılasıyorumsen hala rejimde misin diolar.inşallah 1 ay sonra demezler artık.şu fazlalıkları bi silkeleyelim hele).....en önemlisi sağlık.dikkat et. riske atma.
tünaydın kızlaaar
işte bu haftamızın azimlileri
1. esenrüzgar 1,7 farkla(esenrüzgar android misin canım sen )
2. kardelenvepapatya 1 farkla
3. ecus 0,9 farkla
tünaydın kızlaaar
işte bu haftamızın azimlileri
1. esenrüzgar 1,7 farkla(esenrüzgar android misin canım sen )
2. kardelenvepapatya 1 farkla
3. ecus 0,9 farkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?