60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlaaaarrrr ben bu grup sayesinde 2 sene kadar önce 86 kilodan 60 kiloya inmiştim.. şu son 2-3 aya kadar da kilomu çok iyi koruyodum ama bu sene üniversite için evden ayrıldım devamlı abur cubur bide sevgilim saolsun paso bana yedirdiği için 6-7 kilo aldım moralim öyle bozuldu öyle bozulduki sormayın.. o yüzden tekrar bu gruba gelip kilo vermek istedim benide aranıza alır mısınız? şuanki kilom 67 ve hedef kilomda 55 :)

Hosgeldin canim:) tabiki de daha ii motive olursun. 11 kilo vermissin tebrikler canım? Neler yaptin ?

hoş geldin canım!! bende bugun başlıyorum diyete. 66 kiloyum benimde hedefim 55. ben lahana diyeti yapmaya karar verdim. çok güzel kilo verdirdiğini duydum. istersen sende yorumları oku biraz. birlikte başlayalım :)

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,

6 büyük soğan,

1-2 domates,

2 yeşil biber,

1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye

atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber

veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz.

10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar

ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz

o kadar çok kilo kaybedersiniz.

*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna

yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

diyet Planı

1.gün:

Çorba ve meyve günü:

Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.

İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.

Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.

2. Gün:

Çorba ve sebze günü:

Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle

yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.

Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.

Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.

Bu gün hiç meyve yemeyiniz.

3. Gün:

Çorba, meyve ve sebze günü:

İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.

Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi

hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.

4.Gün:

Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):

Muz ve yağsız süt bugün serbest.

Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar

yağsız süt içebilirsiniz.

Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun

potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.

İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.

(Dikkat en fazla 3 muz)

5. Gün:

Et, Domates ve Çorba günü:

Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca

300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar

domates yiyebilirsiniz.

Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8

bardak su içiniz.

Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.

6. Gün:

Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:

İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz.

2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz.

Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.

7. Gün:

Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:

Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve

istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.

Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız

4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.

* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun

yüksek proteine ihtiyacı var.

* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.

* Bol bol su içiniz.

* Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve

kahveye koymayınız.

* Yeşil yapraklı sebzeler-salata-lahana-ıspanak-brokoli

çok yararlı.

* Greyfurt çok iyi.

* Patates gününde(2. gün) doğranmış soğan, domates, tereyağı, biber ve tuz ilave edebilirsiniz.

Diyetin en kötü günü 2.günüdür. Bundan sonra kilo

vermeye başladığınızda motivasyonunuz artacaktır.

3.gün sonunda isterseniz diyeti bitirebilirsiniz.

Önemli Not: diyet 7 günlük yapıldıktan sonra 2-3

gün ara verilmeli. Ara verildiği günlerde yine hafif yiyecekler yenmeli aşırıya kaçılmamalıdır.

Hosgeldin canim:) tabiki de daha ii motive olursun. 11 kilo vermissin tebrikler canım? Neler yaptin ?

hoşbuldum kilo vermeye çalışırken öncelikle akşam yemeklerine dikkat ettim ve yemekten sonra eşimle çayın yanında yediğim şeyleri bıraktım hergün koşu bandında yarım saat yürüdüm yeşil çay bol su içtim haftada bir gün vazgeçemediğim hamurişlerine izin verdim,beyaz ekmek yememeye çalıştım şimdiye kadar iyi gitti ama dediğim gibi durdu kilo vermem bende sıkıldım o yüzden diyetten kilo verdikçe motive oluyordum çünkü canım bişey yemekte istemiyordu

arkadaşlar şevkinizi kırmak istemem ama lahana çorbası diyeti çok zor bence tadı çok kötü çünkü ben bir ara lahana suyu diyeti yapmıştım o daha kolaydı bu forumdan görmüştüm zaten lahana suyunun tadı çok güzel ama çorbası için aynı şeyi söyleyemiycem

gizigizi diyet listen için teşekkürler ama benim herhangibir diyet listesi uygulamam şu 1-2 ay için imkansız şuan yurtta kalıyorum ve onlar belirliyolar yemekleri artık onlardan ölçülü yiyeceğim.. cambazzz tebrik ediyorum seni 11 kilo vermek büyük başarı :)

