60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman bosver sen onu sekerim Onlar anca 10 kilo verince farkederler ( onu bile farketmezler yavas yavas verdigimiz icin:)bari oyle deme di mi? Duz mantik var onlarda bosver kuzum sen uzme kendini:) daha ne olsun:) ne guzel vermissin kilonu:)

haklısın neyseki işyerinde sizler gibi moral veren arkadaşlar var.... iyi ki varsınız

sabah
ılık su yeşilçay 30 dak yürüyüş

kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
doğranmı dom.salatalıkkekikli naneliı
pınar beyaz peynirin küçüğü pul bibrli ekmeğe sürdüm üzerine pul biber ektim
şekersiz çay

ara7 otlu çay elma

öğle
1 porsiyon çiftlik köfte
1 dilim tam buğ.ekmeği cacık pul biberli

ara yeşil çay şekersiz çay pul biberli ayran elma 1 adet limon lifli form bisküvi

7 otlu çay
akşam 2 kase tarhana çorbası melemen 1 tabak pul bierli yoğurt
ara
pul bierli yoğurt1 dilim tam buğ.ekmeğ

gün boyu 2 litre su

Ben de bu akşam 2 tanecik mercimek köftesi ile bol marul + domates salatası yedim.
1 saat kadar sonrasında da 1 mini dondurmadan yedim :26:
Bu akşam tartıda biraz fazla geldim ve karnım acayip şiş. Bu karnım niye şişiyor anlamıyorum...

Canım da sıkkın. Benim diyet burada bitecek gibi görünüyor. Mücadele etmekten sıkıldım!
Evde egzersiz yapamaz oldum, en iyisi eve gelmeden direk egzersiz/yürüyüşümü yapayım öyle geleyim eve.
Ben egzersiz yaptığımda evde kriz oluyor.
Sürekli suç işliyormuş gibi egzersiz yapmaktan bıktım!

Benim hakkım dimi kilolarımı atıp eski halime dönmek.
Zaten fazla mesailere de kalıyoruz canım çıkıyor.
Bu hafta da ne güzel kilo vermiştim

Ay bu akşamı salata ile geçirdim ama (içine yağsız et de ekledim). Bi tatlı krizim tuttu meyve yedim çok fazla yedim kızıyorum kendime
inşallah kötü etkilemez kilomu ama nasıl iyi geldi nasıl anlatamam. 25 dk filan da zumba yaptım çok yoruldum üstüne de bi duş süper geldiiii.
İşten eve gelince tartıldım bu arada 62.1 çıktımmmmmm. Demek ki oluyo bu iş

arkadaşlar şuan bitki çayı içiyorum da aklıma geldi diyet boyunca hangi bitki çaylarından faydalanacaksınız ben biraz araştırdıktan sonra tarçın karanfil zencefil biberiye kekik çaylarının iyi gelecegini okudum bir çok siteden ve tabiki burdanda okudum yorumları şuanda kendime ıhlamur tarçın karanfil çayı yaptım tadını çok seviyorum tarçın şekeride düzenliyormuş onuda gördüm keşke zenzefil alsaydım dedim ıhlamur yerine onu koymak istiyorum çok faydalı bir baharatmıs kanser hücrelerini öldürdüğü bile yazılmıs sitelerde ama almadım işte salaklıgım tuttu:) neyse yarın alabilirim aslında dışarı çıkarsam aktar yakın siz hangi çayları tercih ediyorsunuz arkadaslar :)

Karnın neden şiş acaba.büyük ihtimalle barsak tembelliğindendir.

Bebek mi bırakmıyor spor yapmanı ondan mı kriz oluyor canım.Her halukarda kolay değil tabi,hem ev,hem iş.Allah yardımcın olsun.
Boşver sıkma canını,sen kilonun çoğunu vermişsin zaten,bunları nasıl verdiysen,geri kalanını da öyle vereceksin.
Güzel şeyler düşün...

esenrüzgarcım niye canın sıkkın ki????
bence diyetin gayet güzel gidiyor.şurda hedefine ulaşmana 3 kilo kalmış,o kadar vermişsin.bi dondurmadan diyet mi bozulurmuş en masum kaçamak o .ayrıca akşam akşam tartıya mı cıkılır tabi ki insanın moralini bozar.
her seyi takma kafana salla gitsiiiin :118: :118: :118:

Güzel bir ctesıye gunaydınnnnnnnnnnn kızlarrrr

dün akşam annem geldı 1 koca tepsı su böreği yapmıs ve annelık psikolojısı nolur ye derken mınık bır parca yedım en sevdiğim seydennn:)))
bugün 3.günüm

en tehlıkelı gün yarınn çunku evdeyım ve en sevdıgım sey keyıflı keyıflı pazar kahvaltısı yapmak(

bu sabah 1 yumurta beyazı ve 1 dılım kepek ekmeği yedımm
şimdi yesıl cay keyfii

Öncelikler herkese günaydınnnn

Bunu bende öyle biliyodum ama geçenlerde tv de bir doktor demiş ki 'ekmek kızartılınca kalorisi düşmez sadece suyu çekilir ekmeğin daha çok hafifler kalorisi düşük sanıp boşuna yemeyin' ama sitelerin hepsinde kalorisi daha düşük yazıyor acaba hangisi doğru

