Hosgeldin canim:) tabiki de daha ii motive olursun. 11 kilo vermissin tebrikler canım? Neler yaptin ?merhaba hanımlar,bir süredir konuyu takip ediyorum aralık sonundan beri diyetteyim 75,5 la başladım şimdi 64,5 oldum son iki aydır hiç kilo veremedim malesef bu konuya dahil olarak daha iyi motive olurum diye düşündüm
Selam kızlaaaarrrrben bu grup sayesinde 2 sene kadar önce 86 kilodan 60 kiloya inmiştim.. şu son 2-3 aya kadar da kilomu çok iyi koruyodum ama bu sene üniversite için evden ayrıldım devamlı abur cubur bide sevgilim saolsun paso bana yedirdiği için 6-7 kilo aldım moralim öyle bozuldu öyle bozulduki sormayın.. o yüzden tekrar bu gruba gelip kilo vermek istedim benide aranıza alır mısınız? şuanki kilom 67 ve hedef kilomda 55 :)
Hosgeldin canim:) tabiki de daha ii motive olursun. 11 kilo vermissin tebrikler canım? Neler yaptin ?
Üniversiteye hazırlanan biri olarak Ev kızı oldum resmen dershane vs yok kendimi aşırı derecede dışlıyorum tel bile kullanmıyorum düşünün .. iyice uçlarda yaşamaya başladım diyet beni normale götürüyordu yalnız bugün çıkolata krizine girdim ve ilk ıslak kekimi yaptım şahane oldu ama diyetimi bozdumneyse 3 dilimden bişiy olmaz umuyorum bu gece çalışmalıyım daha yeni başlayacağım Allah'ım ne iğrenç durumdayım gönlüm hep darda benm
gizigizi diyet listen için teşekkürler ama benim herhangibir diyet listesi uygulamam şu 1-2 ay için imkansız şuan yurtta kalıyorum ve onlar belirliyolar yemekleri artık onlardan ölçülü yiyeceğim.. cambazzz tebrik ediyorum seni 11 kilo vermek büyük başarı :)
de kısa sürede kilo vermek istediğim için bana uygun geldi.. bakalım nasıl olacak bugun marketten malzemeleri alıp yarın sabah baslamayı düşünüyorumarkadaşlar şevkinizi kırmak istemem ama lahana çorbası diyeti çok zor bence tadı çok kötü çünkü ben bir ara lahana suyu diyeti yapmıştım o daha kolaydı bu forumdan görmüştüm zaten lahana suyunun tadı çok güzel ama çorbası için aynı şeyi söyleyemiycem
hamur işlerinden soğumayı bende çok isterdim ama çok seviyorum çok çabuk kilo alıyorum malesef hep dikkat etmek zorundayım ben verdiğim kiloların büyük bir kısmını vitamin ilaçları kullanırken aldım iştah açıyor gerçekten ama dikkat etmek lazım sürekli kansızlık sorunu yaşıyorum ve b12 eksikliğim var tekrar kullanmaya başladım ilaçlarımıda inşallah bu sefer dikkat eder almam kilo
evet haklısın ama hamur ilerindeki lezzeti bulamıyorum hiç bir yerde, ben diyet yaptığım sürede hayatımda yemediğim kadar yumurta yedim protein ve tok tuttuğundan dolayı ama çok zorlandım hiç sevmiyorum çünkü sabahları haşlanmış yumurta yemeye çalıştım hergün ama üzerine koku ve tadı gelmesin diye bir sürü baharat kattım
peki sarılarını ne yapıyorsun, ben bugün kahvaltıda yulaf ezmesi yedim kuru kayısı ve kuru kayısı kattım içine öğlende kızıma makarna yapmıştım yağsız ayırdım kendimede yoğurtla yedim akşama çorba ve salata yemeyi düşünüyorum ben et hiç sevmiyorum mecbur olduğum için yiyorum eksik besleniyorum bu yüzden malesef yaşıyorum b12 eksikliğini iki günde birde olsa köfte yapıyorum onu yemeye çalışıyorum,
yaklaşık 20 gündür diyetteyim her duyduğumu yaptım.Asla kilo veremiyorum kullandığım antidepresanlar mı acaba sorun aynı şeyi yaşayan varmı aranızda:?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?