hoşgeldin turuncubnm, inş. istediğin gbi zayıflarsın. ben ıslak keki cok sewerdim ama yaklaşık 2 yıldır bir dilim bile yemedim hep bu kilo sıkıntısı yüzünden hamur işinden uzağım :\ cok özledim bnde zayflasakta yesek :)) ama artık canmda istemiyo ki :\
soğudum yani hamur işlerinden iyice:2::18:

hamur işlerinden soğumayı bende çok isterdim ama çok seviyorum çok çabuk kilo alıyorum malesef hep dikkat etmek zorundayım ben verdiğim kiloların büyük bir kısmını vitamin ilaçları kullanırken aldım iştah açıyor gerçekten ama dikkat etmek lazım sürekli kansızlık sorunu yaşıyorum ve b12 eksikliğim var tekrar kullanmaya başladım ilaçlarımıda inşallah bu sefer dikkat eder almam kilo

seni çok iyi anlıyorum canım bende 1. sınıftayken yurtta kalıyordum ve yurt yemeklerini beğenmediğimden sürekli fast food yiyordum o yuzden de bu haldeyim şimdi
sana önerim sabahları bi dilim kepek ekmek ile peynir domates salatalık vb benzeri tüket
öğlen 1 çorba 1 çesit sebze yemeği
aksamda çorba ve salata yiyerek baslangıcı yapabilirsin
vee tabiki bol su tüketerek mutlaka elinde dolu bi su şişesi bulunsun

de kısa sürede kilo vermek istediğim için bana uygun geldi.. bakalım nasıl olacak bugun marketten malzemeleri alıp yarın sabah baslamayı düşünüyorum

inşallah verebilirsin kısa zamanda kilo bol su içmeyi ihmal etme ilk gün baş ağrısı halsizlik çok yapıyor bu diyet evde daha çok vakit geçirebileceğin bir günde yapmak çok mantıklı o yüzden

hamur işleri kandırmacadan başka bişi değil aslında güzel güzel gorunuyolar ama besin değerleri hiç yok yarayışlı değil vitamın yonunden sadece bol bol kılo yapıyolar bu yonden dusunerek soğuman mümkün olabilir.

evet haklısın ama hamur ilerindeki lezzeti bulamıyorum hiç bir yerde, ben diyet yaptığım sürede hayatımda yemediğim kadar yumurta yedim protein ve tok tuttuğundan dolayı ama çok zorlandım hiç sevmiyorum çünkü sabahları haşlanmış yumurta yemeye çalıştım hergün ama üzerine koku ve tadı gelmesin diye bir sürü baharat kattım

canım bende her sabah haşlanmıs yumurta yıyorum ama sarısını yemıyorum sadece beyazını yiyorum sewıyorumda ekmek yemıyorum yanında domates salatlık cay ve 3 tane yumurtanın beyazı :18:

peki sarılarını ne yapıyorsun, ben bugün kahvaltıda yulaf ezmesi yedim kuru kayısı ve kuru kayısı kattım içine öğlende kızıma makarna yapmıştım yağsız ayırdım kendimede yoğurtla yedim akşama çorba ve salata yemeyi düşünüyorum ben et hiç sevmiyorum mecbur olduğum için yiyorum eksik besleniyorum bu yüzden malesef yaşıyorum b12 eksikliğini iki günde birde olsa köfte yapıyorum onu yemeye çalışıyorum,

yaklaşık 20 gündür diyetteyim her duyduğumu yaptım.Asla kilo veremiyorum kullandığım antidepresanlar mı acaba sorun aynı şeyi yaşayan varmı aranızda:?

yaklaşık 20 gündür diyetteyim her duyduğumu yaptım.Asla kilo veremiyorum kullandığım antidepresanlar mı acaba sorun aynı şeyi yaşayan varmı aranızda:?

sarılarını annem yiyor canm:) napıyım kalorısı fazla yemıyorum sende cocuklarına yedir hem vıtamın alırlar yada yarısını ye canm yulaf ezmesini nasıl yiyorsun yoğurtla karıstıryosun heralde demi kayısıyı cok sewerım bnde ya iyi oluyor hem şekeri dengeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…