60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah annenin kolesterolü yoktur 3 yumurta sarısı çok fazla çünkü saç maskesi içinde kullanılabiliyor galiba yumurta sarısı aklında bulunsun ziyan olmasın yumurta sarıları,ben yulaf ezmesini sütle yiyorum yoğurtla beğenmiyorum tadını

Sagol canim ya dun cok fena yorgundum.
, ondan biraz canim skildi bir de spor yapamayip tartida da fazla gelince hersey ust uste geldi. Ama sabah tartida dunku kilomu gorunce sevindim.

Biraz da cok yorgundum canim, heralde gucum kalmadi biran tarti da moralimi bozdu.

Cok sagolun kizlar ya. Sizleri seviyorum ! Sizler bana boyle moral verdikten sonra ben birakmam boyle diyeti. Hepinizi opuyorum canlarim !

ahahahahah çok güldüm ya. Android misin sen lafına Cidden maşallah nazarımız değmesin esenrüzgar süper gidiosun. Darısı hepimizin başına!

Cok guldum ya ben de, valla bu hafta android oldum sanirim

Maxiciğim ellerine,emeğine sağlık canım

esenrüzgar hakkaten nasıl başardın hafta 2 kilo nerdeyse çok tebrik ederim seni

Tesekkur ederim canim.
Simdi arabadayim. Sonra size yazarim neler yaptim :)

, ondan biraz canim skildi bir de spor yapamayip tartida da fazla gelince hersey ust uste geldi. Ama sabah tartida dunku kilomu gorunce sevindim.

Biraz da cok yorgundum canim, heralde gucum kalmadi biran tarti da moralimi bozdu.

Cok sagolun kizlar ya. Sizleri seviyorum ! Sizler bana boyle moral verdikten sonra ben birakmam boyle diyeti. Hepinizi opuyorum canlarim !

ahahahahah çok güldüm ya. Android misin sen lafına Cidden maşallah nazarımız değmesin esenrüzgar süper gidiosun. Darısı hepimizin başına!

Tesekkur ederim canim.

Tesekkur ederim canim.

kızlar nettte sorun var gıremıyorum dun yazamadın kg yı 61.200 den 60.600 olmusum hepınızı opuyorummmm:))nesfıte devam edıyorum bıraz fazla acıkıyorum ama dişimi sıkıcam

yok canm kollestrol annemde oda sewıyor:) hımm sütle güzel olur aslında kayısıda olur içine demi tadı felan iyi olur heralde demek lazım :) bn yoğurt ve yumurtadan gelen proteinler sayesınde süt tüketmiyorum :\ diyet süresi boyunca aslında içmek lazım ara ara

Gercektende bu kadar hizli kilo verdiriyormu bu diyet ? Yapan arkadaslar varsa lutfen cevap yazsin :) Haa bide ben 8 aylik kizimi emziriyorum daha, bi sakincasi olabilirmi bu diyetin ?

ben yulaf ezmesinin içine tarçında katıyorum bazen güzel oluyor bence tadı seviyorsan tarçını dene derim,nesfit aldım bende indirim varmış tüm marketlerde onun tadınıda çok seviyorum cips gibi yemek geliyor bazen içimden

Gercektende bu kadar hizli kilo verdiriyormu bu diyet ? Yapan arkadaslar varsa lutfen cevap yazsin :) Haa bide ben 8 aylik kizimi emziriyorum daha, bi sakincasi olabilirmi bu diyetin ?

bence lahana çok gaz yapar emziren annelere uygun değil bence gaz yapmasa bile sütünün kalitesini düşürebilir daha küçükmüş bebeğin

Bunu bilmiyordum canım...Kolaylıklar diliyorum o zaman..Haaa bir de ellerine sağlık tablo için,yapıp uğraşmışsın gene

Arkadaşa uğramak zorundaydım..

Nescafenin yanında 2 tuzlu kurabiye,1 tanecik tutku bisküvi attım ağzıma.