Canım benim diyeti bırakma inan hepimizin sıkıldığı anlar oluyor ama pes etmek yok

esenruzgar ama sen böyle yaparsan olmazki senden destek alan okadar arkadsın varken sen böyle dersen olmaz ama maşallah çok iyi kilo vermısın kendını kutla bence inş son 3 kılonuda verrsın :)) istedğin gibi olursun.

Yeni gelen arkadaşlar hepinize hoşgeldinizzz yeni çıtır hatun adayları

Kızlar dün gece kötü bi gece geçirdim.inat ettim çok az yedim 1.5 yemek kaşığı kadar yemek yedim ama sonrasında başım dönmeye bir başladı çok kötü oldum yememek için zor direndim ve yattım ama uykumdan bile kaç kere kalktım tansiyom düştü sanırım.Perşembe 1700 civarı kalori almıştım dün 1100 e düşürdüm sanırım o yüzden güçsüz kaldım

geçmiş olsun gülincim
ama kendine eziyet etmişsin 1.5 yemek k yemek coook az gibi geldi bana.bari yanında yoğurt yeseydin .ben cok tüketirim özelliklediyette iken.(gerçi ben hep diyetteyim de orta okul arkadaşlarımla karsılasıyorumsen hala rejimde misin diolar.inşallah 1 ay sonra demezler artık.şu fazlalıkları bi silkeleyelim hele).....en önemlisi sağlık.dikkat et. riske atma.

sağol canım benim.Valla akşam baya fena oldum bidaha o kadar yapmıycam yaa dediğin gibi herşeyden önce sağlık önemli

merhaba hanımlar,bir süredir konuyu takip ediyorum aralık sonundan beri diyetteyim 75,5 la başladım şimdi 64,5 oldum son iki aydır hiç kilo veremedim malesef bu konuya dahil olarak daha iyi motive olurum diye düşündüm

günaydın arkadaslar!!! hepinize miiiisss gibi bir cumartesi diliyorum öncelikle!
günlerdir hangi diyeti yapsam nasıl baslasam nerden başlasam diye düşünürek yarı diyet yaparak sizlere sorular sorarak gecirdim 1 haftayı!!
bugün sabah kalktığımda nete girip sevgilimin eski sevgilisinin resimlerini inceledim! (kabuuuuuss hatun taşşşş kıskançlıktan ölüyorummm) şööööööylee bi süzdüm aslında bi 10 kilo versem ben daha güzelim ayol valla billa daha güzelim :) çok fena hırslandım zayıflıycam dedim ama nasıll derken annecim aradı hızır gibi yetişti!!!
gizoş ben lahana diyeti yapıyorum müthiş kilo verdiriyor sende tarifini yaz kızım başla hemen dedi!!! iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş!!!
hemen çorbanın tarifini aldım basladım lahana diyetinin arastırmalarına forumdan okudugum kadarıyla müthiş hızlı kilo verdiriyormuş ve çorbanın tadı biraz kötüymüş ama olsun 1 ayda istediğim kiloya ulaşmak heeerşeye değerrr!!! ilgilenen varsa tarifi yazayım arkadaşlarr!!! kocaman kocaman öpücükler hepinizeee <3 <3 <3

birde bişey soracağım sizlere bu yazılarınızın altındaki kilo kaybetme çizelgesini nasıl yapıyoorsunuz bende istiyorum ondan :) yardımcı olursanız sevinirim:)
bol su için az yemek yiyin çok gülün daha güzel olun hep güzel olunnnnn!!!! :)

11 Mayıs haftasına ait kilo çizelgesi

tünaydın kızlaaar

işte bu haftamızın azimlileri

1. esenrüzgar 1,7 farkla (esenrüzgar android misin canım sen)

2. kardelenvepapatya 1 farkla

3. ecus 0,9 farkla

bu arada lunapienacım, haklısın, bana özel mesaj atsalar daha güzel olur ama mesaj kutusu 20 ile sınırlı, hafta hafta değişiyor kilo bildirenler.20nin üzerinde mesaj gelirse fazlasını almaz diye tekli etmedim hiç..

ahahahahah çok güldüm ya. Android misin sen lafına Cidden maşallah nazarımız değmesin esenrüzgar süper gidiosun. Darısı hepimizin başına!

Maxiciğim ellerine,emeğine sağlık canım

esenrüzgar hakkaten nasıl başardın hafta 2 kilo nerdeyse çok tebrik ederim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…