Off pişmanım,pişmanım,pişmanımmmmm....Gitmeyeceğim bir daha kimseye...

slm hanımlar bugün çok yorgunum
hafta içi okul yetmedi şimdi bide hafta sonu seminerimiz çıktı neymiş
öğrenen lider öğretmen semineriymiş. ben onların hepsini kpss de yuttum
aynı şeyleri tekrar anlatıyolar yeni geldim eve
bugün yediklerimi yazayım
sabah 2 çikolatalı kepekli bisküvi ve bir kupa şekersiz 2si bir arada
öğlen: küçük bir tabak tavuklu pilav ve bir tane içli köfte
akşama: bezelye ve dilim kepekli ekmek yicem
aralarda şekersiz çay da içtim

Hayatta canımın istemediği şeyler gözümün önünde uçuşup duruyor...

Kırk yıl geçse de aklıma gelmez dediğim kıymalı ıspanak yemeği aşeriyorum dünden beri..

Hemen bu gün yaptım..Şimdi gidip onu bir güzel yiyeceğim,tabi yoğurtlaaaa...

Herkese az kalorili akşam yemekleri diliyorum....

Arkadaşa uğramak zorundaydım..

Nescafenin yanında 2 tuzlu kurabiye,1 tanecik tutku bisküvi attım ağzıma.

Off pişmanım,pişmanım,pişmanımmmmm....Gitmeyeceğim bir daha kimseye...

cnm tutkunun kalorisi çokmu yüksek tam bilmiyorum ama yemeginden kesme bence ama eve abur cubur hiç almıyorum ben arkadasında neyse de evde olmaması çok iyi oluyo, canın çeksede dolapda bise bulamayınca salata çorba yapıyorum mecburen yada tahıllı ekmek peynir yiyorum ama üzülme ne yazıkki sağlıklı beslenmeye çalıssak da kaloriler ve sağlıksız yemekler heryerde birşekilde gelip buluyorlar bizi ve üstüne canımız istemesede bazen zorla yediriyorlar :) senin bi suçun yok bence

emeğine sağlık canım her hafta uğraşıyorsun bütün arkadaşları tebrik ediyorum diyetinize sağlık... android lafını tuttum çok güldüm

sabah 8 civarı kalktım ılık su içtim yarım saat spor yaptım oğluşumun yardımıyla mekik ve bazı hareketler yaptım yeşilçay
kahvaltı domates salatalık pınar beyaz peynir tam buğday ekmeğinin üzerine sürüp yedim(pul biberli) şekersiz çay 1 haşlanmış yumurta aslında bugün biraz kaçırdım oğlumunkilerdrn otlandım am biraz

ara elma pul biberli yoğurt

öğle 1 dilim ekmeğe yoğurt(pul biberli) sürüp 2 küçük domatesle ayak üstü yedim

ara 2 adet oğluma yaptığım sulu köfteden yedim
2.ara yeşilçay

akşam
tarhana çorbası 1 yemek tabağı yani3 kepçe
kuru fasülye yeşil salata
pul biberli yoğurt

1,5litre su içtim yatıncaya kadar 2 ye tamamlarım

9 civarı 2 adet limon lifli form bisküvi ile çay içmeyi düşünüyorum yorgunluğumu alsın diye ..ayrıca daha ütüü yapacağım yeşilçay da içerim zaten akşama kadar ayaktaydım ev işiyle uğraştım

arkdaşlar bence tek yönlü diyetler sakıncalı kısa vadede olmasa bile uzun vadede ...ben kafama göre diyet yapmıştım çoğunluk açtım ekmek olrak sadece sabahları simit yiyordum ama daha sonra insülin dengem bozuldu sürekli tatlıya düşkünlük başladı bir de özellikle bacak kaslarım en ufak hareketlerde tutuluyordu .daha yeni düzeldi o yüzden diyet işimi kafamda bitirir bitirmez diyetisyen gittim

Kardelen yoğurdu light olarak mı tüketiyorsun...

Bugün yediklerim ve içtiklerim

Sabah:
1 tane yumurta
1,5 kk kadar beyaz peynir
2 siyah,2 yeşil zeytin
5 çeri domates
3 sivri biber
3 dilim kızarmış ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 kupa 2'si 1 arada nescafe
2 tuzlu kurabiye
Tek 1 tane tutku bisküvi

Ara:
4 tane yeşil erik

Akşam:
1 tabak kıymalı ıspanak
1 dilim light ekmek

(Yiyicem dedim ama yoğurt yemedim,çünkü evde yoğurt kalmamışşş)

Bugünki toplam aldığım kalori:1088 cal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…